NederlandReview

    Ervaringen To Be Dressed

    Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. Maar ja, wat nu als je budget niet zo ruim is, en je écht dat merk het lekkerst vind zitten. Dan kun je naar een grote outletstore gaan, maar ja, dat is misschien niet echt in de buurt of je hebt geen vervoer. Daarom kun je nu ook terecht bij To Be Dressed, een online outlet merkkledingwinkel. Met merkkleding en merkschoenen voor een scherpe prijs. Wat anderen zeggen over deze webshop lees je hier.

    Over To Be Dressed

    To Be Dressed is een webshop die een combinatie maakt van winkelen in een offline en online omgeving. Dit doen zij door speciaal geselecteerde kleding- en schoenenwinkeliers een online platform te bieden om hun afgeprijsde artikelen aan te kunnen bieden aan de consument. Daardoor is To Be Dressed online dé fashion outlet waar je goedkope merkkleding en merkschoenen kunt kopen. Zo kun je de basics bij je vertrouwde winkel kopen, en deze aanvullen met koopjes uit de webshop!


    'Time to get dressed!' How girls get dressed, JennaMarbles

    Diensten

    Bij To Be Dressed vind je iedere dag de scherpst afgeprijsde merkkleding en merkschoenen van Nederland. Helemaal nieuw, en altijd in de uitverkoop. Meer dan 250 winkels bieden bij To Be Dressed meer dan 1.700 merken aan. Dit geeft een resultaat van maar liefst meer dan 175.000 artikelen in de webshop. Er is voor iedereen wel iets te vinden dus. De website is onderverdeeld in een aantal categorieën:

    • Dames: blazers, blouses, broeken, jassen, jeans, jurken en rokken, etc.
    • Heren: badmode, broeken, colberts, jassen, jeans, etc.
    • Kinderen: jongenskleding, jongenssport, meisjeskleding, meisjessport, etc.
    • Schoenen: damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen.
    • Tassen: aktetassen, damestassen, herentassen, kindertassen, etc.
    • Sport: dames, heren, unisex, kinderen en benodigdheden.
    • Accessoires: dames, heren, kinderen en unisex.
    • Supersale: dames, heren, kinderen, schoenen, tassen, etc.
    • Merken: Australian, Brunotti, Converse en nog heel veel meer.
    • Blog: artikelen over mode en aanverwante dingen, bijvoorbeeld tips om je schoenen langer mooi te houden.

    Klachten

    Ook bij deze online shop geldt gewoon dat je binnen 14 dagen je artikelen zonder uitleg retour mag sturen. De retourkosten zijn dan wel voor eigen rekening. Als je een klacht hebt kun je deze aanmelden in je eigen To Be Dressed account, waar je ook retouren kunt aanmelden. De klacht wordt dan zo snel mogelijk door de desbetreffende winkelier in behandeling genomen. Je kunt eventueel een foto meesturen van de klacht. Verder kun je contact leggen met de klantenservice van To Be Dressed door een mail te sturen naar klantenservice@to-be-dressed.nl, of door te bellen naar (085) 04 060 53. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 20.00 uur. Wanneer je meer wilt weten of op de hoogte wilt blijven van nieuwtjes rondom To Be Dressed, kun je ze ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

    Schrijf jouw review!

    Ben jij al klant van To Be Dressed en kun je ons meer vertellen over de service, de prijsstelling en alles er omheen? Schrijf dan hier je review. Zo helpen we elkaar, door ervaringen te delen via NederlandReview, dé onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland.

    Bij 'To be dressed' is het hele jaar sale. Te mooi om waar te zijn of een 'dream come true'? Lees hier meer over deze site en de ervaringen van anderen.

    Over To Be Dressed

    Houd jij van winkelen? To be dressed ook! Zowel online shoppen als offline shoppen behoren tot de passies van deze webshop. Extra fijn dus dat deze twee vormen van winkelen steeds meer met elkaar verweven worden. En waar de meeste shoppers gek op zijn is: 'Sale!'. Met de komst van To Be Dressed hoef je niet meer te wachten of de spring, mid-season of wintersale. Hier vindt je speciaal geselecteerde kleding- en schoenenwinkels die hun afgeprijsde artikelen speciaal voor jou online aanbieden! Zo kun je lekker de winkelstraten door blijven struinen en ook online je favoriete afgeprijsde merkkleding en merkschoenen shoppen. Elke dag op elk tijdstip uitverkoop, de droom van veel fashionista's!

    Hoe werkt To Be Dressed

    To be Dressed is een platform waar meer dan 250 echte winkels, dus geen webshops, bij zijn aangesloten. Via dit platform kan een winkelier in Groningen ook een klant in Limburg bereiken. Deze was normaal nooit bij deze aanbieding terecht gekomen, vanwege de fysieke afstand. Met To be dressed verdwijnt die afstand. De aangesloten winkeliers kunnen hun aanbiedingen delen met iedereen. Inmiddels zijn er meer dan 250 winkels aangesloten bij To be Dressed en ze verkopen samen meer dan 1800 merken via het platform. Wist je dat je meer dan 250.000 (!) scherpgeprijsde artikelen op de site vindt? Dus ben je nog op zoek naar goedkope merkkleding of goedkope merkschoenen, kijk dan vooral even hier. En met deze site shop je bij echte winkels, zodat je ook gewoon lekker naar de stad kunt blijven gaan om te shoppen. Win-win toch?

    Diensten voor jou

    Op de webshop tobedressed.nl vindt je de mooiste merkkleding en merkschoenen altijd in de uitverkoop. Je shopt de artikelen en ze worden gewoon naar je verzonden. Je hoeft dus niet meer alle steden af om de mooiste en beste afgeprijsde merkkleding te vinden, maar kunt dit gewoon vanuit huis bestellen. Je bestelt het online en een offline (echte) winkel zorgt ervoor dat jij je bestelling krijgt. Je shopt dus bij een persoon in plaats van bij een groot bedrijf. En uitverkoop is hier geen ander woord voor slechte service! Net als bij elke winkel kun jij je producten gewoon ruilen en/of retour sturen. Hierbij krijg je ook gewoon je geld terug. Dat is bij een traditionele uitverkoop weleens anders.

    Klachten? Die moeten worden opgelost!

    Het kan natuurlijk zijn dat je niet helemaal tevreden bent met de producten of diensten van dit bedrijf. Dat kan! Maar dan willen to be dressed het wel graag horen. Het is een betrokken team wat de klant en zijn of haar shoppingervaring centraal stelt. Dus heb je een klacht? Schroom dan niet om contact op te nemen. Er wordt dan samen gekeken naar hoe je probleem op te lossen is of hoe je wel 100% tevreden kan worden.

    Heb jij al eens geshopt bij To Be Dressed? Andere fashionista's zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

    Wat vinden klanten van To Be Dressed? Is deze online outlet voor kleding en accessoires echt goed in geld besparen? Zijn het wel goede aanbiedingen?

    To Be Dressed
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (49)

    6,8
    61% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,4

    Service

    6,4

    Prijs

    7,2

    Leveren

    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schoenen

    Anderhalve maand mooie schoenen gevonden helaas een maat te groot geleverd. Pakketje moest retour, ging heel wat tijd overheen voordat de retourverzending was goedgekeurd. Je kunt fluiten naar je centen en zijn vervolgens slecht te bereiken!

    Door: Celine 18-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Zeer slechte klantenservice!

    Zeer slechte klantenservice! Bestellen maar constant mailen waar mijn bestelling blijft. Hun antwoord is dan, wij zijn afhankelijk van externe bedrijven. Bull shit!

    Door: Jef17-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Beoordeling

    1 dag na ontvangst laarsjes retour gedaan, omdat ze niet pasten3 weken later krijg ik nog een betalingsherrinering met de dreiging van 40 euro boete

    Door: Marian Thebes27-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Een kwalitatieve webwinkel

    Alles is positief! De website, bestelling, uitlevering en ontvangst. Zelfs een handgeschreven gelukswens door een medewerker aan toegevoegd!

    Door: Jan11-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super!

    Helemaal super beide bestellingen binnen 1 dag binnen. Ondanks dat de nikes die ik graag voor mijn zoontje wou er niet meer waren heb ik hem wel heel gelukkig kunnen maken met een andere paar nikes.

    Door: Rebecca Roos07-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Pakketten retour

    Slecht dat je voor de pakketten die je retour moet sturen, elk 6,95 moet betalen! Bestel hier nooit meer !!

    Door: Anouk Sanders 01-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Onze mijn favorieten

    To Be Dressed staat al jaren onder mijn favorieten. Kan hier altijd slagen voor scherpe prijzen. Als er een probleem is, dan wordt dit altijd correct opgelost.

    Door: Barry31-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Toppertje

    Niets op aan te merken. Mensen die zeuren over retourkosten moet ook een begrijpen dat een afgeprijsd artikel niet zomaar kosteloos op en neer gestuurd kan worden. Voor niets gaat de zon op!

    Door: Tomas31-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Aanrader!

    Geweldige prijzen voor topmerken. Fijn dat je met een winkeltas kunt snuffelen in het assortiment van honderden leveranciers. Ik ben fan!

    Door: Thom31-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top!

    Zeer snelle levering en scherpe prijzen!

    Door: Randy31-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    zeer tevreden

    Zeer groot aanbod en ik vind hier altijd mijn favoriete merken met korting in mijn maat. Er zitten soms echt koopjes tussen die je niet kunt laten lopen ;-)

    Door: Willem31-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechte retourservice

    Pas op deze site rekend geld voor een beschadiging aan een doos van 30 euro dus je krijgt je geld niet terug oppassen dus.

    Door: lisette Pelkman20-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Toppie

    Ik heb lange tijd gezocht naar dit paar schoenen.Op diverse sites besteld maar altijd: wel bestellen maar helaas niet leveren.
    To be dressed leverde ze binnen een dag af!Toppie dus.!!

    Door: Els Zorge18-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Prachtige bikerjack

    Leren bikerjack van Goosecraft voor helft van de prijs gekocht. Nog 1 in mijn maat en ben er superblij mee. Bezorger stond na 1 werkdag al voor de deur. Mooi en netjes verpakt. Het was de eerste keer dat ik bij deze, voor mij zeer duidelijke site, gekocht heb en ben positief over de levering. Thx.

    Door: marijke verhoogt15-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nooit meer

    4 winterjassen besteld. Niet bewust dat het van 3 verschillende aanbieders moest komen, dus 3x retourkosten á € 6,95 betalen.
    Daarnaast 1 winterjas verkeerd geleverd. Ik ga hier nooit meer iets bestellen!

    Door: Janssen15-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Leuke sneakers gescoord

    Hello , heb hele leuke sneakers gescoord bij jullie, hele snelle levering .
    Zal zeker bij jullie weer bestellen.???? Thanks????

    Door: Wilma Tokaya 14-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Schoenen verkleurd

    Zou mijn geld terug krijgen. Is al meer dan 3weken geleden!

    Door: MJ de Landgraaf-Oltmans13-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5

    onprofessioneel

    Een onprofessionele organisatie die haar beloftes niet waarmaken.

    Door: Mike Bekkers05-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    bestelling to be dressed

    pluspunten

    mooie site
    netjes op tijd geleverd
    service is goed

    minpunten

    die heb ik niet alles was naar wens verlopen

    Door: christel Hoogveld03-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    twee keer niet leverbaar

    Twee keer afzonderlijk een voordelig artikel besteld, snél bericht gekregen dat de betreffende winkelier het niet kon leveren, en
    wél supersnel mijn geld terugbetaald gekregen.
    Ieder voordeel heb z'n nadeel...

    Door: Johanna30-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    schoenen

    Heel voordelige schoenen besteld en snel geleverd. 0ok een indo-vraag werd correct, maar helaas niet juist beantwoord over de wijdte van de schoenen. Achteraf geen probleem

    Door: g.j.smink smink26-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Snelle service

    Snel en correct geleverd maar wel prijzig

    Door: Elly Vroegh18-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slecht

    Ik wou dat ik hier eerder gekeken had. Veel dezelfde ervaringen. Artikel besteld en betaald, niets ontvangen, hier zelf achteraan moeten gaan bij een trage klantenservice en nu na al weer een week aan het wachten op mijn geld omdat het artikel niet leverbaar blijkt (maar nog steeds op de site staat.)

    Door: Kees06-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    niet te vertrouwen

    Bestelling (schoenen) gedaan en bedrag betaald. Bestelling is geannuleerd door Bedressed omdat het artikel verkleurd zou zijn. Bedrag zou per omgaande geretourneerd worden. Is pas na 4 dagen gebeurd, nadat ik in mail erop gewezen had. Het artikel staat nog gewoon te koop. Onduidelijkheid alom. Komen afspraak niet na. En een kritische review kun je niet op de site kwijt, vanwege zgn formulierfouten. 1 tip: niet bestellen bij Be dressed

    Door: N01-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Betalen voor afleveren en retouneren

    Nooit eerder bij deze site besteld en zal dit ook zeker niet meer doen.
    Ik vond het eigenlijk al niet meer van deze tijd dat ik voor afleveren moest betalen , maar dat terzijde. Maar ik had het gemist dat je voor het terugsturen ook moet beten. Echt niet normaal, 11€ euro kosten voor niets. Ze gaan dus in zee met verschillende leveranciers en daar gasn ook de producten na toe terug. Ben ik blij dat ik er maar 1 hoef tegug te sturen. Al met al waardeloze dite. BESTEL NIET BIJ : TO BE DRESSED!!!!!!!!!!!!

    Door: Bela10-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Wel online, niet leverbaar

    Tot 2 x laarzen besteld die volgens de site in mijn maat leverbaar waren, kreeg zelfs een bevestiging van de bestelling . En ook 2 x bleken de laarzen uiteindelijk niet leverbaar te zijn. Zet ze dan ook niet online als zijnde leverbaar! Misleidende site! Bestel er nooit meer! Tip voor mensen die toch de gok nog eens wagen : bestel een product en betaal via Afterpay.

    Door: Nicole31-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    zeer slecht

    Voor 1000€ aan kleding gekocht.
    Sommige artikelen waren te klein of was t net niet.
    Retouren is dus een groot probleem.
    Naar 5 verschilldende adressen sturen a 6.95 per pakket.
    NOOIT MEER...

    Door: demilo18-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    nooit meer

    Ik had schoenen besteld bij to be dressed, ik kreeg ze de volgende dag meteen in huis dit was top service. Maar deze schoenen waren een maat te klein, dus ik heb ze de volgende dag meteen teruggestuurd volgens de retourprocedure van de website. Een week later kreeg ik de schoenen weer thuis gestuurd. Ik heb toen meteen me de klantenservice gebeld hoe dit kwam. De vrouw bij de klantenservice vertelde mij dat dit probleem bij PostNL lag, dus ik ben meteen gaan kijken naar de track en trace code die ik gekregen had toen ik de schoenen terugstuurde. Hier staat dat de schoenen keurig zijn afgeleverd door PostNL op het adres wat ik had opgegeven. Ik heb toen weer de klantenservice van to be dressed gebeld en die zouden mij na 48 uur een mailtje sturen hoe ik de schoenen nu het best terug kan sturen. Vervolgens heb ik dit mailtje nooit gehad, en heb ondertussen al weer 10 keer gebeld waarna ze mij steeds doorverbinden met iemand anders. Niemand die ik aan de lijn krijg weet iets, dit lijkt mij toch niet zo'n groot probleem??? Nu hebben ze mij beloofd terug te bellen, maar dit is nu ook al weer 2 uur geleden, dus ik heb hier geen vertrouwen meer in. Om deze reden zal ik hier NOOIT meer wat bestellen, en ik hoop dat ik uiteindelijk mijn geld nog terug zal krijgen. Slechte zaak dit.

    Door: lindy06-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Niet geleverd en wachten op het geld

    Bestelde niet geleverd krijgen en nu wachten op de terugbetaling............ Mij zien ze niet meer terug!! Niet betrouwbaar.

    Door: Stefan Smit28-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Super!

    Snelle levering, scherpe prijzen en breed assortiment! Super tevreden, nieuwe klant erbij!

    Door: Klant24-05-2018
    Wauw, hartstikke bedankt voor deze mooie review! Altijd fijn om te horen als klanten tevreden zijn :)24-05-2018

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nog steeds geen geld terug

    Mijn eerste bestelling geplaatst bij to be dressed..blijkt dat het product niet op voorraad is..heel onprofessioneel datwerkelijke voorraad niet klopt met de online voorraad....maar wat het NOG SLECHTER maakt is dat ik nu op mijnbetaalde geld zit te wachten...er word gezegd 7 werkdagen....wie heeft het recht om mijn geld zolang vast te houden..Ik heb gebeld..maar deze dame in kwestie had zogenaamd niet de mogelijkheid om via een ordernummer in het systeem te kijken...daarop geprobeerd diverse mails te sturen,maar de e-mail bestaat niet en word weer terug gestuurd...Dit word een mooi verhaal voor het programma KASSA OF RADAR EN ZEKER DE CONSUMENTENBOND....dus mensen koop je producten bij een ECHT bedrijf

    Door: Nancy05-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ontevreden

    Na bijna een maand verder nog steeds niet de beloofde verzend- en retourkosten terug gekregen.
    Gebeld, gemaild..... excuses gehad maar nog steeds NIETS ontvangen!
    Ik koop hier niets meer, de service is ver te zoeken

    Door: Mariska08-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Geen geld terug bij retour

    Ruim een maand geleden een artikel retour gestuurd en ondanks mijn vele mails nog steeds mijn geld niet terug gehad. Het afwikkelen van retourenboek en de financiële afhandeling ervan is echt drama.

    Door: Johan15-02-2018
    jan23-03-2018

    Zeer slechte behandeling klopt , heb hetzelfde meegemaakt en na bijna 2 weken nog niks

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Super webshop!

    Ben nu al 2 jaar klant van To Be Dressed en ben erg tevreden. Ik heb een keertje gehad dat mijn order niet leverbaar was maar ben snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Uiteindelijk hebben zij ervoor gezorgd dat ik het jurkje toch nog kreeg maar dan van een andere winkel. Ik raad het iedereen aan om hier te shoppen

    Door: Cerille15-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Super tevreden!

    Super tevreden over To Be Dressed! Ze hebben onwijs veel leuke kleding en schoenen, dus ik slaag altijd en de aankoop en levering gaat snel en eenvoudig. Dames van de klantenservice zijn ook erg behulpzaam en vriendelijk. Echt een top webshop, zou ze zeker aan iedereen aanraden!

    Door: Rosalinda Ludeking14-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte service!

    Op 5 december blauwe laarsjes besteld bij dit bedrijf. Bevestiging ontvangen met track en trace code. Helaas na 2 dagen werkte de track en trace code nog niet. Na paar dagen gebeld met dit bedrijf en gevraagd waarom het pakketje nog niet was aangeboden aan Post NL. toen werd mij verteld dat het pakket al afgeleverd zou zijn. Bij thuiskomst helaas geen pakket en ook geen briefje in de bus. Tot mijn grote verbazing krijg ik vandaag een mail dat mijn pakket retour zou zijn gestuurd..! Maar ik heb het pakket nog nooit ontvangen, dus hoe kan ik het dan retour hebben gestuurd? Weer gebeld met dit bedrijf. Ze hadden de retourzending inderdaad in het systeem ontvangen en kunnen hier niets meer mee. Excuses voor het ongemak! En daar moet je het mee doen... Dus nog steeds geen laarzen en nu maar afwachten of ik mijn geld teruggestort krijg! Ik ga hier niets meer bestellen!

    Door: Amanda12-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Fantastisch!

    Heel goed allemaal

    Door: Chiel11-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    Ik heb donderdag een paar schoenen besteld op to be dressed en deze waren de volgende dag al in huis!! Super!!

    Door: Eline11-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geweldig!!

    Al heel lang op zoek geweest naar goedkope en mooie Shabbies!!
    Eindelijk gevonden via de site van To Be Dressed. Mooie prijzen en prima kwaliteit helemaal blij mee!!
    Ik had een vraag over de levering van mijn bestelling en binnen een dag had ik al een reactie. Hele vriendelijke klantenservice!! Ik zou iedereen die op zoek is naar betaalbare en mooie artikelen aanraden om op To Be Dressed te kijken & te bestellen :)

    Door: Lotte11-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    zeer tevreden

    Ik lees hieronder enkel minder positieve ervaringen, en om die reden dacht ik toch ook even mijn ervaring te delen. Ik ben namelijk zeer tevreden. Zelf had ik net voor mijn vakantie een paar schoenen besteld. Doordat ik niet thuis was op het moment van afleveren, was ik te laat met het ophalen van de schoenen waardoor ik twee weken later pas in gelegenheid was om ze op te halen. Even gemaild met de klantenservice of de retourtermijn kon worden verlengd ivm deze situatie en dit werd direct toegezegd. Gelukkig was het niet nodig maar hierdoor was ik toch wat geruster op vakantie. Schoenen waren top en voor een mooi prijsje! Ik koop hier sindsdien geregeld en elke keer naar tevredenheid. Top To Be Dressed!
    Alleen afleveren bij een PostNL-achtig punt zou prettig zijn..

    Door: Femke11-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Niets op aan te merken

    Prima webshop die snel en overzichtelijk werkt. Mooie prijzen ook. Binnen een dag binnen en nadat ik een verkeerde maat had ontvangen, heel goed geholpen zodat ik de juiste maat alsnog in mijn bezit had binnen twee dagen. Ga zo door!

    Door: Martin11-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Wat een aanbod en prijzen!

    Onlangs ontdekt doordat ik ze op de radio voorbij hoorde komen. Pracht assortiment en ook zeer recente collectie. Bestelling geplaatst van Supertrash artikelen en Nike sneakers. Kwamen in verschillende pakketjes thuis maar dat gebeurt bij Bol.com ook steeds vaker en voelt elke keer weer als een cadeautje ;-)
    Gigantisch aanbod en onder mijn favorieten.

    Door: Danique11-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect

    Twee paar Floris van Bommel besteld en binnen een dag binnen. Prima verpakt en met een handgeschreven briefje erbij. Wat wil je nog meer. Loop inmiddels al maanden naar volle tevredenheid op deze schoenen en ben er inmiddels achter dat ze ook voor kleding een mooi assortiment hebben met korting. Ik ben om!

    Door: Thom11-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    To be faked

    Via 3 verschillende verkopers besteld.
    Bij de eerste ging het goed.
    Bij de tweede belde ik, 3 maal, en uiteindelijk kwam het pakket binnen (ben overigens zeer benieuwd hoe het gaat verlopen als ik het merendeel van de kleding terug stuur....wvv ?) van Toebiedrees
    Het 3e pakket, schoenen van Floris van Bommel, kam niet eens aan.
    Dat heb ik vandaag geannuleerd. Telefonisch
    Wellicht wat dom
    Geen bericht terug, dus.
    Morgen maar weer eens bellen *zucht*
    Wat een slechte organisatie.
    De vrouwen die de telefoon aannemen zijn erg lief en meewerken, aan hen ligt het mijns inziens niet.

    Door: Phileine17-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Wacht lang en geen reactie

    Al 2 e-mails gestuurd maar ho maar dat je reactie terug krijgt, 1ste en laatste keer bij dit bedrijf.. moeilijk is t niet om even op een email te reageren

    Door: Lucas01-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Goed

    Kneitergoedkope kleding. Komt omdat ze wat oudere opkopen. Maar ik koop hier voor mijn kinderen, die groeien er toch snel genoeg uit en de kwali is prima trouwens.

    Door: Mascha30-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    NOOIT MEER TO BE DRESSED!!!!!!

    Ik heb een paar schoenen besteld die mij niet passen. Deze heb ik op geen enkele wijze retour kunnen sturen, geen retourformulier op de website, geen bij de levering van de schoenen. Ik kon alleen een formulier downloaden via "mijn account". Omdat ik mijn wachtwoord vergeten was had ik een nieuwe aangevraagd bij to-be-dressed. Deze kreeg ik echter niet en heb ik gebeld. Ik moest volgens to be dressed toch echt inloggen op mijn account om de schoenen te kunnen retourneren. Ik heb echt alles geprobeerd, meerdere malen gemaild en gebeld en uiteindelijk kreeg ik te horen dat de termijn van retourzenden van 14 dagen voorbij waren......
    Het laatste antwoord van To Be Dressed was:

    Bedankt voor je bericht. Ik begrijp je frustratie in deze situatie. Ik heb het even opgenomen met de betreffende winkelier, zij moeten namelijk bepalen of dat er een uitzondering kan worden gemaakt in de retour termijn. Helaas heeft de winkelier mij laten weten dat ze je bestelling niet meer retour kunnen nemen, 3 weken later is echt te laat!

    De winkelier zenden altijd een retour formulier mee in het pakket waar je bestelling in zit. We hebben dit ook nog even nagevraagd bij de winkelier en zij doen dit altijd dus het kan eigenlijk niet zo zijn dat je het retour formulier niet hebt gehad. Overigens wordt het in onze algemene voorwaarden vermeld en ook bij de veelgestelde vragen. We kunnen helaas geen uitzondering voor je maken.

    Ik vertrouw erop je voldoende te hebben geinformeerd.
    Fijn weekend!

    Ik ben zwaar teleurgesteld en zal verdere stappen ondernemen. Mijn advies: NOOIT MEER TO BE DRESSED!!!

    Met vriendelijke groet,
    Bart

    Door: Bart30-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Matige service

    Bestelde product blijkt niet op voorraad. Dit kreeg ik te horen nadat ik zelf contact heb opgenomen na een paar dagen. vervolgens zou ik mijn aankoopbedrag retour ontvangen. Je zou denken dat dit niet langer dan 1 werkdag duurt, maar het zou toch echt 3 werkdagen duren volgens ToBeDressed. Inmiddels zijn we 4 werkdagen verder, en ik heb het aankoopbedrag nog steeds niet retour ontvangen. Dit is echt niet meer van deze tijd.
    Al met al geen goede indruk/ervaring die ik met dit bedrijf heb opgedaan.

    Door: Raymond22-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Via tv bekend mee geraakt

    Doordat ik op tv een reclame zag van To Be Dressed heb ik een kijkje genomen op de website. Ze hebben hier een groot aanbod aan kleding, zowel voor mannen als vrouwen. De prijzen lopen uiteen, waardoor er voor iedereen vast wel wat leuks te vinden is. Ik bestel hier geregeld leuke kleding. De kwaliteit verschilt wel moet ik zeggen, maar dat is ook afhankelijk van de prijs verwacht ik. Verder geen negatieve punten. Zeer te spreken over de service, want je kunt het gewoon gratis terugsturen wanneer iets je toch niet aanstaat of niet past. Ook de klantenservice geeft snel antwoord op je vragen. Toppie!

    Door: Karina Lofzang01-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Schrijf zelf een review over To Be Dressed

    Uw beoordeling