TOMS

Alle reviews

TOMS

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Toms heren escadrille

  Mijn man heeft meerdere escadrille s van Toms, waar hij heel blij mee is, maar bij de laatste antraciet kleurige is er 1 schoen wat meteen witte uitbijt vlekken laat zien.
  Ik krijg ze er niet uit. Wat kan ik eraan doen?.

Anderen bekeken ook

Juwelier It's Beautiful
58 reviews

Juwelen kopen gebeurt vandaag de dag steeds meer online. Het is dan ook veel gemakkelijker om dit vanuit huis te doen en het aanbod is vaak oo...

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Kleren.com
2 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, ka...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

TOMS

De wereld verbeteren, dat doe je samen! Bij TOMS begrijpen ze dat als geen ander. Toen de oprichter van TOMS in Argentinië zag hoe kinderen zonder schoenen rondliepen, besloot hij te helpen. De oplossing was simpel: Voor iedere schoen die bij TOMS verkocht wordt, wordt een nieuw paar schoenen geschonken aan een kind in nood. One for One! Wil jij graag helpen en heb je bij TOMS een leuk paar schoenen gevonden? Lees dan hier de onafhankelijke reviews van echte klanten en ontdek wat hun ervaringen zijn met TOMS! Is het merk betrouwbaar? Wat vinden klanten van de kwaliteit? En worden de schoenen snel geleverd? Je ontdekt het op NederlandReview! 

Over TOMS
In 2006 besloot Blake Mycoskie een reis te maken door Argentinië. Tijdens zijn reis ontmoette hij kinderen in een klein dorp die elke dag zonder schoenen rondliepen. Ze hadden geen enkele bescherming voor hun voeten. Hij wilde deze kinderen helpen en richtte TOMS op. De schoenenwinkel verkoopt schoenen zoals iedere andere schoenenwinkel, maar TOMS gaat nog een stap verder. Voor iedere verkochte schoen, wordt een nieuwe schoen geschonken aan een kind in nood. Het innovatieve idee werd als snel een succes en Blake realiseerde zich dat meer levensbehoeftes geschonken konden worden op deze manier. Zo werd uiteindelijk ook TOMS Eyewear gelanceerd. 


Diensten TOMS
Er zijn in totaal al meer dan 60 miljoen schoenen uitgedeeld aan kinderen in 70 verschillende landen. Dat zijn 60 miljoen klanten die hun schoenen kochten hebben bij TOMS. Door deze enorme interesse van klanten heeft TOMS het assortiment verder kunnen uitbreiden. Ze hebben uiteraard schoenen voor dames, heren en kinderen, maar verkopen nu ook tassen en zonnebrillen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe pantoffels of nieuwe sneakers nodig hebt, bij TOMS is het te koop. Voor alle klanten die geen genoeg kunnen krijgen van de schoenen, heeft TOMS ook een Instagram. Hier wordt je altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste modellen. 

Neem contact op met TOMS!
Heb je vragen over de projecten die TOMS ondersteunt? Of heb je een klacht over de verzending van de schoenen? Neem dan contact op met de klantenservice van TOMS. Je kunt de klantenservice bereiken via het telefoonnummer, de LiveChat, het contactformulier, of via Facebook en Twitter. De klantenservice is bereikbaar voor verschillende landen. Op de contactpagina vind je het telefoonnummer voor jouw land en vind je ook direct de openingstijden van de klantenservice.

Geef jouw mening over TOMS!
Koop jij al jaren je schoenen bij TOMS om iets goeds te doen voor kinderen in nood? Of vind jij de schoenen gewoon heel erg lekker zitten? Geef dan jouw mening over de schoenen en het merk! Krijg je bij TOMS de beste kwaliteit schoenen? Wat vind je van de zonnebrillen? En word je door de klantenservice vriendelijk geholpen? Schrijf een review en vertel over jouw ervaringen met TOMS. Andere klanten horen graag of jij het schoenenmerk aanraadt.

Wat vinden klanten van de kwaliteit van de schoenen van TOMS? Zijn de schoenen duur? Is de levering betrouwbaar? Ontdek het in de reviews van klanten!

}