NederlandReview

  Ervaringen Textring.nl

  Een ring is sowieso een bijzonder sieraad, maar hij kan nog veel bijzonderder. Van zo’n sieraad wil Tekst-Ring je graag voorzien. Maar hoe bijzonder zullen die draairingen nou echt zijn? Zullen die gouden ringen nou wel echt zo lang mooi blijven? Zal zo’n sieraad echt een geschikt cadeau bij een geboorte of bruiloft zijn? Hoe zal zo’n trouwring er in het echt uitzien? Zal je zo’n ring niet al snel kwijt zijn? Zal de bezorgservice van Tekst-Ring je combinatiering wel op tijd bij je thuis komen bezorgen? En zal de klantenservice van Tekst-Ring je in ieder geval aanhoren als je een klacht over de cijferring hebt? Alleen mensen die al eens een sieraad van Tekst-Ring hebben gekocht kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij over deze sieradenwinkel denken. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen kunnen je laten zien wat er van Tekst-Ring verwacht kan worden.

  Over Tekst-Ring

  Tekst-Ring is een sieradenwinkel. Het bedrijf is begonnen als een opdracht voor de kuntacademie waarbij een sieraad voor jezelf gemaakt moest worden. Shanna Deurloo maakte doen een ring die verschillende woorden bevat. Je kunt de ring draaien zodat het woord dat je ziet bij je stemming past. Het doel van het sieraad was (en is) om te laten zien dat iedere emotie en daad ook, in ieder geval voor een deel, een keuze zijn. De ring werd een succes en Tekst-Ring was geboren. Nog steeds zijn deze draairingen te koop. Maar er zijn ook ringen met tekst in plaats van woorden. Verder zijn er nog dingen met cijfers, steden of het alfabet erin verwerkt. Sommige zilveren ringen zijn mooi als relatiering terwijl gouden ringen goed als trouwring gedragen kunnen worden. En ook bij een geboorte kan het een mooi geschenk zijn om zo’n bijzondere ring te geven. Er kan een naam, geboortekaartje of zelfs kindertekening in het sieraad worden verwerkt. Zo wordt de ring heel persoonlijk.


  Textring

  Diensten van Tekst-Ring

  De ringen van Tekst-Ring kunnen online worden besteld. Je kunt de ring dus persoonlijk maken door eigen woorden, namen of andere gegevens in te sturen. Op die manier kan de ring naar wens aangepast worden en heb je een echte unieke ring zoals niemand anders heeft. In ieder geval zal de bezorgservice van Tekst-Ring de ring zo snel mogelijk naar je opsturen. Ook is er een Tekst-Ring klantenservice voor het geval er iets niet helemaal goed blijkt te zijn te gaan.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Tekst-Ring

  Heb jij al zo’n ring van Tekst-Ring? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze sieradenwinkel. Hoe makkelijk was het nou echt om een sieraad te bestellen via hun website? Paste de ring goed om je vinger? Zag de ring er echt uit als een trouwring of geboortering? Duurde het lang voor de bezorgservice van Tekst-Ring de ring kwam bezorgen? En kon de klantenservice van Tekst-Ring je helpen toen de ring niet helemaal naar wens was en aangepast moest worden? Laat een Tekst-Ring review achter en vertel ons wat jouw mening over deze sieradenwinkel nou eigenlijk is.

  Als u op zoek bent naar een bijzondere ring, dan kiest u vaak voor een glad exemplaar met een eventuele gravure aan de binnenzijde. Maar hoe leuk zou het niet zijn als er tekst op de buitenzijde van de ring zou staan? Een dergelijke ring kunt u bij Textring.eu bestellen. Hier leest u wat anderen van Textring.eu vonden.

  Over Textring.eu

  Shanna Deurloo zat op de kunstacademie en kreeg de opdracht: maak een sieraad voor jezelf. Dit werd een ring die de drager eraan moest herinneren welke keuzes hij had in zijn/haar leven. Op de ring stonden woorden zoals genieten, relaxen en lachen maar ook minder leuke zoals twijfelen, boos en huilen. Door de dag heen kan de drager de emoties en daden van dat moment naar boven draaien. Dit maakt de drager bewust van dat wat hij/zij op dat moment voelt of doet, maar herinnert er ook aan dat hij/zij een keuze heeft. Deze ring ging een eigen leven leiden. De docent bestelde een ring voor zichzelf en ook vrienden wilden deze ring. Daarna kwamen er kennissen die deze ring als trouwringen wilden dragen. In 2007 hebben acht kunstacademiestudenten na hun afstuderen op de Dutch Design Week gestaan. Daar werd de ring opgepikt door journalisten. Een artikel in de Viva Mama en Eigen Huis & Interieur volgde. Onbekende mensen wilden de ring ook bestellen. Daarom is Shanna Deurloo in 2008 samen met Robert Jan het bedrijf Textring gestart. In juni 2008 namen zij deel aan de Zilverdag in Schoonhoven en huurden zij een stand op de trademart in Utrecht. In december 2008 werd door hen een advertentie geplaatst in Trouw, Volkskrant, NRC en NRC next. Dit zorgde dat Textring op de kaart stond en zij hun banen konden opzeggen om fulltime met Textring bezig te kunnen zijn. In 2012 ging Shanna Deurloo alleen verder met het bedrijf dat nog steeds goed draait.


  Diensten


  In de webshop kunt u kiezen uit o.a. de volgende ringen:

  Textring en Drawring
  Trouwringen
  Speciale Ringen
  Steden Ringen
  Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een geboortekaartje te laten vertalen naar een ring. Dit is o.a. mogelijk doordat de afbeeldingen met behulp van een laser worden geplaatst. U kunt zelf ook een ring samenstellen, en wanneer u uw maat niet weet, kunt u deze opmeten met de ringmaat meter die u kunt bestellen bij het onderdeel ‘accessoires’.

  Klachten

  Wanneer u zelf in grote mate een ring samenstelt, wordt u eerst een voorbeeld toegezonden zodat u kunt zien of de ring gaat worden zoals u verwacht. Voor verdere vragen en informatie kunt u contact opnemen via:

  info@textring.eu, 06 2422 6595 of 088 83 987 65, Textring.eu, Sparrendreef 13, 4132 XW Vianen UT

  Uw ervaring is belangrijk!

  Heeft u al eens een bijzondere ring besteld bij Textring.eu? Vertel ons hier dan over uw ervaring. Is het geworden zoals u had verwacht, of zijn uw verwachtingen misschien zelfs overtroffen? Dan is het goed dat u uw mening hierover op NederlandReview deelt. Zo helpt u anderen met het bepalen van hun keuze.

  Lees reviews van klanten van Textring.eu die u voor gingen bij de koop van een bijzondere trouwring of persoonlijke ring! Hoe is de kwaliteit en de prijs?

  Textring.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Textring.nl

  Uw beoordeling

  Mooie ring besteld voor mijn vriendin

  Omdat mijn vriendin mij het afgelopen jaar heel erg heeft gesteund, wilde ik graag een mooi cadeautje als dank voor haar kopen. Ik wilde iets waardoor ze altijd aan me zou blijven denken, dus koos ik voor een ring. Het moest wel een bijzondere ring worden. Bij Textring.eu vond ik uiteindelijk precies wat ik zocht. Je kunt hier namelijk een tekst aan de buitenkant van de ring laten graveren. Op deze manier wilde ik haar graag mijn dank uitspreken en haar zo blijven herinneren aan de steun die ze me gegeven heeft. De aanschafprijs is hoog, maar ik vond het zeker de moeite waard. Mijn vriendin draagt de ring dagelijks en was er erg blij mee.

  Door: Jolien Buijs21-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  FAQ

  Is Textring.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Textring.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Textring.nl actief?

  Textring.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Textring.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.