To Be Dressed
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,6

Totaal

7,6

Bestellen

8,6

Service

7

Prijs

8,4

Leveren

6,4
12 rating65 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

15-02-2018
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Johan

To Be Dressed - Geen geld terug bij retour

Ruim een maand geleden een artikel retour gestuurd en ondanks mijn vele mails nog steeds mijn geld niet terug gehad. Het afwikkelen van retourenboek en de financiële afhandeling ervan is echt drama.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


15-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Cerille

To Be Dressed - Super webshop!

Ben nu al 2 jaar klant van To Be Dressed en ben erg tevreden. Ik heb een keertje gehad dat mijn order niet leverbaar was maar ben snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Uiteindelijk hebben zij ervoor gezorgd dat ik het jurkje toch nog kreeg maar dan van een andere winkel. Ik raad het iedereen aan om hier te shoppen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rosalinda Ludeking

To Be Dressed - Super tevreden!

Super tevreden over To Be Dressed! Ze hebben onwijs veel leuke kleding en schoenen, dus ik slaag altijd en de aankoop en levering gaat snel en eenvoudig. Dames van de klantenservice zijn ook erg behulpzaam en vriendelijk. Echt een top webshop, zou ze zeker aan iedereen aanraden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-12-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Amanda

To Be Dressed - Slechte service!

Op 5 december blauwe laarsjes besteld bij dit bedrijf. Bevestiging ontvangen met track en trace code. Helaas na 2 dagen werkte de track en trace code nog niet. Na paar dagen gebeld met dit bedrijf en gevraagd waarom het pakketje nog niet was aangeboden aan Post NL. toen werd mij verteld dat het pakket al afgeleverd zou zijn. Bij thuiskomst helaas geen pakket en ook geen briefje in de bus. Tot mijn grote verbazing krijg ik vandaag een mail dat mijn pakket retour zou zijn gestuurd..! Maar ik heb het pakket nog nooit ontvangen, dus hoe kan ik het dan retour hebben gestuurd? Weer gebeld met dit bedrijf. Ze hadden de retourzending inderdaad in het systeem ontvangen en kunnen hier niets meer mee. Excuses voor het ongemak! En daar moet je het mee doen... Dus nog steeds geen laarzen en nu maar afwachten of ik mijn geld teruggestort krijg! Ik ga hier niets meer bestellen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Chiel

To Be Dressed - Fantastisch!

Heel goed allemaal

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Eline

To Be Dressed - Top service

Ik heb donderdag een paar schoenen besteld op to be dressed en deze waren de volgende dag al in huis!! Super!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lotte

To Be Dressed - Geweldig!!

Al heel lang op zoek geweest naar goedkope en mooie Shabbies!!
Eindelijk gevonden via de site van To Be Dressed. Mooie prijzen en prima kwaliteit helemaal blij mee!!
Ik had een vraag over de levering van mijn bestelling en binnen een dag had ik al een reactie. Hele vriendelijke klantenservice!! Ik zou iedereen die op zoek is naar betaalbare en mooie artikelen aanraden om op To Be Dressed te kijken & te bestellen :)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-12-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Femke

To Be Dressed - zeer tevreden

Ik lees hieronder enkel minder positieve ervaringen, en om die reden dacht ik toch ook even mijn ervaring te delen. Ik ben namelijk zeer tevreden. Zelf had ik net voor mijn vakantie een paar schoenen besteld. Doordat ik niet thuis was op het moment van afleveren, was ik te laat met het ophalen van de schoenen waardoor ik twee weken later pas in gelegenheid was om ze op te halen. Even gemaild met de klantenservice of de retourtermijn kon worden verlengd ivm deze situatie en dit werd direct toegezegd. Gelukkig was het niet nodig maar hierdoor was ik toch wat geruster op vakantie. Schoenen waren top en voor een mooi prijsje! Ik koop hier sindsdien geregeld en elke keer naar tevredenheid. Top To Be Dressed!
Alleen afleveren bij een PostNL-achtig punt zou prettig zijn..

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Martin

To Be Dressed - Niets op aan te merken

Prima webshop die snel en overzichtelijk werkt. Mooie prijzen ook. Binnen een dag binnen en nadat ik een verkeerde maat had ontvangen, heel goed geholpen zodat ik de juiste maat alsnog in mijn bezit had binnen twee dagen. Ga zo door!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Danique

To Be Dressed - Wat een aanbod en prijzen!

Onlangs ontdekt doordat ik ze op de radio voorbij hoorde komen. Pracht assortiment en ook zeer recente collectie. Bestelling geplaatst van Supertrash artikelen en Nike sneakers. Kwamen in verschillende pakketjes thuis maar dat gebeurt bij Bol.com ook steeds vaker en voelt elke keer weer als een cadeautje ;-)
Gigantisch aanbod en onder mijn favorieten.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Thom

To Be Dressed - Perfect

Twee paar Floris van Bommel besteld en binnen een dag binnen. Prima verpakt en met een handgeschreven briefje erbij. Wat wil je nog meer. Loop inmiddels al maanden naar volle tevredenheid op deze schoenen en ben er inmiddels achter dat ze ook voor kleding een mooi assortiment hebben met korting. Ik ben om!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Phileine

To Be Dressed - To be faked

Via 3 verschillende verkopers besteld.
Bij de eerste ging het goed.
Bij de tweede belde ik, 3 maal, en uiteindelijk kwam het pakket binnen (ben overigens zeer benieuwd hoe het gaat verlopen als ik het merendeel van de kleding terug stuur....wvv ?) van Toebiedrees
Het 3e pakket, schoenen van Floris van Bommel, kam niet eens aan.
Dat heb ik vandaag geannuleerd. Telefonisch
Wellicht wat dom
Geen bericht terug, dus.
Morgen maar weer eens bellen *zucht*
Wat een slechte organisatie.
De vrouwen die de telefoon aannemen zijn erg lief en meewerken, aan hen ligt het mijns inziens niet.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Lucas

To Be Dressed - Wacht lang en geen reactie

Al 2 e-mails gestuurd maar ho maar dat je reactie terug krijgt, 1ste en laatste keer bij dit bedrijf.. moeilijk is t niet om even op een email te reageren

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-07-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mascha

To Be Dressed - Goed

Kneitergoedkope kleding. Komt omdat ze wat oudere opkopen. Maar ik koop hier voor mijn kinderen, die groeien er toch snel genoeg uit en de kwali is prima trouwens.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-06-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Bart

To Be Dressed - NOOIT MEER TO BE DRESSED!!!!!!

Ik heb een paar schoenen besteld die mij niet passen. Deze heb ik op geen enkele wijze retour kunnen sturen, geen retourformulier op de website, geen bij de levering van de schoenen. Ik kon alleen een formulier downloaden via "mijn account". Omdat ik mijn wachtwoord vergeten was had ik een nieuwe aangevraagd bij to-be-dressed. Deze kreeg ik echter niet en heb ik gebeld. Ik moest volgens to be dressed toch echt inloggen op mijn account om de schoenen te kunnen retourneren. Ik heb echt alles geprobeerd, meerdere malen gemaild en gebeld en uiteindelijk kreeg ik te horen dat de termijn van retourzenden van 14 dagen voorbij waren......
Het laatste antwoord van To Be Dressed was:

Bedankt voor je bericht. Ik begrijp je frustratie in deze situatie. Ik heb het even opgenomen met de betreffende winkelier, zij moeten namelijk bepalen of dat er een uitzondering kan worden gemaakt in de retour termijn. Helaas heeft de winkelier mij laten weten dat ze je bestelling niet meer retour kunnen nemen, 3 weken later is echt te laat!

De winkelier zenden altijd een retour formulier mee in het pakket waar je bestelling in zit. We hebben dit ook nog even nagevraagd bij de winkelier en zij doen dit altijd dus het kan eigenlijk niet zo zijn dat je het retour formulier niet hebt gehad. Overigens wordt het in onze algemene voorwaarden vermeld en ook bij de veelgestelde vragen. We kunnen helaas geen uitzondering voor je maken.

Ik vertrouw erop je voldoende te hebben geinformeerd.
Fijn weekend!

Ik ben zwaar teleurgesteld en zal verdere stappen ondernemen. Mijn advies: NOOIT MEER TO BE DRESSED!!!

Met vriendelijke groet,
Bart

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-06-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Raymond

To Be Dressed - Matige service

Bestelde product blijkt niet op voorraad. Dit kreeg ik te horen nadat ik zelf contact heb opgenomen na een paar dagen. vervolgens zou ik mijn aankoopbedrag retour ontvangen. Je zou denken dat dit niet langer dan 1 werkdag duurt, maar het zou toch echt 3 werkdagen duren volgens ToBeDressed. Inmiddels zijn we 4 werkdagen verder, en ik heb het aankoopbedrag nog steeds niet retour ontvangen. Dit is echt niet meer van deze tijd.
Al met al geen goede indruk/ervaring die ik met dit bedrijf heb opgedaan.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-05-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
6,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Karina Lofzang

To Be Dressed - Via tv bekend mee geraakt

Doordat ik op tv een reclame zag van To Be Dressed heb ik een kijkje genomen op de website. Ze hebben hier een groot aanbod aan kleding, zowel voor mannen als vrouwen. De prijzen lopen uiteen, waardoor er voor iedereen vast wel wat leuks te vinden is. Ik bestel hier geregeld leuke kleding. De kwaliteit verschilt wel moet ik zeggen, maar dat is ook afhankelijk van de prijs verwacht ik. Verder geen negatieve punten. Zeer te spreken over de service, want je kunt het gewoon gratis terugsturen wanneer iets je toch niet aanstaat of niet past. Ook de klantenservice geeft snel antwoord op je vragen. Toppie!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over To Be Dressed

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij To Be Dressed?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen To Be Dressed

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. Maar ja, wat nu als je budget niet zo ruim is, en je écht dat merk het lekkerst vind zitten. Dan kun je naar een grote outletstore gaan, maar ja, dat is misschien niet echt in de buurt of je hebt geen vervoer. Daarom kun je nu ook terecht bij To Be Dressed, een online outlet merkkledingwinkel. Met merkkleding en merkschoenen voor een scherpe prijs. Wat anderen zeggen over deze webshop lees je hier.

Over To Be Dressed
To Be Dressed is een webshop die een combinatie maakt van winkelen in een offline en online omgeving. Dit doen zij door speciaal geselecteerde kleding- en schoenenwinkeliers een online platform te bieden om hun afgeprijsde artikelen aan te kunnen bieden aan de consument. Daardoor is To Be Dressed online dé fashion outlet waar je goedkope merkkleding en merkschoenen kunt kopen. Zo kun je de basics bij je vertrouwde winkel kopen, en deze aanvullen met koopjes uit de webshop!


'Time to get dressed!'  How girls get dressed, JennaMarbles

Diensten
Bij To Be Dressed vind je iedere dag de scherpst afgeprijsde merkkleding en merkschoenen van Nederland. Helemaal nieuw, en altijd in de uitverkoop. Meer dan 250 winkels bieden bij To Be Dressed meer dan 1.700 merken aan. Dit geeft een resultaat van maar liefst meer dan 175.000 artikelen in de webshop. Er is voor iedereen wel iets te vinden dus. De website is onderverdeeld in een aantal categorieën:

  • Dames: blazers, blouses, broeken, jassen, jeans, jurken en rokken, etc.
  • Heren: badmode, broeken, colberts, jassen, jeans, etc.
  • Kinderen: jongenskleding, jongenssport, meisjeskleding, meisjessport, etc.
  • Schoenen: damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen.
  • Tassen: aktetassen, damestassen, herentassen, kindertassen, etc.
  • Sport: dames, heren, unisex, kinderen en benodigdheden.
  • Accessoires: dames, heren, kinderen en unisex.
  • Supersale: dames, heren, kinderen, schoenen, tassen, etc.
  • Merken: Australian, Brunotti, Converse en nog heel veel meer.
  • Blog: artikelen over mode en aanverwante dingen, bijvoorbeeld tips om je schoenen langer mooi te houden.

Klachten
Ook bij deze online shop geldt gewoon dat je binnen 14 dagen je artikelen zonder uitleg retour mag sturen. De retourkosten zijn dan wel voor eigen rekening. Als je een klacht hebt kun je deze aanmelden in je eigen To Be Dressed account, waar je ook retouren kunt aanmelden. De klacht wordt dan zo snel mogelijk door de desbetreffende winkelier in behandeling genomen. Je kunt eventueel een foto meesturen van de klacht. Verder kun je contact leggen met de klantenservice van To Be Dressed  door een mail te sturen naar klantenservice@to-be-dressed.nl, of door te bellen naar (085) 04 060 53. Dit kan van maandag  t/m vrijdag van 7.00 tot 20.00 uur. Wanneer je meer wilt weten of op de hoogte wilt blijven van nieuwtjes rondom To Be Dressed, kun je ze ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Schrijf jouw review!
Ben jij al klant van To Be Dressed en kun je ons meer vertellen over de service, de prijsstelling en alles er omheen? Schrijf dan hier je review. Zo helpen we elkaar, door ervaringen te delen via NederlandReview, dé onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland.

Bij 'To be dressed' is het hele jaar sale. Te mooi om waar te zijn of een 'dream come true'? Lees hier meer over deze site en de ervaringen van anderen.

Over To Be Dressed
Houd jij van winkelen? To be dressed ook! Zowel online shoppen als offline shoppen behoren tot de passies van deze webshop. Extra fijn dus dat deze twee vormen van winkelen steeds meer met elkaar verweven worden. En waar de meeste shoppers gek op zijn is: 'Sale!'. Met de komst van To Be Dressed hoef je niet meer te wachten of de spring, mid-season of wintersale. Hier vindt je speciaal geselecteerde kleding- en schoenenwinkels die hun afgeprijsde artikelen speciaal voor jou online aanbieden! Zo kun je lekker de winkelstraten door blijven struinen en ook online je favoriete afgeprijsde merkkleding en merkschoenen shoppen. Elke dag op elk tijdstip uitverkoop, de droom van veel fashionista's!

Hoe werkt To Be Dressed
To be Dressed is een platform waar meer dan 250 echte winkels, dus geen webshops, bij zijn aangesloten. Via dit platform kan een winkelier in Groningen ook een klant in Limburg bereiken. Deze was normaal nooit bij deze aanbieding terecht gekomen, vanwege de fysieke afstand. Met To be dressed verdwijnt die afstand. De aangesloten winkeliers kunnen hun aanbiedingen delen met iedereen. Inmiddels zijn er meer dan 250 winkels aangesloten bij To be Dressed en ze verkopen samen meer dan 1800 merken via het platform. Wist je dat je meer dan 250.000 (!) scherpgeprijsde artikelen op de site vindt? Dus ben je nog op zoek naar goedkope merkkleding of goedkope merkschoenen, kijk dan vooral even hier. En met deze site shop je bij echte winkels, zodat je ook gewoon lekker naar de stad kunt blijven gaan om te shoppen. Win-win toch?

Diensten voor jou
Op de webshop tobedressed.nl vindt je de mooiste merkkleding en merkschoenen altijd in de uitverkoop. Je shopt de artikelen en ze worden gewoon naar je verzonden. Je hoeft dus niet meer alle steden af om de mooiste en beste afgeprijsde merkkleding te vinden, maar kunt dit gewoon vanuit huis bestellen. Je bestelt het online en een offline (echte) winkel zorgt ervoor dat jij je bestelling krijgt. Je shopt dus bij een persoon in plaats van bij een groot bedrijf. En uitverkoop is hier geen ander woord voor slechte service! Net als bij elke winkel kun jij je producten gewoon ruilen en/of retour sturen. Hierbij krijg je ook gewoon je geld terug. Dat is bij een traditionele uitverkoop weleens anders.

Klachten? Die moeten worden opgelost!
Het kan natuurlijk zijn dat je niet helemaal tevreden bent met de producten of diensten van dit bedrijf. Dat kan! Maar dan willen to be dressed het wel graag horen. Het is een betrokken team wat de klant en zijn of haar shoppingervaring centraal stelt. Dus heb je een klacht? Schroom dan niet om contact op te nemen. Er wordt dan samen gekeken naar hoe je probleem op te lossen is of hoe je wel 100% tevreden kan worden. 

Heb jij al eens geshopt bij To Be Dressed? Andere fashionista's zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!