NederlandReview

  Ervaringen Tommy Teleshopping

  Tommy Teleshopping is geen onbekende naam. Zo ongeveer iedereen kent dit bedrijf van de soms urenlange reclames die je ’s middags op televisie ziet bij SBS, RTL en Net5. Maar je hoeft hier niet naar te kijken om gebruik te maken van een van de aanbiedingen van Tommy Teleshopping; je kunt de artikelen ook online bestellen. Maar lees eerst de reviews van klanten die je vóór gingen, om erachter te komen of dit wel een goed idee is. Hoe is de kwaliteit van de producten die Tommy Teleshopping aanbiedt? En zijn de aanbiedingen wel echt scherp of valt het tegen?

  Over Tommy Teleshopping

  Tommy Teleshopping is marktleider in zowel Nederland als België op het gebied van thuiswinkelen via televisie. Hun zendtijd bij de commerciële zender is ruim 200 uur per week. De artikelen die op televisie uitgebreid worden gepresenteerd, zijn exclusief bij Tommy Teleshopping te bestellen. En dat hoeft niet meer ouderwets met een telefoontoestel voor de televisie te zijn, waarbij je snel het telefoonnummer van het televisiescherm afleest. Tommy Teleshopping is met de tijd meegegaan en presenteert alle producten ook gewoon via een uitgebreide webshop. Je kunt zo nog wat langer nadenken en op je gemak het product op internet bekijken en hier wat recensies lezen, voordat je overgaat tot een koop.


  Een klassieke Tommy Teleshopping commercial: de Nicer Dicer Magic Cube. Kun jij nog zonder dit keukenapparaat?

  Diensten van Tommy Teleshopping

  Bij Tommy Teleshopping kun je terecht voor allerlei producten in de categorieën Afslanken & Fitness, Mooi & Gezond, Keuken, Wonen & Slapen, Huishouden, Tuin Klussen & Hobby. Ook is er een outlet, waar je extra aanbiedingen kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan allerlei innovatieve fitnessapparaten, een zogenaamde Perfect Cooker, een Mr Ti om schoon te maken. Bijna alle producten van Tommy Teleshopping hebben klinkende namen en vaak krijg je een tweede gratis of een ander cadeautje om jou over te halen tot de aankoop over te gaan.

  Om het winkelen bij Tommy Teleshopping voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken, heeft de winkel een aantal services. Zo is er gratis verzending en hebben klanten de mogelijkheid achteraf te betalen. Dat is voor mensen een veiliger en zekerder gevoel. Voldoet een product niet geheel aan de verwachten, dan geldt: niet goed = geld retour. Ook kun je binnen 30 dagen ruilen.

  Complimenten, klachten, problemen, tips voor Tommy Teleshopping

  Is er iets fout gegaan met een bestelling? Tommy Teleshopping heeft een uitgebreide klantenservice die telefonisch en per mail bereikbaar is. Op de website vind je informatie over retourneren, algemene voorwaarden en herroepingsvoorwaarden.

  Heb jij ervaring met Tommy Teleshopping?

  Laat dan hier jouw review achter! Hoe zijn jouw ervaringen met dit bedrijf? Heb je misschien wel eens een klacht ingediend of een leveringsprobleem ondervonden? Laat dat dan weten! Wij zijn ook heel benieuwd naar hoe Tomme Teleshopping met een klacht of probleem is omgegaan: hebben ze alles op alles gezet om een euvel te verhelpen? Geef ze een complimentje in de vorm van een review! Vond jij hier een fantastische deal met een grote korting? Geef de tip door! Of viel een apparaat dat je hier kocht bijna meteen uit elkaar van ellende? Dan kun je hier de volgende klant alvast waarschuwen.

  Lees hier ervaringen van echte klanten van Tommy Teleshopping. Wat gebeurt er als je een product van tv bestelt? Werkt het echt? Hoe snel is de levering?

  Tommy Teleshopping
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

  6.6
  65% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  6.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tommy Teleshopping

  Uw beoordeling

  Blij met Twist and Shape Lichaamstrainer

  Hallo ik heb de Twist and Shape Lichaamstrainer gekocht een tijdje terug alweer en ik wilde even zeggen: ik ben er blij mee! Het is best een leuke manier om te sporten (ik ben niet zo sportief) en ik vind het gemakkelijk in het gebruik. De prijs viel me best mee, want ik had vergeleken met andere aanbieders en daar vond ik zulke apparaten voor veel meer geld en ik weet niet of die ook echt beter zijn dan. Dus ik ben tevreden!

  Door: Mel Nanninga01-03-2018
  J vd monde11-08-2020

  Zeer slechte service. geageerd niet op mail s En telefoon word gelijk verbroken Binnen 5 werkdagen zou alles geregeld zijn Ik wacht nu 105 werkdagen. Daarom snap ik niet dat er nog iemand is die Nog iets besteld bij Tommy teleleschopping. Nemen de klanten niet serieus. Dus denk groet na voor dat je ,met hen in zee gaat want ( ( ze verzuipen je )

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Die timers op tv zijn onzin

  Ik kijk wel eens naar die uitzendingen van Tommy Teleshopping en dan roepen ze dat je nog maar een paar minuten hebt voor een speciale aanbieding maar als je dan op de website gaat, kun je ook gewoon daar bestellen. En volgens mij heb je dan gewoon de tijd om er rustig naar te kijken en na te denken, dus dat doe ik altijd.
  Ik vind vooral de keukenspullen vaak leuk en handig en niet zo duur.

  Door: Paula Franssen09-11-2017
  Jip03-07-2020

  slecht bedrijf geen contact mee te krijgen . Via mail niet chat niet en telefinisch na gedrujt optie Word verbing verbroken Wacht al 2 weken op geld wat ik dit tijdsbestek terug zo krijgen. Slecht bedrijf .

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  fitnessapparaat

  Ik had begin december een nieuw fitnessapparaat gekocht bij Tommy teleshopping, die ik had gezien in de reclames. Het was wel even wennen maar ik ben er echt elke dag mee bezig geweest en daarom zag ik er echt wel beter uit voor de kerstdagen. Dus daar ben ik natuurlijk heel blij mee!

  Fitnessapparaat was in het echt groter dan ik had gedacht, daarom wel onhandiger met opbergen

  Door: G. deSmet29-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Apparaat gauw stuk maar ook gauw een nieuwe

  Het apparaat dat ik had besteld, hield er na drie maanden gewoon ineens mee op.
  Gelukkig kon ik het ding retourneren en had ik met twee weken een gloednieuwe in huis.
  Ik was blij dat deze gewoon werd na gestuurd en ik niet een tegoedbon of geld terug kreeg ofzo, want ik ben er wel blij mee verder.
  Hoop gewoon dat hij wel langer meegaat!!

  Door: Melana Roger25-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  nooit ontvangen

  ik had een heuptasje besteld bij Tommy Shopping, én betaald. Maar tot op heden, 3 weken later, geen enkele reactie!!!!
  Is deze site dezelfde als Tommy Shopping, want die site is onbereikbaar en via Messenger alleen een tekst in het Arabisch|!
  Ik hoop dus niet dat dit dezelfde site is,

  Door: Marijke Nat20-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Age fit

  Waardeloos of ben ik de enige die dat vind is pure oplichterij. Waar zijn die mooie video's op tv die zo een mooie resultaat laten zien echt waardeloos dit zonde van het geld nooooit meer

  Door: Alaiz14-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Ik bestel liever online

  Ik kijk er wel eens naar op televisie, maar ik bestel zelf liever online.
  Vooral de aanbiedingen vind ik altijd leuk, als er extra korting komt of je er dingen bijkrijgt gratis.
  Heb al een aantal keer besteld, vooral voor de keuken, en ik vind de meeste producten die ik heb wel echt handig. Ook wel eens cadeau gedaan.

  Door: Marle25-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  VibroFit Trilplaat gekocht

  ik heb de VibroFit Trilplaat en ik vind deze geweldig!!!
  Wel best duur, ik dacht goedkoper, maar ik vind het het waard. Want het is heel cool en leuk om te doen en ik kan het makkelijk opruimen als ik klaar ben
  en goedkoper dan een jaarabonnement op de sportschool

  Door: Jansen23-10-2017
  Jannie23-10-2017

  Ik heb deze ook, op de televisie gekocht. Ben nog niet afgevallen ermee, maar heb m ook pas een weekje

  02-01-2018

  02-02-2018

  xiah08-01-2019

  Sorry maar waarom zoiets kopen als je makkelijk filmpjes vindt op youtube die je ook een goed én beter figuur bezorgen zonder die apparaten? Verwacht je resultaat met weinig moeite? Vergeet het hoor, dat bestaat niet. Ik train nu twee jaar en mijn lichaan is dat van een 25-jarige terwijl ik er 42 ben. Ja dat is zwaar maar die plaat had me niet geholpen hoor... En het beste? Ik geef geen geld uit aan een sportschool. Gewoon een pc en je doorzettingsvermogen, dat is wat je nodig hebt.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Blij met aankoop

  Blij met aankoop, was best snel in huis gekomen

  Het was wel een hele klus om het apparaat in elkaar te zetten. Ik vond de instructie niet erg duidelijk. Met hulp van mijn zoon ging het beter.

  Maar nu kan ik aan de slag en daar ben ik blij mee.

  Door: G. Walles04-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Online bestellen Tommy Teleshopping

  Online bestellen is hier beter dan via die opdringerige reclame op tv

  Ik vond de levertijd wel een beetje lang duren, ik heb bijna een week moeten wachten!

  Verder wel mooi product en ik zag deze elders voor duurder!

  Door: L. Niemeyer12-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Power Touch Gold Edition

  Heel slecht kwaliteit. En ook nog geen geld teruggestort ontvangen, vanaf begin van maart tot nu, april.

  Door: Katy Schouten - Pal12-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Eazzy matras

  Zoals meerdere reacties hier heb ik ook alleen maar uitsluiend negatieve ervaringen met TommyTeleshopping en lijkt het wel erg op bedrog. Ik heb een matras besteld en betaald maar daarna nooit meer iets gehoord en natuurlijk nooit een matras gezien. Ik heb meerdere emais gestuurd zonder reactie en toen ik op hun site naar de chat ging zei die persoon (Sandra) doodleuk dat ze me niet kan helpen en dat ik maar met de klantenservice contact moet opnemen?!? Wat is de functie van de chat dan?! Er is ook geen mogelijkheid om de bestelling te annuleren dus ik ga er maar van uit dat ik mijn geld kwijt ben en die matras nooit zal zien. BESTEL HIER NIKS, MENSEN! Pure oplichterij

  Door: ricardo02-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Eazzzy topper

  Bestelling niet compleet geleverd gekregen, klantenservice slecht bereikbaar. Maar wel geld afschrijven. Zeer kwalijke zaak en niet service gericht!!

  Door: SFA08-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Eazzzy Topdekmatras

  geen minpunten
  Plus punten: Je rug voelt gemasseerd
  Goed uitgerust
  Je rug wervels liggen heel goed in.
  Slaap heerlijk.

  Door: Kishoor28-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Matrastopper

  Heb deze besteld ,slaap er lekker op maar is geen 7 cm dik maar 5 cm dus dat moet wel duidelijk zijn. Ik heb van een ander bedrijf een eenpersoons van 7 cm. Dat is deze echt niet.

  Door: Mieke Riko27-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9
  rating

  eazzzy topper

  terrible service no online cancellation button a number to call no one ever answers a email that takes days to answer so the system charged twice sent 2 mattresses. The one I opened was nothing more that a bit of cheap foam 30mins on it I was hot and uncomfortable.
  I can return it.
  However I do not have a industrial vacuum packing machine.
  The cost of returning a full size mattress is huge .
  Terrible product truly terrible company quick to take your money slow to refund

  Door: Karl Forsyth-Gray 13-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  toppers

  wat een slecht bedrijf...6x gemaild geen reactie...en bij bellen 1 antwoord...kan niks voor u doen...standaard antwoord..ook van leidinggevende...valt ook niet mee te praten..en zegt dan ik ga nu ophangen! Zijn op 1 ding uit en dat is geld binnen halen. En zeer slechte klantenservice en kort door de bocht. Nooit meer.

  Door: Desiree09-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  eazzy topper

  Eazzy topper niet orgineel je krijgt
  Replica .
  Binnen 2 weken zou ik geld retour krijgen.
  Nou niks dus.
  Bellen werkt niet gekozen optie en verbinding word verbroken.
  Chat en mail niks hoor je.
  Slecht

  Door: jip03-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Niet geleverd

  Ik heb op 06.05.2020 bestelling geplaatst, wachten en wachten , geen bericht ,gebeld naar klantenservice, en dan hoor ik dat bestelling geannuleerd omdat was niet op voorraad, binnen 14 werkdagen geld terug , tot nu niks terug gekregen , paar keer gebeld naar klantenservice, hoor je elke keer hetzelfde , binnen 14 dagen krijg je jouw geld terug , ik raad Tommy Teleshopping niet

  Door: Oksana18-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Topper

  Levering was perfect afhandeling ook. Heb geen min punten , vind het alleen jammer dat ze bij de topper niet vermelden dat die momenteel niet leverbaar is en dat je een ander topper krijgt toegestuurd die ik niet zo top vind.

  Door: Roeliena snoeken19-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Tommy Teleshopping een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 34 ervaringen geplaatst over Tommy Teleshopping. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 65% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tommy Teleshopping actief?

  Tommy Teleshopping is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tommy Teleshopping gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.