NederlandReview

  Ervaringen Tim's

  Als je huisdieren hebt dan wil je daar natuurlijk goed voor zorgen. Naast een goed onderkomen heb je ook goede voeding en verzorgingsproducten en eventuele speeltjes nodig. Voor dit alles en nog veel meer kun je terecht bij Tim’s. Of klanten goede ervaringen hebben opgedaan bij het bestellen van één van de duizenden producten voor hun dier lees je hier.

  Over Tim’s


  Tim’s is een online dierenwebshop die ruim 10.000 verschillende producten verkoopt voor het voeden, huisvesten en verzorgen van je kat, vis, konijn, hond, etc. Zij zeggen zelf één van de snelst groeiende online dierenwinkels te zijn. Je vindt bij hen de bekende merken zoals Kong, Frontline, Bayer, Prins, Fokker, etc. Daarnaast kun je bij hen ook het speciale eigen merk hondenvoer Tim’s Choice aanschaffen.


  Bij Tim's kun je onder meer terecht voor voeding voor katten

  Diensten


  In de webshop van Tim’s kun je artikelen vinden die je nodig hebt voor de verzorging van de volgende dieren:

  • Honden
  • Katten
  • Knaagdieren
  • Vissen
  • Vogels
  • Paarden
  • Reptielen

  Ook bieden ze producten aan die je nodig hebt voor de trimsalon en tuin en in de rubriek ‘diversen’ kun je onder andere ongediertebestrijdingsmiddelen, kammen, voedingssupplementen en dergelijke vinden. Daarnaast is er in de webshop een rubriek met aanbiedingen.

  TIM's choice hondenvoeding


  Bij Tim’s kun je hondenvoer bestellen dat van hoge kwaliteit is. Deze is gemaakt van puur vlees van rund en kip met als aanvulling granen, groenten, oliën en vetten. Bovendien is aan alle producten van TIM's choice zalmolie toegevoegd. TIM's choice is verkrijgbaar in 5 varianten: small-, medium-, en large breed, daarnaast een geperste brok genaamd cold pressed en een super premium graanvrije variant met vers lamsvlees. Op dit voer krijg je 100-dagen kwispel garantie. Wanneer het voer om wat voor reden dan ook niet bevalt krijg je binnen 100 dagen na je bestelling het betaalde bedrag teruggestort.

  Betaling en verzending


  Bij Tim’s kun je betalen met iDeal, PayPal, Billink (achteraf betalen), CreditCard of via een bankoverschrijving vooraf. Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 23.00 uur doet, dan heb je deze de volgende dag in huis. Voor een bestelling tot 30 kg betaal je € 3,95 verzendkosten. Voor de overige tarieven kun je een overzicht vinden op de website.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt moet je deze via e-mail indienen. Zij zullen de klacht bekijken en naar ieders tevredenheid proberen op te lossen. Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging van je klacht, waarna je binnen 2 werkdagen een antwoord kunt verwachten. Wanneer dit langer gaat duren, dan laten ze je dit weten. Wanneer je hier geen prijs op stelt, dan mag je de klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Ook kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

  Schrijf hier jouw mening op over Tim’s!


  Ben jij als klant van Tim’s zeer tevreden over deze dierenwebshop, vertel ons dan waarom. Ook wanneer je niet zulke leuke ervaringen hebt opgedaan bij het bestellen van producten in deze webshop is jouw mening welkom. Op deze manier kunnen wij elkaar helpen om de beste winkels en diensten te kiezen uit het enorme aanbod wat er te vinden is!

  Worden de bestellingen bij Tim™s werkelijk snel geleverd en zijn de klanten tevreden over de kwaliteit van de producten van deze webshop voor dieren?

  Tim's
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Blaasgruis kattenvoer

  Snelle levering, goed product.

  Door: Van der Meer 16-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Tim's

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Tim's een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Tim's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tim's actief?

  Tim's is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tim's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.