NederlandReview

  Ervaringen Ted Baker

  Als je wat nieuwe kleding nodig hebt zijn er behoorlijk wat winkels en andere plekken waar je heen kunt gaan. Een van de makers en verkopers van kleding is Ted Baker. Je kunt hun assortiment op hun website zien, maar dat zegt nog helemaal niets over de kwaliteit van hun jurken, broeken en shirts. Evenmin zegt het iets over de klantenservice of bezorgservice die je van deze kledingwinkel kunt verwachten. Als je wilt zien hoe duurzaam hun topjes en T-shirts nou echt zijn en hoe makkelijk het is een nieuwe outfit te bestellen kun je beter eens kijken naar de reviews die klanten van Ted Baker hebben geschreven om te ontdekken wat deze echte klanten over Ted Baker te zeggen hebben. Lees hun ervaringen, meningen, klachten, complimenten en andere opmerkingen om te ontdekken of Ted Baker een winkel is waar jij wel zou willen shoppen. Op die manier weet je war je te wachten staat en kan je zelf een geïnformeerde beslissing nemen.

  Over Ted Baker

  Ted Baker is een kledingzaak die zich richt op luxe kleding. Het bedrijf is opgericht door Ray Kelvin. Op het moment van schrijven is hij nog steeds CEO van het bedrijf. Hij is in 1988 gestart met maar één enkele winkel, maar heeft sindsdien vele winkels in het Verenigd Koninkrijk opgericht. De kleding wordt ook verkocht in andere retail winkels. Ted Baker heeft een assortiment van jurken, topjes, korte broeken, werkkleding, gebreide kleding, broeken, jeans, zwemkleding, standkleding, bruidskleding en nog veel meer. Je kunt er dus een gehele nieuwe outfit storen zodat je helemaal in het nieuw gekleed gaat. Ook is er een selectie accessoires waaronder schoenen, tassen, koffers, handtasjes, make-up tassen, sieraden, zonnebrillen, sjaals, parfums, horloges en nog veel meer. Ze hebben ook een cadeaukaart die je op een speciale gelegenheid kunt geven. Zo kan de ontvanger zelf iets uitzoeken van de (web)winkel van Ted Baker. Je weet immers niet altijd wat iemand leuk vindt of wat iemands maat is.


  Wat voorbeelden uit de collectie van 2018.

  Diensten van Ted Baker

  Als je geen zin hebt om helemaal naar één van hun fysieke winkels te gaan, dan kun je de kleding gewoon bestellen via hun webwinkel. Maak gewoon een account aan en stop de broek of jurk die je wilt in je digitale winkelmandje. De bezorgservice van Ted Baker zal deze dan naar je opsturen. Als je een student bent, dan heb je geluk. Ted Baker geeft namelijk korting voor studenten. Natuurlijk is het mogelijk om de klantenservice van Ted Baker te benaderen als je bang bent dat er iets niet helemaal goed is gegaan.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Ted Baker

  Heb jij al een jurk of broek van Ted Baker in de kast gangen? Dan zou je ons misschien wel meer willen vertellen over jouw ervaring met Ted Baker. Houden ze zich aan de bezorgtijden die er vermeldt worden op hun website? Zijn hun T-shirts echt zo luxueus als ze beloven? En kun je erop vertrouwen dat Ted Baker’s klantenservice je helpt als de schoenen bij aankomst al beschadigd blijken? Schrijf je eigen Ted Baker review en vertel ons wat jouw mening over dit kledingmerk is.

  Ted Baker
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ted Baker

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ted Baker een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ted Baker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ted Baker actief?

  Ted Baker is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ted Baker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.