TonerProducts Nederland

5.7
7.3

Bestellen

4

Service

6.3

Prijs

5.2

Levering

50%

Zou hier weer kopen

TonerProducts Nederland

Iedereen die een printer heeft is inmiddels wel tot de ontdekking gekomen dat de aanschaf van de printer nog niet de hoogste kosten zijn. Na een tijdje raken de printercartridges leeg en moet u nieuwe bestellen. Wanneer u originele merk cartridges besteld, loopt dit al gauw in de papieren. Maar ja, u kunt ook niet zonder, dus u moet wel. Bij Toner Products Nederland kunt u originele merk cartridges bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs. Of u kiest voor een huismerk exemplaar met garantie. Maken ze die laagste prijs garantie waar? Hoe is de kwaliteit van de huismerk cartridges, en hoe is het prijsniveau? Dat alles leest u hier bij de beoordelingen van anderen die al eens cartridges bij Toner Products Nederland hebben besteld.

Over Toner Products Nederland

Toner Products Nederland is een leverancier van toner- en inktcartridges die sinds 2007 bestaat. De eerste jaren hebben zij als familiebedrijf een goede naam opgebouwd. Het bedrijf heeft zich de afgelopen 2 jaar versterkt met een aantal professionals uit de toner- en inktindustrie. Dit heeft gezorgd voor nog een verdere professionalisering van het bedrijf en een grotere productkennis. Ook kunt u nu bij de meeste cartridges kiezen uit een originele merktcartridge met een laagste prijs garantie, een High Quality TPN Huismerk cartridge met 3 jaar garantie en een besparing van zo’n 25% op de prijs, of het Standard Quality Huismerk met de laagste prijsgarantie, met een besparing van zo’n 50% op de prijs ten opzichte van het origineel. Deze kunt u vooraf of achteraf betalen. Wanneer u een geregistreerde klant bent kunt u precies zien welke printer u heeft en welke cartridges u de vorige keer bestelde. Verzendkosten zijn tot een bestelling van € 50,00 € 3,95, daarboven betaalt u € 2,95.

Diensten

De meest eenvoudige manier om cartridges en toners te bestellen door bovenin de pagina van de homepage in 3 stappen uw printer te kiezen. Bij stap 1 geeft u het merk op, bij stap 2 geeft u de serie op en bij stap 3 het typenummer. Daarna verschijnt een foto van uw printer in beeld, zo ziet u meteen of u juist hebt gekozen. De pagina die u dan voor ogen krijgt bevat artikelen die geschikt zijn voor uw printer. Verder vindt u bovenaan het scherm de volgende categorieën:

Home
Laser Toners
Inkt Cartridges
Tapes & Labels
Blog
FAQ
Spaarpunten
LED Lampen: hier wordt u doorgelinkt naar www.ledlampennederland.com
Brother Toner Reset
Sale!

Klachten

Bij Toner Products Nederlandkunt u via een live chat vragen stellen. Wanneer u een klacht heeft kunt u dit aan de klantenservice doorgeven via e-mail, reguliere post of telefonisch. E-mail: support@tonerproductsnederland.nl, telefoonnummer 0475 323 292. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Postadres: Toner Products Nederland B.V., Ringweg 22, 6045JL Roermond

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u een bevestiging, waarna u binnen 14 dagen een antwoord kunt verwachten. Als er meer tijd nodig is, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.
U kunt ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Toner Products Nederland bij is  aangesloten.  

Uw mening telt!

Heeft u al vaker bij Toner Products Nederland besteld? Wat is uw mening over deze webshop? Was u uiterst tevreden over de geleverde producten, of werden de prints niet zo mooi als met een originele cartridge? Laat uw beoordeling hier achter, zodat anderen kunnen leren van uw ervaring.

Lees reviews van echte klanten van TonerProducts Nederland! Koop je hier voordelig inkt voor je printer? Is deze webshop betrouwbaar?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Anderen bekeken ook

close

TonerProducts Nederland

Vergelijk reviews en bekijk TonerProducts Nederland