Thuiszorgwinkelxl

8.8

Bestellen

2.4

Service

7.6

Prijs

4.8

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Thuiszorgwinkelxl

Je wilt er misschien niet echt bij stilstaan, maar we worden nou eenmaal allemaal ouder. Hopelijk is dat in goede gezondheid, maar soms hebben we toch wat hulp nodig. Om toch zo lang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk te zijn kun je wat hulpmiddelen aanschaffen. Maar bij welke winkel kun je dit doen? Één van de winkels die dit soort producten aanbiedt is Thuiszorgwinkelxl. Maar wat voor een kwaliteit rollators kun je hier krijgen? Zullen die rolstoelen echt zo makkelijk rond te sturen zijn? Zal je slaapkamer of badkamer echt veiliger worden met hun hulpmiddelen? Zal je looprek wel bezorgd worden voor je valt? En wat voor een klantenservice verleent Thuiszorgwinkelxl aan hun klanten? De enige manier om hier wat zekerheid over te krijgen is door reviews te lezen die zijn achtergelaten door echte klanten van Thuiszorgwinkelxl. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen een beter beeld van Thuiszorgwinkelxl te krijgen voor je er iets koopt.


Over Thuiszorgwinkelxl

Thuiszorgwinkelxl is een winkel die hulpmiddelen voor ouderen en andere hulpbehoevenden aanbiedt. Je kunt er vele dingen vinden om je leven net ietsje makkelijker te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld rollators die je mobiliteit vergroten. Je kunt kiezen tussen lichtgewicht rollators, Tropo rollators en Carbon rollators. Mocht je helemaal niet meer goed uit de voeten kunnen, dan heeft Thuiszorgwinkelxl ook nog een aantal rolstoelen. Eem opvouwbare rolstoel, transportstoel, opvouwbare rolstoel of duwstoel. Ook zijn er wat accessoires voor deze rolstoelen te verkrijgen. Denk hierbij aan rolstoeltassen, regenkleding en rolstoelkussens. Andere manieren om je mobiliteit te vergroten zijn looprekken, wandelstokken, scootmobielen, ramps, elleboogkussens en ga zo maar door. De badkamer is één van de plekken waar het vaakst wordt uitgegleden. Daarom is het belangrijk die zo veilig mogelijk te maken door voldoende grips en steunen te plaatsen. Thuiszorgwinkelxl heeft toiletsteunen, baden, douchestoelen, wandbeugels, gipshoezen, anti-slip accessoires, douchekrukken, toiletverhogers en nog veel meer. Voor een slaapkamer hebben ze dekenbogen, bedleestafels, bedhekken, rugsteunen enzovoort. In hun categorie hulpmiddelen vind je hulpmiddelen voor sleutels, reizen, auto, huishouden, lezen & schrijven, tuin, aankleden en hobby. In de woonkamer kun je het jezelf gemakkelijker maken met kussens, kalenderklokken, voetenwarmers, bijzettafels, serveerwagens en sta op stoelen. En de laatste categorie, gezondheid, bevat therapie, medicijngebruik, revalidatie, fietstrainers en orthopedische ondersteuning.
Diensten van Thuiszorgwinkelxl

Alle hulpmiddelen van Thuiszorgwinkelxl kunnen online worden besteld. Er is een Thuiszorgwinkelxl bezorgservice die de badbeugel, rolstoel of bedverhoger bij je thuisbezorgd. Daarnaast heeft Thuiszorgwinkelxl een klantenservice om je te helpen als je raad, advies of assistentie nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Thuiszorgwinkelxl

Heb je al eens eerder een hulpmiddel gekocht bij Thuiszorgwinkelxl? Dan ben jij de beste persoon om ons te informeren over hoe Thuiszorgwinkelxl werkelijk werkt. Hoe makkelijk was het om de rollator te bestellen via hun website? Maken de opstapjes en beugels je badkamer en toilet echt veiliger? Ben je echt mobieler met hun looprek? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Thuiszorgwinkelxl arriveert met je douchestoel? En hoe vriendelijk zal de klantenservice van Thuiszorgwinkelxl zijn? Schrijf een review en vertel ons alles over jouw ervaring met Thuiszorgwinkelxl en hun hulpmiddelen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Rolator nitro

Rem breekt af in garantie ze proberen van alles om er vanaf te komen bellen niet terug en mailen niet slecht bedrijf

G

G.h van der schagt

04-07-2022

0

Rollator

Echt hele slechte service! De rem van de bestelde rollator werkte niet. Er werd niet op mijn mail gereageerd. Na een belletje zouden ze een retour label aanmaken en dat was ook niet gebeurd. Mijn moeder is ernstig ziek en kan zich alleen moeizaam in het huis verplaatsen. Maar dat kan ze nu dus niet meer en ik weet ook niet wanneer de rollator gemaakt wordt.

L

Louis

17-05-2022

0

rolstoel

THUISZORGWINKEL KRAAMT GEVAARLIJKE ONZIN UIT Thuiszorgwinkel beweert dat de Excel Explorer uitstekend geschikt is voor ruig terrein en voor wandelingen in het bos. Nou, vergeet dat maar, want in de Handleiding onder "Veiligheidsvoorschriften" van de fabrikant staat juist het tegenovergestelde: "GEBRUIK UW ROLSTOEL NIET OP ONEFFEN ONDERGRONDEN, ZOALS ZAND, GRIND OF RUIG TERREIN... Dit om schade aan uw rolstoel of letsel aan de gebruiker te voorkomen. Wanneer de rolstoel niet correct wordt gebruikt, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan." Aldus de fabrikant. Thuiszorgwinkel kraamt dus gevaarlijke onzin uit en de klant wordt met open ogen door deze winkel bedonderd. Men mag zelfs niet van een grindpad gebruik maken, laat staan van een zandpad of ruig terrein. De winkel zelf slaat zich echter op de borst en vindt dat ze zulke vakkundige, op de persoon afgestemde adviezen geven. Je moet maar durven! Die rolstoel "voor ruig terrein" is niets meer dan een veel goedkopere rolstoel. ALLEEN DE BANDEN ZIJN GESCHIKT VOOR RUIG TERREIN.... De stoel zelf is er niet op berekend! U bespaart uzelf veel geld als u bij een betrouwbaardere winkel een goedkoper type aanschaft, want dat kan evenveel als de Explorer, en het scheelt ook nog een stuk in het gewicht. Nu moet u veel betalen voor een paar nutteloze showbandjes! Deze voor ruig terrein aanbevolen Explorer is als een brullende muis met grote baggerlaarzen aan. * Als u de aanbevelingen van Thuiszorgwinkel opvolgt, dan verspeelt u ook nog eens uw garantie.

M

Max List

18-04-2021

0

Rolstoel voor mijn moeder van 91

Het artikel is na 5 dagen nog niet geleverd en TZxl kan ook niet zeggen wanneer het dan wel geleverd wordt. Inmiddels ben ik 90 euro verder aan oppas aan huis om de levering in ontvangst te nemen.. Thuiszorg XL weigert om het bedrag terug te betalen. Verschuilt zich achter het bedrijf die de verzending doet. Ik ben extreem teleurgesteld in het oplossend vermogen van de ondernemer en vindt de service beneden alle peil.

J

J.B. Santoro

15-08-2020

0

BellaVita 2G badlift

Ik heb voor mijn schoonmoeder een bella vita 2G badlift gekocht. na 3 keer gebruiken zijn de haken die aan de onderkant van de rugleuning zitten afgeknapt. Hier heb ik een foto van gemaakt en opgestuurd, waarvan ik geen enkele reactie kreeg. Ik heb zelf moeten bellen hierover, waarop ik het antwoord kreeg: koop maar een nieuwe rugleuning, voor 80 euro. Geen garantie, geen klantenservice. Daarna nog een keer gebeld dat ik hier niet mee eens was en wacht nog steeds op reactie hiervan, wat inmiddels ook al weer 2 maand terug is. Conclusie van het hele verhaal is dat de klantenservice gewoon niet bestaat in dit bedrijf en de kwaliteit van dit product prut is.

R

Raymond

22-07-2020

0