NederlandReview

  Ervaringen The Body Shop

  Op zoek naar een verzorgingsproduct dat niet alleen goed is voor jouw lichaam, maar ook voor de wereld? The Body Shop heeft geen bescheiden ambitie en biedt producten aan die op allerlei manieren bijdragen aan het milieu. Wat heeft de winkel te bieden, online en in de winkelstraat? Hoe ervaren anderen de schoonheidsproducten en de uitstraling van het bedrijf? Lees het hier op NederlandReview!

  Over The Body Shop

  ‘Beauty with heart’, dat is de slogan van The Body Shop. De winkel kenmerkt zich door enkel gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten die bovendien eerlijk verhandelt worden. Producten van The Body Shop zijn nooit getest op dieren en 100% vegetarisch. Daarnaast staat het bedrijf bol van milieuvriendelijke waarden en werken ze met 25 Community Fair Trade-leveranciers. Op de website kun je op een wereldkaart precies zien waar welke ingrediënten vandaan komen. Bovendien voert The Body Shop actie tegen allerlei onrecht in de wereld. Sinds 1994 zetten ze zich in om aandacht te vragen voor en geld in te zamelen tegen huiselijk geweld. Sinds 2004 is er wereldwijd bijna 5 miljoen euro gedoneerd aan lokale partners die zich inzetten voor preventie, en hulp en bescherming bieden aan getroffen vrouwen en kinderen. Sinds 1993 strijdt The Body Shop voor bekendheid en de opheffing van taboes rond hiv en aids, en is er bijvoorbeeld alleen al in de laatste twee jaar 1,2 miljoen euro ingezameld voor de Staying Alive Foundation, een internationale organisatie die in risicogebieden voorlichting geeft aan jongeren over veilig vrijen, hiv en leven met aids. Een andere campagne gaat over mensenhandel en behelst ook vooral het vragen van aandacht en geld voor hulp en voorlichting. ‘Beauty with a heart’ is dus meer dan alleen een slogan.

  Product reviews van body shop producten (wel in het engels!)

  Diensten van The Body Shop

  The Body Shop heeft winkels in alle winkelcentra van Nederland, maar ook kun je hun ethisch verantwoorde producten kopen in The Body Shop Online Store. Er is van alles te vinden. Cadeausets, gezichtsproducten zoals crèmes, reinigers, scrubs, maskers, serums en lipverzorging; lichaamsverzorging zoals body butters, body sorbets, deodorant, aromatherapie en zepen; haarproducten zoals shampoos en conditioners, maar ook borstels en kammen; geuren zoals parfums en geurstokjes; make-up zoals lippenstift, rouge, mascara, bronzers en nagellak. Ook vind je online een speciale pagina met aanbiedingen.

  Ben je lid van de Love Your Body Club (en dat kan gratis), dan krijg je een member card waarmee je punten spaart, die je vervolgens kunt besteden aan producten of kunt schenken aan een goed doel. Voor elke euro krijg je één punt en voor 50 gespaarde punten kun je een kortingsbon van 5 euro krijgen, met je verjaardag krijg je extra punten en vaak zijn er acties voor extra bonuspunten. Bovendien word je uitgenodigd voor speciale evenementen en sneak previews van de nieuwste producten en campagnes.

  Klachten over The Body Shop

  Via TheBodyShop.nl kun je allerlei informatie vinden over de producten, over het milieu en hoe je dat kunt steunen door bij The Body Shop te kopen en over praktische zaken zoals (gebruiks)voorwaarden en het membership. Wil je persoonlijk contact, dan kun je terecht in één van de winkels (een store locator vind je online) of doordeweeks telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

  Shop jij bij The Body Shop? Wat vind je van de producten, de service, de winkels? Deel hier je mening!

  Kent u kortingscodes of wilt u weten welke winkel het beste is; amsterdam of utrecht? Lees ervaringen en beoordelingen van mensen die iets kochten bij de body shop

  The Body Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

  5,4
  46% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5,8
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5,6
  Leveren
  rating
  5,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar

  Eind oktober bovenstaande kalender online gekocht en afgerekend a 120 euro. Een week later 2 knulllige mailtjes gehad dat de bestelling is geannuleerd omdat ze “een foutje hebben gemaakt”. Klantenservice is niet bereikbaar en op je mail krijg je gewoon geen antwoord. Na ruim een maand verder nog steeds het geld niet terug. Mensen koop niet bij TBS. Ze claimen diervriendelijk te zijn terwijl klantvriendelijkheid een eerste prioriteit zou moeten zijn. Schande!!

  Door: Sophia 02-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Lang wachten

  Hoe duurzaam ben je als bedrijf wanneer elke bestelling los vanuit Engeland moet worden vervoerd? Daarnaast dus ook niet klantvriendelijk, want het duurt veel langer dan bij concurrenten. Winst lijkt hier toch echt de belangrijkste pijler te zijn, anders zou je wel investeren in betere en milieubewuste levering. Als ik wist dat de bestelling uit Engeland zou komen dan had ik nooit besteld, ik vind het milieu namelijk wel belangrijk en wil niet bijdragen aan deze onzinnige extra belasting van het vrachtverkeer. Investeren in een distributiecentrum in NL zal te duur zijn denk ik. Ik shop hier daarom nu niet meer, bodyshop geeft veel minder om duurzaamheid dan ik dacht.

  Door: Annemieke 13-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6
  rating

  fijne maar wel dure artikelen

  ik heb een tijdje geleden online wat spulletjes gekocht bij de bodyshop en die zijn na ongeveer 2 weken aangekomen. Wist dat dit even kon duren en was tevreden. Ik ga meestal naar de fysieke winkel in Rotterdam want dan kun je de meeste produkten uitproberen.
  Geweldig dat deze produkten niet op dieren getest worden en ik ben verslaafd aan de produkten van de bodyshop.

  Door: gusta 09-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5
  rating

  KLACHT

  Bestellen en verkopen gaat snel...maar dan... en je kunt op geen enkele wijze contact krijgen met dit bedrijf....SLECHT!!!!

  Door: anoniem 27-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Het is nog niets een mogelijk om mijn verjaardagsbon te gebruiken!

  Ik wou net een bestelling plaatsen en mijn beloningsbon van 5 euro (die ik voor mijn verjaardag ''kreeg'' van Body Shop) inwisselen, maar na minstens 8x te hebben geprobeerd via de knoppen ''inwisselen'' en ''beloningen nu gebruiken'' ik krijg nog niet eens de mogelijkheid om het te gebruiken!! En bellen, voor hulp, nee bedankt!
  Fijne cadeau is dat. :/
  Ik heb ook gelijk opgegeven toen ik de laatste beoordelingen hier zag dat de bestellingen blijkbaar vaker niet eens aankomen. Niet motiverend…
  Prut website, heb je dus niets aan en kun je beter in de winkel zelfs. (Wat ik ook liever doe, maar door tijdgebrek wou ik het een keertje anders proberen)

  Door: Deli. 25-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Slechte service en GEEN levering

  Online artikelen besteld 22-10-2018 tot op heden nog niets binnen.
  Wel een track en trace van UPS (ehh geen DPD!)--> Shipment Progress Label Created 22/10/2018 13:49 er gebeurd verder niets....
  Vorige week contact gehad (chat) met de The Body shop ja het kan 7 dagen duren moet uit England komen (lijkt meer de Ali-express)
  Tot vandaag nog steeds geen pakketje afgeleverd pick up adres.
  Dus weer gekeken op de site geen Chat functie meer aanwezig ! mailtje gestuurd via de contactpagina geen mail van ontvangst gekregen dus of ze mijn mailtje ontvangen heb geen idee zeer slechte service anno 2018 !
  Verbeterpunten: Zet duidelijk op de site dat het meer dan 7 dagen gaat duren omdat het uit England moet komen (slechte logistiek dus en incomplete site) andere online sites zie je gewoon vandaag besteld voor 22:00 uur besteld morgen levering en je ziet voorraad status !

  Klantenservice moet service leveren aan de klant klant is koning anders kan je wel inpakken met je bedrijf.
  Als je contact zoek via de mail dat je een bevestigingsmail ontvangt.

  Kortom eerste en laatste keer dat ik hier bestel ben benieuwd of ze nog gaan reageren op korte termijn en dat ik alsnog mijn bestelde artikelen binnen krijg danwel mijn geld terug....

  Door: Erg 31-10-2018
  anna 07-11-2018

  Hallo, ik ben helaas in dezelfde situatie terecht gekomen. Echter wist de klanten service mij te vertellen dat de enige mogelijkheid was om mijn bestelling opnieuw door hen te laten plaatsen of volledig te annuleren. Ik moest dan 4-7 werkdagen weer wachten op mijn nieuwe bestelling. Ook ik had aangegeven dat ik het via een afhaalpunt wilde halen, maar dit was logistiek niet mogelijk vertelde de medewerker mij. Op eerdere mails die ik had gestuurd is nooit een reactie gekomen. Ook wist de klantenservice mij te melden dat als ik nog langer had gewacht op mijn bestelling de kans groot was dat hij niet zou komen, een redelijk aantal zendingen zouden zoek zijn geraakt. Ik adviseer iedereen om bij een vertraging de klantenservice te bellen om zeker te zijn dat je niet voor niets zit te wachten. Voorheen had ik altijd goede ervaringen met de webshop en levering, helaas is dat nu niet zo.

  Marloes Waal 29-11-2018

  Besteld, geen bevestiging ontvangen (wel betaald natuurlijk) en bij navragen via Facebook chat nul reactie. Wat is dit BERESLECHT!! Zo niet van deze tijd!

  Ellis 09-01-2020

  Hier ook twee producten besteld en betaald. Kreeg ik een wazig mailtje dat een product niet op voorraad was en het niet in rekening gebracht werd.. Ik had al betaald hoezo niet in rekening gebracht? Gemaild geen reactie Facebook geen reactie.. Dus gebeld zouden ze me iets anders opsturen en ik zou de verzendkosten van de nalevering dan niet nogmaals hoeven te betalen.. Maar het mooiste is het pakket wat wel zou komen is tot nu toe er nog altijd niet en zou volgens de mail er dinsdag al moeten zijn.. Afhaalpunt.. Dus zowel mijn eerste als tweede pakket wacht ik nog op. Ga maar weer eens bellen met de klantenservice die overigens slecht verstaanbaar Nederlands sprak!... En ook niet echt vriendelijk was maar snel snel afhandelde.. Hier bestel ik nooit meer. Ik vind hun producten geweldig maar dan maar in de winkel een a twee keer per jaar aangezien deze ver weg is voor mij... Mocht ik mijn bestellingen nooit krijgen of het word niet recht gezet koop ik hier natuurlijk nooit meer! Wat een waardeloze website en service...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Na 13 werkdagen nog steeds niet ontvangen

  Op 2 oktober heb ik een bericht gekregen dat mijn bestelling verzonden is, dit is ook het laatste bericht wat ik van ze heb gekregen. Ik heb contact opgenomen via het contactformulier op de webpagina, na een paar dagen wachten nog geen reactie, dus had ik hun een mail gestuurd. Tot op het heden ben ik nog steeds niet verder gekomen. Belachelijk dit.

  Door: Puck 18-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  webwinkel body shop

  Zeer slechte service bestelling geplaatst zou binnen 4 tot 7 dagen geleverd worden maar na 2 weken nog niets ontvangen geen enkel bericht. Gebeld krijg slecht nederlands sprekende dame aan de lijn die beweerde dat 1 van de 3 produkten die ik had besteld niet leverbaar was. Waarom rest dan niet verzonden is bleef onduidelijk. Men zou andere 2 produkten versturen weer binnnen 4 tot 7 dagen en geld retourneren van niet leverbare produkt. Ik raad iedereen af om via de webshop een bestelling te doen.

  Door: ruud van der horst 17-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2,5
  rating

  Slechte service voor dure middelen.

  Pluspunt is het product zelf. Minpunt is alles eromheen, ik had een week geleden een product besteld, en nog steeds niet geleverd. Je wordt niet op de hoogte gesteld van de status van je product. Mijn product werd zomaar teruggestuurd. Na gebeld te hebben werd mij beloofd dat ze mij terug zouden mailen met info wanneer het product binnen kwam. Geen mail gehad dus nogmaals gebeld, ze kunnen niks bieden, kunnen het pakket niet sneller verzenden (nodig voor een geplande vakantie) hebben het nergens op voorraad in een winkel. Kortom ik bestel hier niks meer! Je krijgt geen service van niks als dat nodig is.

  Door: Esther 14-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  slechte klantenservice mbt afhandeling verkeerde bezorging

  Ik had deze week een verkeerde bestelling van de body shop ontvangen. Ik heb het eerlijk gemeld en mag vervolgens het pakket weer terugsturen en de verzendkosten voorschieten. Ik mocht dan wel een product houden (waar ik geen belang bij had)>
  Ik gaf aan dat ik niet van plan was om het probleem van de body shop op te lossen en dit geen klantvriendelijke actie vond. Daar kwam bij dat ik mijn eigen bestelling nog steeds niet had ontvangen na 2 weken. Ik bestel dus niets meer bij de body shop. Als ik weer een verkeerde bestelling ontvang kan ik weer " aan het werk." Ik wil gewoon mijn eigen bestelling en niet aan het werk gezet worden. Echt jammer.

  Door: Hanneke Wiefferink 19-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Dissappointed

  I used Body Shop products for more than 6 years. For facial wash I used to use Seaweed, then when Aloe Vera came I read the review and product description that it is for sensitive skin. I have sensitive skin and I want to try Aloe facial wash. At first use, I felt the product was so soft at hand and face. but then there was reaction after that on my face, i was thinking maybe it was because the transition, ok let's wait. Then after a week, the reaction on my face becoming worst, there was red spot underneath my skin (allergy reaction) like a lot, itchy and warm. It was so horrible to make me ashamed to get out of my house. Then i changed back to Seaweed, i hope my face can recover soon! how dissapointed i am, it said natural ingredients, soft or whatsoever but gave such bad reaction to my face. I tried to post the review on the bodyshop nl but got rejected as they say i'm not following the guidelines, which doesn't make sense. I'm pretty sure they rejected my review to gave bad rating and bad review.

  Door: cerryl 20-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Winkel top, online een drama..

  In het weekend van black friday heb ik online een bestelling geplaatst. Met een levertijd van 5-7 werkdagen wist ik dat het iets langer zou duren, maar toen ik na een week nog geen pakketje had op mijn afhaalpunt heb ik toch maar contact gezocht met de klantenservice. Eerst via de mail, maar daar bleef reactie op uit dus na 2 dagen heb ik gebeld. Toen kreeg ik te horen dat mijn bestelling er al had moeten zijn & het niet klopte. Ze zou het voor mij uitzoeken en hier zou ik een mail over ontvangen.

  De volgende dag had ik geen mail en besloot ik nogmaals contact op te nemen. Toen is na 1,5 week mijn bestelling opnieuw verzonden & zou ik het thuis geleverd krijgen. Omdat ik zelf niet thuis was op dat moment besloot ik het later te wijzigen in een dpb pick up point. Toen ik daar mijn bestelling ophaalde schrok ik aller eerst van de staat waarin de doos verkeerde en de grote van de doos. Ik kon mij niet voorstellen dat mijn producten daar heel in zouden passen en mijn gevoel was juist. Van de 2 ronde blikken die ik heb besteld was van 1 niet veel meer over. Deze was volledig plat geslagen en compleet misvormd, maar ook de tweede bol was volledig beschadigd en lelijk. Daarnaast ontbrak een product dat ik er nog bij had besteld & ik zag al op tegen nogmaals de klantenservice bereiken en nog een week wachten, want ondertussen waren we 2,5 week verder.

  Ik besloot langs de winkel te lopen en hier mijn ongenoegen uit te spreken en ook te laten zien hoe ik mijn bestelling had ontvangen. Gelukkig zijn de medewerkers in de winkel een stuk vriendelijker en oplossingsgericht. Van hun heb ik 2 nieuwe blikken uit de winkel meegekregen & ook het missende product. De dame schrok ook heel erg van de staat waarin de producten verkeerde en gaf aan hier een serieuze melding van te willen maken.

  Al met al ben ik heel blij dat de medewerkers in de winkel snel en goed hebben gereageerd, maar ik weet zeker dat ik nooit meer online bestel bij deze winkel.

  Door: Anoniem 16-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Black Friday Sale!

  Gisteren met de Black Friday Sale wat leuks gekocht met 40% korting! Kijk, zo doe je dat. Al die winkels in de kalverstraat die zitten te adverteren met Superrrr Black Friday Sale en dan 10% korting geven. Hoe sneu is dat? Vorig jaar in Amerika geweest en daar is het standaard om met Black Friday 40% of meer te geven.
  Super dat The Body Shop daar wel aan mee doet!
  En de gratis verzending is ook prettig, scheelt toch :-)

  Door: Pieter 25-11-2017
  ricky 05-12-2017

  Fijn zo'n review. Ik heb besteld keurig betaald. Kreeg geen bevestiging en dus ook geen producten en moet nu al weer 8 dagen wachten totdat ze mijn geld terugstorten.

  ricky 05-12-2017

  Ik heb eens alle reviews gelezen. Een groot drama. Wordt het geen tijd om radar eens in te lichten.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Slechte site en levering

  Op 30 juli voor € 61,00 spullen besteld die op 11 augustus nog niet waren afgeleverd. Volgens de vriendelijke dame van de klantenservice kon ze de bestelling wel vinden in haar systeem maar die was niet goed gegaan. De spullen konden ook niet meer geleverd worden, ik moest opnieuw de bestelling doen!!!! En het geld wordt teruggestort, maar dat kan wel 15 dagen duren. De Ideal betaling duurde amper een minuut en de terugbetaling kan 15 dagen duren? Moet via Engeland legde de dame uit. Body Shop, de online winkel mag echt wel wat beter. Jullie producten zijn best aan de prijs, dus hier mag ook wel in geïnvesteerd worden.

  Door: Marcelle de la Porte 11-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Drama

  Wat een nachtmerrie, ik was mijn wachtwoord vergeten en dus heb ik die opnieuw geprobeerd op te vragen....maar dat is me nooit gelukt. Ik heb 4x een nieuw wachtwoord aangevraagd en kreeg maar 3x een (belachelijk lange) link doorgestuurd die maar 8 uur geldig is. Helaas ben ik niet altijd in de gelegenheid binnen 8 uur te reageren omdat ik voor werk veel reis en dus was het weer verlopen en kon ik weer van voor af aan beginnen. Toen ik uiteindelijk binnen die 8 uur de link aan klikte, werkte het helemaal niet. Ik heb 2x met de klanten service gebeld maar ze konden niets voor me doen.
  Nooit meer!

  Door: Desiree 10-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  product niet af te leveren

  het product wat ik besteld heb en op voorraad was is nooit afgeleverd, omdat het niet afgeleverd kon worden..... ja echt waar, op een bestaand adres notabene. Ik kon mijn geld terugkrijgen en dat zou minimaal 3 weken duren, mag het hopen, of een ander adres opgeven......???
  Ik heb per email de afspraak bevestigd dat ik mijn geld terug wil, maar zelfs daarover had ze al twijfels of dat zou lukken...??? Nooit meer iets van de bodyshop, zo onbetrouwbaar en ik had dit kunnen weten als ik eerder alle ervaringen had gelezen. En dan die email als je iets besteld hebt, hoog van de toren blazen dat ik mijn dag heb en de buit bijna binnen heb.......
  Waardeloos bedrijf dat blijkbaar niet in staat is welke afspraak of bestelling dan ook waar te maken

  Door: anja welvaarts 19-06-2017
  Jasmina 24-06-2017

  Ik heb 2 weken geleden een lippen balsem besteld en ik heb niet eens een bevestigingsmail ontvangen en ik heb ook een week geleden een mailtje gestuurd maar nog steeds geen reactie, ik betwijfel of ik nu m'n geld of pakket nog krijg. Welk mail adres had jij gebruikt?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Site en bestelling

  Op de site besteld: bij levering naar Bruna zou de levertijd 2-4 dagen zijn. Na 4 dagen gebeld. Moest nog uit Engeland komen!!!
  Klantenservice: "alle bestellingen doen er 5-7 dagen over. Dat hebben we op de site laten aanpassen." Mooi, maar niet toen ik bestelde.
  Algemene voorwaardes kun je nalezen op de details zegt de site. Moet je eens proberen op te zoeken "Algemene voorwaardes" / "Algemene voorwaarden" --> 0 resultaten
  Als je delivery begint te typen in de searchbox krijg je allemaal mooie opties. Tot je ze selecteert --> 0 resultaten
  Dan "Over ons", bingo! 4 tot 7 werkdagen.

  Nogmaals kopen bij de Body Shop? --> NEE
  Niet voordat de Body Shop de eenentwintigste eeuw is binnengeslopen.

  Door: Richard Kooijman 12-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Moeilijke huid advies Bodyshop goed

  Hallo ,

  Ik kom best wel vaak bij de Body Shop. Ik hou heel erg van de producten. Ik heb een hele moeilijke huid en ik kan niet zo veel verdragen qua crèmes. Maar ik heb het wel extra nodig.

  Bij de Bodyshop heb ik mij laten adviseren en ik heb gemerkt dat ik hier meerdere producten goed kan gebruiken, het reageert goed op mijn huid en daar ben ik heel blij mee. In de winkel zijn ze erg vriendelijk en ik kon meerdere producten testen om te kijken hoe het reageert op mijn huid.

  Kan zijn dat het beter werkt omdat er minder chemische spullen in deze crèmes zitten? Maar ik weet het niet. Ben in ieder geval erg blij met deze service en dat ik weer eens een creme kan gebruiken.

  Groetjes,
  Anneke

  Door: Anneke 17-01-2017
  Ronald 03-02-2017

  Ik heb ook slechte ervaringen bestel je en betaal je met paypal dan moet je eerst inloggen met paypal daarna op betalen drukken (ehhh betalen we dan) dan kom je terug op op de website van de bodyshop met een error dat er iets met het aflever adres is en of je dat wil aanpassen adres is niet aan te passen alternatief adres zoals dpd droppoint is niet te selecteren. het lijkt me logischter dat je eerst al die dingen krijgt en op het allerlaatst(als alles goed is) je dan pas gaat betalen. kortom, website uit het jaar 0

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  slechte service

  Nadat ik mijn bestelling geplaatst en betaald had, kreeg ik een bericht dat ik niet betaald had. Opgebeld naar klantenservice of de bestelling niet gewoon uitgevoerd kon worden, nee dat kon niet terwijl men kon zien dat de bestelling gewoon betaald was maar niet bevestigd. Normaal is dat je bestelling dan alsnog gewoon geleverd wordt. Tevens moet men nog 3 weken wachten eer het eigen geld terug gestort wordt. Fijne producten, maar die hebben meer firma,s. Koop voor mezelf hier na alle gedoe niets meer, heb nu een ander merk ontdekt. De website zelf is ook erg onoverzichtelijk.

  Door: katie 17-01-2017
  Ronald 03-02-2017

  Ik wacht inmiddels ook al weer een tijd. Ik weet niet of ik betaald heb maar mijn bestelling loopt in ieder geval helemaal vast. Het begon al dat mijn complete account niet meer bestond. ik kon niet meer inloggen. ook opvragen van mijn wachtwoord werkte niet meer want de site kende mijn email adres niet. het lijkt er op dat ze de complete site gewoon gewist hebben alle bestellingen van vroeger weg geen 10% op je volgende bestelling ook met ideal betalen werkt(gelukkig niet meer) waardoor ik het met paypal heb geprobeerd. ook geen succes maar daar kan je het geld in ieder geval nog mee terughalen bij ideal is het weg en krijg je het nooit meer trerug. blijf het een rare site vinden. Ik kocht altijd kadootjes voor mijn vriedin bij thebodyshop maar deze site is nu zo slecht aan het worden. Ik wil wel bestellen maar het werkt gewoon niet meer. Kortom, ik ga geen bodyshop artikelen meer bestellen en koop wel iets anders. Waardeloos

  katie 23-02-2017

  Na geen reactie te hebben gekregen op diverse mails van mijn kant, nog steeds mijn geld niet terug. Vind dit absurd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  nooit meer!

  Op 3 januari een bestelling geplaatst in de webshop. Op 9 januari eens in mijn account gekeken hoe het met mijn bestelling zat. Tot mijn verbazing lees ik dat mijn bestelling -zonder berichtgeving- is geannuleerd! Het contactformulier op de site ingevuld met een verzoek om toelichting maar nu, een week en nog eens twee berichten verder, nog steeds geen reactie! Waardeloos... Ik hoop maar dat ik mijn geld (ik betaalde mijn bestelling met iDeal) terug krijg, maar ik vrees het ergste. Ik shop veel online, maar zo'n slechte service heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt.

  Door: Sonja 16-01-2017
  Mieke 26-01-2017

  Helaas zelfde verhaal... 6/1 geld afgeschreven maar niets ontvangen. Op de mail komt geen reactie en telefonisch of per chat zijn ze niet bereikbaar!

  katie 10-02-2017

  Ben nu vier weken verder maar nog steeds niet mijn geld terug ondanks meerdere keren bellen naar klantenservice.

  Sonja 10-02-2017

  Update: na een week of drie ontving ik eindelijk per email bericht. Geen excuses, enkel de mededeling dat het aankoopbedrag zou worden teruggestort. Alleen zou dat 15 werkdagen (3 weken!) kunnen duren. Vandaag, bijna 6 weken na mijn bestelling, is er nog steeds niks teruggestort. Ik ben blij dat het om een relatief kleine bestelling ging, maar het gaat natuurlijk om het principe. Van klantvriendelijkheid hebben ze bij The Body Shop volgens mij nog nooit gehoord :-(

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over The Body Shop

  Uw beoordeling