Tapijt24

6.8
7.4

Bestellen

6.2

Service

7.5

Prijs

6.2

Levering

61.7%

Zou hier weer kopen

Tapijt24

Ben je op zoek naar een winkel waar je online tapijt kunt aanschaffen? Wellicht is Tapijt24 een geschikte online shop voor jou. Bekijk via deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over Tapijt 24 bekend zijn. Op deze pagina lees je alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  

Wat is Tapijt24?

 

Via Tapijt24 kun je online tapijten aanschaffen. Het bedrijf geeft te kennen dat tapijten niet alleen als vormgevingselementen of woonaccessoire bedoeld zijn in het interieur. Tapijten zijn volgens het bedrijf nog veel meer. Tapijten verwelkomen je als je thuiskomt. Tapijten zorgen er volgens het bedrijf voor dat je huis er huiselijke uitziet. Daarnaast bieden ze bescherming aan kostbare vloeren, verwarmen ze voeten en zijn het natuurlijke prachtige eyecatchers. Mensen kunnen op de website een keuze maken uit de volgende hoofdcategorieën: Tapijt, kindertapijten, tapijttrends en huistextiel.  

Opvallende en extravagante tapijten

 

Je kunt bij deze tapijtenzaak opvallende en extravagante tapijten kopen. Zo zijn er bijvoorbeeld tapijten met felle kleuren en dessins. Het is eveneens mogelijk om het geheel eenvoudig en elegant te houden. De medewerkers van het bedrijf adviseren lekker rond te snuffelen in de shop van het bedrijf. In de voorraad van het bedrijf vind je altijd passend tapijt met de allerlaatste kleuren en trends van het seizoen.  

Er wordt volgens het bedrijf een omvangrijk assortiment van tapijten aangeboden. De tapijten maken het volgens het bedrijf mogelijk om iedere woonruimte van een individueel en persoonlijk karakter te voorzien. Mocht je meer details, informatie en/of prijzen willen weten kun je het beste op de website van Tapijt24 kijken.  

Herroepingsrecht

 

Klanten hebben als consument recht om te herroepen. Dit kunnen ze zonder opgaaf van redenen doen. Dan moet dit wel binnen een bepaalde termijn gebeuren. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat er 60 dagen bedenktijd is. Deze termijn gaat in op het moment dat je een of meerdere producten bij het bedrijf besteld. Deze periode gaat lopen op het moment dat de artikelen daadwerkelijk ontvangen zijn.  

Wetenswaardigheden

 

Er zijn bij het bedrijf diverse betaalmethoden mogelijk. Zo kun je per factuur betalen, via overschrijving, PayPal en creditcard. Mocht je in termijnen willen betalen dan is dit mogelijk. Voor het afhandelen van de betalingen gelden de Algemene Voorwaarden en het Privacy beleid van de financiële dienstverlener.  

Mocht je contact willen opnemen dan is dat op verschillende manieren mogelijk. Een mogelijkheid is om contact op te nemen via het contactformulier. Je kunt ook een e-mail sturen naar het volgende e-mail adres: service@tapijt24.nl. De medewerkers van het bedrijf geven aan zo snel mogelijk contact met je op te nemen.  

In de Algemene Voorwaarden, die je online kunt bekijken, kun je de beperking van de aansprakelijkheid inzien. Het bedrijf sluit aansprakelijkheid uit als er sprake is van plichtsverzuim. Hier wordt onder verstaan dat wanneer men door gezondheidsredenen niet in staat is de afspraken na te komen, dat dan de aangedane verplichtingen geen doorgang zullen vinden. Mocht je de gehele procedure willen lezen dan kun je het beste de Algemene Voorwaarden van het bedrijf doornemen.

Wat zijn de klantervaringen?

 

Heb je weleens een bestelling gedaan bij Tapijt24? Ben je tevreden over de producten/diensten van Tapijt24? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Tapijt24? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (47)

Anderen bekeken ook

close

Tapijt24

Vergelijk reviews en bekijk Tapijt24