Tegelconcurrent.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tegelconcurrent.nl

Het eerste wat je doet als je een kamer (opnieuw) gaat inrichten is waarschijnlijk het leggen van een stel tegels die helemaal jouw smaak zijn. Het zou kunnen zijn dat je die vind bij Tegelconcurrent.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun wandtegels zijn? Zullen hun vloertegels wel stevig genoeg zijn om niet al snel af te slijten als er veel over een vloer gelopen wordt? Zal de bezorgservice van Tegelconcurrent.nl de vloerverwarming wel komen bezorgen voor je met de grote verbouwing in je badkamer wilt begonnen? En wat voor een klantenservice biedt Tegelconcurrent.nl aan als je om raad verlegen zit wat betreft hun benodigdheden? Alleen mensen in wiens huis al een vloer van Tegelconcurrent.nl ligt kunnen je meer over deze tegelwinkel vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken hoe tegels bestellen bij Tegelconcurrent.nl in zijn werk ging. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien of Tegelconcurrent.nl een betrouwbare tegelleverancier is.


Over Tegelconcurrent.nl

Tegelconcurrent.nl is een woonwinkel die zich voornamelijk richt op tegels. Ze willen je graag voorzien van tegels voor een redelijke prijs. Misschien moet de vloer in je keuken wel eens vernieuwd worden of ben je die oude wandtegels in de badkamer nou wel eens een keer zat. Dan kun je een set nieuwe tegels bestellen bij Tegelconcurrent.nl. Natuurlijk kun je ze ook in andere ruimtes gebruiken zoals je hal of slaapkamer. Het kan een leuk klusje zijn om tegels uit te zoeken voor je nieuwe huis of nieuwe inrichting van je woonkamer. Bij tegels denk je waarschijnlijk meteen aan vloertegels. Je kan daarin verschillende varianten vinden. Je zult sowieso moeten kiezen tussen kleine en grote tegels. Maar er zijn ook tegels met een houtlook of juist een natuurlijke look. Behalve vloertegels kun je tegels natuurlijk ook aan de wand bevestigen. Ook het assortiment wandtegels loopt aardig uiteen. Wil je bijvoorbeeld juist moderne wandtegels of ga je voor vintage? Ook getrommeld marmer kan erg mooi zijn. Ook moet je beslissen of je glanzende tegels wilt of liever mat kiest. Dan heeft Tegelconcurrent.nl nog een selectie mozaïk. Dan kun je verschillende kleuren verwerken. Kijk ook eens rond bij hun restanten of goedkope acties. In de opruiming vind je vaak tegels voor een leuke prijs. Naast tegels biedt Tegelconcurrent.nl ook vloerverwarming aan zodat je geen koude voeten hebt als je net de douche uitstapt. En als laatste heeft Tegelconcurrent.nl dan nog wat benodigdheden om de tegels te bevestigen. Hieronder vallen siliconenkit, hoekstukjes, onderhoudsproducten, tegellijm, Belgisch hardsteen, tegelstrips en voegmiddel. Zo kun je je eigen tegelvloer leggen.
Diensten van Tegelconcurrent.nl

De tegels kunnen worden thuisbezorgd door de bezorgservice van Tegelconcurrent.nl. Ook heeft Tegelconcurrent.nl een klantenservice om je te helpen als je met een vraag of probleem omtrent hun tegels zit.


Klachten, Complimenten en Tips voor Tegelconcurrent.nl

Natuurlijk telt ook jouw mening over Tegelconcurrent.nl mee. Hoe mooi zijn die wandtegels nou in het echt? Gaan die vloertegels wel lang genoeg mee? En wat voor een bezorgservice en klantenservice kan er bij Tegelconcurrent.nl worden verwacht? Schrijf je eigen Tegelconcurrent.nl review en vertel ons alles over jouw ervaring met deze woonwinkel en tegelwinkel.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)