NederlandReview

  Ervaringen Tooltopper

  Iedereen gaat wel eens een grotere of kleinere klus uitvoeren. Hiervoor heb je natuurlijk allerlei gereedschap nodig zoals boormachines, zaagmachines, hamers, beitels etc. Maar ook materialen zoals bouten, moeren, schroeven en tapes. Dit en meer kun je bij Tooltopper bestellen. Ook bedrijven in de bouw en dergelijke kunnen hier terecht voor hun materialen en kleding. Hoe het bestellen bij deze webshop anderen verging lees je hier bij de beoordelingen van deze webshop.

  Over Tooltopper

  Tooltopper is een online winkel dat een adres heeft in Delfzijl. Je kunt bij hen alleen online allerlei artikelen bestellen op het gebied van werkkleding en klusmateriaal. U kunt bij hen werkelijk van alles vinden, het assortiment bestaat uit maar liefst meer dan 10.000 artikelen. Bestel je bij hen vóór 21.00 uur, dan heb je het artikel al de volgende dag in huis. De verzendkosten zijn altijd € 4,95 ongeacht het gewicht en de omvang van de bestelling. Wanneer je voor € 70,- incl. BTW of meer besteld, dan is aflevering gratis. Bij Tooltopper krijg je op niet verbruiksartikelen (kleding, schoeisel, pbm’s, chemie en bevestigingsarikelen zijn uitgesloten) een garantie van twee jaar. Gaat binnen deze termijn buiten uw schuld om uw product kapot, dan kunt u contact met ze opnemen. Tooltopper is bij het Qshops keurmerk aangesloten. Dit is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen controleert, certificeert en blijft monitoren. Meer informatie hierover vind je op www.qshops.org.


  Sommige tools kun je ook heel goed zelf maken! Maar let op: be safe!

  Diensten

  Zoals reeds gemeld, voor alles wat je maar nodig kunt hebben bij het klussen of voor je werk kun je bij Tooltopper terecht. Er zijn een aantal hoofdcategorieën in de webshop te vinden:

  • handgereedschap
  • gereedschapsset
  • tangen
  • hamers
  • schroevendraaier
  • sleutel gereedschap
  • zaaggereedschap
  • snijgereedschap
  • klemgereedschap
  • meetgereedschap
  • dopsleutelgereedschap
  • handgereedschap
  • elektrisch gereedschap
  • werkkleding en –schoenen
  • bevestigen
  • ijzerwaren
  • bedrijfsinrichting
  • lijmen, kitten en chemie
  • verspanend

  In elke categorie zijn de nodige subcategorieën aanwezig met een keur aan artikelen. Als laatste categorie vind je nog de ‘toppers!’. Dit zijn speciale aanbiedingen van top producten.

  Klachten

  Voor vragen over de producten of klachten kunt u zich wenden tot de klantenservice. Deze is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Het magazijn is ook bereikbaar, zelfs tot 21.00 uur. Verder kun je een contactformulier invullen, e-mailen naar verkoop@tooltopper.nl of een Lees de reviews van klanten van Tooltopper! Hoe betrouwbaar zijn de producten van deze webshop voor gereedschap en ijzerwaren? Hoe is de service?

  Tooltopper
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6.4
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tooltopper

  Uw beoordeling

  Zeer tevreden over werkkleding

  Ik heb een klein bouwbedrijfje en ik was hiervoor nog op zoek naar werkkleding voor mijn personeel. Ik heb diverse sites afgezocht op zoek naar het goedkoopste alternatief. Ik heb uiteindelijk mijn kleding besteld bij Tooltopper. Dit was niet de goedkoopste, maar ik heb er veel goede dingen over gelezen. De site zag er mooi en betrouwbaar uit en het aanbod was bijzonder groot. Mede daardoor heb ik hier een aantal setjes werkkleding besteld. Het bestellen was overigens ook een fluitje van een cent. Binnen een paar klikken is je bestelling al geplaatst. Een paar dagen na het bestellen had ik de kleding ook allemaal al in huis. Top levering! De prijs was weliswaar niet al te goedkoop, maar ik ben zeer te spreken over de kwaliteit.

  Door: Rico Tolbeek17-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Eenvoudig werkkleding en -accessoires bestellen

  Bij de meeste winkels worden werkkleding en -accessoires steeds duurder, maar dat is niet het geval bij Tooltopper. Ze hebben weliswaar geen fysieke winkel, maar online is het makkelijk om alles te vinden wat je zoekt. De website is overzichtelijk en ingedeeld in verschillende categorieën, waardoor je zo op de plaats van bestemming bent. Het bestellen is ook heel erg makkelijk en alles is binnen een paar dagen keurig afgeleverd. Zoals gezegd vind ik de prijs het meest aantrekkelijk van Tooltopper, maar je hoort mij ook niet klagen over de kwaliteit van de producten. Ik bestel hier nog geregeld wat.

  Door: Johan Drijvers30-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Holpijp 14 mm 2x

  levertijd, nog steeds niet ontvangen
  beloven te bezorgen maar nog steeds niet
  ontvangen met andere worden koop hier niets
  ronduit een ramp met dit bedrijf
  inmiddels heb ik bij een Andre webwinkel besteld
  volgende dag in huis, dat noem ik nou service
  grt Frits

  Door: Frits01-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  OPTIBELT Keilriemen VB 17 x 1090 Li (B 43) 6211733 1 7,06 €

  Op mail geen reactie en de live chat op hun website werkt ook niet, is volgens mij gewoon een computer.

  Door: Roelof Kuiper12-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Conrad goedkoper.

  Uiteindelijk niet overgegaan van koop omdat ik bij conrad hetzelfde product een paar euro goedkoper vond. Kom misschien ooit terug want ze hebben wel veel.

  Door: Michael Horst30-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Tooltopper een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Tooltopper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tooltopper actief?

  Tooltopper is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tooltopper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.