Tijdvooreenklok.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tijdvooreenklok.nl

Klokken

, iedereen kent ze, iedereen kijkt erop. Eigenlijk kunnen we ook niet meer zonder, want onze hele maatschappij draait op tijd. Je bent te vroeg, op tijd of te laat. Al wordt dat laatste meestal niet zo gewaardeerd.

Maar heb je er weleens bij stil gestaan een aantal klokken er bestaan? Gewoon voor de lol. Klokken zitten best diep bij ons:
* de mooie antieke wandklok bij je grootouders
* de staande klok waar het geitje zich in verschool voor de wolf
* de stationsklok waar de trein zich toch niet aan houdt
* de moderne klok in de receptie
* het klokje dat thuis tikt op de schoorsteenmantel
* en de meest gehate van allemaal: de wekker die altijd veel te vroeg en te schel gaat (bij voorkeur mét snooze button)

Finishing touch

Zonder gekheid, wat voor klok je ook aan de muur hangt, het maakt een ruimte wel af. Of het nu een speelse klok in de kinderkamer is, een designklok in de woonkamer, een rustieke wandklok die bij de eettafel past, een romantische voor in de slaapkamer, een grappige voor in de gameroom, dat vintage model voor de hal bij de voordeur en een eenvoudig model voor in de keuken. Nu hebben de meeste mensen bij lange na niet in elke ruimte een klok hangen, maar voor de notoire laatkomers zou dat geen verkeerde optie zijn. Het is ook een leuke idee om een klok cadeau te doen tijdens de housewarming. Maar ook als relatiegeschenk doet een klok het leuk. Tevens handig als je altijd op die persoon staat te wachten.

Maar laten we de wekker niet vergeten. Vaak het minst favoriete uurwerk. Soms zelfs gehaat, maar dat hangt ook een beetje af waarvoor je je bed uit moet komen. Als je een leuke baan hebt of op vakantie gaat, is het wel een feestje. Maar ook wekkers zijn er te kust en te keur. Digitaal, analoog, batterijen, opwinden of op het net. Leuke of saaie uitvoering, reiswekker of kinderwekker van hun favoriete tekenfilmfiguur.

Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of er is wel een klok of wekker van gemaakt.Tijdvooreenklok

Een van de online plekken waar je terecht kan voor een klok of een wekker is Tijdvooreenklok. Dit is een winkel die onder Borsa E-commerce valt en een Thuiswinkel Waarborg heeft. Wij van NederlandReview zijn geïnteresseerd in jouw mening voor alle aankomende klanten die dit lezen. Koos je bijvoorbeeld voor verzending of ophalen in Aalsmeer? Hoe beviel de service? Heb je ervaring met hun klachtenafhandeling? Wat vond je van je bestelling? Wat voor beoordeling zou je de levering willen geven? Help mee een goed beeld te schetsen voor de mensen na jou.


Waarom kopen bij Tijdvooreenklok? Hier lees je beoordelingen en ervaringen van mensen die je voor gingen! Schrijven mag ook! Bij NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)