NederlandReview

    Ervaringen Tommy Teleshopping

    Tommy Teleshopping is geen onbekende naam. Zo ongeveer iedereen kent dit bedrijf van de soms urenlange reclames die je ’s middags op televisie ziet bij SBS, RTL en Net5. Maar je hoeft hier niet naar te kijken om gebruik te maken van een van de aanbiedingen van Tommy Teleshopping; je kunt de artikelen ook online bestellen. Maar lees eerst de reviews van klanten die je vóór gingen, om erachter te komen of dit wel een goed idee is. Hoe is de kwaliteit van de producten die Tommy Teleshopping aanbiedt? En zijn de aanbiedingen wel echt scherp of valt het tegen?

    Over Tommy Teleshopping
    Tommy Teleshopping is marktleider in zowel Nederland als België op het gebied van thuiswinkelen via televisie. Hun zendtijd bij de commerciële zender is ruim 200 uur per week. De artikelen die op televisie uitgebreid worden gepresenteerd, zijn exclusief bij Tommy Teleshopping te bestellen. En dat hoeft niet meer ouderwets met een telefoontoestel voor de televisie te zijn, waarbij je snel het telefoonnummer van het televisiescherm afleest. Tommy Teleshopping is met de tijd meegegaan en presenteert alle producten ook gewoon via een uitgebreide webshop. Je kunt zo nog wat langer nadenken en op je gemak het product op internet bekijken en hier wat recensies lezen, voordat je overgaat tot een koop.


    Een klassieke Tommy Teleshopping commercial: de Nicer Dicer Magic Cube. Kun jij nog zonder dit keukenapparaat?

    Diensten van Tommy Teleshopping
    Bij Tommy Teleshopping kun je terecht voor allerlei producten in de categorieën Afslanken & Fitness, Mooi & Gezond, Keuken, Wonen & Slapen, Huishouden, Tuin Klussen & Hobby. Ook is er een outlet, waar je extra aanbiedingen kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan allerlei innovatieve fitnessapparaten, een zogenaamde Perfect Cooker, een Mr Ti om schoon te maken. Bijna alle producten van Tommy Teleshopping hebben klinkende namen en vaak krijg je een tweede gratis of een ander cadeautje om jou over te halen tot de aankoop over te gaan.

    Om het winkelen bij Tommy Teleshopping voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken, heeft de  winkel een aantal services. Zo is er gratis verzending en hebben klanten de mogelijkheid achteraf te betalen. Dat is voor mensen een veiliger en zekerder gevoel. Voldoet een product niet geheel aan de verwachten, dan geldt: niet goed = geld retour. Ook kun je binnen 30 dagen ruilen

    Complimenten, klachten, problemen, tips voor Tommy Teleshopping
    Is er iets fout gegaan met een bestelling? Tommy Teleshopping heeft een uitgebreide klantenservice die telefonisch en per mail bereikbaar is. Op de website vind je informatie over retourneren, algemene voorwaarden en herroepingsvoorwaarden. 

    Heb jij ervaring met Tommy Teleshopping?
    Laat dan hier jouw review achter! Hoe zijn jouw ervaringen met dit bedrijf? Heb je misschien wel eens een klacht ingediend of een leveringsprobleem ondervonden? Laat dat dan weten! Wij zijn ook heel benieuwd naar hoe Tomme Teleshopping met een klacht of probleem is omgegaan: hebben ze alles op alles gezet om een euvel te verhelpen? Geef ze een complimentje in de vorm van een review! Vond jij hier een fantastische deal met een grote korting? Geef de tip door! Of viel een apparaat dat je hier kocht bijna meteen uit elkaar van ellende? Dan kun je hier de volgende klant alvast waarschuwen.

    Lees hier ervaringen van echte klanten van Tommy Teleshopping. Wat gebeurt er als je een product van tv bestelt? Werkt het echt? Hoe snel is de levering?

    Tommy Teleshopping
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    7,6
    77% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,2

    Service

    7

    Prijs

    7,6

    Leveren

    7,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Levering niet compleet, geen service

    Hans31-07-2018

    Fitness apparaat besteld.
    De beloofde training DVD en de voedingsgids zaten er niet bij.
    Alle montagehandleidingen waren in het Frans. Op internet wel Nederlands talige kunnen vinden.

    Voor de DVD kreeg ik als antwoord dat ik maar op Youtube moest zoeken. Geen reactie op de voedingsgids.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Online bestellen Tommy Teleshopping

    L. Niemeyer12-03-2018

    Online bestellen is hier beter dan via die opdringerige reclame op tv

    Ik vond de levertijd wel een beetje lang duren, ik heb bijna een week moeten wachten!

    Verder wel mooi product en ik zag deze elders voor duurder!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Blij met Twist and Shape Lichaamstrainer

    Mel Nanninga01-03-2018

    Hallo ik heb de Twist and Shape Lichaamstrainer gekocht een tijdje terug alweer en ik wilde even zeggen: ik ben er blij mee! Het is best een leuke manier om te sporten (ik ben niet zo sportief) en ik vind het gemakkelijk in het gebruik. De prijs viel me best mee, want ik had vergeleken met andere aanbieders en daar vond ik zulke apparaten voor veel meer geld en ik weet niet of die ook echt beter zijn dan. Dus ik ben tevreden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    K*t infomercials

    Sander24-02-2018

    Helemaal klaar met die verschrikkelijk infomercials de hele dag. Gewoon al een rede om niet bij ze te kopen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Apparaat gauw stuk maar ook gauw een nieuwe

    Melana Roger25-01-2018

    Het apparaat dat ik had besteld, hield er na drie maanden gewoon ineens mee op.
    Gelukkig kon ik het ding retourneren en had ik met twee weken een gloednieuwe in huis.
    Ik was blij dat deze gewoon werd na gestuurd en ik niet een tegoedbon of geld terug kreeg ofzo, want ik ben er wel blij mee verder.
    Hoop gewoon dat hij wel langer meegaat!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    fitnessapparaat

    G. deSmet29-12-2017

    Ik had begin december een nieuw fitnessapparaat gekocht bij Tommy teleshopping, die ik had gezien in de reclames. Het was wel even wennen maar ik ben er echt elke dag mee bezig geweest en daarom zag ik er echt wel beter uit voor de kerstdagen. Dus daar ben ik natuurlijk heel blij mee!

    Fitnessapparaat was in het echt groter dan ik had gedacht, daarom wel onhandiger met opbergen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Zonde

    Madeliek24-12-2017

    Was niet wat ik ervan verwachte, terugsturen was wel makkelijk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Fitnessplaat

    Marlisa de Jong01-12-2017

    Fitnessplaat was twee dagen te laat in huis, beetje belachelijk, slechte service toch

    maar nu hij er eindelijk is, ben ik er wel heel blij mee, want hij werkt zoals op tv. Wel heel zwaar nog, maar ik heb meteen het idee dat het werkt dus dat is mooi

    En het was een goede aanbieding.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Die timers op tv zijn onzin

    Paula Franssen09-11-2017

    Ik kijk wel eens naar die uitzendingen van Tommy Teleshopping en dan roepen ze dat je nog maar een paar minuten hebt voor een speciale aanbieding maar als je dan op de website gaat, kun je ook gewoon daar bestellen. En volgens mij heb je dan gewoon de tijd om er rustig naar te kijken en na te denken, dus dat doe ik altijd.
    Ik vind vooral de keukenspullen vaak leuk en handig en niet zo duur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    VibroFit Trilplaat gekocht

    Jansen23-10-2017

    ik heb de VibroFit Trilplaat en ik vind deze geweldig!!!
    Wel best duur, ik dacht goedkoper, maar ik vind het het waard. Want het is heel cool en leuk om te doen en ik kan het makkelijk opruimen als ik klaar ben
    en goedkoper dan een jaarabonnement op de sportschool

    Jannie23-10-2017

    Ik heb deze ook, op de televisie gekocht. Ben nog niet afgevallen ermee, maar heb m ook pas een weekje

    02-01-2018

    02-02-2018

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Ik bestel liever online

    Marle25-03-2017

    Ik kijk er wel eens naar op televisie, maar ik bestel zelf liever online.
    Vooral de aanbiedingen vind ik altijd leuk, als er extra korting komt of je er dingen bijkrijgt gratis.
    Heb al een aantal keer besteld, vooral voor de keuken, en ik vind de meeste producten die ik heb wel echt handig. Ook wel eens cadeau gedaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Slim Abs Waist Trainer besteld

    Jannie Bleum21-02-2017

    Ik heb de Slim Abs Waist Trainer besteld om makkelijk af te vallen en kreeg er een tweede bij die ik aan mijn moeder heb gegeven. Ik heb het idee dat ik na het dragen van de band inderdaad wat strakker in mijn vel zit! Of dat blijvend is, weet ik nog niet, maar ik vind het leuk om het te dragen. Vooral omdat ik gewoon onderuit gezakt televisie kan kijken terwijl ik aan het 'sporten' ben! De band zit best lekker, maar je moet er misschien eerst even aan wennen, want het zit best een beetje strak.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Leuke aanbiedingen en goede producten

    Riekie Smeets17-02-2017

    Ik kijk vrijwel iedere dag wel een een keer naar Tommy Teleshopping op de televisie. Sommige mensen vinden het de grootste onzin, maar ik vind het altijd wel interessant. Natuurlijk doen ze alles mooier voor dan het werkelijk is, maar ik kan wel vertellen dat de producten echt werken. Daarnaast ben ik zeer te spreken over de prijs. De verhouding tussen de kwaliteit en de prijs is heel erg goed zelfs. Ik heb nu tot twee keer toe iets besteld via Tommy Teleshopping en heb er nog nooit problemen mee gehad. Het bestellen is makkelijk en de producten worden keurig bij je thuis afgeleverd. Levertijd is soms wel wat lang.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Schrijf zelf een review over Tommy Teleshopping

    Uw beoordeling