NederlandReview

  Ervaringen Textring.eu

  Als u op zoek bent naar een bijzondere ring, dan kiest u vaak voor een glad exemplaar met een eventuele gravure aan de binnenzijde. Maar hoe leuk zou het niet zijn als er tekst op de buitenzijde van de ring zou staan? Een dergelijke ring kunt u bij Textring.eu bestellen. Hier leest u wat anderen van Textring.eu vonden.

  Over Textring.eu
  Shanna Deurloo zat op de kunstacademie en kreeg de opdracht: maak een sieraad voor jezelf. Dit werd een ring die de drager eraan moest herinneren welke keuzes hij had in zijn/haar leven. Op de ring stonden woorden zoals genieten, relaxen en lachen maar ook minder leuke zoals twijfelen, boos en huilen. Door de dag heen kan de drager de emoties en daden van dat moment naar boven draaien. Dit maakt de drager bewust van dat wat hij/zij op dat moment voelt of doet, maar herinnert er ook aan dat hij/zij een keuze heeft. Deze ring ging een eigen leven leiden. De docent bestelde een ring voor zichzelf en ook vrienden wilden deze ring. Daarna kwamen er kennissen die deze ring als trouwringen wilden dragen. In 2007 hebben acht kunstacademiestudenten na hun afstuderen op de Dutch Design Week gestaan. Daar werd de ring opgepikt door journalisten. Een artikel in de Viva Mama en Eigen Huis & Interieur volgde. Onbekende mensen wilden de ring ook bestellen. Daarom is Shanna Deurloo in 2008 samen met Robert Jan het bedrijf Textring gestart. In juni 2008 namen zij deel aan de Zilverdag in Schoonhoven en huurden zij een stand op de trademart in Utrecht. In december 2008 werd door hen een advertentie geplaatst in Trouw, Volkskrant, NRC en NRC next. Dit zorgde dat Textring op de kaart stond en zij hun banen konden opzeggen om fulltime met Textring bezig te kunnen zijn. In 2012 ging Shanna Deurloo alleen verder met het bedrijf dat nog steeds goed draait.


  Textring

  Diensten 
  In de webshop kunt u kiezen uit o.a. de volgende ringen:

  Textring en Drawring
  Trouwringen
  Speciale Ringen
  Steden Ringen
  Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een geboortekaartje te laten vertalen naar een ring. Dit is o.a. mogelijk doordat de afbeeldingen met behulp van een laser worden geplaatst. U kunt zelf ook een ring samenstellen, en wanneer u uw maat niet weet, kunt u deze opmeten met de ringmaat meter die u kunt bestellen bij het onderdeel ‘accessoires’.

  Klachten
  Wanneer u zelf in grote mate een ring samenstelt, wordt u eerst een voorbeeld toegezonden zodat u kunt zien of de ring gaat worden zoals u verwacht. Voor verdere vragen en informatie kunt u contact opnemen via:

  info@textring.eu, 06 2422 6595 of 088 83 987 65, Textring.eu, Sparrendreef 13, 4132 XW Vianen UT

  Uw ervaring is belangrijk!

  Heeft u al eens een bijzondere ring besteld bij Textring.eu? Vertel ons hier dan over uw ervaring. Is het geworden zoals u had verwacht, of zijn uw verwachtingen misschien zelfs overtroffen? Dan is het goed dat u uw mening hierover op Nederlandreview.nl deelt. Zo helpt u anderen met het bepalen van hun keuze.

  Lees reviews van klanten van Textring.eu die u voor gingen bij de koop van een bijzondere trouwring of persoonlijke ring! Hoe is de kwaliteit en de prijs?

  Textring.eu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  4

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Mooie ring besteld voor mijn vriendin

  Jolien Buijs21-03-2017

  Omdat mijn vriendin mij het afgelopen jaar heel erg heeft gesteund, wilde ik graag een mooi cadeautje als dank voor haar kopen. Ik wilde iets waardoor ze altijd aan me zou blijven denken, dus koos ik voor een ring. Het moest wel een bijzondere ring worden. Bij Textring.eu vond ik uiteindelijk precies wat ik zocht. Je kunt hier namelijk een tekst aan de buitenkant van de ring laten graveren. Op deze manier wilde ik haar graag mijn dank uitspreken en haar zo blijven herinneren aan de steun die ze me gegeven heeft. De aanschafprijs is hoog, maar ik vond het zeker de moeite waard. Mijn vriendin draagt de ring dagelijks en was er erg blij mee.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Schrijf zelf een review over Textring.eu

  Uw beoordeling