Teensokkenwinkel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Teensokkenwinkel.nl

Ben je zoekende naar echte teensokken? Dan is het wellicht een idee om Teensokkenwinkel.nl eens te bezoeken. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit bedrijf en bijbehorende webshop.


Wat is Teensokkenwinkel.nl?


Via Teensokkenwinkel.nl kun je allerlei teensokken kopen. Deze onderneming stelt specialist te zijn op het gebied van de teensok. Ze zien het als een missie om veel personen plezier te laten beleven aan teensokken. De producten die verkocht worden zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Naar eigen zeggen is ieder artikel tegen een scherpe prijs te verkrijgen. Het dragen van teensokken brengt een aantal voordelen met zich mee. Je tenen worden gespreid waardoor je op een natuurlijke wijze staat. De kans op blaren wordt bijna verkleind naar nul. De sokken zorgen ervoor dat zweet en vocht snel wordt afgevoerd. Teensokken kunnen comfortabel zijn als je je in de eigen woning begeeft of buiten een rondje gaat lopen.


Verzendinformatie


Orders die op werkdagen voor 23:00 uur worden geplaatst, zullen de volgende dag bezorgd worden. Er wordt ook op zondag geleverd. Sommige artikelen hebben een langere leveringstermijn. Dit wordt op de productpagina aangegeven. Op feestdagen wordt niks verstuurd. Bij een minimale bestelwaarde van € 25,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 4,50. De bezorgingen worden gerealiseerd door transportbedrijven PostNL, DHL, Trunkrs of UPS. Jij kunt zelf kiezen met welk vervoersbedrijf je jouw pakket wilt laten bezorgen. Er zijn ook avondleveringen mogelijk en er kan gekozen worden voor een ophaalpunt. Klanten ontvangen altijd een trackingcode. Met deze code kun je online volgen waar jouw zending zich op welk moment bevindt.


Retourneren


Ben je niet content met je aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Via een link op de website moet je dan een retourlabel aanmaken. Vanuit Nederland zijn de kosten voor een retour € 5,95. Er wordt een retourtermijn gehanteerd van 100 dagen. Het is niet mogelijk om te ruilen. Je zal dan moeten retourneren en een nieuwe bestelling moeten plaatsen. Nadat de retournering is verwerkt ontvangt de klant een bericht. Als er aan de retourvoorwaarden wordt voldaan, zal er een terugbetaling in gang worden gezet. Heb je jouw geld (nog) niet terugontvangen? Dit kan een aantal oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat een pakket nog niet is aangekomen. Dit kun je controleren via de trackingslink. Een andere reden kan zijn dat een retour nog niet verwerkt is. Soms is er iets langer de tijd nodig.


Garantie en klachten


Er zijn speciale regels met betrekking tot garantie. Is jouw item kapot aangekomen of snel stuk gegaan? Dan kun je een beroep doen op de garantieregeling. Stuur in dit soort situaties een e-mail naar mail@teensokkenwinkel.nl.  Vergeet geen foto mee te sturen en het ordernummer te vermelden. Voordat je iets opstuurt moet je eerst contact opnemen. Het kan voorkomen dat je een klacht wilt indienen. Deze onderneming geeft aan dat erg vervelend voor je te vinden. Het verzoek is om klachten via e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Andere opties om dit te doen zijn door te bellen of een brief te sturen. Vervolgens wordt er getracht een klacht naar tevredenheid af te handelen.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Teensokkenwinkel.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je hier vaak aankopen gedaan? Ben je tevreden over de kwaliteit en prijs? Hoe heb je het bestelproces en service ervaren? We waarderen het enorm als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)