TopGear Magazine

4.7

Bestellen

3.7

Service

5.2

Prijs

4.3

Levering

50%

Zou hier weer kopen

TopGear Magazine

Ben je fan van het programma Top Gear op televisie en krijg je er geen genoeg van? Dan zou je een abonnement kunnen nemen op TopGear magazine. Hierin vind je nog veel meer autonieuwtjes, en lees je de achtergronden achter het programma. Of geef het abonnement cadeau aan je man, vriend, broer of je schoonvader, ook dat is mogelijk. Bij Abonnementenland kun je een abonnement voor 12 nummers afsluiten waardoor je zeker weet dat je een jaar lang geen nummer meer mist. Wat de ervaring van andere abonnees zijn met dit proefabonnement lees je hier.


Over TopGear

Op deze website kun je een abonnement bij Abonnementenland nemen op het TopGear magazine. Zij bestaan al sinds 1992 en zetten voor ruim 300 uitgevers het beheer op van abonnementenbestanden en managen deze. Zij doen dit volledig onafhankelijk en zijn niet verbonden aan een drukkerij, uitgeverij of verzendhuis.


 


Diensten

Hier kun je een abonnement tegen een gereduceerde prijs nemen op het blad TopGear Magazine. Je krijgt dan dit populaire auto- en lifestylemagazine voor een jaarlijkse prijs van € 44,95 toegestuurd. Dit komt neer op een prijs per maand van ongeveer € 3,75. Ook een leuk idee om cadeau te geven aan iemand.


Over TopGear Magazine

TopGear Magazine is het grootste auto- en lifestyle magazine van Nederland. In het blad van het gelijknamige televisieprogramma kun je maandelijks de humoristische toon terugvinden waar zij bekend om zijn. Bovendien vind je iedere maand de leukste en coolste autonieuwtjes en autotests. Ook lees je er allerlei achtergrondverhalen over verschillende supercars.


Abonnement TopGear Magazine

Voor het aanvragen van het abonnement voor 12 nummers moet je op de website je naam, adres, geboortedatum en IBAN nummer invullen. Als je het abonnement cadeau wilt geven, moet je even op die optie klikken, dan kun je het adres van de ontvanger invullen. Vervolgens dien je akkoord te gaan met de Voorwaarden. De belangrijkste punten die je hier kunt vinden voor dit abonnement zijn:

  • Proefabonnementen worden niet automatisch verlengd en stoppen na het aantal aangegeven nummers.  
  • De eerste abonnementsperiode ga je aan voor bepaalde tijd en kun je ook niet tussentijds beëindigen
  • Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt en alleen als je de afgelopen zes maanden geen abonnement hebt gehad.
  • Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor betaling met een acceptgirokaart geldt een toeslag van € 2,50 euro per jaar.
  • Nadat je het eerste magazine hebt ontvangen, heb je 14 dagen wettelijke bedenktermijn.
  • Adreswijzigingen kun je via de website doorgeven, of per post of telefoon.

Telefoon Nederland: 0900-ABOLAND (0900 - 22 65 263 , 10 ct/min) Telefoon België: (0280) 855 23 Mail: topgear@aboland.nl


Klachten

De informatie op de website is erg summier. Daarom kun je voor klachten over je abonnement of de bezorging van het blad het beste de opgegeven telefoonnummers benaderen of een e-mail sturen.


Wat is jouw ervaring met dit aanbod?

Heb jij via dit aanbod van Abonnementenland een abonnement voor 12 maanden afgesloten? Wat vind je van dit aanbod, en gebeurt de levering van het magazine volgens afspraak? Vertel er hier over, zodat anderen weten of het een goed idee is om ook van deze aanbieding gebruik te maken.


Wat zijn de ervaringen met het speciale aanbod op TopGear magazine van Abonnementenland? Kun je hier zonder verdere verplichtingen gebruik van maken?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

TG magazine

Agressieve verkoopstrategie , eerst abonnement voor jaar gekregen als cadeau van mijn zoon daarna blijven boekjes sturen zonder daar voor te hebben ingestemd . Brieven sturen om te betalen enz ... Zal zeker nooit nog reclame maken noch eens wat aankopen ! Administratie deugt niet !!!! Is afbreuk op mensen van TopGear

C

Cyrian

01-02-2022

0

Eenmalige aanschaf

Volledige transparant ontbreekt en eenmalige kosten zijn abonnementen

J

Joost

11-01-2022

0

Topgear met F1 game

Vorige maand TopGear abonnement met een F1 2021 besteld. Ik had hem mooi de releasedag in huis, dus kon gleijk spelen

M

Marcel

22-07-2021

0

Topgear jaarboek

Net en op tijd geleverd

M

Martijn

06-07-2021

0

Cadeau abbonement

Blad is okay, jammer dat een cadeau abonnement dat vanzelf zou moeten stoppen automatisch omgezet wordt in een regulier abonnement Klantenservice (nou ja, service...) is een drama, Is geinstrueerd om je af te poeieren en vooral heen geld terug te geven. Ik bestel nooit meer wat bij deze club.

J

Jeroen

04-06-2021

0

top gear half jaar abonnement

Na het opzeggen van mijn abonnement zou ik binnen 60 dagen mijn geld terug krijgen. (ja dat vond ik ook erg lang voor een handeling die ik 2 minuten is volbracht). 60 dagen verstreken en geen geld terug. Ondertussen heb ik 4 keer gebeld om te vragen wanneer ik het krijg en steeds krijg ik de belofte dat ik binnen 10 dagen wat hoor wanneer ik mijn geld terug krijg. Iedere keer wordt de belofte verbroken en krijg ik niks te horen. Ondertussen ben ik dus al een half jaar bezig om mijn geld terug te krijgen zonder enige vorm van vordering. Ronduit belachelijk...

L

Luc

06-04-2021

0

Top Gear abonnement met cadeau F1 game

Dit product aangeschaft en ervan uitgegaan dat dit automatisch werd beeindigd. Het is naar mijn idee een cadeau abonnement. Top Gear maakt het onderscheid tussen een een abonnement met een cadeau en een cadeau abonnement welke je weg geeft!! Lijkt mij erg verwarrend en bedoelt om de klant te misleiden! Nu wordt incassobureau ingeschakeld om abonnement te incasseren. Let dus goed op of je een cadeau abonnement of een abonnement met cadeau hebt! Snapt u hem nog??? Groet, Peter

P

Peter Siera

08-03-2021

0

f12020

ik had het f1spel gekocht en ben nu al langer als een maand aan het wachten elke keer als ik bel is het ja volgende week krijgt u het spel. had nu opnieuw gebeld nu is de levering zogezegd op het is altijd wat anders daar.

J

joren beesmans

27-08-2020

0

TopGear Magazine met F1 2020 spel

Op 28-7 Top Gear magazine besteld met het F1 2020 spel. Op 11-8 een mail van top Gear dat het spel verzonden is. Tot op heden (25-7) nog steeds geen spel ontvangen en de DHL track & trace blijft ongewijzigd (wachten op pakket). Contact gezocht met Top Gear en deze blijven je aan het lijntje houden dat het product verzonden is of elk moment verzonden kan worden. Op 24/7 heb ik per mail aan TopvGear aangegeven mijn bestelling te willen annuleren aangezien de levering uitblijft. Top Gear wil hier geen gehoor aan geven en blijft volhouden dat het spel onderweg is. Top Gear weigert mijn gewenste annulering te accepteren ondanks dat Top Gear duidelijk in gebreke blijft. Mijn advies: betel hier niet!

J

Jory

25-08-2020

1

abonnement sinds 2007

Waardeloze service. Als je wil opzeggen hebben ze elke keer wel smoesjes om niet op te zeggen. Nu weer na weet ik hoeveel discussie opgezegd. Medewerkster D van TG doet geen enkele moeite, verschuild zich achter loze mailtjes en kan zogenaamd niks voor je doen. Neemt als ze merkt dat je het er niet mee eens bent een arrogante houding aan en zegt feitelijk gezien, je zoekt het maar uit! Voor mij NOOIT meer TG magazine!

T

T.C.

05-03-2020

0

Top Gear

Leuk blad, waardeloze administratie. Gaan na afloop van je abonnement door met sturen, dan moet je betalen voor de bladen die je gekregen hebt maar niet had besteld. Beweren acceptgirokaarten te hebben gestuurd (wie werkt er nog met acceptgirokaarten) en sturen daarna Intrum Justitia op je af. Wij hebben nooit een factuur ontvangen maar moeten nu wel dokken voor bladen die wij niet hadden besteld en met extra incassokosten er boven op .

E

Ernst Hendriks

03-12-2019

0

Leuk cadeau.

Mijn zoontje is inmiddels wat ouder geworden en is helemaal fan van TopGear, samen met zijn vader kijken ze het programma regelmatig. Inmiddels word ik bij tijd en wijlen helemaal gek van het 'gelul over auto's'. Nu heb ik een soort van deal gemaakt: hij krijgt voor zijn verjaardag een abonnement op TopGear Magazine, als het niet meer tijdens het eten over auto's gaat (helemaal hard is die regel niet, maar het mag toch wel een keer over iets anders gaan:)). Voor een tijdschrift vind ik het blad niet duur. Voor nog geen 5 tientjes hebben ze er een jaar lang plezier van. Erg leuk om als kado te geven. Man en zoon zijn er blij mee. De prijs van 5 tientjes is inclusief een korting. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om geen korting maar een kado te krijgen. In mijn geval was dat niet nodig, omdat ze zelf al genoeg snuisterijen hebben.

H

Haye Zwetsloot

28-12-2017

0