Tegeldepot

5.3

Bestellen

3.6

Service

5.5

Prijs

4

Levering

32.1%

Zou hier weer kopen

Tegeldepot

Een verbouwing van het toilet of de badkamer kan flink in de kosten lopen. Er zijn tegenwoordig ook discountshops te vinden in tegels en sanitair. Vraag is alleen; is het ook wat? Dan is het fijn als klussers en klanten van een winkel die je voor zijn gegaan, daar een recensie over schrijven en beoordelingen geven. Of misschien is dat wel de hele rede dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Schrijf in dat geval dan gerust een review van jouw ervaring, want jouw mening telt echt! Je helpt er namelijk toekomstige consumenten mee bij het vormen van een beeld en het maken van een keuze. Alvast bedankt!

Badkamer verbouwen

Soms is het gewoon nodig, want ook een badkamer, douche of wc kan zijn beste tijd gehad hebben. Je kunt er voor kiezen om enkel te vervangen wat stuk is, zoals de wastafel, nieuw planchet, wastafelkraan of doucheset, maar je kunt ook groots uitpakken en die paar vierkante meter helemaal zo maken als je zelf wilt. Wie weet wil je wel een stortdouche, een thermostatische douchekraan, glazen douchecabine met een schuifdeur (waarbij een nieuwe douchebak gewoon beter staat) en een ligbad. Past het oude toilet er nog wel bij? En als je dan toch bezig bent, is een badkamermeubel met verlichting boven de spiegel ook zo gedaan. Net als die radiator trouwens. Geeft toch een mooier totaalbeeld. Maar vergeet in je enthousiasme vooral de afvoer en de sifon niet, want anders wordt het wat vervelend.

Afwerking met mooie mozaïktegels

Of met gewone tegels, dat kan natuurlijk ook. De keuze is tegenwoordig behoorlijk en dat maakt het kiezen soms lastig. Er zijn legio vloertegels en wandtegels verkrijgbaar in allerlei kleuren, materialen (zoals keramisch, glas of natuursteen) en uitvoeringen. Om nog maar te zwijgen over het arsenaal van tegelstrips, tegelplinten en stroken. Het voordeel is wel dat je het ontwerp zo persoonlijk mogelijk kunt maken. Met het juiste onderhoudsmiddel, kun je nog lang van het resultaat genieten.Tegeldepot

Voluit heet deze webshop het Sanitair & Tegel Depot. Je kunt hier terecht voor dus zowel sanitair als de tegels, voor zowel de inrichting van de ruimte als de afwerking. Verder verkopen ze ook allerlei onderdelen en toebehoren, en zijn de artikelen die in de actie of reclame zijn, in een apart kopje ondergebracht. Alle bestellingen worden gratis verzonden en hebben een bedenktijd van 14 dagen. Naast de webwinkel, beschikt het bedrijf ook over een showroom in Zeewolde die alleen op zondag gesloten is.

Recensies voor en door consumenten

Of je nu een doe-het-zelver bent of de klus had uitbesteed, je zult hoe dan ook een mening over het gehele proces en de producten hebben. Schrijf daarom vandaag nog een review van jouw ervaring. Daarmee help je namelijk geïnteresseerden bij het maken van een keuze voor een bedrijf of product. Zijn de producten echt zo discount? Hoe is de kwaliteit? Is de klantenservice klantvriendelijk? Ben je tevreden? Wat is jouw algemene beoordeling over het advies dat ze gaven in de showroom? Professioneel? Deel het hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (56)

BWS Luxe Badplug Overloopcombinatie met Waste Chroom

Na via de chat navraag tr hebben gedaan ivm de op hun site aangegeven "vulfunctie" deze besteld. Betaald plus verzendkosten, blijkt bij levering dat er helemaal geen vulfunctie op zat, ze hadden zelf een goedkopere versie toegestuurd en na telefonisch contact werd het in eerste instantie zo gebracht alsof "ik" alles fout had gedaan. Blijkt dus dat ze zelf verkeerde informatie hadden geplaatst. Als " tegemoetkoming" mocht ik gratis alles terugsturen, werd niks gezegt over retourneren van geld, helemaal niks. Wat een geweldigeanier om met een klant om tr gaan terwijl je als bedrijf zelf in gebreken bent gebleven.

M

Marcel op den Buijs

28-07-2023

0

Toilet

Bestellen ging makkelijk online. Levering: verkeerde wc Terug halen duurde 2 weken op een dag waarvan ik zei dat ik niet thuis was. Nieuwe wc 3 weken later. De monteur die al een keer voor niks was gekomen, kon 2 weken later komen. Bij het openen vd doos bleek de wc kapot. Ik had binnen 2 dagen moeten reageren, en dat had ik niet gedaan dus moest ik een nieuwe toilet kopen. Dat heb ik natuurlijk niet weer hier gedaan.

P

Post

21-06-2023

0

Geprobeerd een stortbak set te bestelen.

Aardige verkopers ,weinig kennis en geen voorraad . De prijzen zijn standaard. Kijk een deurtje verder.

T

Theo

25-04-2023

0

Douchekabine

Begin er niet aan!!! 11 maart 2022 een offerte betaald voor een douchekabine op maat. Totaal bedrag 3700,- en levertijd 16 weken.... Juist. Eerst zou er een inmeet afspraak plaats vinden bij mij thuis. Maanden mailen, bellen en zelfs naar Zeewolde gereden om duidelijkheid te krijgen. Pas in oktober (7 maanden verder) komt er iemand inmeten. November zou de kabine gemonteerd worden maar wat denk je.. verkeerde maten besteld... Uiteindelijk is er met extra brede balken een noodoplossing neer gezet op 22 december (de tijdelijke oplossing kwam niet van Tegeldepot maar van de man die de kabine kwam plaatsen). 4 januari 2023, mail vanuit Tegeldepot dat ze 8 februari verwachten iets binnen te krijgen. Inmiddels maart, EEN FACKING JAAR VERDER NA AANKOOP DATUM!!! Weer niks gehoord en weer niks laten weten dus wederom contact gezocht en gevraagd om concreet een oplossing te leveren en mijn klachten uitgelegd. Krijg weer dezelfde reactie... We gaan het doorgeven aan de betreffende afdeling... opnieuw dit achterlijke traject in. Dat je zo met je klanten omgaat is diep en diep triest. Als dit zo langer doorgaat word het een gevalletje rechtshulp consumentenovereenkomst. Mensen wees gewaarschuwd, HIER GEEN ZAKEN MEE DOEN!!!!

L

Leroy

22-03-2023

0

https://www.tegeldepot.nl/douchecabine-wiesbaden-met-draaideur-en-zijwand-100x100-cm-8-10mm-nano-coating-chroom

Niet tevreden!! Gevraagd of de douchewand op een bak paste van 100x100 cm. Ze gaven via telefoon aan dat dit kon, maar dat was helaas niet zo! Ik doe het werk al 30 jaar en heb al heel wat douchewanden geplaatst (zie www.klusservicenijdam.nl) Bij het melden van de foute maatvoering douchewand (klopt ook niet op de site) werd mij verteld dat het aan de muren moest liggen, niet waterpas!?! Door mij ervaring kan ik vertellen dat het niet aan de muren licht maar dat de douchewand/deur niet de goede maat heeft voor een douchebak van 100x100cm De douchewand/deur zitten beide volledig in de muurstrip en ik krijg het geheel niet binnen de 100x100 cm. Deze foto's heb ik ook naar hun gemaild met ook een rolmaat op de foto om te laten zien dat het niet klopt (in en uitgezoomd) Daarna kwam de afwimpel methode om de hoek kijken, ik moest een foto sturen dat ik kon aantonen dat de wanden wel waterpas waren. Wie kan mij uitleggen hoe ik dat moet doen, (zonder dat ik er mee kan sjoemelen? Maar ik kan jullie vertellen, één wand ik zuiver waterpas, de ander leunt iets naar achter wat dan ik het voordeel werkt, dan kun je hem op zijn verst in de strip drukken! Ik heb de klant waar ik hem geplaatst heb 200,- korting gegeven omdat hij nu scheef op de bak staat, erg jammer dus! En de klant ik eigenlijk nog niet echt tevreden wat ik ook snap en ook erg jammer vind! Ik heb Tegeldepot in een mail gevraagd of ze wat voor mij kunnen betekenen in de kosten. Ook heb ik ze gevraagd of ze het aan willen passen op de site om te voorkomen dat iemand ook met dit probleem komt te zitten. Ik kan jullie vertellen, hij staat nog steeds zo op de site, en als je gaat bellen of hij wel op een bak past van 100x100 cm dan zeggen ze nog steeds dat ik kan!!?! Ik heb ook een review bij het product geplaatst met de waarschuwing dat het niet past en klopt wat ze zeggen en wat er staat, maar deze is niet goedgekeurd, hij staat er nog steeds niet bij, reviews zijn ook niet echt en eerlijk dus!! Bij deze, wees gewaarschuwd! Ze hebben zelf ook geen idee wat ze verkopen. En ze nemen de verantwoording ook niet als er iets niet kopt, erg jammer!

M

Martijn

02-01-2023

0

Douchewand, verkeerde maatvoering op site, en bij info via helpdesk!

Niet tevreden!! Gevraagd of de douchewand op een bak paste van 100x100 cm. Ze gaven via telefoon aan dat dit kon, maar dat was helaas niet zo! Ik doe het werk al 30 jaar en heb al heel wat douchewanden geplaatst (zie www.klusservicenijdam.nl) Bij het melden van de foute maatvoering douchewand (klopt ook niet op de site) werd mij verteld dat het aan de muren moest liggen, niet waterpas!?! Door mij ervaring kan ik vertellen dat het niet aan de muren licht maar dat de douchewand/deur niet de goede maat heeft voor een douchebak van 100x100cm De douchewand/deur zitten beide volledig in de muurstrip en ik krijg het geheel niet binnen de 100x100 cm. Deze foto's heb ik ook naar hun gemaild met ook een rolmaat op de foto om te laten zien dat het niet klopt (in en uitgezoomd) Daarna kwam de afwimpel methode om de hoek kijken, ik moest een foto sturen dat ik kon aantonen dat de wanden wel waterpas waren. Wie kan mij uitleggen hoe ik dat moet doen, (zonder dat ik er mee kan sjoemelen? Maar ik kan jullie vertellen, één wand ik zuiver waterpas, de ander leunt iets naar achter wat dan ik het voordeel werkt, dan kun je hem op zijn verst in de strip drukken! Ik heb de klant waar ik hem geplaatst heb 200,- korting gegeven omdat hij nu scheef op de bak staat, erg jammer dus! En de klant ik eigenlijk nog niet echt tevreden wat ik ook snap en ook erg jammer vind! Ik heb Tegeldepot in een mail gevraagd of ze wat voor mij kunnen betekenen in de kosten. Ook heb ik ze gevraagd of ze het aan willen passen op de site om te voorkomen dat iemand ook met dit probleem komt te zitten. Ik kan jullie vertellen, hij staat nog steeds zo op de site, en als je gaat bellen of hij wel op een bak past van 100x100 cm dan zeggen ze nog steeds dat ik kan!!?! Wees gewaarschuwd dus! Ze hebben zelf ook geen idee wat ze verkopen. En ze nemen de verantwoording ook niet als er iets niet kopt, erg jammer!

M

Martijn

24-12-2022

0

Vrijstaand bad

Helaas bad beschadigd ontvangen. Duidelijke constructiefout, wordt helaas niet retour genomen en ruim een week door "klantenservice"aan het lijntje gehouden.Teleurstellende ervaring derhalve.

L

LE

16-11-2022

0

Tegels 18 pakken

Onlangs 18 pakken tegels besteld voor onze badkamer. Bij aankomst was er al een heel pak tegels compleet beschadigd, vielen letterlijk uit elkaar. Nieuw pak laten bezorgen. Nu een maand later zijn we bezig met de badkamer en komen we er bij het uitpakken van een ander pak tegels achter dat ook deze allemaal kleine beschadigingen hebben. Meteen contact gezocht, dit kan natuurlijk echt niet. Daarnaast hebben we zsm nieuwe tegels nodig nu de tegelzetter bezig is. Tegel depot gaf toen aan dat de beschadiging binnen 48 uur gemeld had moeten worden. Bizar, dit zou dus betekenen dat je bij ontvangst letterlijk elk pak tegels moet uitpakken en stuk voor stuk moet controleren? Om vervolgens weer in te pakken en te bewaren tot de tegels gezet worden? Tegels zijn nu niet meer leverbaar bij Tegeldepot. Pas over 46 dagen (?). Ik ga toch zeker niet met 7 maanden zwanger nog eens 46 dagen wachten op letterlijk 1 pak tegels? 46 dagen zonder badkamer. Dit kan écht niet. Daarnaast een klantenservice van niets, geen tegemoetkoming, geen terugbetaling, überhaupt geen nette reactie of meedenken. Zwaar, zwaar teleurgesteld. Zitten we dan zonder badkamer..

V

Vienne Suisse

20-09-2022

0

doos tegels

We kwamen een doos tegels tekort, de winkel waar we de tegels hadden gekocht konden niet leveren (zou 2 maanden duren). Gechat met een medewerker van Tegeldepot die vertelde dat ze op voorraad hadden. Een paar dagen later hadden we de tegels al en de chathistorie werd mij keurig gemaild zodat ik alle afspraken na kon lezen. Keurig en snel geholpen!

T

tegels

14-09-2022

0

Garantie

Heb bij tegeldepot aanspraak gemaakt op een kapotte douche kraan dit is door hun keurig opgelost en heb een nieuwe ontvangen. Netjes via de mail geholpen en niet van het kastje naar de muur. Dikke pluim voor dit bedrijf.

G

Geert

06-07-2022

0

Volledige douchecabine

Ik zou hier nooit meer bestellen ze respecteren jou datum niet om te leveren al heb je er verschillende keren voor gebeld.De avond ervoor om 22.30u xordt er een mail gestuurd dat de levering een dag later is ik had wel mensen gevraagt om mij te helpen en wat gebeurd er daarna de douchecabine word nog eens 4 dagen later geleverd.Er kwamen dat weekend mensen de douche plaatsen uitgesteld tot het weekend erna wat blijkt toen de belangrijkste stukken ontbreken !Ik moet stukken gaan bijkopen omdat de douche moest geplaatdt zijn daar mijn studio een paar dagen later verhuurd is.Nu op 4 juli staan ze met de stukken voor mijn deur zonder verwittigen en mijn kosten van 45,75 weigeren ze om terug te betalen!!!!Dus voor mij nooit meer!!!Dit is geen service naar de klanten!!!!

D

Debacker Sonia

04-07-2022

0

badkamer sanitair

afspraken structureel niet nakomen. keer op keer verkeerde bestelling leveren. spijt van elk contact met deze zaak. nooit meer

M

Michael

14-06-2022

0

Glazen douchewand met wandstrip

Beste mensen, Ik heb een glazen douchewand met wandstrip gekocht. Prima geleverd. Nu is de strip bij uitpakken verbogen geraakt. Heb kostenloos een nieuwe strip ontvangen van Tegeldepot. Wil de mensen van Tegeldepot hiervoor een pluimpje geven en hartelijk danken. Super goede service.

D

Donnie

11-06-2022

0

Badkamermeubel

Badkamermeubel besteld - conform de website zou deze inclusief wasbak geleverd worden. Wordt het meubel zonder wasbak geleverd en wij contact met Tegeldepot waar een medewerker checkt en tot de conclusie komt dat er inderdaad een wasbak meegeleverd zou moeten worden. Na aantal weken wachten opnieuw contact gezocht en geven ze aan dat er geen wasbak inbegrepen is - zie ook website! Ondertussen dus de website aangepast bij Tegeldepot terwij ze dit stellig ontkennen. Wij verder zoeken en zie ik bij het zusterbedrijf Megadump een zelfde wasmeubel staan en tot mijn verbazing staat daar nog de oude tekst op de website! En daar staat duidelijk een meubel inclusief wasbak - dus wij gebeld... Medewerker van Megadump gaat het eens checken en komt tot de conclusie dat het inderdaad fout staat op de website! Ondertussen hebben wij een meubel staan zonder wasbak die ook niet meer retour kan en dat allemaal door een fout bij Tegeldepot en Megadump. Service dus compleet een 0 en daarnaast proberen ze de boel dus ook nog eens te belazeren.

G

Gerard

07-06-2022

0

Fontein

Bestelling kwam later dan wat er afgesproken was. Prima loodgieter naar een andere dag verschoven. Komt de fontein kapot aan. Deze was in een doos geplaatst zonder bescherming! Fontein met een plug besteld en extra betaald voor de plug. Ik heb gevraagd wat ik met de plug moest doen. Ik kreeg dit als reactie: U kunt de plug retour sturen naar ons magazijn in Zeewolde. Wij willen u hierbij wel vermelden dat u hier geen extra geld voor terug krijgt omdat dit bedrag al bij de creditering van de fontein zat. Nu zijn we in april en heb ik nog steeds geen geld terug ontvangen van de plug. Volgens de medewerkers mocht het niet weggegooid worden, maar moest het retour gestuurd worden. Zojuist telefonisch contact gehad. Slecht service! Kunnen niet begrijpend lezen en gooien het op ons dat we het retour moesten sturen! Waarom zou ik iets retour sturen als ik de verzendkosten zelf moet betalen en geen geld terug krijg voor de plug?

H

Huriye

22-04-2022

0

Complete badkamer

Wat een bagger bedrijf!!!!!!! Waar het een grote administratieve klerezooi is!!!! Na onze compleet bestelde badkamer In dec volledig te hebben betaald zou de complete badkamer half januari op afroep klaarstaan. Nou dat hebben we geweten! Half februari gebeld het word een maart Geen probleem werd gezegd Eind maart gebeld dat de badkamer 31 -3 kon komen Netjes een mailtje we gaan ons best doen !! loodgieter ingepland en tegelzetter besproken wel kreeg ik een betaal verzoek voor het hele bedrag niet een keer maar drie keer die week Een dag voor de levering niets gehoord, Ik denk toch maar even bellen en wat blijkt na veel mitsen en maren ze zijn m’n badkamer gewoon vergeten te bestellen!!! Nu hadden ze wel een oplossing 5 deelleveringen over 6 weken oja ik kreeg ook nog 7% korting Ondertussen kreeg ik ook nog enkele betaal herinneringen Al met al m’n geld teruggevraagd en na 5 dagen op m’n rekening teruggestort En kreeg ook nog mailtje dat ze er alles Aan gedaan hebben om het op te lossen En dat ik ze niet meer boos op mocht bellen Bij sanitair kamer nagenoeg zelfde badkamer besteld en binnen 2 weken uitgeleverd !!Tipje aan tegeldepot klanten ga zeuren En krijg 7% korting

R

Robert

09-04-2022

0

Toilet en Wasbakje.

Ik wil Tegeldepot bedanken voor de goede oplossing! ondanks wij te laat door te geven van ons probleem heeft Tegeldepot het super goed opgelost. Het is een prima bedrijf zeer goede service echt een aanrader!! En niet te vergeten de bezorger een zeer nette en vriendelijke man.

P

Petra kuymans

01-04-2022

0

rvs roosters voor badkamer

Voor grote campingklus roosters besteld. Deze staan nog ingepakt omdat ik uiteindelijk praktisch beter uit kwam met een andere oplossing. Door de omvang van het project duurde de retourvraag eventjes. Kennelijk staat er op de homepage en in de algemene voorwaarden dat je slechts 2 weken na levering mag retourzenden. Na de omstandigheden uit gelegd te hebben was er geen begrip. Men blijft vast houden aan de regeltjes. Voor mij een strop van 250 euro. Ook na een aangetekende brief niet te vermurwen. Consumentenorganisaties geven aan dat bij bestelling dit soort voorwaarden duidelijk vermeld moeten staan. Echter ik wam bij Tegeldepot via een resultaat uit een zoekmachine, en miste zodoende de kleine lettertjes op de homepage. Tijdens het bestelproces zou volgens Tegeldepot verwezen worden naar de voorwaarden, maar wie verwacht dat daarin een dergelijk bespottelijk korte retourperiode staat afgedwongen? Het artikel zit notabene nog in de oorspronkelijke verzendverpakking! Waardeloze service. Gewoon GEEN service dus! Ik ga daar nooit meer iets kopen, want kennelijk moet je echt eerst alle regeltjes van de algemene voorwaarden lezen of er niet iets belachelijks in staat waardoor ze je bij de tang hebben!

M

michiel achterberg

31-03-2022

0

Douche mengkraan

Vooropgesteld: breed aanbod en goede webshop. Als allesgoed gaat, prima zaak maar als er iets niet juist gaat is het ronduit een drama. Verkeerd geleverde producten moeten op eigen kosten retour. Retouraanvraag duurt weken en na akkoord ontvangst duurt terugbetalen enorm lang... klantenservice zeer slecht bereikbaar. Verkoopafdeling werkt prima, after-sales service bestaat niet.

J

Jovan

31-03-2022

0

Niks op voorraad maanden wachten

Trap niet in de levertijden. Ze hebben niks en mijn bestelling is al 8 keer verschoven.

R

R

26-03-2022

0