To Be Dressed

Alle reviews

To Be Dressed

53% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (103)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 paar kinderschoenen

  Ik heb 2 paar kinderschoenen besteld en gekozen voor achteraf betalen. De levering was prima. Het paar schoenen dat niet paste heb ik direct de volgende dag teruggestuurd.
  De schoenen zijn bij hun retour aangekomen op 29-12-2021 dat kon ik zien via track en tracé van post.nl.
  Mijn AfterPay rekeningen is opheden niet aangepast 20-01-2022.
  Daarna heb ik op allerlei verschillende manieren contact gezocht omdat ik niks meer hoorde over mijn retour. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. De verbinding wordt elke keer verbroken, nadat je al minimaal 10 minuten aan de lijn hebt gehangen.
  2 x gemaild met het retourbewijs erbij klachten formulier online ingevuld maar op alles géén reactie 😤
  Uiteindelijk heb ik contact gezocht met het AfterPay en daar ben ik in afwachting op aan het wachten op reactie terug over hoe het nu verder afgehandeld word.
  Dit is de eerste en laatste keer dat ik bij dit bedrijf wat besteld.
  Schandalig dat ze telefonische en per mail niet bereikbaar zijn.
  Ik betaal in ieder geval mijn factuur niet tot ze aangepast is!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zeer tevreden

  Ik lees hieronder enkel minder positieve ervaringen, en om die reden dacht ik toch ook even mijn ervaring te delen. Ik ben namelijk zeer tevreden. Zelf had ik net voor mijn vakantie een paar schoenen besteld. Doordat ik niet thuis was op het moment van afleveren, was ik te laat met het ophalen van de schoenen waardoor ik twee weken later pas in gelegenheid was om ze op te halen. Even gemaild met de klantenservice of de retourtermijn kon worden verlengd ivm deze situatie en dit werd direct toegezegd. Gelukkig was het niet nodig maar hierdoor was ik toch wat geruster op vakantie. Schoenen waren top en voor een mooi prijsje! Ik koop hier sindsdien geregeld en elke keer naar tevredenheid. Top To Be Dressed!
  Alleen afleveren bij een PostNL-achtig punt zou prettig zijn..

  Zeer positieve ervaring, cijfer 10, goede informatie over de bestelling, keurig thuisbezorgd.

  Zeer positieve ervaring, cijfer 10, goede informatie over de bestelling, keurig thuisbezorgd.

  Nergens heb ik kunnen vinden dat een bestelling uit meerdere zendingen bestaat. Als je hun wil bellen dan is er geen contact, behalve heel de dag een bandje dat je even moet wachten. Stuur je een mail met je vraag waar je bestelling blijft krijg je een popie jopie antwoord wat nergens op slaat. Gewoon vergeten deze site!!!!

  Fijn dat jij positieve ervaring hebt. Ik helaas niet. Pure oplichters. Zie mijn review.

  Wat een oplichters, als je je artikel retour stuurt hoor je nooit meer iets, laat staan dat je je geld terug krijgt. En klantenservice compleet onbereikbaar. Koop hier dus niets!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gabor sneakers

  Ik heb 2 paar schoenen besteld en gekozen voor achteraf betalen. De levering was prima. Het paar schoenen dat niet paste heb ik direct de volgende dag teruggestuurd. Dat was op 30 december 2020. Daarna heb ik op allerlei verschillende manieren contact gezocht omdat ik niks meer hoorde over mijn retour. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. De verbinding wordt elke keer verbroken, nadat je al minimaal 10 minuten aan de lijn hebt gehangen. Slechts 1 keer is er een reactie op mijn mail gekomen met de vraag het retourbewijs te sturen. Gelijk gedaan, maar op alle volgende mails niks meer gehoord en ook niet via hun Social media kanaal. Uiteindelijk heb ik contact gezocht met het AfterPay en via hun is het afgehandeld. Dat was op 3 februari 2021.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldig!!

  Al heel lang op zoek geweest naar goedkope en mooie Shabbies!!
  Eindelijk gevonden via de site van To Be Dressed. Mooie prijzen en prima kwaliteit helemaal blij mee!!
  Ik had een vraag over de levering van mijn bestelling en binnen een dag had ik al een reactie. Hele vriendelijke klantenservice!! Ik zou iedereen die op zoek is naar betaalbare en mooie artikelen aanraden om op To Be Dressed te kijken & te bestellen :)

  Mooi dat u een goede ervaring heeft. Ik in het verleden ook. Maar sinds medio december gaat er veel fout en is klantenservice totaal onbereikbaar. Kijk maar op
  trustpilot naar de ervaringen van de laatste 6 weken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slippers

  Waardeloze winkel. Bestel 2 artikelen, er komt er 1 binnen en de andere niet. Maar dat kan. Krijg ik wel een mail dat ik moet betalen. Ik ga niet betalen voor niet geleverde spullen. Dan probeer je telefonisch contact op te nemen vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur maar schijnbaar zijn er zoveel klachten dat ze geen telefoon kunnen beantwoorden. Dan vragen ze of je eventueel een mail kunt sturen. Nou ja ook daar zullen ze het te druk voor hebben krijg geen antwoord. Denk na voor je hier besteld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kleding

  Eerst krijg ik al een heel ander shirt dan dat ik besteld heb. Vervolgens heb ik een groot gedeelte van mijn bestelling terug gestuurd. Dit wordt maar niet verwerkt.
  Op mails wordt er niet gereageerd en als je hen belt wordt je na een kwartier uit de lijn gegooid. Schandalig!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  santoni schoenen

  Vorige week donderdag schoenen besteld en betaald. Op vrijdag het bericht ontvangen dat deze helaas niet leverbaar waren en dat het bedrag zou worden teruggestort. Op maandag stond het bedrag alweer op mijn rekening. Afwikkeling zeer correct via de mail en bovendien nog een kortingscheque ontvangen. Jammer dat de schoenen niet leverbaar waren maar ben zeer tevreden over de afhandeling. Geen klachten dus.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handtasjes

  Ik ben superfan van de handtasjes/clutches van De Rooy, heb ze in diverse kleuren. Als kerstkado heb ik enkele vriendinnen en dochters kunnen overtuigen van de handige ’meezeulzakjes’
  Via jullie site supersnellle en correcte afhandeling en levering van de bestelling. Ook de betwisting bij de grotere aankoop (geen verzendingskosten boven 100 euro) werd vlug en correct rechtgezet, waarvoor dank.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Giorgio schoenen

  Ik heb via to be dressed een paar Giorgio schoenen besteld, die 50% afgeprijsd waren, nergens zo goedkoop te krijgen dus ik twijfelde wel even, ivm andere reviews. Toch besteld en met PayPal betaald. Ging perfect, krijg direct een bevestiging via de mail. Schoenen kwamen van een plaatselijke winkelier Aad van den Berg schoenen uit Noordwijk. Keurig verpakt en snel geleverd, de dag erop al.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wat een aanbod en prijzen!

  Onlangs ontdekt doordat ik ze op de radio voorbij hoorde komen. Pracht assortiment en ook zeer recente collectie. Bestelling geplaatst van Supertrash artikelen en Nike sneakers. Kwamen in verschillende pakketjes thuis maar dat gebeurt bij Bol.com ook steeds vaker en voelt elke keer weer als een cadeautje ;-)
  Gigantisch aanbod en onder mijn favorieten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nike air max 90 mt 38,5

  Nike air max 90 besteld, voor afterpay gekozen maar het product bleek "niet voorradig" dus alles is gechanceld. Echter kijk ik net nog eens en staat het paartje in deze maat nog steeds op de website te koop. Echter de nieuwe kortingcode die ik na het chancelen heb gekregen werkt niet. Op de een of andere manier kom ik terug op Google en bedenk me toch eens de reviews te gaan lezen.... Ik zou het gewoon niet doen, voor de korting (10%) hoef je het ook echt niet te doen iig. Voor mij een geluk bij een ongeluk dat hij gechanceld is...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Je besteld iets bij Tobedressed en krijgt iets geleverd van een ander bedrijf. Dan hoop je dat het bestelde artikel past want er is geen retouradres of retourlabel beschikbaar en op de track en trace site van post.nl staat ook alleen maar foutieve info over de levering. Volgens deze site is het betreffende pakket nog steeds niet ontvangen! Dit was de eerste en meteen ook de allerlaatste keer dat ik iets besteld heb bij Tobedressed!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Via V&D besteld, werd rechtstreeks door to be dressed geleverd, en moest ook rechtstreeks retour gestuurd worden door to-be-dressed.
  Schoenen retour gestuurd, werden niet als retour teruggeboekt.
  Schoenen waren volgens track en trace al 2 weken geleden retour ontvangen.
  Klantenservice telefonisch niet bereikbaar, stond een half uur als "eerst wachtende" in de rij, er werd niet opgenomen. Op mails naar klantenservice werd helemaal niet gereageerd. Ik bestel hier, of via V&D, nooit meer!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding

  Customer service moet nog blijken.
  Geen geld terug voor geretourneerd kleding, op 12 april door PostNL. Ik heb 5 kleding stukken twv € 224.34 geretourneerd in 3 pakketen €7.25 voor elke pakket.
  Geen reactie op herinneringen of klachten.
  Ik heb een e-mail ontvangen met de mededeling dat de leverancier geen geld terug betaald met reden Niet ontvangen? Niet ontvangen terwijl alle 5 artikelen geretourneerd heeft. Verder geen reactie van to be dressed behalve dat zij mij klacht weigerde in behandeling te nemen via klacht.nl

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding 5 items

  5 items geretourneerd omdat ze te strak waren, geen goede passform. De 3 pakketen zijn in ontvangst genomen op 12 april en de geld zou terug gestort worden binnen 14 dagen. Dat is niet gebeurd dus ik mailde meerdere emails zonder reactie. Vandaag kreeg ik een vreemde email en van wat ik begrijp heeft to be dressed een van de items kwijt geraakt nadat ze het in ontvangst hebben genomen? Dus de leverancier heeft het item niet terug gekregen en door to be dressed nalatigheid krijg ik mijn geld niet terug? Volgens de incasso bureau heb ik begrepen dat de rechtbank dit kan uitzoeken en to be dressed betaald de kosten? Heb nooit zoiets mee gemaakt en ik bestel bij veel bedrijven die allemaal reageren op emails, geld tijdig terug betalen en geretourneetde items niet kwijtrakken.. ook de retour kosten van 3 pakketten klopt niet met wat op hun site staat. Ik betaalde €7.25 voor elke packet en dan rake ze een item kwijt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  5 kleding stukken

  De 5 kleding stukken paste niet goed dus zijn terug gestuurd zoals ze bezorgd werden in 3 aparte pakketen. Dat koste €21+ Ipv €5+ zoals beweerd voor retour kosten.

  Op 12 april zijn de retour pakketen aangekomen en kreeg ik een e-mail, 2 van de 5 artikelen waren afgehandeld en zou ik geld terug gestort krijgen binnen 14 dagen, vandaag 26 april heb ik niets ontvangen en verder niets gehoord over de andere 3 items. Ik heb meerdere e-mails gestuurd om te vragen hoe het zit maar totaal geen reactie. Ik bestel van meerdere bedrijven en to be dressed is de enige die niet reageerde op e-mails en niet terug stort binnen een paar dagen. Uiterste onbetrouwbaar bedrijf .Ik wou 1ster voor service geven maar dat lukte niet dus de beoordeling is meer dan de bedrijf waard is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Niets ontvangen, antwoorden nooit

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Nooit mijn geld terug gekregen voor 2 paar schoenen die nooi zijn geleverd .Geen kontakt mogelijk,ballen
  Heel slecht dit

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voor de verjaardag ontvangen

  2 Overhemden voor de verjaardag ontvangen. Keurig aan de kapstok gehangen in de kast. Helaas bleek de maatvoering (in vergelijking met dezelfde maatvoering van een ander merk) aan de kleine kant. Toen ik het cadeau past bleek het te klein.
  Retourneren.
  Het is uit de verpakking meneer.
  Het is gepast.
  Het zit niet in de originele verpakking.
  Nee ruilen kan niet.
  Geld terug?
  Nee,

  Ik ben met ze bezig in dit verhaal en wacht de 2e reactie af. Ik houd u op de hoogte.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Schandalig dat je iedere 15 min eruit wordt gegooid als je telefonisch contact probeert te leggen. Retourneren is echt een hel bij deze bedrijf. Er wordt ook niet gereageerd op je mail. Je bent echt weken bezig om contact te leggen. Hier bestel ik niet meer. Waardeloos gewoon.

Anderen bekeken ook

MUCHACHOMALO
2 reviews

Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vi...

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Kleren.com
2 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, ka...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

To Be Dressed

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. Maar ja, wat nu als je budget niet zo ruim is, en je écht dat merk het lekkerst vind zitten. Dan kun je naar een grote outletstore gaan, maar ja, dat is misschien niet echt in de buurt of je hebt geen vervoer. Daarom kun je nu ook terecht bij To Be Dressed, een online outlet merkkledingwinkel. Met merkkleding en merkschoenen voor een scherpe prijs. Wat anderen zeggen over deze webshop lees je hier.

Over To Be Dressed
To Be Dressed is een webshop die een combinatie maakt van winkelen in een offline en online omgeving. Dit doen zij door speciaal geselecteerde kleding- en schoenenwinkeliers een online platform te bieden om hun afgeprijsde artikelen aan te kunnen bieden aan de consument. Daardoor is To Be Dressed online dé fashion outlet waar je goedkope merkkleding en merkschoenen kunt kopen. Zo kun je de basics bij je vertrouwde winkel kopen, en deze aanvullen met koopjes uit de webshop!

Diensten
Bij To Be Dressed vind je iedere dag de scherpst afgeprijsde merkkleding en merkschoenen van Nederland. Helemaal nieuw, en altijd in de uitverkoop. Meer dan 250 winkels bieden bij To Be Dressed meer dan 1.700 merken aan. Dit geeft een resultaat van maar liefst meer dan 175.000 artikelen in de webshop. Er is voor iedereen wel iets te vinden dus. De website is onderverdeeld in een aantal categorieën:

 • Dames: blazers, blouses, broeken, jassen, jeans, jurken en rokken, etc.
 • Heren: badmode, broeken, colberts, jassen, jeans, etc.
 • Kinderen: jongenskleding, jongenssport, meisjeskleding, meisjessport, etc.
 • Schoenen: damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen.
 • Tassen: aktetassen, damestassen, herentassen, kindertassen, etc.
 • Sport: dames, heren, unisex, kinderen en benodigdheden.
 • Accessoires: dames, heren, kinderen en unisex.
 • Supersale: dames, heren, kinderen, schoenen, tassen, etc.
 • Merken: Australian, Brunotti, Converse en nog heel veel meer.
 • Blog: artikelen over mode en aanverwante dingen, bijvoorbeeld tips om je schoenen langer mooi te houden.

Klachten
Ook bij deze online shop geldt gewoon dat je binnen 14 dagen je artikelen zonder uitleg retour mag sturen. De retourkosten zijn dan wel voor eigen rekening. Als je een klacht hebt kun je deze aanmelden in je eigen To Be Dressed account, waar je ook retouren kunt aanmelden. De klacht wordt dan zo snel mogelijk door de desbetreffende winkelier in behandeling genomen. Je kunt eventueel een foto meesturen van de klacht. Verder kun je contact leggen met de klantenservice van To Be Dressed  door een mail te sturen naar klantenservice@to-be-dressed.nl, of door te bellen naar (085) 04 060 53. Dit kan van maandag  t/m vrijdag van 7.00 tot 20.00 uur. Wanneer je meer wilt weten of op de hoogte wilt blijven van nieuwtjes rondom To Be Dressed, kun je ze ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Schrijf jouw review!
Ben jij al klant van To Be Dressed en kun je ons meer vertellen over de service, de prijsstelling en alles er omheen? Schrijf dan hier je review. Zo helpen we elkaar, door ervaringen te delen via NederlandReview, dé onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland.

Bij 'To be dressed' is het hele jaar sale. Te mooi om waar te zijn of een 'dream come true'? Lees hier meer over deze site en de ervaringen van anderen.

Over To Be Dressed
Houd jij van winkelen? To be dressed ook! Zowel online shoppen als offline shoppen behoren tot de passies van deze webshop. Extra fijn dus dat deze twee vormen van winkelen steeds meer met elkaar verweven worden. En waar de meeste shoppers gek op zijn is: 'Sale!'. Met de komst van To Be Dressed hoef je niet meer te wachten of de spring, mid-season of wintersale. Hier vindt je speciaal geselecteerde kleding- en schoenenwinkels die hun afgeprijsde artikelen speciaal voor jou online aanbieden! Zo kun je lekker de winkelstraten door blijven struinen en ook online je favoriete afgeprijsde merkkleding en merkschoenen shoppen. Elke dag op elk tijdstip uitverkoop, de droom van veel fashionista's!

Hoe werkt To Be Dressed
To be Dressed is een platform waar meer dan 250 echte winkels, dus geen webshops, bij zijn aangesloten. Via dit platform kan een winkelier in Groningen ook een klant in Limburg bereiken. Deze was normaal nooit bij deze aanbieding terecht gekomen, vanwege de fysieke afstand. Met To be dressed verdwijnt die afstand. De aangesloten winkeliers kunnen hun aanbiedingen delen met iedereen. Inmiddels zijn er meer dan 250 winkels aangesloten bij To be Dressed en ze verkopen samen meer dan 1800 merken via het platform. Wist je dat je meer dan 250.000 (!) scherpgeprijsde artikelen op de site vindt? Dus ben je nog op zoek naar goedkope merkkleding of goedkope merkschoenen, kijk dan vooral even hier. En met deze site shop je bij echte winkels, zodat je ook gewoon lekker naar de stad kunt blijven gaan om te shoppen. Win-win toch?

Diensten voor jou
Op de webshop tobedressed.nl vindt je de mooiste merkkleding en merkschoenen altijd in de uitverkoop. Je shopt de artikelen en ze worden gewoon naar je verzonden. Je hoeft dus niet meer alle steden af om de mooiste en beste afgeprijsde merkkleding te vinden, maar kunt dit gewoon vanuit huis bestellen. Je bestelt het online en een offline (echte) winkel zorgt ervoor dat jij je bestelling krijgt. Je shopt dus bij een persoon in plaats van bij een groot bedrijf. En uitverkoop is hier geen ander woord voor slechte service! Net als bij elke winkel kun jij je producten gewoon ruilen en/of retour sturen. Hierbij krijg je ook gewoon je geld terug. Dat is bij een traditionele uitverkoop weleens anders.

Klachten? Die moeten worden opgelost!
Het kan natuurlijk zijn dat je niet helemaal tevreden bent met de producten of diensten van dit bedrijf. Dat kan! Maar dan willen to be dressed het wel graag horen. Het is een betrokken team wat de klant en zijn of haar shoppingervaring centraal stelt. Dus heb je een klacht? Schroom dan niet om contact op te nemen. Er wordt dan samen gekeken naar hoe je probleem op te lossen is of hoe je wel 100% tevreden kan worden. 

Heb jij al eens geshopt bij To Be Dressed? Andere fashionista's zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Wat vinden klanten van To Be Dressed? Is deze online outlet voor kleding en accessoires echt goed in geld besparen? Zijn het wel goede aanbiedingen?

Meer informatie over To Be Dressed

Wie wil er nou niet leuk uitzien? Helaas is kwalitatief goede kleding meestal nogal duur. Vaak betaal je ook gewoon voor de naam van het merk, ook al is de kwaliteit al lang niet meer wat ie was toen het merk bekend werd. Maar goede kleding hoeft niet altijd even duur te zijn. Je moet alleen de juiste winkels weten te vinden. Maar ja, wat is nou de beste kledingwinkel? Één kledingzaak die je graag van een nieuwe outfit wil voorzien is To Be Dressed. Maar wat is de kwaliteit van hun dameskleding? Zullen hun broeken en shirts nou echt wel zo comfortabel zijn? Hoe zullen hun polo’s vallen? En zal hun sportkleding wel echt goede kledij zijn voor een sportwedstrijd of intensieve training? En hoe zal To Be Dressed’s bezorgservice en klantenservice te werk gaan? Natuurlijk kun je sommige vragen alleen beantwoorden als je zelf een bezoek brengt aan To Be Dressed. Een oordeel over het comfort van kleding, bijvoorbeeld, is heel persoonlijk. Maar wat meer informatie over deze winkel kan je doen inzien of To Be Dressed wel of geen winkel is die je wel eens zou willen proberen. Lees verder en wij, mensen achter NederlandReview, vertellen je er graag wat meer over.

Meer over To Be Dressed
To Be Dressed is een kledingwinkel. Maar ze zijn geen kledingwinkel zoals iedere andere kledingzaak. Ze willen zorgen dat je jouw favoriete merk altijd met  korting zult kunnen kopen. Daarom bundelt To Be Dressed de sale van honderden winkels die bij To Be Dressed zijn aangesloten. Hun assortiment bevat onder andere afgeprijsde artikelen van Hugo Boss, Lacoste, Only, Diesel, Olymp, Replay, Levi’s, ECCO, UGG, Tamaris, Van Lier, Vero Moda,Marc Jacobs,Birkenstock, Bugatti, Be Inspired, Calvin Klein, Eastpack, Gabor en nog vele andere merken. Ze hebben kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook voor sportkleding en accessoires kun je er terecht.

De Groothandel van To Be Dressed Te  Zaltbommel
Het hoofdkantoor van To Be Dressed is gevestigd in Zaltbommel. Je kunt er dus altijd even langs rijden om de kleding in het echt te aanschouwen.

To Be Dressed als Outletshop
Eigenlijk fungeert To Be Dressed dus als outletshop. Het verschil tussen To Be Dressed en andere outletshops is dat To Be Dressed zich niet richt op één bepaald merk. Normale outletshops hebben de restanten en kortingsartikelen van één bepaald merk terwijl To Be Dressed  vele merken in hun bestand heeft  en deze bundelen onder één grote outlet. Je kunt bij hen vele verschillende merken vinden en hebt dus een ruime keuze. Misschien is je favoriete merk er wel te vinden en heb je er ook nog eens een behoorlijke korting bij.

To Be Dressed’s Merkkleding voor Dames
Zoals hierboven vermeldt heeft To Be Dressed zowel kleding voor mannen als vrouwen. Voor vrouwen bestaat hun collectie uit vele kledingstukken. Er zijn jurken en tunieken in vele soorten en maten. Dus of je nou op zoek bent naar een luchtig zomerjurkje of een feestjurk zoekt, To Be Dressed heeft vast wel iets voor je. Als je niet zo’n fan bent van jurken heb je misschien meer aan hun broeken, pantalons en jeans. Daarboven draag je dan natuurlijk een blouse, blazer, polo shirt of top. Voor in de winter zijn er dan weer wat dikke(re) truien en vesten te vinden die je lekker warm kunnen houden als de temperaturen omlaag gaan. Verder hebben ze nog rokken, leggings, jumpsuits, mantels, en leren jassen. Ook is er een sectie ondermode die badjassen, strings, boxershorts, tops, pyjama’s en sokken bevat. Zo weet je zeker dat je er van top tot teen goed uitziet.

To Be Dressed’s Merkkleding voor Heren
Natuurlijk is er ook een categorie voor herenkleding. Net als vrouwen zijn er voor mannen jeans, jassen, broeken, truien en vesten. Hun ondergoedcategorie bestaat uit sokken, boxershorts, t-shirts en pyjama’s. Natuurlijk zijn ook de jassen goed vertegenwoordigd.  Maar ze hebben ook colberts en overhemden waar je uit kunt kiezen. En misschien zoek je wel een net pak voor je werk of voor een bijzondere gelegenheid. Dan zou je eens kunnen kijken bij hun collectie kostuums. Deze bevat gilets, nette pakken en pakken met een grappige opdruk. Je kunt bij To Be Dressed dus zowel terecht voor een casual look als een nette, strakke outfit waarmee je een goede, professionele indruk maakt.

Sporten met Kleding van To Be Dressed
Voor sporten heb je andere kleding nodig dan de gewone kleding die al in je kast hangt. To Be Dressed heeft een selectie tops, sportbroeken, trainingsjacks, sportsweaters, hardloopbroeken en andere kleding waar je een trainingssessie mee kunt doorstaan. Ook bekende merken zoals Nike en Adidas zijn hier te vinden. Er is sportkleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Je kunt deze kleding gebruiken voor squash, badminton, wintersport, tennis, golf, voetbal, skaten, running en outdoor sporten. Ook hebben ze wat andere sportbenodigdheden zoals badmintonrackets, sporthandschoenen, tennistassen, snowboards en golf karretjes, helmen en nog veel meer.

Accessoires van To Be Dressed
Behalve sportkleding heeft To Be Dressed ook nog vele andere accessoires. Zo zijn er sjaals, riemen, dassen, telefoonhoesjes, mutsen, tablethoezen, paraplu’s, stropdassen, petjes, baseball caps, beanies, horloges, armbanden, zonnebrillen en sieraden. Deze accessoires kunnen een leuke toevoeging zijn aan je outfit en zelfs je hele look veranderen. 

To Be Dressed’s Tassen
Een aparte afdeling is gereserveerd voor To Be Dressed’s collectie tassen.  Zoals eerder genoemd zijn er sporttassen waarin je je tennisracket, sportkleding en andere sportbenodigdheden kunt bewaren. Maar er zijn ook laptoptassen waarmee je een laptop veilig kunt vervoeren. Je wilt immers niet dat die onder het lopen beschadigd. Voor op reis zijn er wat koffers die je mee kunt nemen als je een lange afstand af moet leggen. Rugzakken kunnen een handig alternatief zijn als je veel moet lopen en niet de hele tijd op je tas wilt hoeven letten. En dan zijn er nog wat specifieke damestassen en herentassen. Kies dus vooral wat je zelf het prettigst vindt, want iedereen geeft weer de voorkeur aan een ander soort tas.

De Schoenen van To Be Dressed
Nog belangrijker dan goedzittende kleding zijn goedzittende schoenen. To Be Dressed heeft een grote collectie schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor vrouwen zijn er bijvoorbeeld mocassins, snowboots, sandalen, loafers, sleehakken, veterschoenen, pantoffels, comfort schoenen, wandelschoenen, pumps, outdoor schoenen, slippers, enkellaarzen, sneakers, muiltjes en ballerina’s. Dus of je nou zoekt naar een paar comfortabele schoenen voor thuis, een paar stevige wandelschoenen, warme laarzen of juist wat nette schoenen, To Be Dressed heeft er vast wel iets tussen zitten. Ook voor heren is er volop keus. Hun afdeling staat vol met veterschenen, boots, pantoffels, snowboots, wandelschoenen, sandalen, geklede schoenen, sneakers, outdoor schoenen, sportschoenen, slippers, instapschoenen, boots en nog veel meer. Tevens is er op de website een wijzer te vinden die je uitlegt hoe schoenen van een bepaald merk vallen. Zo weet je of je de schoenen wel of niet een maatje groter of kleiner moet bestellen dan je eigenlijk gewend bent.


Wat schoenen van To Be Dressed.

Sale bij To Be Dressed
Natuurlijk zijn de artikelen van To Be Dressed al afgeprijsd, maar soms doet To Be Dressed hier nog een schepje bovenop. Ze noemen dit hun Supersale. Welke broek of trui je ook zoekt, het loont de moeite eens een kijkje te nemen bij deze categorie. Misschien is de schoen of tas die je op het oog hebt nu wel extra in de aanbieding.

To Be Dressed Kortingscode
Een andere manier waarop To Be Dressed je nog meer korting wil geven is via een kortingscode. Je krijgt bijvoorbeeld zo’n kortingscode wanneer je je inschrijft voor hun nieuwsbrief, maar er zijn ook andere momenten waarop ze zomaar een kortingscode lanceren. Je kunt de code gebruiken als je je bestelling afrekent. Als je de code invoert wordt de korting van je eindbedrag afgetrokken. In het totaal kan je korting zo oplopen tot wel 80% en wordt een onbetaalbaar merk ineens betaalbaar.

Is To Be Dressed Betrouwbaar?
Of To Be Dressed betrouwbaar is ligt enigszins aan je perceptie. Niemand kan voor jou bepalen of een vest of pantalon van voldoende kwaliteit is en of jij het geld ervoor over hebt. Wel hebben ze hoge kortingen, maar vergelijk ze toch altijd even met de prijs die normaal gesproken voor een artikel wordt gevraagd. Controleer voor je afrekent ook altijd even of de korting van de kortingscode ook daadwerkelijk van het eindbedrag is afgetrokken. Zo niet, trek dan aan de bel bij de klantenservice van dit bedrijf.

Kleding Retour  aan To Be Dressed
En wat nou als je niet tevreden bent met je aankoop? Misschien heb je toch niet de juiste maat besteld, voelt de stof toch niet zo aan als je dacht of is de jurk of tas al bij aankomst beschadigd. Dan zit je er dus mee, zou je denken. To Be Dressed beseft echter dat het zonde is als kleding ongevraagd in de kast ligt. Schoenen en kleding dient immers toch om gedragen te worden, niet om stoffig te worden in een hoekje van je kledingkast. Daarom vinden ze dat je de kleding binnen een bepaalde periode gewoon terug moet kunnen sturen. Dit doe je door het product voor retournering aan te melden op  “Mijn Account”. Natuurlijk moet de kleding dan wel ongedragen zijn en de originele labels nog hebben, dat spreekt voor zich. Als zij het pakketje ontvangen hebben krijg je het geld van je aankoop terug. Helaas ben je de kosten van de verzending wel kwijt. Je hebt 14 dagen om de kleding te controleren, passen en eventueel terug te sturen. Reroutourneren is op eigen risico, dus zorg voor een goede verpakking en een Track & Trace code zodat je weet waar je pakketje op dat moment is.

Klachten en Ander Contact met To Be Dressed’s Klantenservice
Mochten er toch wat problemen zijn kun je natuurlijk contact opnemen met de klantenservice van To Be Dressed. Als je ze een e-mailtje stuurt beloven ze zo snel mogelijk een mailtje terug te sturen. Dit is een handige optie als je een korte vraagt hebt die geen haast heeft of juist een lang verhaal dat je handiger op papier uiteen zet dan mondeling vertelt. Mocht je vraag wel haast hebben, dan kun je ze even bellen. Ook is het mogelijk om een online chat te starten met één van de werknemers van To Be Dressed. Naast dit alles is To Be Dressed te vinden op verschillende social media zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Reviews over To Be Dressed
Natuurlijk wil je wel weten wat andere mensen over To Be Dressed te zeggen hebben. Hoe weet je anders of deze winkel iets voor jou is? Je kunt meer over To Be Dressed te weten komen door reviews te lezen. Deze reviews, achtergelaten door echte klanten van dit bedrijf, kunnen je echt vertellen waar To Be Dressed voor staat en wat kun ervaring met deze kledingwinkel is. Je kunt deze reviews hier vinden, op NederlandReview. Natuurlijk ben je, als je zelf al eens iets gekocht hebt bij To Be Dressed, ook meer dan welkom om zelf een review over To Be Dressed achter te laten. Op die manier kun je met jouw mening en beoordeling weer anderen helpen die twijfelen of bestellen bij To Be Dressed wel of geen goed plan is.

Heb je nu een beter beeld gekregen van To Be Dressed? Misschien heb je uiteindelijk wel of juist niet besloten om To Be Dressed te bezoeken. Hebben ze nou echt zulke geweldige kortingen, of is het artikel dat je wilt ergens anders nog goedkoper? Wij hopen dat de informatie over To Be Dressed je helpt om de best mogelijke keus te maken zodat jij de kleding kunt kopen die je berdient.

}