NederlandReview

  Ervaringen TopGear Magazine

  Ben je fan van het programma Top Gear op televisie en krijg je er geen genoeg van? Dan zou je een abonnement kunnen nemen op TopGear magazine. Hierin vind je nog veel meer autonieuwtjes, en lees je de achtergronden achter het programma. Of geef het abonnement cadeau aan je man, vriend, broer of je schoonvader, ook dat is mogelijk. Bij Abonnementenland kun je een abonnement voor 12 nummers afsluiten waardoor je zeker weet dat je een jaar lang geen nummer meer mist. Wat de ervaring van andere abonnees zijn met dit proefabonnement lees je hier.

  Over TopGear

  Op deze website kun je een abonnement bij Abonnementenland nemen op het TopGear magazine. Zij bestaan al sinds 1992 en zetten voor ruim 300 uitgevers het beheer op van abonnementenbestanden en managen deze. Zij doen dit volledig onafhankelijk en zijn niet verbonden aan een drukkerij, uitgeverij of verzendhuis.


  LaFerrariFXX K - Chris Harris Drives bij TopGear

  Diensten

  Hier kun je een abonnement tegen een gereduceerde prijs nemen op het blad TopGear Magazine. Je krijgt dan dit populaire auto- en lifestylemagazine voor een jaarlijkse prijs van € 44,95 toegestuurd. Dit komt neer op een prijs per maand van ongeveer € 3,75. Ook een leuk idee om cadeau te geven aan iemand.

  Over TopGear Magazine

  TopGear Magazine is het grootste auto- en lifestyle magazine van Nederland. In het blad van het gelijknamige televisieprogramma kun je maandelijks de humoristische toon terugvinden waar zij bekend om zijn. Bovendien vind je iedere maand de leukste en coolste autonieuwtjes en autotests. Ook lees je er allerlei achtergrondverhalen over verschillende supercars.

  Abonnement TopGear Magazine

  Voor het aanvragen van het abonnement voor 12 nummers moet je op de website je naam, adres, geboortedatum en IBAN nummer invullen. Als je het abonnement cadeau wilt geven, moet je even op die optie klikken, dan kun je het adres van de ontvanger invullen. Vervolgens dien je akkoord te gaan met de Voorwaarden. De belangrijkste punten die je hier kunt vinden voor dit abonnement zijn:

  • Proefabonnementen worden niet automatisch verlengd en stoppen na het aantal aangegeven nummers.
  • De eerste abonnementsperiode ga je aan voor bepaalde tijd en kun je ook niet tussentijds beëindigen
  • Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt en alleen als je de afgelopen zes maanden geen abonnement hebt gehad.
  • Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor betaling met een acceptgirokaart geldt een toeslag van € 2,50 euro per jaar.
  • Nadat je het eerste magazine hebt ontvangen, heb je 14 dagen wettelijke bedenktermijn.
  • Adreswijzigingen kun je via de website doorgeven, of per post of telefoon.

  Telefoon Nederland: 0900-ABOLAND (0900 - 22 65 263 , 10 ct/min) Telefoon België: (0280) 855 23 Mail: topgear@aboland.nl

  Klachten

  De informatie op de website is erg summier. Daarom kun je voor klachten over je abonnement of de bezorging van het blad het beste de opgegeven telefoonnummers benaderen of een e-mail sturen.

  Wat is jouw ervaring met dit aanbod?

  Heb jij via dit aanbod van Abonnementenland een abonnement voor 12 maanden afgesloten? Wat vind je van dit aanbod, en gebeurt de levering van het magazine volgens afspraak? Vertel er hier over, zodat anderen weten of het een goed idee is om ook van deze aanbieding gebruik te maken.

  Wat zijn de ervaringen met het speciale aanbod op TopGear magazine van Abonnementenland? Kun je hier zonder verdere verplichtingen gebruik van maken?

  TopGear Magazine
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  8

  Prijs

  8

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Leuk cadeau.

  Mijn zoontje is inmiddels wat ouder geworden en is helemaal fan van TopGear, samen met zijn vader kijken ze het programma regelmatig. Inmiddels word ik bij tijd en wijlen helemaal gek van het 'gelul over auto's'. Nu heb ik een soort van deal gemaakt: hij krijgt voor zijn verjaardag een abonnement op TopGear Magazine, als het niet meer tijdens het eten over auto's gaat (helemaal hard is die regel niet, maar het mag toch wel een keer over iets anders gaan:)).

  Voor een tijdschrift vind ik het blad niet duur. Voor nog geen 5 tientjes hebben ze er een jaar lang plezier van. Erg leuk om als kado te geven. Man en zoon zijn er blij mee. De prijs van 5 tientjes is inclusief een korting. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om geen korting maar een kado te krijgen. In mijn geval was dat niet nodig, omdat ze zelf al genoeg snuisterijen hebben.

  Door: Haye Zwetsloot28-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over TopGear Magazine

  Uw beoordeling