The OppoSuits

8

Bestellen

4

Service

4

Prijs

8

Levering

0%

Zou hier weer kopen

The OppoSuits

Heb jij je pak van The OppoSuits al in de kast hangen? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop door een review te schrijven op NederlandReview. Of zie jij de pakken overal rondlopen en wil je er zelf één bestellen? Neem dan een kijkje bij de beoordelingen van andere klanten en je weet zeker of de unieke pakken bij jouw stijl passen. OppoSuits heeft de wereld van het pak op z’n kop gezet met hun unieke ontwerpen. De ontwerpen van de pakken voor mannen waren toch vaak hetzelfde, maar OppoSuits heeft deze jarenlange trend doorbroken. Heb jij jouw unieke pak al gevonden, lees dan hier de reviews en misschien loop jij binnenkort rond in de spectaculaire pakken van The OppoSuits.


Over The OppoSuits

Tijdens een reis door Zuidoost-Azië ontstond het idee om pakken te ontwerpen voor mannen die zichzelf niet te serieus nemen. Het bedrijf is sindsdien echter uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat wereldwijd pakken verkoopt. De media ontdekte de pakken ook al snel en OppoSuits is op dit moment over de hele wereld populair. Het bedrijf heeft hun kernwaarden echter nooit uit het oog verloren. OppoSuits staat voor hoge kwaliteit voor een lage prijs
Favoriete pakken van de mannen

-    Iceman
-    Pac-Man
-    The Lumberjack
-    Flaminguy
-    Winter Wonderland


Favoriete pakken van de vrouwen

-    Christmiss
-    Lumberjackie
-    Red Ruby
-    Queen of Hearts
-    Ms. Pink


Diensten The OppoSuits

De gekke ontwerpen van de pakken hebben al veel klanten overtuigd om bij OppoSuits te kopen. Ze bieden klanten echter nog meer diensten om het online winkelen nog makkelijker te maken. De verzending is in Nederland voor alle bestellingen bijvoorbeeld gratis. Bestellingen voor 19:00 worden de volgende dag geleverd en betalen kan makkelijk met iDeal, American Express, Creditcard of PayPal. Volg #Opposuits op Instagram om je te laten inspireren door de andere klanten van OppoSuits of deel jouw eigen foto’s met je te gekke pak.


Klachten of vragen

Het Support Center van OppoSuits helpt klanten graag verder met vragen of klachten. Je kunt hier informatie vinden over de verschillende maten van de pakken, de verzending en levering, retourneren en de veelgestelde vragen. Alle klanten die nog altijd een vraag hebben of een klacht willen melden, kunnen gebruikmaken van het contactformulier. Vul alle velden in en leg duidelijk uit wat er mis is gegaan. Je kunt ook zelf een mail sturen naar het e-mailadres of een brief sturen naar het postadres.


Schrijf een review over OppoSuits!

Zijn al jouw vrienden jaloers op jouw OppoSuit? Of hebben jouw kinderen een hekel aan jouw Star Wars OppoSuit? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop. Krijg je echt de beste kwaliteit voor een lage prijs? Is de levering betrouwbaar? Word je door het Support Center snel en vriendelijk geholpen? Andere klanten horen graag meer! Geef jouw beoordeling en laat weten of jij OppoSuits aanraadt.


Wil je er graag goed uitzien, maar neem je het leven niet al te serieus? Lees dan hier reviews en ervaringen over de unieke pakken van The OppoSuits.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Oppo suit festive green

Het bestellen is eenvoudig en het product was snel in huis. Retourneren is een geheel ander verhaal. Er zit geen retour sticker in de doos zoals dit bij bijvoorbeeld Zalando wel het geval is, ook zijn de kosten voor eigen rekening.

M

Mart

20-12-2019

0