The North Face

5.3
6.4

Bestellen

3.6

Service

4.4

Prijs

6.8

Levering

40%

Zou hier weer kopen

The North Face

Ben je zoekende naar een bedrijf dat onder meer rugzakken, kleding en schoenen verkoopt? Wellicht is The North Face voor jou wel een geschikt merk. Lees eerst wat de reviews over dit bedrijf zijn. Dit doe je natuurlijk op de pagina van NederlandReview.  

Wat is The North Face?

 

The North Face is een bekend merk dat onder andere outdoor kleding, rugzakken en schoenen verkoopt. Je kunt online spullen van dit bedrijf kopen. Daarnaast zijn er wereldwijd ook een heleboel winkels en officiële verkooppunten. Het bedrijf geniet een enorme bekendheid in de wereld van outdoor sporten. Mocht je online gaan shoppen kun je kiezen uit de volgende categorieën: heren, dames, kinderen, schoenen, tassen en tenten.  

Bestellingen

 

Klanten kunnen online volgen waar hun bestelling zich op dat moment bevindt. Je dient dan je bestelnummer en e-mailadres in te geven. Daarna kun je een zoekactie starten. Het bedrijf geeft op haar website aan dat producten die via de website zijn besteld, alleen maar in Nederland zullen worden bezorgd. Verzendingen naar de diverse afhaalpunten vinden van maandag tot en met zaterdag plaats. De tijden zijn tussen 08:30 uur en 06:00 uur. Dit is met uitzondering van feestdagen. Artikelen die via de standaardverzending optie zijn besteld en op werkdagen voor 12:00 uur in de middag zijn geplaatst, zullen op dezelfde dag worden verzonden. Het duurt volgens dit bedrijf rond de 2 à 3 dagen voordat het artikel bij je is afgeleverd.  

Retourbeleid en ruilen

 

Er is door het bedrijf een retourprocedure opgesteld. Je kunt online aankopen bij The Nort Face retour sturen. Mocht het voorkomen dat jij als klant niet voor honderd procent tevreden bent, heb je dertig dagen de tijd om artikelen terug te sturen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een andere maat of kleur wilt bestellen. In dit soort situaties zul je het product / producten terug moeten sturen. Daarna moet je een nieuwe bestelling plaatsen.

Op het moment dat de artikelen in het magazijn zijn verwerkt en ontvangen, zul je je geld terug gestort krijgen. Je moet er wel voor zorgen dat de artikelen ongedragen zijn. De artikelen moeten ook in originele verpakking terug gestuurd worden. Als je een bestelling gaat retourneren dien je er ook voor te zorgen dat je een retourlabel aan het pakket hebt hangen. Je kunt dit helemaal zelf via de website van The North Face laten inregelen. Deze procedure staat tot in detail beschreven op de site van het kledingmerk. Mocht je artikelen als standaardvergoeding laten bezorgen dan gebeurt dit kosteloos. Als je jouw pakket gaat ophalen bij een afhaalpunt zijn er ook geen kosten aan verbonden. Voor een expresverzending zijn de kosten € 7,95.  

Er zijn bij The North Face ook regels opgesteld met betrekking tot garantie. Zo is het zo dat op artikelen van The North Face de oorspronkelijke eigenaar een volledige garantie van twee jaar heeft in het geval van materiaal- en fabrikagefouten. Mocht het artikel wegen een fabricagefout niet goed functioneren dan wordt het product kosteloos vervangen of er wordt door het bedrijf restitutie aangeboden.  

Welke klantervaringen zijn er bij The North Face?

 

Ben je al klant bij The North Face? Dan zouden we graag willen weten wat jouw ervaringen bij dit bedrijf zijn. Welke kleding, rugzak of schoenen heb je bij The North Face gekocht. Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij The North Face? Wat vind je van de kwaliteit? Zijn de prijzen die je bij The North Face moet betalen in jouw ogen schappelijk? Je mening telt. Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het bedrijf op het gebied van de objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.      

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook

close

The North Face

Vergelijk reviews en bekijk The North Face