Tapijt24

7.4

Bestellen

6.2

Service

7.5

Prijs

6.2

Levering

61.7%

Zou hier weer kopen

Tapijt24

Ben je op zoek naar een winkel waar je online tapijt kunt aanschaffen? Wellicht is Tapijt24 een geschikte online shop voor jou. Bekijk via deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over Tapijt 24 bekend zijn. Op deze pagina lees je alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Tapijt24?

 


Via Tapijt24 kun je online tapijten aanschaffen. Het bedrijf geeft te kennen dat tapijten niet alleen als vormgevingselementen of woonaccessoire bedoeld zijn in het interieur. Tapijten zijn volgens het bedrijf nog veel meer. Tapijten verwelkomen je als je thuiskomt. Tapijten zorgen er volgens het bedrijf voor dat je huis er huiselijke uitziet. Daarnaast bieden ze bescherming aan kostbare vloeren, verwarmen ze voeten en zijn het natuurlijke prachtige eyecatchers. Mensen kunnen op de website een keuze maken uit de volgende hoofdcategorieën: Tapijt, kindertapijten, tapijttrends en huistextiel.  


Opvallende en extravagante tapijten

 


Je kunt bij deze tapijtenzaak opvallende en extravagante tapijten kopen. Zo zijn er bijvoorbeeld tapijten met felle kleuren en dessins. Het is eveneens mogelijk om het geheel eenvoudig en elegant te houden. De medewerkers van het bedrijf adviseren lekker rond te snuffelen in de shop van het bedrijf. In de voorraad van het bedrijf vind je altijd passend tapijt met de allerlaatste kleuren en trends van het seizoen.  


Er wordt volgens het bedrijf een omvangrijk assortiment van tapijten aangeboden. De tapijten maken het volgens het bedrijf mogelijk om iedere woonruimte van een individueel en persoonlijk karakter te voorzien. Mocht je meer details, informatie en/of prijzen willen weten kun je het beste op de website van Tapijt24 kijken.  


Herroepingsrecht

 


Klanten hebben als consument recht om te herroepen. Dit kunnen ze zonder opgaaf van redenen doen. Dan moet dit wel binnen een bepaalde termijn gebeuren. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat er 60 dagen bedenktijd is. Deze termijn gaat in op het moment dat je een of meerdere producten bij het bedrijf besteld. Deze periode gaat lopen op het moment dat de artikelen daadwerkelijk ontvangen zijn.  


Wetenswaardigheden

 


Er zijn bij het bedrijf diverse betaalmethoden mogelijk. Zo kun je per factuur betalen, via overschrijving, PayPal en creditcard. Mocht je in termijnen willen betalen dan is dit mogelijk. Voor het afhandelen van de betalingen gelden de Algemene Voorwaarden en het Privacy beleid van de financiële dienstverlener.  


Mocht je contact willen opnemen dan is dat op verschillende manieren mogelijk. Een mogelijkheid is om contact op te nemen via het contactformulier. Je kunt ook een e-mail sturen naar het volgende e-mail adres: service@tapijt24.nl. De medewerkers van het bedrijf geven aan zo snel mogelijk contact met je op te nemen.  


In de Algemene Voorwaarden, die je online kunt bekijken, kun je de beperking van de aansprakelijkheid inzien. Het bedrijf sluit aansprakelijkheid uit als er sprake is van plichtsverzuim. Hier wordt onder verstaan dat wanneer men door gezondheidsredenen niet in staat is de afspraken na te komen, dat dan de aangedane verplichtingen geen doorgang zullen vinden. Mocht je de gehele procedure willen lezen dan kun je het beste de Algemene Voorwaarden van het bedrijf doornemen.


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Tapijt24? Ben je tevreden over de producten/diensten van Tapijt24? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Tapijt24? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (47)

Vloerkleed

Heb een vloerkleed besteld, sindsdien ellende, het vloerkleed wordt maar niet afgeleverd. De klantenservice bied ook geen oplossing, moet maar wachten, misschien wordt het wel geleverd, meer kunnen we niet doen meneer, waarna de verbinding wordt verbroken. Al met al dus zeer slechte ervaring met Tapijt24.

A

Albert

24-03-2023

0

Vloerkleed 200x290

Eerst getwijfeld om te bestellen, gok toch genomen en zeker niet teleurgesteld.Grote keuze, goede prijs en snel geleverd. Prima ??

D

Ditte

03-03-2022

0

Vloerkleed

Kleed was niet zoals in omschrijving. Maten klopten niet en zag er heel anders uit. Kleed heb ik geretourneerd maar na 3 maanden wacht ik nog steeds op mijn geld! Ik krijg E-mails met u geld word terug gestort maar dta is al 10 e-mails verder en nog geen geld terug! Oplichter!

E

Elzana Subasic

31-01-2022

0

Vloerkleed hoogpolig

Plus is de prijs en kwaliteit. Min is de levertijd iets langer. Twee dagen . Al met al een aanrader.

B

Ben

12-11-2021

0

Tapijt

Niet bestellen. Duurd al 4 weken en elke keer zeggen ze komt binnen 3 dag al 6 x gebeld. Nee niet te vertrouwen deze site

G

Govert

05-11-2021

1

shaggy glittertapijt

een bekende van mij heeft een tapijt bij tapijt24 vandaan was er zo tevreden over dat ik er 2 besteld heb, zo mooi en voelt fijn aan. de prijs was helemaal geweldig en het contact ook. echt een aanrader

J

JH Diepgrond

04-11-2021

0

Tapijt

Ik was wat sceptisch door de voordelige prijs en half slechte reviews. Gok genomen en snel geleverd en voor de prijs prima kwaliteit. Heb nu een mooi groot, zacht kleed liggen. Had de buurvrouw gevraagd het in ontvangst te nemen. Die kreeg de kans niet want GLS had het gewoon voor de voordeur gedropt. Volgend de mail heb ik er dan wel zelf voor getekend ? maar goed, dat ligt aan GLS

S

Snijders

28-10-2021

0

vloerkleed

super snel geleverd. binnen 3 dagen in nederland. kleuren en kwaliteit zijn goed. volgende keer weer bij tapijt24 bestellen. ben super tevreden!!!!

M

monique de reus

27-10-2021

0

Buitenkleed

Zag voor het bestellen de reviews, half goed en half slecht. Vond het wel spannend om te bestellen, maar toch gedaan. En het is me uitstekend bevallen! Meteen goed mailcontact, je weet precies wanneer het kleed opgestuurd wordt. Binnen een week was het er. En het ziet er prachtig uit!! Helemaal voor die prijs. Heel erg tevreden!! Gewoon doen dus als je twijfelt!

L

L Vos

10-09-2021

0

vloerkleed

Waardeloos! De kleuren van het geleverde tapijt komen in de verste verte niet overeen met het plaatje op de website! 2 mailtjes gestuurd (met foto's), geen reactie........

E

erik

04-09-2021

0

Buutenkleed

15 juli bestelling geplaatst. 2 weken later is het bedrag van de rekening gehaald. Tot op heden niks ontvangen. 3 mailtjes gestuurd, geen enkele reactie gehad. Dus nooit weer !

G

Gonny Blauw

21-08-2021

0

3 vloerkleden.

ik heb een bestelling geplaatst op de site Tapijt24. Nu krijg ik de bestelling toegezonden alleen als ik dan in de track and race kijk. Zie ik dat ze geen huisnummer toevoeging hebben toegevoegd aan het adres. Dus ik contact opnemen met bedrijfTapijt 24 niet aan de lijn te krijgen. Dus ik GLS gebeld en gemaild 2 dagen mee bezig geweest. deze gaven aan dat ze de bestelling met huisnummer alsnog toe te voegen want het tapijt lag bij hun in een bewaardepot. Prima eerste levering door mijn eigen toedoen/moeite gekregen. Dan nogmaals een mail gestuurd aan Tapijt 24 geen gehoor dus gebeld toen kreeg ik een mevrouw Valentino of hoe ze ook mag heten. Ja zegt ze is u eigen schuld duhhhhh eigen schuld ik zeg nee in mijn account aangemaakt op jullie site staat mijn huisnummer en toevoeging. Nou zegt ze wij controleren dat niet of het adres klopt WATTTTTTT bel haar op en zeg nou dit ligt bij jullie jullie controleren toch ook de bestelling of doen jullie klakkeloos wat???Overigens mijn tweede deel van de bestelling precies hetzelfde verhaal. Uiteindelijk heb ik hun een printsscreen van mijn account gestuurd waar gewoon mijn adresgegevens correct instaan. Dus mensen als je wilt dat alle bewoners die wonen in jouw straat jouw bestelling kunnen krijgen en het tapijt 24 geen donder scheelt waar het terecht komt zou ik zeggen bestel vooral bij hun want het interesseert hun helemaal geen MOER. dus ik zal dan ook deze recensies blijven schrijven tot dat zij reageren op mijn mail met minimaal een excuus. ECHT HEEL SLECHT DIT

C

Corina Ramaekers

15-07-2021

0

Tuinkleed

Ik denk dat Willemijn een miskoop heeft gedaan. Dat ronde tuinkleed wordt nooit geleverd.

H

Henk

03-06-2021

0

Tapijt voor kinderkamer

Net als andere reviews was ik bij bestellen ook wat argwanend vanwege het overboeken naar een IBAN rekening op naam van een persoon in plaats van een gebruikelijke iDEAL transactie op een bedrijfsnaam. Maar gelukkig is het tapijt nog geen week later in prima staat door GLS bezorgd.

H

H Dekker

26-05-2021

0

Laagpolig tapijt

17 mei besteld met pay pal betaald en zaterdag de 23 e netjes geleverd en het tapijt was precies zo als op de site

W

Wendy

26-05-2021

0

Buitentapijt

Mooi op tijd buiten tapijt ontvangen. Een deel van de buitenwand was echter zeer rafelig. Mail gestuurd hierover op 18 mei en wacht nog steeds op reactie. Ook geen bericht dat mijn mail aangekomen is.

T

Trix Sultan

22-05-2021

0

Hoogpolig tapijt 2.00mx2.80m

Ook ik was eerst wat huiverig na het lezen vd revieuws, maar dat bleek dus helemaal niet nodig. Heb nu een prachtig tapijt liggen( beschrijving en de kleur kwamen exact overeen) en het ging allemaal heel snel. Ik bestel hier de volgende keer graag weer! ??

J

J.Z

16-04-2021

0

2x Tapijt

Vertraging gls "corona crisis" (dus begrijpelijk) Zeer tevreden product

R

Richard Van der veen

08-04-2021

0

1 tapijt van 3meter bij 4 meter

Goede website, ik heb een tapijt besteld en in vier dagen in huis, met email op dag van bezorgen, en track en trace optie, ik koop zeker weer van Tapijt24 ! Zeer tevreden.

S

sjoerd beerda

31-03-2021

0

Tapijt Lara

Zeer snelle levering! Goede service: Ik ben heel blij met dit prachtige tapijt! Kleuren ook precies zoals afgebeeld. Zou hier zeker weer bestellen. Tip: ik mis betalen via ideal

A

Anouschka Meisen

26-03-2021

0