NederlandReview

  Ervaringen Tech66

  Je kunt je telefoon zo maar overal rond laten slingeren, maar daar wordt hij over het algemeen niet zoveel beter van. En ook als je hem alleen thuis houdt heb je toch wat accessoires nodig om hem op te laden. Die accessoires kun je krijgen bij Tech66. Maar wat zal de kwaliteit van hun beschermhoesjes voor je smartphone zijn? Hoe lang zal het duren voor een oplader van Tech66 jouw laptop of tablet heeft opgeladen? Zal je lang moeten wachten op de bezorging van je nieuwe gadgets of zaklamp? En hoe zal de klantenservice van Tech66 reageren als er iets mis blijkt te zijn met je ledverlichting of draadloze omheining? Alleen mensen die al een game console of ander elektronisch apparaat van Tech66 hebben gekocht kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe Tech66 nou echt werkt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Tech66 kunt verwachten.

  Over Tech66

  Tech66 is een elektronicawinkel. De eigenaren van Tech66 waren het gewoon zat om steeds maar weer de hoofdprijs te moeten betalen voor tech-producten. Ze vinden dat er in China goede producten worden gemaakt die een stuk goedkoper zijn. Zo hebben ze bijvoorbeeld accessoires voor je smartphone, tablet of laptop. Hierbij komen bekende merken als Apple en Samsung voorbij. Dus of je nou een iPad, iPhone of een Samsung Galaxy hebt, Tech66 kan je aan een oplader en beschermhoesje helpen. Ook voor je computer of laptop hebben ze aardig wat. Denk hierbij aan speakers, muizen, powerbanks, USB-sticks, toetsenborden en nog veel meer. Qua beeld en geluid hebben ze oordopjes, beamers, voice recorders, afstandsbedieningen voor je tv enzovoort. Je kunt er ook terecht voor geheugenkaarten, fotocamera’s, videocamera’s en beveiligingscamera’s. Ze hebben zelfs wat game consoles zoals de Nintendo Wii, Playstation en Xbox 360. Er zit nog veel meer in het assortiment van Tech66, maar daar moet je zelf maar even de website van Tech66 voor bekijken. Dan vind je ook producten voor je dieren evenals gereedschap, sportgadgets, elektrische sigaretten en verzorgingsartikelen. Dus of je nou gadgets zoekt voor in huis, in je tuin of juist om mee te nemen, Tech66 heeft vast wel iets voor je.


  Een powerbank op zonne-energie.

  Diensten van Tech66

  De smartwatches, stappentellers en andere gadgets van Tech66 kunnen gewoon online worden besteld. De bezorgservice van Tech66 stuurt deze dan gewoon naar je op. Ook heeft Tech66 een klantenservice om je bij te staan als je ze nodig mocht hebben omdat een gadget niet goed werkt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Tech66

  Heb jij ooit eerder een gadget van Tech66 gekocht? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze elektronicawinkel. Blijft je kat netjes in je tuin met hun elektronische afrastering? Maken hun fotocamera’s wel scherpe foto’s? Duurde het lang voor de GPS tracker bij je thuis werd bezorgd door Tech66’s bezorgservice? En is de klantenservice van Tech66 er wel voor je als er iets mis is met je FM transmitters? Schrijf je eigen Tech66 review en laat ons weten wat jouw mening over deze elektronicawinkel nou eigenlijk is.

  Tech66
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tech66

  Uw beoordeling

  Aliexpress maar dan 3x zo duur

  Pas op met deze verkoper. Duizenden negatieve beoordelingen. Werkt onder de naam grandado.com, cheaptech.nl, myxlshop.nl, myxlshop.be, myxlshop.fr, my-xlshop.de en nog vele andere. Koop zelf bij Aliexpress, het is daar 200 tot wel 1200% goedkoper! Alles gaat Minimaal 3x over de kop

  Door: Rogier25-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  diverse dingen

  leveren veel te laat en alles wat ze leveren is goedkope chinese troep!

  Door: K.16-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Tech66 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Tech66. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tech66 actief?

  Tech66 is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tech66 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.