Tommie the Cat

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tommie the Cat

Zoek jij een (online) kattenwinkel? Dan is de winkel of webshop van Tommie the Cat wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit bedrijf.


Wat is Tommie the Cat?


Tommie the Cat is een kattenwinkel in Haarlem. Het assortiment van deze shop is eveneens verkrijgbaar via de webshop. Op de website wordt beschreven hoe dit merk ooit is ontstaan. Het begon bij kat Tommie. Deze viervoeter woonde al jaren samen met twee ‘baasjes’. In het begin waren zij er niet van overtuigd een huisdier te nemen. Nadat ze samen hadden besloten het toch te doen, werd kat Tommie uit het asiel gehaald. Het bleek een enorme match.


Overlijden kat Tom


Niet veel later werd bekend dat Tom niet gezond was. Deze kat kreeg last van onder andere HCM, huidziekten en nierproblemen. Voor Tommie was het belangrijk dat kattenbakvulling en voeding van uitstekende kwaliteit waren. Hij moest zich binnen zien te vermaken met speeltjes. Er werden in die tijd veel bezoekjes gebracht aan diverse speciaalzaken voor dieren. Anderhalf jaar nadat hij uit het asiel was gehaald overleed Tommie. De eigenaren hadden enorm veel verdriet.


Het idee


In de fase voor, tijdens en na het overlijden, werd het idee van Tommie the Cat geboren. Een model waar mensen een abonnement kunnen afsluiten zodat ze de beste kwaliteit producten tegen een schappelijke prijs kunnen kopen. Het moet bewerkstelligen dat kateigenaren minder zorgen zullen hebben. Het moet vele kopzorgen en tijd besparen. Er werden businessplannen gemaakt en een zoektocht gestart naar goede partners. Uiteindelijk was het bedrijf Tommie the Cat een feit.


Bestellen


Het gehele assortiment is te bestellen via de webshop. Je kan ook een abonnement nemen. Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Er kan als gast of met een klantaccount besteld worden. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal betaalmethodes die worden aangeboden zijn iDEAL, Apple Pay, SEPA en creditcard. Heb je een vraag over je bestelling? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Zij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen van 09:30 tot 16:30 uur. Buiten deze tijden kun je een e-mail sturen of het online contactformulier invullen. Het is mogelijk om een abonnement tussentijds te wijzigen.


Bezorginformatie


Bij een minimale bestelwaarde van € 27,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten om iets te verzenden € 3,99. Als je bestelling onderweg is zal je een track & trace link ontvangen. Met deze code kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt.


Retourinformatie


Wil je onverhoopt afzien van je aankoop? Dan is het wellicht mogelijk om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Retourneringen moeten via e-mail aangemeld worden. Het e-mailadres dat je kunt gebruiken is info@tommiethecat.com. Vervolgens ontvang je een retourlabel. Nadat je het label hebt binnen gekregen, heb je 7 dagen de tijd om de zending terug te sturen. Als je aanspraak wilt maken op een terugbetaling moet je aan de retourvoorwaarden voldoen. Zo mogen de producten niet geopend zijn en zullen ze in originele staat moeten verkeren.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Tommie the Cat? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke producten heb jij hier besteld? Ben je tevreden met de kwaliteit en prijs? Wat vind je van de service en het bestelproces? Hoe reageert jouw kat op dit assortiment? We stellen het op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)