NederlandReview

  Ervaringen RTL Telekids Toys

  Helaas gaan er de laatste tijd in de winkelstraten nogal wat speelgoedwinkels verloren. Online is gelukkig nog genoeg op dat gebied te vinden, en als jouw kind of jouw neefje, nichtje, kleinkind jarig is dan kun je nog genoeg speelgoed vinden. Eén van de aanbieders van speelgoed is Telekids Toys. Hoe goed het aanbod en de prijzen zijn, en alles wat er nog meer bij komt kijken, lees je hier op NederlandReview!

  Over Telekids Toys

  Telekids Toys is een online speelgoedwinkel die nog niet heel lang bestaat en levert in België en Nederland. Het bedrijf dat achter de website zit is Global Brands Online B.V. uit Laren. Je kunt bij hen van alles vinden op het gebied van speelgoed. Van dingen die bekend zijn van Tv-programma’s als Telekids, maar ze verkopen ook allerlei bekende merken speelgoed. Er zijn regelmatig acties, weekaanbiedingen en unieke producten in de webshop te vinden. Daarnaast krijg je bij Telekids Toys bij iedere bestelling gratis een kleine verrassing. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en/of ze volgen op Facebook.


  25 Jaar Telekids met Carlo en Irene!

  Diensten

  In de online webshop vind je de artikelen aangeboden in verschillende categorieën:

  • Bekend van TV
  • Speelgoed
  • Leeftijd: Hier kun je zoeken vanaf een leeftijd van 0 maanden t/m 12+ jaar.
  • Merken: Zoals Lego, Playmobil, Little Tikes, MB, Mattel, etc.
  • Karakters: Zoals Brandweerman Sam, Maya de Bij, Hello Kitty, Woezel en Pip, etc.
  • Buitenspeelgoed: O.a. Glijbanen, Skelters, Vliegers, Zandbakken, etc.
  • Kinderfietsen
  • Sale

  Je kunt je bestelling betalen met Ideal, automatische incasso, digitale acceptgiro of met creditcard.

  Door de handige indeling van de site kun je gemakkelijk een cadeautje vinden. Kijk bijvoorbeeld eenvoudig op leeftijd en geslacht, dan staat er genoeg om uit te kiezen.

  Klachten

  Bij Telekids Toys kun je standaard binnen 30 dagen je bestelling retour sturen volgens de regel '30 dagen niet-goed-geld-retourgarantie’. Je kunt in deze periode je product zonder opgaaf van reden retour sturen. Liever horen zij wel de reden, zodat zij daar in de toekomst op in kunnen spelen. Voordat je het artikel terugstuurt, dien je het voor retour aan te melden via het contactformulier op de site. Ook klachten kunnen worden doorgegeven via het contactformulier. Als extra zekerheid kun je er nu tijdens het bestellen ook voor kiezen om je niet-goed-geld-terug garantie voor een klein bedrag te verlengen naar een periode van één jaar. Binnen dat jaar krijg je dan ook je complete aankoopbedrag terug.

  Heb jij al eens speelgoed gekocht bij Telekids Toys?

  Vertel hier alles over jouw ervaringen met deze webshop. Zo kun je anderen helpen bij het kiezen voor een winkel die doet wat zij beloven.

  Wat zijn de ervaringen met Telekids Toys, bieden zij genoeg aan voor alle leeftijden? Of valt de uitgebreidheid van het aanbod tegen in de praktijk?

  RTL Telekids Toys
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over RTL Telekids Toys

  Uw beoordeling

  Telekids Toys sale weigert levering

  Op de hele webshop staat dat het sale is maar Telekids Toys weigert hun eigen aanbiedingen te leveren. Oplichting volgens het wetboek.

  Pas op bij bestellingen bij deze webshop.

  Door: Liam28-12-2018
  LB15-02-2019

  Bedoelt u dat u uw geld kwijt bent maar bestelling niet ontvangen heeft? Is hier aangifte van gedaan? En wat is het verdere verloop geweest? Met 1 zwaar positieve en 1 zwaar negatieve ben ik een beetje in de war wat nu waar is.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Goed speelgoed vinden

  Bij ons in het dorp zat vroeger een speelgoedwinkel maar die is helaas verdwenen. Daar doe je niets aan, maar ik wilde wel een leuk kado voor mijn neefje kopen. Ik kwam uiteindelijk terecht op de website van RTL Telekids Toys. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bijzonder verrast was over de site. Met name de indeling van de site vind ik bijzonder goed. In een oogopslag kan je zien welke producten geschikt zijn voor welke leeftijden en dat is natuurlijk altijd prettig als je niet dagelijks bezig bent met de aanschaf van speelgoed. Daarom was ik al tevreden, maar mijn tevredenheid nam alleen maar verder toe toen ik zag hoe simpel en makkelijk het is om te bestellen. Het bestalen verloopt heel eenvoudig en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis. Dat is natuurlijk alleen maar fijn als je bijvoorbeeld een verjaardag vergeten bent. Hele fijne website.

  Door: Oosting07-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is RTL Telekids Toys een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over RTL Telekids Toys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is RTL Telekids Toys actief?

  RTL Telekids Toys is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RTL Telekids Toys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.