NederlandReview

    Ervaringen The Body Shop

    Op zoek naar een verzorgingsproduct dat niet alleen goed is voor jouw lichaam, maar ook voor de wereld? The Body Shop heeft geen bescheiden ambitie en biedt producten aan die op allerlei manieren bijdragen aan het milieu. Wat heeft de winkel te bieden, online en in de winkelstraat? Hoe ervaren anderen de schoonheidsproducten en de uitstraling van het bedrijf? Lees het hier op NederlandReview!

    Over The Body Shop
    ‘Beauty with heart’, dat is de slogan van The Body Shop. De winkel kenmerkt zich door enkel gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten die bovendien eerlijk verhandelt worden. Producten van The Body Shop zijn nooit getest op dieren en 100% vegetarisch. Daarnaast staat het bedrijf bol van milieuvriendelijke waarden en werken ze met 25 Community Fair Trade-leveranciers. Op de website kun je op een wereldkaart precies zien waar welke ingrediënten vandaan komen. Bovendien voert The Body Shop actie tegen allerlei onrecht in de wereld. Sinds 1994 zetten ze zich in om aandacht te vragen voor en geld in te zamelen tegen huiselijk geweld. Sinds 2004 is er wereldwijd bijna 5 miljoen euro gedoneerd aan lokale partners die zich inzetten voor preventie, en hulp en bescherming bieden aan getroffen vrouwen en kinderen. Sinds 1993 strijdt The Body Shop voor bekendheid en de opheffing van taboes rond hiv en aids, en is er bijvoorbeeld alleen al in de laatste twee jaar 1,2 miljoen euro ingezameld voor de Staying Alive Foundation, een internationale organisatie die in risicogebieden voorlichting geeft aan jongeren over veilig vrijen, hiv en leven met aids. Een andere campagne gaat over mensenhandel en behelst ook vooral het vragen van aandacht en geld voor hulp en voorlichting. ‘Beauty with a heart’ is dus meer dan alleen een slogan.

    Product reviews van body shop producten (wel in het engels!)

    Diensten van The Body Shop
    The Body Shop heeft winkels in alle winkelcentra van Nederland, maar ook kun je hun ethisch verantwoorde producten kopen in The Body Shop Online Store. Er is van alles te vinden. Cadeausets, gezichtsproducten zoals crèmes, reinigers, scrubs, maskers, serums en lipverzorging; lichaamsverzorging zoals body butters, body sorbets, deodorant, aromatherapie en zepen; haarproducten zoals shampoos en conditioners, maar ook borstels en kammen; geuren zoals parfums en geurstokjes; make-up zoals lippenstift, rouge, mascara, bronzers en nagellak. Ook vind je online een speciale pagina met aanbiedingen.

    Ben je lid van de Love Your Body Club (en dat kan gratis), dan krijg je een member card waarmee je punten spaart, die je vervolgens kunt besteden aan producten of kunt schenken aan een goed doel. Voor elke euro krijg je één punt en voor 50 gespaarde punten kun je een kortingsbon van 5 euro krijgen, met je verjaardag krijg je extra punten en vaak zijn er acties voor extra bonuspunten. Bovendien word je uitgenodigd voor speciale evenementen en sneak previews van de nieuwste producten en campagnes.

    Klachten over The Body Shop
    Via TheBodyShop.nl kun je allerlei informatie vinden over de producten, over het milieu en hoe je dat kunt steunen door bij The Body Shop te kopen en over praktische zaken zoals (gebruiks)voorwaarden en het membership. Wil je persoonlijk contact, dan kun je terecht in één van de winkels (een store locator vind je online) of doordeweeks telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

    Shop jij bij The Body Shop? Wat vind je van de producten, de service, de winkels? Deel hier je mening! 
     

    Kent u kortingscodes of wilt u weten welke winkel het beste is; amsterdam of utrecht? Lees ervaringen en beoordelingen van mensen die iets kochten bij de body shop

    The Body Shop
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    5,6
    47% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    5

    Prijs

    5,6

    Leveren

    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Slechte service en GEEN levering

    Erg31-10-2018

    Online artikelen besteld 22-10-2018 tot op heden nog niets binnen.
    Wel een track en trace van UPS (ehh geen DPD!)--> Shipment Progress Label Created 22/10/2018 13:49 er gebeurd verder niets....
    Vorige week contact gehad (chat) met de The Body shop ja het kan 7 dagen duren moet uit England komen (lijkt meer de Ali-express)
    Tot vandaag nog steeds geen pakketje afgeleverd pick up adres.
    Dus weer gekeken op de site geen Chat functie meer aanwezig ! mailtje gestuurd via de contactpagina geen mail van ontvangst gekregen dus of ze mijn mailtje ontvangen heb geen idee zeer slechte service anno 2018 !
    Verbeterpunten: Zet duidelijk op de site dat het meer dan 7 dagen gaat duren omdat het uit England moet komen (slechte logistiek dus en incomplete site) andere online sites zie je gewoon vandaag besteld voor 22:00 uur besteld morgen levering en je ziet voorraad status !

    Klantenservice moet service leveren aan de klant klant is koning anders kan je wel inpakken met je bedrijf.
    Als je contact zoek via de mail dat je een bevestigingsmail ontvangt.

    Kortom eerste en laatste keer dat ik hier bestel ben benieuwd of ze nog gaan reageren op korte termijn en dat ik alsnog mijn bestelde artikelen binnen krijg danwel mijn geld terug....

    anna07-11-2018

    Hallo, ik ben helaas in dezelfde situatie terecht gekomen. Echter wist de klanten service mij te vertellen dat de enige mogelijkheid was om mijn bestelling opnieuw door hen te laten plaatsen of volledig te annuleren. Ik moest dan 4-7 werkdagen weer wachten op mijn nieuwe bestelling. Ook ik had aangegeven dat ik het via een afhaalpunt wilde halen, maar dit was logistiek niet mogelijk vertelde de medewerker mij. Op eerdere mails die ik had gestuurd is nooit een reactie gekomen. Ook wist de klantenservice mij te melden dat als ik nog langer had gewacht op mijn bestelling de kans groot was dat hij niet zou komen, een redelijk aantal zendingen zouden zoek zijn geraakt. Ik adviseer iedereen om bij een vertraging de klantenservice te bellen om zeker te zijn dat je niet voor niets zit te wachten. Voorheen had ik altijd goede ervaringen met de webshop en levering, helaas is dat nu niet zo.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Na 13 werkdagen nog steeds niet ontvangen

    Puck18-10-2018

    Op 2 oktober heb ik een bericht gekregen dat mijn bestelling verzonden is, dit is ook het laatste bericht wat ik van ze heb gekregen. Ik heb contact opgenomen via het contactformulier op de webpagina, na een paar dagen wachten nog geen reactie, dus had ik hun een mail gestuurd. Tot op het heden ben ik nog steeds niet verder gekomen. Belachelijk dit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    webwinkel body shop

    ruud van der horst17-10-2018

    Zeer slechte service bestelling geplaatst zou binnen 4 tot 7 dagen geleverd worden maar na 2 weken nog niets ontvangen geen enkel bericht. Gebeld krijg slecht nederlands sprekende dame aan de lijn die beweerde dat 1 van de 3 produkten die ik had besteld niet leverbaar was. Waarom rest dan niet verzonden is bleef onduidelijk. Men zou andere 2 produkten versturen weer binnnen 4 tot 7 dagen en geld retourneren van niet leverbare produkt. Ik raad iedereen af om via de webshop een bestelling te doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5

    Slechte service voor dure middelen.

    Esther14-08-2018

    Pluspunt is het product zelf. Minpunt is alles eromheen, ik had een week geleden een product besteld, en nog steeds niet geleverd. Je wordt niet op de hoogte gesteld van de status van je product. Mijn product werd zomaar teruggestuurd. Na gebeld te hebben werd mij beloofd dat ze mij terug zouden mailen met info wanneer het product binnen kwam. Geen mail gehad dus nogmaals gebeld, ze kunnen niks bieden, kunnen het pakket niet sneller verzenden (nodig voor een geplande vakantie) hebben het nergens op voorraad in een winkel. Kortom ik bestel hier niks meer! Je krijgt geen service van niks als dat nodig is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slechte klantenservice mbt afhandeling verkeerde bezorging

    Hanneke Wiefferink19-04-2018

    Ik had deze week een verkeerde bestelling van de body shop ontvangen. Ik heb het eerlijk gemeld en mag vervolgens het pakket weer terugsturen en de verzendkosten voorschieten. Ik mocht dan wel een product houden (waar ik geen belang bij had)>
    Ik gaf aan dat ik niet van plan was om het probleem van de body shop op te lossen en dit geen klantvriendelijke actie vond. Daar kwam bij dat ik mijn eigen bestelling nog steeds niet had ontvangen na 2 weken. Ik bestel dus niets meer bij de body shop. Als ik weer een verkeerde bestelling ontvang kan ik weer " aan het werk." Ik wil gewoon mijn eigen bestelling en niet aan het werk gezet worden. Echt jammer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Dissappointed

    cerryl20-02-2018

    I used Body Shop products for more than 6 years. For facial wash I used to use Seaweed, then when Aloe Vera came I read the review and product description that it is for sensitive skin. I have sensitive skin and I want to try Aloe facial wash. At first use, I felt the product was so soft at hand and face. but then there was reaction after that on my face, i was thinking maybe it was because the transition, ok let's wait. Then after a week, the reaction on my face becoming worst, there was red spot underneath my skin (allergy reaction) like a lot, itchy and warm. It was so horrible to make me ashamed to get out of my house. Then i changed back to Seaweed, i hope my face can recover soon! how dissapointed i am, it said natural ingredients, soft or whatsoever but gave such bad reaction to my face. I tried to post the review on the bodyshop nl but got rejected as they say i'm not following the guidelines, which doesn't make sense. I'm pretty sure they rejected my review to gave bad rating and bad review.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Winkel top, online een drama..

    Anoniem16-12-2017

    In het weekend van black friday heb ik online een bestelling geplaatst. Met een levertijd van 5-7 werkdagen wist ik dat het iets langer zou duren, maar toen ik na een week nog geen pakketje had op mijn afhaalpunt heb ik toch maar contact gezocht met de klantenservice. Eerst via de mail, maar daar bleef reactie op uit dus na 2 dagen heb ik gebeld. Toen kreeg ik te horen dat mijn bestelling er al had moeten zijn & het niet klopte. Ze zou het voor mij uitzoeken en hier zou ik een mail over ontvangen.

    De volgende dag had ik geen mail en besloot ik nogmaals contact op te nemen. Toen is na 1,5 week mijn bestelling opnieuw verzonden & zou ik het thuis geleverd krijgen. Omdat ik zelf niet thuis was op dat moment besloot ik het later te wijzigen in een dpb pick up point. Toen ik daar mijn bestelling ophaalde schrok ik aller eerst van de staat waarin de doos verkeerde en de grote van de doos. Ik kon mij niet voorstellen dat mijn producten daar heel in zouden passen en mijn gevoel was juist. Van de 2 ronde blikken die ik heb besteld was van 1 niet veel meer over. Deze was volledig plat geslagen en compleet misvormd, maar ook de tweede bol was volledig beschadigd en lelijk. Daarnaast ontbrak een product dat ik er nog bij had besteld & ik zag al op tegen nogmaals de klantenservice bereiken en nog een week wachten, want ondertussen waren we 2,5 week verder.

    Ik besloot langs de winkel te lopen en hier mijn ongenoegen uit te spreken en ook te laten zien hoe ik mijn bestelling had ontvangen. Gelukkig zijn de medewerkers in de winkel een stuk vriendelijker en oplossingsgericht. Van hun heb ik 2 nieuwe blikken uit de winkel meegekregen & ook het missende product. De dame schrok ook heel erg van de staat waarin de producten verkeerde en gaf aan hier een serieuze melding van te willen maken.

    Al met al ben ik heel blij dat de medewerkers in de winkel snel en goed hebben gereageerd, maar ik weet zeker dat ik nooit meer online bestel bij deze winkel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Black Friday Sale!

    Pieter25-11-2017

    Gisteren met de Black Friday Sale wat leuks gekocht met 40% korting! Kijk, zo doe je dat. Al die winkels in de kalverstraat die zitten te adverteren met Superrrr Black Friday Sale en dan 10% korting geven. Hoe sneu is dat? Vorig jaar in Amerika geweest en daar is het standaard om met Black Friday 40% of meer te geven.
    Super dat The Body Shop daar wel aan mee doet!
    En de gratis verzending is ook prettig, scheelt toch :-)

    ricky05-12-2017

    Fijn zo'n review. Ik heb besteld keurig betaald. Kreeg geen bevestiging en dus ook geen producten en moet nu al weer 8 dagen wachten totdat ze mijn geld terugstorten.

    ricky05-12-2017

    Ik heb eens alle reviews gelezen. Een groot drama. Wordt het geen tijd om radar eens in te lichten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechte site en levering

    Marcelle de la Porte11-08-2017

    Op 30 juli voor € 61,00 spullen besteld die op 11 augustus nog niet waren afgeleverd. Volgens de vriendelijke dame van de klantenservice kon ze de bestelling wel vinden in haar systeem maar die was niet goed gegaan. De spullen konden ook niet meer geleverd worden, ik moest opnieuw de bestelling doen!!!! En het geld wordt teruggestort, maar dat kan wel 15 dagen duren. De Ideal betaling duurde amper een minuut en de terugbetaling kan 15 dagen duren? Moet via Engeland legde de dame uit. Body Shop, de online winkel mag echt wel wat beter. Jullie producten zijn best aan de prijs, dus hier mag ook wel in geïnvesteerd worden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Drama

    Desiree 10-07-2017

    Wat een nachtmerrie, ik was mijn wachtwoord vergeten en dus heb ik die opnieuw geprobeerd op te vragen....maar dat is me nooit gelukt. Ik heb 4x een nieuw wachtwoord aangevraagd en kreeg maar 3x een (belachelijk lange) link doorgestuurd die maar 8 uur geldig is. Helaas ben ik niet altijd in de gelegenheid binnen 8 uur te reageren omdat ik voor werk veel reis en dus was het weer verlopen en kon ik weer van voor af aan beginnen. Toen ik uiteindelijk binnen die 8 uur de link aan klikte, werkte het helemaal niet. Ik heb 2x met de klanten service gebeld maar ze konden niets voor me doen.
    Nooit meer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    product niet af te leveren

    anja welvaarts19-06-2017

    het product wat ik besteld heb en op voorraad was is nooit afgeleverd, omdat het niet afgeleverd kon worden..... ja echt waar, op een bestaand adres notabene. Ik kon mijn geld terugkrijgen en dat zou minimaal 3 weken duren, mag het hopen, of een ander adres opgeven......???
    Ik heb per email de afspraak bevestigd dat ik mijn geld terug wil, maar zelfs daarover had ze al twijfels of dat zou lukken...??? Nooit meer iets van de bodyshop, zo onbetrouwbaar en ik had dit kunnen weten als ik eerder alle ervaringen had gelezen. En dan die email als je iets besteld hebt, hoog van de toren blazen dat ik mijn dag heb en de buit bijna binnen heb.......
    Waardeloos bedrijf dat blijkbaar niet in staat is welke afspraak of bestelling dan ook waar te maken

    Jasmina24-06-2017

    Ik heb 2 weken geleden een lippen balsem besteld en ik heb niet eens een bevestigingsmail ontvangen en ik heb ook een week geleden een mailtje gestuurd maar nog steeds geen reactie, ik betwijfel of ik nu m'n geld of pakket nog krijg. Welk mail adres had jij gebruikt?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Site en bestelling

    Richard Kooijman12-05-2017

    Op de site besteld: bij levering naar Bruna zou de levertijd 2-4 dagen zijn. Na 4 dagen gebeld. Moest nog uit Engeland komen!!!
    Klantenservice: "alle bestellingen doen er 5-7 dagen over. Dat hebben we op de site laten aanpassen." Mooi, maar niet toen ik bestelde.
    Algemene voorwaardes kun je nalezen op de details zegt de site. Moet je eens proberen op te zoeken "Algemene voorwaardes" / "Algemene voorwaarden" --> 0 resultaten
    Als je delivery begint te typen in de searchbox krijg je allemaal mooie opties. Tot je ze selecteert --> 0 resultaten
    Dan "Over ons", bingo! 4 tot 7 werkdagen.

    Nogmaals kopen bij de Body Shop? --> NEE
    Niet voordat de Body Shop de eenentwintigste eeuw is binnengeslopen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Moeilijke huid advies Bodyshop goed

    Anneke17-01-2017

    Hallo ,

    Ik kom best wel vaak bij de Body Shop. Ik hou heel erg van de producten. Ik heb een hele moeilijke huid en ik kan niet zo veel verdragen qua crèmes. Maar ik heb het wel extra nodig.

    Bij de Bodyshop heb ik mij laten adviseren en ik heb gemerkt dat ik hier meerdere producten goed kan gebruiken, het reageert goed op mijn huid en daar ben ik heel blij mee. In de winkel zijn ze erg vriendelijk en ik kon meerdere producten testen om te kijken hoe het reageert op mijn huid.

    Kan zijn dat het beter werkt omdat er minder chemische spullen in deze crèmes zitten? Maar ik weet het niet. Ben in ieder geval erg blij met deze service en dat ik weer eens een creme kan gebruiken.

    Groetjes,
    Anneke

    Ronald03-02-2017

    Ik heb ook slechte ervaringen bestel je en betaal je met paypal dan moet je eerst inloggen met paypal daarna op betalen drukken (ehhh betalen we dan) dan kom je terug op op de website van de bodyshop met een error dat er iets met het aflever adres is en of je dat wil aanpassen adres is niet aan te passen alternatief adres zoals dpd droppoint is niet te selecteren. het lijkt me logischter dat je eerst al die dingen krijgt en op het allerlaatst(als alles goed is) je dan pas gaat betalen. kortom, website uit het jaar 0

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    slechte service

    katie17-01-2017

    Nadat ik mijn bestelling geplaatst en betaald had, kreeg ik een bericht dat ik niet betaald had. Opgebeld naar klantenservice of de bestelling niet gewoon uitgevoerd kon worden, nee dat kon niet terwijl men kon zien dat de bestelling gewoon betaald was maar niet bevestigd. Normaal is dat je bestelling dan alsnog gewoon geleverd wordt. Tevens moet men nog 3 weken wachten eer het eigen geld terug gestort wordt. Fijne producten, maar die hebben meer firma,s. Koop voor mezelf hier na alle gedoe niets meer, heb nu een ander merk ontdekt. De website zelf is ook erg onoverzichtelijk.

    Ronald03-02-2017

    Ik wacht inmiddels ook al weer een tijd. Ik weet niet of ik betaald heb maar mijn bestelling loopt in ieder geval helemaal vast. Het begon al dat mijn complete account niet meer bestond. ik kon niet meer inloggen. ook opvragen van mijn wachtwoord werkte niet meer want de site kende mijn email adres niet. het lijkt er op dat ze de complete site gewoon gewist hebben alle bestellingen van vroeger weg geen 10% op je volgende bestelling ook met ideal betalen werkt(gelukkig niet meer) waardoor ik het met paypal heb geprobeerd. ook geen succes maar daar kan je het geld in ieder geval nog mee terughalen bij ideal is het weg en krijg je het nooit meer trerug. blijf het een rare site vinden. Ik kocht altijd kadootjes voor mijn vriedin bij thebodyshop maar deze site is nu zo slecht aan het worden. Ik wil wel bestellen maar het werkt gewoon niet meer. Kortom, ik ga geen bodyshop artikelen meer bestellen en koop wel iets anders. Waardeloos

    katie23-02-2017

    Na geen reactie te hebben gekregen op diverse mails van mijn kant, nog steeds mijn geld niet terug. Vind dit absurd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    nooit meer!

    Sonja16-01-2017

    Op 3 januari een bestelling geplaatst in de webshop. Op 9 januari eens in mijn account gekeken hoe het met mijn bestelling zat. Tot mijn verbazing lees ik dat mijn bestelling -zonder berichtgeving- is geannuleerd! Het contactformulier op de site ingevuld met een verzoek om toelichting maar nu, een week en nog eens twee berichten verder, nog steeds geen reactie! Waardeloos... Ik hoop maar dat ik mijn geld (ik betaalde mijn bestelling met iDeal) terug krijg, maar ik vrees het ergste. Ik shop veel online, maar zo'n slechte service heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt.

    Mieke26-01-2017

    Helaas zelfde verhaal... 6/1 geld afgeschreven maar niets ontvangen. Op de mail komt geen reactie en telefonisch of per chat zijn ze niet bereikbaar!

    katie10-02-2017

    Ben nu vier weken verder maar nog steeds niet mijn geld terug ondanks meerdere keren bellen naar klantenservice.

    Sonja10-02-2017

    Update: na een week of drie ontving ik eindelijk per email bericht. Geen excuses, enkel de mededeling dat het aankoopbedrag zou worden teruggestort. Alleen zou dat 15 werkdagen (3 weken!) kunnen duren. Vandaag, bijna 6 weken na mijn bestelling, is er nog steeds niks teruggestort. Ik ben blij dat het om een relatief kleine bestelling ging, maar het gaat natuurlijk om het principe. Van klantvriendelijkheid hebben ze bij The Body Shop volgens mij nog nooit gehoord :-(

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    waardeloze telefonische service

    shop-fan12-01-2017

    In Arnhem de body-shop bezocht. Aardig personeel, fijne producten!! Thuis nog wat online besteld...De betaling is wel afgeschreven, bestelling niet geregistreerd/ mis gegaan. Bel ik de klanten service...Word je door een stemopname met zwaar buitenlands accent toe gesproken. Waarom?? Vervolgens een kwartier wachten tot je iemand aan de lijn krijgt. De telefoniste was niet echt vriendelijk maar zocht wat dingen na. Maar uiteindelijk moest ik maar een mail sturen naar de klantenservice! Na hier wat reviews gelezen te hebben ben ik heeeeel benieuwd of en wanneer ik mijn geld terug krijg. En mijn nieuwe online bestelling die ik inmiddels geplaatst heb.
    wordt vervolgd...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Zeer zeer SLECHTE klantenservice bij The Body Shop!!!

    Pissed Body Shop Customer23-12-2016

    De producten van The Body shop zijn heerlijk, ben er groot fan van en bestel vaak wat of haal het in de winkel. Echter wanneer je contact met de klantenservice opneemt reageren ze OF niet Of ze doen net of hun neus bloedt. Maar meestal reageren ze gewoon NIET. Laatst hadden ze voor de kerst een korting van 30% voor vaste klanten, echter hadden ze een online storing waardoor je de betaling niet kon voldoen. Wat heb je dan aan deze zogenaamde korting?! Dus ik contact opnemen met The Body Shop met de vraag of klanten ook wanneer de storing (waar de klant dus helemaal niks aan kan doen!!) weer voorbij is, alsnog kunnen profiteren van de korting - maar er wordt gewoon niet gereageerd! Vaak worden bestelde producten ook geleverd met deuken erin waardoor het er op mij overkomt dat ze niet zorgvuldig met verzending omgaan. Kortom een ZEER SLECHTE KLANTENSERVICE!!
    Jammer want de producten zijn opzich zo fijn......

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Wat een verschrikkelijk bedrijf

    A14-12-2016

    De producten die ze verkopen zijn fijn, maar als je iets van service zou willen moet je absoluut niet bij dit bedrijf zijn. Ik heb nog nooit een aankoop kunnen doen zonder gedoe.
    Ik heb meermaals contact moeten opnemen met de klantenservice en keer op keer zijn deze mensen uiterst onvriendelijk en niet behulpzaam. Kortingen werken vaak niet goed en in plaats van dat ze dit oplossen, is het jouw probleem.
    Als je bij de kassa van een filiaal niet oplet, slaan medewerkers zomaar duurdere prijzen aan van producten terwijl de kassa gewoon de goede prijzen aangeeft. Je bent daardoor makkelijk een half uur verder wanneer de correcties eindelijk uitgevoerd zijn en je het teveel betaalde bedrag eindelijk terug krijgt.
    Die Body Shop Club kaart is al helemaal een drama. Bij de kassa vergeten ze je kaart te scannen, waarna je zelf telefonisch contact op moet nemen met de klantenservice om je punten bijgeschreven te krijgen. Van de klantenservice krijg je dan op een onaardige manier te horen dat je maar moet mailen nadat je ruim een kwartier in de wacht hebt gestaan.
    Ik kan nog even doorgaan, maar ik denk dat mijn punt wel duidelijk is. Ik ben absoluut niet te spreken over de gang van zaken bij The Body Shop. Ik schrijf niet snel recensies op internet maar ik heb volgens mij nog nooit zo vaak problemen met een bedrijf gehad als met dit bedrijf. Wat een drama. Hun producten zijn fijn, maar als het even kan probeer ik aankopen daar echt te voorkomen.

    S23-12-2016

    Helemaal met je eens!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Leuke zalfjes voor Sinterklaas

    Yfke!08-12-2016

    HALLO allemaal!

    Ik wilde even zeggen; ik vind de Body Shop een hele leuke winkel.
    Voor Sinterklaas vroeg ik dit jaar allemaal leuke zalfjes en die heb ik gekregen (voor mij zelf best wel duur vandaar).
    Heel lekker allemaal en ik ben er heel blij mee!!

    Groetjes,
    Yfke

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    webshop werkt goed, natuurlijke producten

    Heraldien 14-10-2016

    Ik vind het een geruststellend idee dat er geen onnatuurlijke toevoegingen inzitten in de cremepjes en smeerseltjes van de Bodyshop

    Omdat de winkels niet in mijn buurt zitten, bestel ik meestal online.
    Ik bestel mijn producten altijd liever bij een bedrijf die ook fysieke winkels heeft, dan steun je toch nog een beetje de fysieke winkels naar mijn mening en dat is toch ook belangrijk.

    De Bodyshop webshop werkt prima. Er zijn vaak leuke aanbiedingen en ik vind het design mooi.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ik had beter naar de winkel kunnen gaan

    Hans08-10-2016

    Een tijdje geleden kocht ik om 11 uur s avonds een apparaat bij Coolblue, het was er de ve volgende dag om 13 u.
    Ik wacht nu al 5 dagen op mn bestelling van bodyshop....

    Eva01-12-2016

    Onterechte klacht. Op de website staat immers al aangegeven hoe lang het duurt voordat er geleverd wordt. Tevens komen de producten van The Body Shop uit Engeland, dan kun je niet verwachten dat ze net zo snel geleverd worden als een webwinkel in Nederland met de producten op voorraad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Leuke webshop van Body Shop

    Jettie27-08-2016

    Producten altijd van hoge kwaliteit
    Leuke aanbiedingen
    Mooie verpakkingen
    Veel cadeaus

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Mooie webshop, goede kwaliteit producten

    Mathilde van de Oever14-06-2016

    De kwaliteit van de producten is erg goed.

    De webshop vind ik persoonlijk ook erg mooi. Ik kom er liever dan in de winkels. Daar kijkt het personeel je zo aan alsof ze je moeten helpen, maar ik kijk liever zelf.

    Ook erg geschikt voor cadeautjes!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Slechte service

    Anne14-03-2016

    Om voorop te stellen vind ik The body shop een ontzettend leuke winkel. Ze hebben super leuke spulletjes, en zoveel lekkere geurtjes en oliën! Van hun assortiment ben ik dus helemaal weg, maar het personeel en de opzet van de webshop is jammer. Het personeel (in de vestigingen waar ik ben geweest) is vaak onvriendelijk, het lijkt wel alsof ze er helemaal geen zin in hebben! De webshop is gewoon onhandig ingericht. Je kan bijna niks makkelijk vinden en het is jammer dat je niks kan proberen maar daar valt iets aan te doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    spulletjes proberen in de drukke winkel

    Mies!10-01-2016

    Gisteren kwam ik weer eens in de Bodyshop
    Lekker spulletjes ruiken en proberen
    Wel erg druk in die winkel. Personeel was gehaast. Maar het schijnt dat je ook online kunt kopen. Dan kun je niks proberen alleen, dat is jammer, maar wel rustig.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Prachtige winkel maar te duur voor mij

    Fanny27-11-2015

    Ik vind het een prachtige winkel
    Ze hebben mooie producten
    En goed dat ze voor het goede doel dingen doen
    Maar wel een beetje te duur voor mij, vandaar de 'nee'.
    Maar dus wel een leuke winkel verder!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    Winkels vol dus liever online

    Margreet Franssen17-10-2015

    De winkels vind ik altijd erg klein en vol.
    Wel leuk dat je alles kan uitproberen en vragen stellen enzo!!
    Maar ik bestel dan liever online, want dan kun je toch wat rustiger rondsnuffelen.
    En alles ruikt zo lekker!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Dealtjes kun je krijgen!

    Sijanne30-09-2015

    Meld je aan voor de nieuwsbrief van ze. Want ik vind de body shop nogal duur maar ze hebben wel superveel leuke dingen en geurtjes. Bij de nieuwsbrief geven ze of veel dingen weg of met enorme kortingen. Das mijn tip dus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Wist ik niet

    Ozlem Y. 29-09-2015

    Ik wist helemaal niet dat The Body Shop zoveel doet voor goede doelen! Wel dat ze fijne producten verkopen zonder rommel erin, dat vind ik heel belangrijk want ik wil goed voor mezelf zorgen. Dus nu zijn ze nog meer in aanzien gestegen bij mij. Ik ga altijd naar hun filiaal op de Nieuwe Dijk in Amsterdam maar ga ook eens online kijken want ze hebben een mooie website!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beste winkel van Nederland!

    Maartje van Dorp07-09-2015

    Ik ben helemaal weg van the body shop! Ik vind het zowiezo leuk om lekker te snuffelen tussen allemaal geurtjes, kaarsen en olien. En ze hebben zooooveel! Mijn favoriet is white musk parfum. Maar ik schrijf deze review even omdat ik een eerst een ander had gekocht en uiteindelijk thuis niet blij was met de geur. (ik vond hem anders dan in de winkel gek genoeg, maarja dat gebeurt). Ik had het dus opengemaakt maar mocht bij locatie gelderlandplein in amsterdam zonder te betalen een ander uitkiezen van hetzelfde bedrag. Echt top service. Dankjewel lieve mevrouw in de winkel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over The Body Shop

    Uw beoordeling