NederlandReview

  Ervaringen Top1Toys Zeist

  Kinderen leren het beste door zelf te spelen en te proberen. Speelgoed is hierbij heel belangrijk. Het stimuleert de ontwikkeling van kinderen en helpt om hun creativiteit te vergroten. Top1Toys in Zeist heeft het leukste speelgoed voor je kind. Wat hun klanten zelf van het speelgoed vinden, ontdek je hier op NederlandReview in hun reviews. De ouders delen hun ervaringen met het speelgoed in de reviews. Is het speelgoed namelijk veilig voor je kind? Moet je lang op de levering wachten? En wat vinden zij van de kwaliteit van het speelgoed? Je vindt hier hun beoordeling over de prijs, de levering en de service.

  Over Top1Toys Zeist

  Of je nu op zoek bent naar de nieuwste Barbie, alles wilt hebben van K3 of een auto wilt bouwen met LEGO’s, je kunt het bij Top1Toys vinden. De webshop noemt zichzelf de nummer één in speelgoed. Ze hebben voor alle leeftijden het leukste speelgoed. Wat de kinderen van het speelgoed vinden, lees je natuurlijk in de reviews van hun ouders. Het uitgebreide assortiment heeft voor iedereen wel iets. Ze hebben het speelgoed van de populaire TV-series en films, maar ook de echte klassieke bordspellen zijn in de webshop te vinden.


  Blijft jouw dochter maar zeuren om een Cupcake Surprise? Bij Top1Toys kun je de pop vinden.

  Diensten Top1Toys Zeist

  Alle klanten zijn welkom in de winkel in Zeist, maar om iedereen in Nederland te kunnen bereiken, is de winkel nu ook online te vinden. Het hele assortiment is in de webshop beschikbaar. Je krijgt als online klant overigens nog extra voordelen. De verzending van bestellingen vanaf 49,99 is gratis en heb je voor 16:00 besteld, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Je hebt het dan meestal de volgende dag nog in huis. Is de bestelling toch niet wat je had verwacht, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst alles retourneren. Je betaalt ook veilig en snel met iDeal, overboekingen, CreditCard, Achteraf betalen of MisterCash.

  Klachten Top1Toys Zeist

  Zit je nog altijd op de levering de wachten? Of ging er iets mis tijdens de betaling? Neem dan contact op met de klantenservice van Top1Toys. Op de website vind je een contactformulier dat je in kunt vullen. Probeer duidelijk uit te leggen wat er mis ging. De klantenservice kan je dan het beste helpen om een oplossing te zoeken. Heb jij contact opgenomen met de webshop? Laat in jouw review dan weten of je vriendelijk geholpen bent.

  Wat vind jij van Top1Toys Zeist?

  Waren jouw kinderen dolblij met het speelgoed uit de webshop? Of heb jij voor jezelf iets gekocht bij Top1Toys? Laat andere klanten dan weten wat zij kunnen verwachten van de winkel. Wat vind je van de kwaliteit van het speelgoed? Is het speelgoed duur? En is de levering betrouwbaar? Geef jouw beoordeling en schrijf een review over Top1Toys. Raad jij andere klanten aan speelgoed te kopen in de webshop?

  Is het speelgoed veilig? Krijg je de beste kwaliteit? Wat vinden andere ouders van de winkel? Lees hier hun reviews en ervaringen over Top1Toys Zeist.

  Top1Toys Zeist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bestelling dure Lego Vrachttrein

  Op donderdagmiddag rond 3 uur bestelde ik een lego trein voor mijn kleinzoon. Wij gingen de volgende dag vanuit Friesland naar Zeeland voor zijn verjaardag en op vrijdag werd de trein netjes op afgesproken tijd door NLpost afgeleverd. Hartstikke tevreden, alles compleet en heel. Aanrader voor iedereen!

  Door: Dirkje Abma03-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Top1Toys Zeist

  Uw beoordeling