The Body Shop
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer5,8

Totaal

5,8

Bestellen

6,2

Service

5,2

Prijs

5,8

Leveren

6,4
9 rating48 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

11-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Marcelle de la Porte

The Body Shop - Slechte site en levering

Op 30 juli voor € 61,00 spullen besteld die op 11 augustus nog niet waren afgeleverd. Volgens de vriendelijke dame van de klantenservice kon ze de bestelling wel vinden in haar systeem maar die was niet goed gegaan. De spullen konden ook niet meer geleverd worden, ik moest opnieuw de bestelling doen!!!! En het geld wordt teruggestort, maar dat kan wel 15 dagen duren. De Ideal betaling duurde amper een minuut en de terugbetaling kan 15 dagen duren? Moet via Engeland legde de dame uit. Body Shop, de online winkel mag echt wel wat beter. Jullie producten zijn best aan de prijs, dus hier mag ook wel in geïnvesteerd worden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


Banner 728 x 90 skincare/makeup
10-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    4
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Desiree

The Body Shop - Drama

Wat een nachtmerrie, ik was mijn wachtwoord vergeten en dus heb ik die opnieuw geprobeerd op te vragen....maar dat is me nooit gelukt. Ik heb 4x een nieuw wachtwoord aangevraagd en kreeg maar 3x een (belachelijk lange) link doorgestuurd die maar 8 uur geldig is. Helaas ben ik niet altijd in de gelegenheid binnen 8 uur te reageren omdat ik voor werk veel reis en dus was het weer verlopen en kon ik weer van voor af aan beginnen. Toen ik uiteindelijk binnen die 8 uur de link aan klikte, werkte het helemaal niet. Ik heb 2x met de klanten service gebeld maar ze konden niets voor me doen.
Nooit meer!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-06-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: anja welvaarts

The Body Shop - product niet af te leveren

het product wat ik besteld heb en op voorraad was is nooit afgeleverd, omdat het niet afgeleverd kon worden..... ja echt waar, op een bestaand adres notabene. Ik kon mijn geld terugkrijgen en dat zou minimaal 3 weken duren, mag het hopen, of een ander adres opgeven......???
Ik heb per email de afspraak bevestigd dat ik mijn geld terug wil, maar zelfs daarover had ze al twijfels of dat zou lukken...??? Nooit meer iets van de bodyshop, zo onbetrouwbaar en ik had dit kunnen weten als ik eerder alle ervaringen had gelezen. En dan die email als je iets besteld hebt, hoog van de toren blazen dat ik mijn dag heb en de buit bijna binnen heb.......
Waardeloos bedrijf dat blijkbaar niet in staat is welke afspraak of bestelling dan ook waar te maken

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Jasmina24-06-2017

Ik heb 2 weken geleden een lippen balsem besteld en ik heb niet eens een bevestigingsmail ontvangen en ik heb ook een week geleden een mailtje gestuurd maar nog steeds geen reactie, ik betwijfel of ik nu m'n geld of pakket nog krijg. Welk mail adres had jij gebruikt?

12-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Richard Kooijman

The Body Shop - Site en bestelling

Op de site besteld: bij levering naar Bruna zou de levertijd 2-4 dagen zijn. Na 4 dagen gebeld. Moest nog uit Engeland komen!!!
Klantenservice: "alle bestellingen doen er 5-7 dagen over. Dat hebben we op de site laten aanpassen." Mooi, maar niet toen ik bestelde.
Algemene voorwaardes kun je nalezen op de details zegt de site. Moet je eens proberen op te zoeken "Algemene voorwaardes" / "Algemene voorwaarden" --> 0 resultaten
Als je delivery begint te typen in de searchbox krijg je allemaal mooie opties. Tot je ze selecteert --> 0 resultaten
Dan "Over ons", bingo! 4 tot 7 werkdagen.

Nogmaals kopen bij de Body Shop? --> NEE
Niet voordat de Body Shop de eenentwintigste eeuw is binnengeslopen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-04-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Sanne

The Body Shop - Slecht advies van de BodyShop en slechte service!!

Product besteld en vooraf informatie gevraagd in de winkel. Helemaal speciaal voor naar de stad gereden om het te vragen aan het personeel. Ten eerste vond ik ze zeer onvriendelijk. Ze hadden nauwelijks de tijd voor me en vonden het belangrijker om met klanten te babbelen en aan elkaar te plukken. Zeer onprofessioneel. Nou en toen ze eindelijk tijd voor mij hadden en ik ze kon vragen welke producten er geschikt zijn voor mijn moeilijke huid, kreeg ik een best wel ongeinteresseerd praatje over wat producten. Toch maar goed opgelet, want ik kwam voor meer informatie. Toen ik een bepaald product dan wel wilde kopen op haar advies, toen bleek dat op, ze had alleen nog een proefdingetje maar die mocht ze dus niet verkopen. Had ik best willen kopen, maar mocht dus niet. Dan maar online bestellen, prima, doen we het zo. Paar dagen later geleverd, maar dat bleek dus eigenlijk helemaal niet goed voor mijn huid. Verkeerd advies gehad!
Dus ik terug om te ruilen, mocht dat niet, omdat het al open was.

Echt belachelijke service, ik kom hier NOOIT meer!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anneke

The Body Shop - Moeilijke huid advies Bodyshop goed

Hallo ,

Ik kom best wel vaak bij de Body Shop. Ik hou heel erg van de producten. Ik heb een hele moeilijke huid en ik kan niet zo veel verdragen qua crèmes. Maar ik heb het wel extra nodig.

Bij de Bodyshop heb ik mij laten adviseren en ik heb gemerkt dat ik hier meerdere producten goed kan gebruiken, het reageert goed op mijn huid en daar ben ik heel blij mee. In de winkel zijn ze erg vriendelijk en ik kon meerdere producten testen om te kijken hoe het reageert op mijn huid.

Kan zijn dat het beter werkt omdat er minder chemische spullen in deze crèmes zitten? Maar ik weet het niet. Ben in ieder geval erg blij met deze service en dat ik weer eens een creme kan gebruiken.

Groetjes,
Anneke

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Ronald03-02-2017

Ik heb ook slechte ervaringen bestel je en betaal je met paypal dan moet je eerst inloggen met paypal daarna op betalen drukken (ehhh betalen we dan) dan kom je terug op op de website van de bodyshop met een error dat er iets met het aflever adres is en of je dat wil aanpassen adres is niet aan te passen alternatief adres zoals dpd droppoint is niet te selecteren. het lijkt me logischter dat je eerst al die dingen krijgt en op het allerlaatst(als alles goed is) je dan pas gaat betalen. kortom, website uit het jaar 0

17-01-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    4
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: katie

The Body Shop - slechte service

Nadat ik mijn bestelling geplaatst en betaald had, kreeg ik een bericht dat ik niet betaald had. Opgebeld naar klantenservice of de bestelling niet gewoon uitgevoerd kon worden, nee dat kon niet terwijl men kon zien dat de bestelling gewoon betaald was maar niet bevestigd. Normaal is dat je bestelling dan alsnog gewoon geleverd wordt. Tevens moet men nog 3 weken wachten eer het eigen geld terug gestort wordt. Fijne producten, maar die hebben meer firma,s. Koop voor mezelf hier na alle gedoe niets meer, heb nu een ander merk ontdekt. De website zelf is ook erg onoverzichtelijk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Ronald03-02-2017

Ik wacht inmiddels ook al weer een tijd. Ik weet niet of ik betaald heb maar mijn bestelling loopt in ieder geval helemaal vast. Het begon al dat mijn complete account niet meer bestond. ik kon niet meer inloggen. ook opvragen van mijn wachtwoord werkte niet meer want de site kende mijn email adres niet. het lijkt er op dat ze de complete site gewoon gewist hebben alle bestellingen van vroeger weg geen 10% op je volgende bestelling ook met ideal betalen werkt(gelukkig niet meer) waardoor ik het met paypal heb geprobeerd. ook geen succes maar daar kan je het geld in ieder geval nog mee terughalen bij ideal is het weg en krijg je het nooit meer trerug. blijf het een rare site vinden. Ik kocht altijd kadootjes voor mijn vriedin bij thebodyshop maar deze site is nu zo slecht aan het worden. Ik wil wel bestellen maar het werkt gewoon niet meer. Kortom, ik ga geen bodyshop artikelen meer bestellen en koop wel iets anders. Waardeloos

Reactie op deze post:

Door: katie23-02-2017

Na geen reactie te hebben gekregen op diverse mails van mijn kant, nog steeds mijn geld niet terug. Vind dit absurd.

16-01-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Sonja

The Body Shop - nooit meer!

Op 3 januari een bestelling geplaatst in de webshop. Op 9 januari eens in mijn account gekeken hoe het met mijn bestelling zat. Tot mijn verbazing lees ik dat mijn bestelling -zonder berichtgeving- is geannuleerd! Het contactformulier op de site ingevuld met een verzoek om toelichting maar nu, een week en nog eens twee berichten verder, nog steeds geen reactie! Waardeloos... Ik hoop maar dat ik mijn geld (ik betaalde mijn bestelling met iDeal) terug krijg, maar ik vrees het ergste. Ik shop veel online, maar zo'n slechte service heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Mieke26-01-2017

Helaas zelfde verhaal... 6/1 geld afgeschreven maar niets ontvangen. Op de mail komt geen reactie en telefonisch of per chat zijn ze niet bereikbaar!

Reactie op deze post:

Door: katie10-02-2017

Ben nu vier weken verder maar nog steeds niet mijn geld terug ondanks meerdere keren bellen naar klantenservice.

Reactie op deze post:

Door: Sonja10-02-2017

Update: na een week of drie ontving ik eindelijk per email bericht. Geen excuses, enkel de mededeling dat het aankoopbedrag zou worden teruggestort. Alleen zou dat 15 werkdagen (3 weken!) kunnen duren. Vandaag, bijna 6 weken na mijn bestelling, is er nog steeds niks teruggestort. Ik ben blij dat het om een relatief kleine bestelling ging, maar het gaat natuurlijk om het principe. Van klantvriendelijkheid hebben ze bij The Body Shop volgens mij nog nooit gehoord :-(

12-01-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: shop-fan

The Body Shop - waardeloze telefonische service

In Arnhem de body-shop bezocht. Aardig personeel, fijne producten!! Thuis nog wat online besteld...De betaling is wel afgeschreven, bestelling niet geregistreerd/ mis gegaan. Bel ik de klanten service...Word je door een stemopname met zwaar buitenlands accent toe gesproken. Waarom?? Vervolgens een kwartier wachten tot je iemand aan de lijn krijgt. De telefoniste was niet echt vriendelijk maar zocht wat dingen na. Maar uiteindelijk moest ik maar een mail sturen naar de klantenservice! Na hier wat reviews gelezen te hebben ben ik heeeeel benieuwd of en wanneer ik mijn geld terug krijg. En mijn nieuwe online bestelling die ik inmiddels geplaatst heb.
wordt vervolgd...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-12-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Pissed Body Shop Customer

The Body Shop - Zeer zeer SLECHTE klantenservice bij The Body Shop!!!

De producten van The Body shop zijn heerlijk, ben er groot fan van en bestel vaak wat of haal het in de winkel. Echter wanneer je contact met de klantenservice opneemt reageren ze OF niet Of ze doen net of hun neus bloedt. Maar meestal reageren ze gewoon NIET. Laatst hadden ze voor de kerst een korting van 30% voor vaste klanten, echter hadden ze een online storing waardoor je de betaling niet kon voldoen. Wat heb je dan aan deze zogenaamde korting?! Dus ik contact opnemen met The Body Shop met de vraag of klanten ook wanneer de storing (waar de klant dus helemaal niks aan kan doen!!) weer voorbij is, alsnog kunnen profiteren van de korting - maar er wordt gewoon niet gereageerd! Vaak worden bestelde producten ook geleverd met deuken erin waardoor het er op mij overkomt dat ze niet zorgvuldig met verzending omgaan. Kortom een ZEER SLECHTE KLANTENSERVICE!!
Jammer want de producten zijn opzich zo fijn......

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-12-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    6
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: A

The Body Shop - Wat een verschrikkelijk bedrijf

De producten die ze verkopen zijn fijn, maar als je iets van service zou willen moet je absoluut niet bij dit bedrijf zijn. Ik heb nog nooit een aankoop kunnen doen zonder gedoe.
Ik heb meermaals contact moeten opnemen met de klantenservice en keer op keer zijn deze mensen uiterst onvriendelijk en niet behulpzaam. Kortingen werken vaak niet goed en in plaats van dat ze dit oplossen, is het jouw probleem.
Als je bij de kassa van een filiaal niet oplet, slaan medewerkers zomaar duurdere prijzen aan van producten terwijl de kassa gewoon de goede prijzen aangeeft. Je bent daardoor makkelijk een half uur verder wanneer de correcties eindelijk uitgevoerd zijn en je het teveel betaalde bedrag eindelijk terug krijgt.
Die Body Shop Club kaart is al helemaal een drama. Bij de kassa vergeten ze je kaart te scannen, waarna je zelf telefonisch contact op moet nemen met de klantenservice om je punten bijgeschreven te krijgen. Van de klantenservice krijg je dan op een onaardige manier te horen dat je maar moet mailen nadat je ruim een kwartier in de wacht hebt gestaan.
Ik kan nog even doorgaan, maar ik denk dat mijn punt wel duidelijk is. Ik ben absoluut niet te spreken over de gang van zaken bij The Body Shop. Ik schrijf niet snel recensies op internet maar ik heb volgens mij nog nooit zo vaak problemen met een bedrijf gehad als met dit bedrijf. Wat een drama. Hun producten zijn fijn, maar als het even kan probeer ik aankopen daar echt te voorkomen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: S23-12-2016

Helemaal met je eens!!!

08-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Yfke!

The Body Shop - Leuke zalfjes voor Sinterklaas

HALLO allemaal!

Ik wilde even zeggen; ik vind de Body Shop een hele leuke winkel.
Voor Sinterklaas vroeg ik dit jaar allemaal leuke zalfjes en die heb ik gekregen (voor mij zelf best wel duur vandaar).
Heel lekker allemaal en ik ben er heel blij mee!!

Groetjes,
Yfke

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-10-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Heraldien

The Body Shop - webshop werkt goed, natuurlijke producten

Ik vind het een geruststellend idee dat er geen onnatuurlijke toevoegingen inzitten in de cremepjes en smeerseltjes van de Bodyshop

Omdat de winkels niet in mijn buurt zitten, bestel ik meestal online.
Ik bestel mijn producten altijd liever bij een bedrijf die ook fysieke winkels heeft, dan steun je toch nog een beetje de fysieke winkels naar mijn mening en dat is toch ook belangrijk.

De Bodyshop webshop werkt prima. Er zijn vaak leuke aanbiedingen en ik vind het design mooi.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-10-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Hans

The Body Shop - Ik had beter naar de winkel kunnen gaan

Een tijdje geleden kocht ik om 11 uur s avonds een apparaat bij Coolblue, het was er de ve volgende dag om 13 u.
Ik wacht nu al 5 dagen op mn bestelling van bodyshop....

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Eva01-12-2016

Onterechte klacht. Op de website staat immers al aangegeven hoe lang het duurt voordat er geleverd wordt. Tevens komen de producten van The Body Shop uit Engeland, dan kun je niet verwachten dat ze net zo snel geleverd worden als een webwinkel in Nederland met de producten op voorraad.

27-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jettie

The Body Shop - Leuke webshop van Body Shop

Producten altijd van hoge kwaliteit
Leuke aanbiedingen
Mooie verpakkingen
Veel cadeaus

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mathilde van de Oever

The Body Shop - Mooie webshop, goede kwaliteit producten

De kwaliteit van de producten is erg goed.

De webshop vind ik persoonlijk ook erg mooi. Ik kom er liever dan in de winkels. Daar kijkt het personeel je zo aan alsof ze je moeten helpen, maar ik kijk liever zelf.

Ook erg geschikt voor cadeautjes!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-03-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
4
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anne

The Body Shop - Slechte service

Om voorop te stellen vind ik The body shop een ontzettend leuke winkel. Ze hebben super leuke spulletjes, en zoveel lekkere geurtjes en oliën! Van hun assortiment ben ik dus helemaal weg, maar het personeel en de opzet van de webshop is jammer. Het personeel (in de vestigingen waar ik ben geweest) is vaak onvriendelijk, het lijkt wel alsof ze er helemaal geen zin in hebben! De webshop is gewoon onhandig ingericht. Je kan bijna niks makkelijk vinden en het is jammer dat je niks kan proberen maar daar valt iets aan te doen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-01-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mies!

The Body Shop - spulletjes proberen in de drukke winkel

Gisteren kwam ik weer eens in de Bodyshop
Lekker spulletjes ruiken en proberen
Wel erg druk in die winkel. Personeel was gehaast. Maar het schijnt dat je ook online kunt kopen. Dan kun je niks proberen alleen, dat is jammer, maar wel rustig.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-11-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    2
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Fanny

The Body Shop - Prachtige winkel maar te duur voor mij

Ik vind het een prachtige winkel
Ze hebben mooie producten
En goed dat ze voor het goede doel dingen doen
Maar wel een beetje te duur voor mij, vandaar de 'nee'.
Maar dus wel een leuke winkel verder!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Margreet Franssen

The Body Shop - Winkels vol dus liever online

De winkels vind ik altijd erg klein en vol.
Wel leuk dat je alles kan uitproberen en vragen stellen enzo!!
Maar ik bestel dan liever online, want dan kun je toch wat rustiger rondsnuffelen.
En alles ruikt zo lekker!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sijanne

The Body Shop - Dealtjes kun je krijgen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van ze. Want ik vind de body shop nogal duur maar ze hebben wel superveel leuke dingen en geurtjes. Bij de nieuwsbrief geven ze of veel dingen weg of met enorme kortingen. Das mijn tip dus!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ozlem Y.

The Body Shop - Wist ik niet

Ik wist helemaal niet dat The Body Shop zoveel doet voor goede doelen! Wel dat ze fijne producten verkopen zonder rommel erin, dat vind ik heel belangrijk want ik wil goed voor mezelf zorgen. Dus nu zijn ze nog meer in aanzien gestegen bij mij. Ik ga altijd naar hun filiaal op de Nieuwe Dijk in Amsterdam maar ga ook eens online kijken want ze hebben een mooie website!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maartje van Dorp

The Body Shop - Beste winkel van Nederland!

Ik ben helemaal weg van the body shop! Ik vind het zowiezo leuk om lekker te snuffelen tussen allemaal geurtjes, kaarsen en olien. En ze hebben zooooveel! Mijn favoriet is white musk parfum. Maar ik schrijf deze review even omdat ik een eerst een ander had gekocht en uiteindelijk thuis niet blij was met de geur. (ik vond hem anders dan in de winkel gek genoeg, maarja dat gebeurt). Ik had het dus opengemaakt maar mocht bij locatie gelderlandplein in amsterdam zonder te betalen een ander uitkiezen van hetzelfde bedrag. Echt top service. Dankjewel lieve mevrouw in de winkel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Big green smile

    Big green smile

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 9Lees ervaringen
  • Drogisterijdeals

    Drogisterijdeals

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,8Lees ervaringen
  • Wellnessbon.nl

    Wellnessbon.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 9,4Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over The Body Shop

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij The Body Shop?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen The Body Shop

The Body Shop: Ervaringen
Op zoek naar een verzorgingsproduct dat niet alleen goed is voor jouw lichaam, maar ook voor de wereld? The Body Shop heeft geen bescheiden ambitie en biedt producten aan die op allerlei manieren bijdragen aan het milieu. Wat heeft de winkel te bieden, online en in de winkelstraat? Hoe ervaren anderen de schoonheidsproducten en de uitstraling van het bedrijf? Lees het hier op NederlandReview!

Over The Body Shop
‘Beauty with heart’, dat is de slogan van The Body Shop. De winkel kenmerkt zich door enkel gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten die bovendien eerlijk verhandelt worden. Producten van The Body Shop zijn nooit getest op dieren en 100% vegetarisch. Daarnaast staat het bedrijf bol van milieuvriendelijke waarden en werken ze met 25 Community Fair Trade-leveranciers. Op de website kun je op een wereldkaart precies zien waar welke ingrediënten vandaan komen. Bovendien voert The Body Shop actie tegen allerlei onrecht in de wereld. Sinds 1994 zetten ze zich in om aandacht te vragen voor en geld in te zamelen tegen huiselijk geweld. Sinds 2004 is er wereldwijd bijna 5 miljoen euro gedoneerd aan lokale partners die zich inzetten voor preventie, en hulp en bescherming bieden aan getroffen vrouwen en kinderen. Sinds 1993 strijdt The Body Shop voor bekendheid en de opheffing van taboes rond hiv en aids, en is er bijvoorbeeld alleen al in de laatste twee jaar 1,2 miljoen euro ingezameld voor de Staying Alive Foundation, een internationale organisatie die in risicogebieden voorlichting geeft aan jongeren over veilig vrijen, hiv en leven met aids. Een andere campagne gaat over mensenhandel en behelst ook vooral het vragen van aandacht en geld voor hulp en voorlichting. ‘Beauty with a heart’ is dus meer dan alleen een slogan.

Product reviews van body shop producten (wel in het engels!)

Diensten van The Body Shop
The Body Shop heeft winkels in alle winkelcentra van Nederland, maar ook kun je hun ethisch verantwoorde producten kopen in The Body Shop Online Store. Er is van alles te vinden. Cadeausets, gezichtsproducten zoals crèmes, reinigers, scrubs, maskers, serums en lipverzorging; lichaamsverzorging zoals body butters, body sorbets, deodorant, aromatherapie en zepen; haarproducten zoals shampoos en conditioners, maar ook borstels en kammen; geuren zoals parfums en geurstokjes; make-up zoals lippenstift, rouge, mascara, bronzers en nagellak. Ook vind je online een speciale pagina met aanbiedingen.

Ben je lid van de Love Your Body Club (en dat kan gratis), dan krijg je een member card waarmee je punten spaart, die je vervolgens kunt besteden aan producten of kunt schenken aan een goed doel. Voor elke euro krijg je één punt en voor 50 gespaarde punten kun je een kortingsbon van 5 euro krijgen, met je verjaardag krijg je extra punten en vaak zijn er acties voor extra bonuspunten. Bovendien word je uitgenodigd voor speciale evenementen en sneak previews van de nieuwste producten en campagnes.

Klachten over The Body Shop
Via TheBodyShop.nl kun je allerlei informatie vinden over de producten, over het milieu en hoe je dat kunt steunen door bij The Body Shop te kopen en over praktische zaken zoals (gebruiks)voorwaarden en het membership. Wil je persoonlijk contact, dan kun je terecht in één van de winkels (een store locator vind je online) of doordeweeks telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

Shop jij bij The Body Shop? Wat vind je van de producten, de service, de winkels? Deel hier je mening! 
 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!