TonerProducts Nederland
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,2

Totaal

7,2

Bestellen

8

Service

6

Prijs

8

Leveren

7
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

18-04-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  6
 • Prijs

  8
 • Levering

  8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marilou van Benthem

TonerProducts Nederland - Goedkope cartridges voor iedere printer

Op het werk hebben wij verschillende soorten printers en er zijn dus ook verschillende cartridges nodig. Deze kochten we altijd bij verschillende webshops, maar sinds een aantal maanden kopen we alles in één keer bij TonerProducts Nederland. Ideaal, want je kunt hier echt terecht voor allerlei soorten toners en cartridges. We betalen nu alles in één keer, waardoor er ook geen verzendkosten meer over de bestelling heen komen. Daarnaast zijn de prijzen voor de producten op deze website een stuk goedkoper. We besparen dus geld ten opzichte van onze oude leveranciers.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


https://dt51.net/c/?wi=241077&si=10774&li=1486582&ws=
20-03-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  6
 • Prijs

  8
 • Levering

  6
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Riky Smeets

TonerProducts Nederland - Ruime keuze uit inktpatronen

Het vinden van de juiste inktpatronen voor onze printer is niet bepaald een makkelijke opgave. Voorheen had de winkel bij ons in het dorp ze altijd, maar deze is sinds kort failliet. Ben al bij diverse andere winkels geweest, maar hier hadden ze het ook niet op voorraad. Bestellen konden ze wel, maar dan kan ik net zo goed zelf op het internet iets bestellen. Ik ging dus op zoek naar een website die inktpatronen aanbood. Uiteindelijk eindigde mijn zoektocht bij TonerProducts. Hier hebben ze heel veel verschillende soorten inktpatronen en die van ons zat er gelukkig ook tussen. De prijs lag zelfs iets lager dan wat ik gewend was ervoor te betalen. Voortaan haal ik hier mijn toners dus maar.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • Tooltopper

  Tooltopper

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7Lees ervaringen
 • Ja tot Z Trouwartikelen

  Ja tot Z Trouwartikelen

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,6Lees ervaringen
 • Kunstgras Direct

  Kunstgras Direct

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 6,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over TonerProducts Nederland

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij TonerProducts Nederland?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen TonerProducts Nederland

Iedereen die een printer heeft is inmiddels wel tot de ontdekking gekomen dat de aanschaf van de printer nog niet de hoogste kosten zijn. Na een tijdje raken de printercartridges leeg en moet u nieuwe bestellen. Wanneer u originele merk cartridges besteld, loopt dit al gauw in de papieren. Maar ja, u kunt ook niet zonder, dus u moet wel. Bij Toner Products Nederland kunt u originele merk cartridges bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs. Of u kiest voor een huismerk exemplaar met garantie. Maken ze die laagste prijs garantie waar? Hoe is de kwaliteit van de huismerk cartridges, en hoe is het prijsniveau? Dat alles leest u hier bij de beoordelingen van anderen die al eens cartridges bij Toner Products Nederland hebben besteld.

Over Toner Products Nederland
Toner Products Nederland is een leverancier van toner- en inktcartridges die sinds 2007 bestaat. De eerste jaren hebben zij als familiebedrijf een goede naam opgebouwd. Het bedrijf heeft zich de afgelopen 2 jaar versterkt met een aantal professionals uit de toner- en inktindustrie. Dit heeft gezorgd voor nog een verdere professionalisering van het bedrijf en een grotere productkennis. Ook kunt u nu bij de meeste cartridges kiezen uit een originele merktcartridge met een laagste prijs garantie, een High Quality TPN Huismerk cartridge met 3 jaar garantie en een besparing van zo’n 25% op de prijs, of het Standard Quality Huismerk met de laagste prijsgarantie, met een besparing van zo’n 50% op de prijs ten opzichte van het origineel. Deze kunt u vooraf of achteraf betalen. Wanneer u een geregistreerde klant bent kunt u precies zien welke printer u heeft en welke cartridges u de vorige keer bestelde. Verzendkosten zijn tot een bestelling van € 50,00 € 3,95, daarboven betaalt u € 2,95.

Diensten
De meest eenvoudige manier om cartridges en toners te bestellen door bovenin de pagina van de homepage in 3 stappen uw printer te kiezen. Bij stap 1 geeft u het merk op, bij stap 2 geeft u de serie op en bij stap 3 het typenummer. Daarna verschijnt een foto van uw printer in beeld, zo ziet u meteen of u juist hebt gekozen. De pagina die u dan voor ogen krijgt bevat artikelen die geschikt zijn voor uw printer. Verder vindt u bovenaan het scherm de volgende categorieën:

Home
Laser Toners
Inkt Cartridges
Tapes & Labels
Blog
FAQ
Spaarpunten
LED Lampen: hier wordt u doorgelinkt naar www.ledlampennederland.com
Brother Toner Reset
Sale!

Klachten
Bij Toner Products Nederlandkunt u via een live chat vragen stellen. Wanneer u een klacht heeft kunt u dit aan de klantenservice doorgeven via e-mail, reguliere post of telefonisch. E-mail: support@tonerproductsnederland.nl, telefoonnummer 0475 323 292. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Postadres: Toner Products Nederland B.V., Ringweg 22, 6045JL Roermond

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u een bevestiging, waarna u binnen 14 dagen een antwoord kunt verwachten. Als er meer tijd nodig is, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.
U kunt ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Toner Products Nederland bij is  aangesloten.  

Uw mening telt!

Heeft u al vaker bij Toner Products Nederland besteld? Wat is uw mening over deze webshop? Was u uiterst tevreden over de geleverde producten, of werden de prints niet zo mooi als met een originele cartridge? Laat uw beoordeling hier achter, zodat anderen kunnen leren van uw ervaring.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!