NederlandReview

  Ervaringen TonerProducts Nederland

  Iedereen die een printer heeft is inmiddels wel tot de ontdekking gekomen dat de aanschaf van de printer nog niet de hoogste kosten zijn. Na een tijdje raken de printercartridges leeg en moet u nieuwe bestellen. Wanneer u originele merk cartridges besteld, loopt dit al gauw in de papieren. Maar ja, u kunt ook niet zonder, dus u moet wel. Bij Toner Products Nederland kunt u originele merk cartridges bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs. Of u kiest voor een huismerk exemplaar met garantie. Maken ze die laagste prijs garantie waar? Hoe is de kwaliteit van de huismerk cartridges, en hoe is het prijsniveau? Dat alles leest u hier bij de beoordelingen van anderen die al eens cartridges bij Toner Products Nederland hebben besteld.

  Over Toner Products Nederland

  Toner Products Nederland is een leverancier van toner- en inktcartridges die sinds 2007 bestaat. De eerste jaren hebben zij als familiebedrijf een goede naam opgebouwd. Het bedrijf heeft zich de afgelopen 2 jaar versterkt met een aantal professionals uit de toner- en inktindustrie. Dit heeft gezorgd voor nog een verdere professionalisering van het bedrijf en een grotere productkennis. Ook kunt u nu bij de meeste cartridges kiezen uit een originele merktcartridge met een laagste prijs garantie, een High Quality TPN Huismerk cartridge met 3 jaar garantie en een besparing van zo’n 25% op de prijs, of het Standard Quality Huismerk met de laagste prijsgarantie, met een besparing van zo’n 50% op de prijs ten opzichte van het origineel. Deze kunt u vooraf of achteraf betalen. Wanneer u een geregistreerde klant bent kunt u precies zien welke printer u heeft en welke cartridges u de vorige keer bestelde. Verzendkosten zijn tot een bestelling van € 50,00 € 3,95, daarboven betaalt u € 2,95.

  VAN GEEL BLOND HAAR NAAR AS BLOND MET DE WELLA COLOR CHARM T18 TONER ✰ LiFESTYLEKiMBERLEY.NL

  Diensten

  De meest eenvoudige manier om cartridges en toners te bestellen door bovenin de pagina van de homepage in 3 stappen uw printer te kiezen. Bij stap 1 geeft u het merk op, bij stap 2 geeft u de serie op en bij stap 3 het typenummer. Daarna verschijnt een foto van uw printer in beeld, zo ziet u meteen of u juist hebt gekozen. De pagina die u dan voor ogen krijgt bevat artikelen die geschikt zijn voor uw printer. Verder vindt u bovenaan het scherm de volgende categorieën:

  Home
  Laser Toners
  Inkt Cartridges
  Tapes & Labels
  Blog
  FAQ
  Spaarpunten
  LED Lampen: hier wordt u doorgelinkt naar www.ledlampennederland.com
  Brother Toner Reset
  Sale!

  Klachten

  Bij Toner Products Nederlandkunt u via een live chat vragen stellen. Wanneer u een klacht heeft kunt u dit aan de klantenservice doorgeven via e-mail, reguliere post of telefonisch. E-mail: support@tonerproductsnederland.nl, telefoonnummer 0475 323 292. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Postadres: Toner Products Nederland B.V., Ringweg 22, 6045JL Roermond

  Na ontvangst van uw klacht ontvangt u een bevestiging, waarna u binnen 14 dagen een antwoord kunt verwachten. Als er meer tijd nodig is, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.
  U kunt ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Toner Products Nederland bij is aangesloten.

  Uw mening telt!

  Heeft u al vaker bij Toner Products Nederland besteld? Wat is uw mening over deze webshop? Was u uiterst tevreden over de geleverde producten, of werden de prints niet zo mooi als met een originele cartridge? Laat uw beoordeling hier achter, zodat anderen kunnen leren van uw ervaring.

  Lees reviews van echte klanten van TonerProducts Nederland! Koop je hier voordelig inkt voor je printer? Is deze webshop betrouwbaar?

  TonerProducts Nederland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  5.8
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  5.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TonerProducts Nederland

  Uw beoordeling

  Goedkope cartridges voor iedere printer

  Op het werk hebben wij verschillende soorten printers en er zijn dus ook verschillende cartridges nodig. Deze kochten we altijd bij verschillende webshops, maar sinds een aantal maanden kopen we alles in één keer bij TonerProducts Nederland. Ideaal, want je kunt hier echt terecht voor allerlei soorten toners en cartridges. We betalen nu alles in één keer, waardoor er ook geen verzendkosten meer over de bestelling heen komen. Daarnaast zijn de prijzen voor de producten op deze website een stuk goedkoper. We besparen dus geld ten opzichte van onze oude leveranciers.

  Door: Marilou van Benthem18-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Cartrige

  Zeer snelle levering. Top!

  Door: Amal24-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Originele Epson cartridges

  Cartridges na het printen van 20 foto,s leeg.
  Op gestuurde e mail krijg je 1 reactie om de printer te resetten.
  Daarna totaal geen reactie meer.

  Door: H vd e18-12-2020
  Tim 29-01-2021

  Lees net uw bericht en wat u kan doen, is uw printer aan laten staan. Wanneer een printer aan blijft, wordt er automatisch inkt door de toners gestuurd en blijft de inkt lang goed. Echter wanneer u de printer steeds uitzet na het printen kost dit veel inkt telkens wanneer u print en uw toners blijven in goede staat. Ze kunnen bijvoorbeeld niet verklonteren van binnen. Hoop u hiermee goed geïnformeerd te hebben. Het kan door de drukte van afgelopen maanden zijn dat u helaas geen reacie ontving. Excuses hier voor. Met vriendelijke groet, Tim d'Ancona medewerker Toner Products Nederland

  Tim29-01-2021

  Verbetering: Uw toners blijven niet in goede staat wanneer u de printer telkens uit zet.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  950xl/951xl

  Nooit iets ontvangen...

  Door: M. Den Oever15-10-2020
  Tim29-01-2021

  Goeiemiddag meneer Oevers, Dit is heel vervelend om te lezen. Mocht het probleem inmiddels nog niet opgelost zijn laat het ons telefonisch even weten. Met vriendelijke groet, Tim d'Ancona

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Tonercardridges

  Tonercardridges besteld via internet. netjes op tijd geleverd echter na een vraag gesteld via mail krijg je geen antwoord.!

  Door: Ben Claessens02-06-2020
  Tim29-01-2021

  Goeiemiddag meneer Claessens, Fijn dat uw product optijd geleverd is. Wel vervelend dat u vroegtijdig geen reactie heeft ontvangen van ons op uw email. Dit zal te maken hebben met de extreme drukte in de maand Juni van 2020 Wens u een prettig weekend. Met vriendelijke groet, Tim d'Ancona

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Slechte ervaring met levering

  Toner cartridge via bol.com besteld, met verwachting dat deze de volgende dag (donderdag) geleverd zou worden.
  Donderdag niet geleverd, Track&Trace (GLS) meldde dat het pakket in depot Utrecht zat.
  Vrijdag ook niet geleverd. Track&Trace (GLS) meldde dat het pakket in depot Groningen zat.
  Geen extra berichten of verklaring voor vertraging. Zowel Toner Products als GLS vanaf vrijdagmiddag niet bereikbaar.
  Het is nu maandag. Track&Trace (GLS) meldt dat de chauhheur onderweg is. Dat is wel te hopen.
  Zeer ontevreden.

  Door: LBK01-04-2019
  LBK01-04-2019

  Zag het knoopje 'Zal je weer van dit bedrijf bestellen' en kan het niet meer veranderen. Ik ga hier NIET weer iets van bestellen.

  Tim29-01-2021

  Goeiedag, Dit is erg vervelend om te horen. Wanneer het pakketje verzonden is door GLS is het de verantwoording van GLS om het goed te leveren. Hoop het probleem niet veel later is opgelost. Met vriendelijke groet, Tim d'Ancona

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Ruime keuze uit inktpatronen

  Het vinden van de juiste inktpatronen voor onze printer is niet bepaald een makkelijke opgave. Voorheen had de winkel bij ons in het dorp ze altijd, maar deze is sinds kort failliet. Ben al bij diverse andere winkels geweest, maar hier hadden ze het ook niet op voorraad. Bestellen konden ze wel, maar dan kan ik net zo goed zelf op het internet iets bestellen. Ik ging dus op zoek naar een website die inktpatronen aanbood. Uiteindelijk eindigde mijn zoektocht bij TonerProducts. Hier hebben ze heel veel verschillende soorten inktpatronen en die van ons zat er gelukkig ook tussen. De prijs lag zelfs iets lager dan wat ik gewend was ervoor te betalen. Voortaan haal ik hier mijn toners dus maar.

  Door: Riky Smeets20-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is TonerProducts Nederland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over TonerProducts Nederland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TonerProducts Nederland actief?

  TonerProducts Nederland is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TonerProducts Nederland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.