NederlandReview

    Ervaringen Tommy Teleshopping

    Tommy Teleshopping is geen onbekende naam. Zo ongeveer iedereen kent dit bedrijf van de soms urenlange reclames die je ’s middags op televisie ziet bij SBS, RTL en Net5. Maar je hoeft hier niet naar te kijken om gebruik te maken van een van de aanbiedingen van Tommy Teleshopping; je kunt de artikelen ook online bestellen. Maar lees eerst de reviews van klanten die je vóór gingen, om erachter te komen of dit wel een goed idee is. Hoe is de kwaliteit van de producten die Tommy Teleshopping aanbiedt? En zijn de aanbiedingen wel echt scherp of valt het tegen?

    Over Tommy Teleshopping

    Tommy Teleshopping is marktleider in zowel Nederland als België op het gebied van thuiswinkelen via televisie. Hun zendtijd bij de commerciële zender is ruim 200 uur per week. De artikelen die op televisie uitgebreid worden gepresenteerd, zijn exclusief bij Tommy Teleshopping te bestellen. En dat hoeft niet meer ouderwets met een telefoontoestel voor de televisie te zijn, waarbij je snel het telefoonnummer van het televisiescherm afleest. Tommy Teleshopping is met de tijd meegegaan en presenteert alle producten ook gewoon via een uitgebreide webshop. Je kunt zo nog wat langer nadenken en op je gemak het product op internet bekijken en hier wat recensies lezen, voordat je overgaat tot een koop.


    Een klassieke Tommy Teleshopping commercial: de Nicer Dicer Magic Cube. Kun jij nog zonder dit keukenapparaat?

    Diensten van Tommy Teleshopping

    Bij Tommy Teleshopping kun je terecht voor allerlei producten in de categorieën Afslanken & Fitness, Mooi & Gezond, Keuken, Wonen & Slapen, Huishouden, Tuin Klussen & Hobby. Ook is er een outlet, waar je extra aanbiedingen kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan allerlei innovatieve fitnessapparaten, een zogenaamde Perfect Cooker, een Mr Ti om schoon te maken. Bijna alle producten van Tommy Teleshopping hebben klinkende namen en vaak krijg je een tweede gratis of een ander cadeautje om jou over te halen tot de aankoop over te gaan.

    Om het winkelen bij Tommy Teleshopping voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken, heeft de winkel een aantal services. Zo is er gratis verzending en hebben klanten de mogelijkheid achteraf te betalen. Dat is voor mensen een veiliger en zekerder gevoel. Voldoet een product niet geheel aan de verwachten, dan geldt: niet goed = geld retour. Ook kun je binnen 30 dagen ruilen.

    Complimenten, klachten, problemen, tips voor Tommy Teleshopping

    Is er iets fout gegaan met een bestelling? Tommy Teleshopping heeft een uitgebreide klantenservice die telefonisch en per mail bereikbaar is. Op de website vind je informatie over retourneren, algemene voorwaarden en herroepingsvoorwaarden.

    Heb jij ervaring met Tommy Teleshopping?

    Laat dan hier jouw review achter! Hoe zijn jouw ervaringen met dit bedrijf? Heb je misschien wel eens een klacht ingediend of een leveringsprobleem ondervonden? Laat dat dan weten! Wij zijn ook heel benieuwd naar hoe Tomme Teleshopping met een klacht of probleem is omgegaan: hebben ze alles op alles gezet om een euvel te verhelpen? Geef ze een complimentje in de vorm van een review! Vond jij hier een fantastische deal met een grote korting? Geef de tip door! Of viel een apparaat dat je hier kocht bijna meteen uit elkaar van ellende? Dan kun je hier de volgende klant alvast waarschuwen.

    Lees hier ervaringen van echte klanten van Tommy Teleshopping. Wat gebeurt er als je een product van tv bestelt? Werkt het echt? Hoe snel is de levering?

    Tommy Teleshopping
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    7
    76% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    6.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Blij met Twist and Shape Lichaamstrainer

    Hallo ik heb de Twist and Shape Lichaamstrainer gekocht een tijdje terug alweer en ik wilde even zeggen: ik ben er blij mee! Het is best een leuke manier om te sporten (ik ben niet zo sportief) en ik vind het gemakkelijk in het gebruik. De prijs viel me best mee, want ik had vergeleken met andere aanbieders en daar vond ik zulke apparaten voor veel meer geld en ik weet niet of die ook echt beter zijn dan. Dus ik ben tevreden!

    Door: Mel Nanninga01-03-2018
    J vd monde11-08-2020

    Zeer slechte service. geageerd niet op mail s En telefoon word gelijk verbroken Binnen 5 werkdagen zou alles geregeld zijn Ik wacht nu 105 werkdagen. Daarom snap ik niet dat er nog iemand is die Nog iets besteld bij Tommy teleleschopping. Nemen de klanten niet serieus. Dus denk groet na voor dat je ,met hen in zee gaat want ( ( ze verzuipen je )

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Die timers op tv zijn onzin

    Ik kijk wel eens naar die uitzendingen van Tommy Teleshopping en dan roepen ze dat je nog maar een paar minuten hebt voor een speciale aanbieding maar als je dan op de website gaat, kun je ook gewoon daar bestellen. En volgens mij heb je dan gewoon de tijd om er rustig naar te kijken en na te denken, dus dat doe ik altijd.
    Ik vind vooral de keukenspullen vaak leuk en handig en niet zo duur.

    Door: Paula Franssen09-11-2017
    Jip03-07-2020

    slecht bedrijf geen contact mee te krijgen . Via mail niet chat niet en telefinisch na gedrujt optie Word verbing verbroken Wacht al 2 weken op geld wat ik dit tijdsbestek terug zo krijgen. Slecht bedrijf .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    fitnessapparaat

    Ik had begin december een nieuw fitnessapparaat gekocht bij Tommy teleshopping, die ik had gezien in de reclames. Het was wel even wennen maar ik ben er echt elke dag mee bezig geweest en daarom zag ik er echt wel beter uit voor de kerstdagen. Dus daar ben ik natuurlijk heel blij mee!

    Fitnessapparaat was in het echt groter dan ik had gedacht, daarom wel onhandiger met opbergen

    Door: G. deSmet29-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Apparaat gauw stuk maar ook gauw een nieuwe

    Het apparaat dat ik had besteld, hield er na drie maanden gewoon ineens mee op.
    Gelukkig kon ik het ding retourneren en had ik met twee weken een gloednieuwe in huis.
    Ik was blij dat deze gewoon werd na gestuurd en ik niet een tegoedbon of geld terug kreeg ofzo, want ik ben er wel blij mee verder.
    Hoop gewoon dat hij wel langer meegaat!!

    Door: Melana Roger25-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Eazzzy Topdekmatras

    geen minpunten
    Plus punten: Je rug voelt gemasseerd
    Goed uitgerust
    Je rug wervels liggen heel goed in.
    Slaap heerlijk.

    Door: Kishoor28-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Matrastopper

    Heb deze besteld ,slaap er lekker op maar is geen 7 cm dik maar 5 cm dus dat moet wel duidelijk zijn. Ik heb van een ander bedrijf een eenpersoons van 7 cm. Dat is deze echt niet.

    Door: Mieke Riko27-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9
    rating

    Ik bestel liever online

    Ik kijk er wel eens naar op televisie, maar ik bestel zelf liever online.
    Vooral de aanbiedingen vind ik altijd leuk, als er extra korting komt of je er dingen bijkrijgt gratis.
    Heb al een aantal keer besteld, vooral voor de keuken, en ik vind de meeste producten die ik heb wel echt handig. Ook wel eens cadeau gedaan.

    Door: Marle25-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    VibroFit Trilplaat gekocht

    ik heb de VibroFit Trilplaat en ik vind deze geweldig!!!
    Wel best duur, ik dacht goedkoper, maar ik vind het het waard. Want het is heel cool en leuk om te doen en ik kan het makkelijk opruimen als ik klaar ben
    en goedkoper dan een jaarabonnement op de sportschool

    Door: Jansen23-10-2017
    Jannie23-10-2017

    Ik heb deze ook, op de televisie gekocht. Ben nog niet afgevallen ermee, maar heb m ook pas een weekje

    02-01-2018

    02-02-2018

    xiah08-01-2019

    Sorry maar waarom zoiets kopen als je makkelijk filmpjes vindt op youtube die je ook een goed én beter figuur bezorgen zonder die apparaten? Verwacht je resultaat met weinig moeite? Vergeet het hoor, dat bestaat niet. Ik train nu twee jaar en mijn lichaan is dat van een 25-jarige terwijl ik er 42 ben. Ja dat is zwaar maar die plaat had me niet geholpen hoor... En het beste? Ik geef geen geld uit aan een sportschool. Gewoon een pc en je doorzettingsvermogen, dat is wat je nodig hebt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Blij met aankoop

    Blij met aankoop, was best snel in huis gekomen

    Het was wel een hele klus om het apparaat in elkaar te zetten. Ik vond de instructie niet erg duidelijk. Met hulp van mijn zoon ging het beter.

    Maar nu kan ik aan de slag en daar ben ik blij mee.

    Door: G. Walles04-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Online bestellen Tommy Teleshopping

    Online bestellen is hier beter dan via die opdringerige reclame op tv

    Ik vond de levertijd wel een beetje lang duren, ik heb bijna een week moeten wachten!

    Verder wel mooi product en ik zag deze elders voor duurder!

    Door: L. Niemeyer12-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    eazzzy topper

    terrible service no online cancellation button a number to call no one ever answers a email that takes days to answer so the system charged twice sent 2 mattresses. The one I opened was nothing more that a bit of cheap foam 30mins on it I was hot and uncomfortable.
    I can return it.
    However I do not have a industrial vacuum packing machine.
    The cost of returning a full size mattress is huge .
    Terrible product truly terrible company quick to take your money slow to refund

    Door: Karl Forsyth-Gray 13-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    toppers

    wat een slecht bedrijf...6x gemaild geen reactie...en bij bellen 1 antwoord...kan niks voor u doen...standaard antwoord..ook van leidinggevende...valt ook niet mee te praten..en zegt dan ik ga nu ophangen! Zijn op 1 ding uit en dat is geld binnen halen. En zeer slechte klantenservice en kort door de bocht. Nooit meer.

    Door: Desiree09-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    eazzy topper

    Eazzy topper niet orgineel je krijgt
    Replica .
    Binnen 2 weken zou ik geld retour krijgen.
    Nou niks dus.
    Bellen werkt niet gekozen optie en verbinding word verbroken.
    Chat en mail niks hoor je.
    Slecht

    Door: jip03-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Niet geleverd

    Ik heb op 06.05.2020 bestelling geplaatst, wachten en wachten , geen bericht ,gebeld naar klantenservice, en dan hoor ik dat bestelling geannuleerd omdat was niet op voorraad, binnen 14 werkdagen geld terug , tot nu niks terug gekregen , paar keer gebeld naar klantenservice, hoor je elke keer hetzelfde , binnen 14 dagen krijg je jouw geld terug , ik raad Tommy Teleshopping niet

    Door: Oksana18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Topper

    Levering was perfect afhandeling ook. Heb geen min punten , vind het alleen jammer dat ze bij de topper niet vermelden dat die momenteel niet leverbaar is en dat je een ander topper krijgt toegestuurd die ik niet zo top vind.

    Door: Roeliena snoeken19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    jan 2020

    Even een berichtje van mijn
    ik lees bijna allemaal goede review dit op opzet vermoed ik.
    jan 2020 iets besteld was snel binnen maar het beviel me niet dus ik stuurde het terug er was afgesproken dat hun de verzendkosten betalen dit het ik zwart op wit staan en een bandopname op me telefoon.
    Maar na tot op heden geen verzendkosten betaald gehad meerdere keren gebeld en me klacht gemaild.
    Tot op heden helemaal geen reactie van teleshopping.
    Dit is onder mijn ogen een waardeloos bedrijf eens maar nooit meer bestellen bij zo bedrijf

    Door: pieter30-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    bum bum ems-trainer

    De gel op de pads laat los na 1 keer op je billen geplakt te hebben, dus hergebruik niet mogelijk. De aan- en uit knop funktioneert niet. Zodra ik het aanzette ging ie meteen weer uit. Kon er dus geen gebruik van maken. Heb alles netjes ingepakt en terug gestuurd. Echt jammer...

    Door: Angelina Raso30-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Diverse onderdelen

    Prima winkel met zowel een goede begeleiding bij het bestellen alsook een super behandeling bij het verwerken van een verkeerd en/of niet passend onderdeel.
    Hier kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen.

    Door: Jeroen van Poll23-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zomerbanden

    Nette levering voor een goede prijs en juiste kwaliteit.

    Door: Eddy21-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuk ding ?

    Ziet er leuk uit maar krijg hem niet aan .
    Kan wel wat kilootjes missen .
    Lampjes gaan wel branden als ik de knopjes in druk maar gaan daarna ook meteen weer uit.
    Dus tot nu toe 1 grote -punt voor mij

    Door: Remon14-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Tommy Teleshopping

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Tommy Teleshopping een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 29 ervaringen geplaatst over Tommy Teleshopping. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 76% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Tommy Teleshopping actief?

    Tommy Teleshopping is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tommy Teleshopping gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.