NederlandReview

  Ervaringen Telescoop-expert | Frank

  Soms wil je iets gewoon even beter bekijken. Met objecten die nou eenmaal ver weg zijn is het niet altijd mogelijk dicht genoeg in de buurt te komen. Je kunt ze dan dichterbij halen via een telescoop. Zo’n telescoop kun je krijgen bij Telescoop-expert. Maar wat voor een kwaliteit telescopen biedt deze winkel aan? Zullen ze je echt helpen om iets dat veraf is beter te kunnen zien? Hoe ver zal je met zo’n telescoop kunnen zien? Zal het lang duren voor het statief door de bezorgservice van Telescoop-expert bezorgd wordt? En wat voor een klantenservice verleend deze telescoopwinkel als je ze nodig lijkt te hebben? De enigen die je dat allemaal echt kunnen vertellen zijn klanten van Telescoop-expert. Lees dus hun reviews om erachter te komen wat deze klanten werkelijk van Telescoop-expert vinden. Hun meningen, beoordleingen, cijfers en ervaringen kunnen je helpen om een beter beeld te krijgen van Telescoop-expert.

  Over Telescoop-expert

  Telescoop-expert is een winkel die telescopen verkoopt. Ze vallen onder Frank, een bedrijf dat ook zit achter andere webshops zoals Drone-expert, Vijver-expert, Trampoline-expert, Tuinhuis-experts.nl en Verrekijker-expert. Bij Telescoop-expert richten ze zich op telescopen en andere manieren om ver te kunnen zien. Ze hebben bijvoorbeeld een groot assortiment telescopen. Dit assortiment bestaat uit refractor-telescopen, beginnerstelescopen, spiegeltelescopen, catadioptrische telescopen, kindertelescopen, GoTo-telescopen en nog veel meer. Ook hebben ze wat oculairs in de aanbieding. Hieronder vallen oculairsets, filtersets, oculairadapters, Barlowlensen en nog veel meer. In hun categorie astrofotografie vind je camerahouders, focal reducers, camera-adapters, CCD camera’s, COS camera’s en comacorrectors. Hun categorie statieven en toebehoren bevat volgmotoren, telescoopstatieven, GPS-modules, zwaluwstaarten, contragewichten, anti-vibration pads enzovoort. En dan hebben ze nog andere accessoires zoals koffers, draagtassen, wedges, dauwkappen, boeken, software, stroomadapters en nog veel meer. Je wilt je camera of telescoop immers wel veilig mee kunnen nemen en tijdens het kijken of filmen niet gestoord worden door vervelende invloeden van je omgeving. Merken die je bij Telescoop-expert kunt vinden zijn Meade, Bresser, National Geographic, Celestron en Byomic.


  Wat beelden van de ruimte en de planeten.

  Diensten van Telescoop-expert

  De telescopen en andere producten van Telescoop-expert zijn eenvoudig online te bestellen door gebruik te maken van hun webshop. Je selecteert de telescoop die je wilt en doet hem zo in je digitale winkelmandje. Zodra de betaling rond is en je bestelling geplaatst zal de bezorgservice van Telescoop-expert erop toezien dat jouw bestelling veilig bij je aankomt. Daarnaast is er nog een Telescoop-expert klantenservice voor het geval er problemen of vragen zijn die beantwoord moeten worden. Ook staan ze klaar met informatie en advies.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Telescoop-expert

  Heb jij al een telescoop van Telescoop-expert in huis? Of je nou een professionele telescoop hebt of eentje voor een beginner, wij horen graag meer over jouw ervaring met Telescoop-expert. Hoe makkelijk zijn die telescopen in de praktijk te hanteren? Konden ze je echt helpen om dingen van veraf dichterbij te halen of kon je de sterren nog steeds slecht zien? Duurde het lang voor de bezorgservice van Telescoop-expert de oculair naar je opstuurde? En wat is jouw mening over de klantenservice van Telescoop-expert? Schrijf een review en vertel ons wat jij werkelijk van Telescoop-expert vindt.

  Telescoop-expert | Frank
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Telescoop-expert | Frank

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Telescoop-expert | Frank een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Telescoop-expert | Frank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Telescoop-expert | Frank actief?

  Telescoop-expert | Frank is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Telescoop-expert | Frank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.