Tanden-bleken.nl

Alle reviews

Tanden-bleken.nl

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bitje

  Bitje besteld en de instructies gevolgd om het passend te krijgen maar na 4sec in heet water te hebben gezeten was het hele bitje verschrompeld. Jammer! Helemaal niet gebruikt

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bleekpen

  De site zag er netjes en betrouwbaar uit, dus ik durfde daar mijn geld wel in te steken. Maar toen ik mijn product binnenkreeg, zat het vol krassen en zag het er heel goedkoop uit. Ook de gel in de bleekpen was van een andere substantie dan normaal in een bleekpen. Het was zo goedkoop, dat ik vermoedde dat ze dit gewoon van AliExpress halen. En ik had gelijk. Het product waar zij €12,50 voor vragen, wordt voor €1,36 op AliExpress verkocht. En heeft daar ook alleen maar slechte reviews. Ik vind dit een vorm van bedrog, en ik vind het verschrikkelijk dat ze zoveel geld vragen voor zulke kwaliteit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beyond Pearl White Advanced

  Prima product, voldoet aan de eisen.
  Goede kwaliteit/ prijsverhouding.
  Uitstekende service en snelle levering.

  De site zag er netjes en betrouwbaar uit, dus ik durfde daar mijn geld wel in te steken. Maar toen ik mijn product binnenkreeg, zat het vol krassen en zag het er heel goedkoop uit. Ook de gel in de bleekpen was van een andere substantie dan normaal in een bleekpen. Het was zo goedkoop, dat ik vermoedde dat ze dit gewoon van AliExpress halen. En ik had gelijk. Het product waar zij €12,50 voor vragen, wordt voor €1,36 op AliExpress verkocht. En heeft daar ook alleen maar slechte reviews.

  Ik vind dit een vorm van bedrog, en ik vind het verschrikkelijk dat ze zoveel geld vragen voor zulke kwaliteit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wittere tanden zonder moeite

  Top service

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Top!! Witte tanden na paar keer bleken!

  Goede en voordelige webshop! Had de tandenbleek strips gekocht en deze zijn erg goed bevallen! Zeker aanrader!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tanden bleken niet voor herhaling vatbaar

  De behandeling was erg duur
  Ik had gekozen voor een bleaching.
  Het resultaat: mijn tanden zijn iets witter.
  Maar voor het geld had ik het witter en mooie verwacht.
  Vond de behandeling ook zeer onaangenaam.

  Niet voor herhaling vatbaar.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heel blij en geen pijn

  Het scheelt een heel stuk, ben heel blij met mijn nieuwe gebit. Want zo voelt het wel!!

  En het deed niet eens pijn!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Weinig complimenten na bleken bij Tanden-Bleken.nl

  Een tijdje terug mijn tanden laten bleken bij Tanden-Bleken.nl. Ben zelf redelijk tevreden over het resultaat, maar heb nog niemand over mijn omgeving horen zeggen dat ik mooie tanden heb. Dat had ik eigenlijk wel verwacht, jammer. Maar wat niet is, kan nog komen. Laten we dat hopen.

Anderen bekeken ook

Durexshop.nl
3 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Cosmania
5 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Cosmania.nl? Cosmania.nl is een bedrijf wat zich richt op persoonlijke verzorging. In de wereld van de persoonl...

Podobrace
17 reviews

Wanneer je geblesseerd bent, of een blessure juist wilt voorkomen, kun je soms wat extra hulpmiddelen gebruiken. Als je wat extra ondersteuning nod...

Fitnessdelivery.nl
4 reviews

Wilt u beginnen met het openen van een fitnessketen of voor u persoonlijk? Dan kunt u de apparaten bemachtigen via de website www.fitnessdelivery.n...

Tanden-bleken.nl

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Tanden-bleken.nl is een online shop voor persoonlijke verzorging. Natuurlijk ligt de focus en de aandacht op het bleken van tanden. Het is mogelijk om de tanden op een professionele manier te laten bleken. Er zijn verschillende producten op de site om gebruik te maken van de diensten van Tanden-bleken.nl. Het is goed om ze allemaal te bekijken om er ook gebruik van te kunnen maken. Heb jij een ervaring met Tanden-bleken.nl? Dan is het goed om een review achter te laten op deze website. NederlandReview verzamelt reviews van consumenten over bedrijven. 

Over tanden-bleken.nl
Als je jouw tanden wilt laten bleken dan is dit mogelijk om op een gemakkelijke manier te laten doen. Het kan in speciale klinieken. Het is echter ook mogelijk om het zelf te doen op een wat meer goedkope manier. Het is goed om uw tanden witter te maken en om weer een stralende lach te krijgen. Zorg voor een gezond gebit en laat jezelf weer het stralende middelpunt worden op de meeste feestjes. 

Weet dat een bezoek aan een tandarts of kliniek niet altijd vergoedt wordt door de verzekering. Het is belangrijk om dit vooraf te weten. Je kunt er echter ook voor kiezen om het zelf te doen. In het algemeen kun je zelf snel je tanden ook weer witter maken. Als je wilt zorgen voor een stralende lach dan is het goed om te overwegen om het zelf thuis te doen. 

Met tanden-bleken.nl is het mogelijk om weer mooie witte tanden te krijgen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Bekijk de opties en de mogelijkheden om ook een paar witte stralende tanden te krijgen. 


White Teeth van Zadie Smith

Diensten van tanden-bleken.nl
Er zijn een aantal verschillende producten waar je uit kunt kiezen bij tanden-bleken.nl. Je kunt goedkoop je tanden zelf bleken dan kun je kiezen voor een bleaching materiaal. Hou er wel rekening mee, dat er ook schoonheidssalons zijn welke dit kunnen doen. Vaak hebben ze niet voldoende ervaring of de juiste middelen om dit goed te kunnen doen. Het kan zelfs zo ver gaan, dat je last krijgt van brandwonden, kapotte zenuwen of een aantasting van het glazuur. Het is dan beter om naar een tandarts te gaan. Er zijn echter ook goede pakketten om het zelf te doen. 

Het white light pakket
Witte stralende tanden zijn beter dan de gelige tanden van veel mensen. Het is belangrijk om te zorgen voor een mooie lach, die je aan iedereen kunt laten zien. Je kunt ook hiervoor zorgen door gebruik te maken van een speciale gel en een LED lamp. 

De Whitening Strips
Als je een sneller resultaat wilt hebben dan kun je de whitening strips kiezen. Ze zorgen voor een snel resultaat. 

Klachten, tips en complimenten over tanden-bleken.nl
Wanneer je een klacht hebt over tanden-bleken.nl dan is het goed om deze bij hun kenbaar te maken. Het is mogelijk om dit te doen door per mail, telefonisch of per post je klacht in te dienen bij hun. Vervolgens zullen ze je klacht in behandeling nemen en kijken wat de beste manier is om het op te lossen. 

Heb jij ervaring met tanden-bleken.nl?
Natuurlijk horen we ook graag wat jij van tanden-bleken.nl vindt. Het is belangrijk om met anderen je mening te delen om zo te ontdekken wat er allemaal kan en mogelijk is. Het is goed om te zien hoe ook jij je hart kunt luchten of juist een pluim kunt uitdelen en daarmee ook nog eens vele andere mensen mee kunt helpen.

 

Lees hier de ervaringen van echte klanten met Tanden-bleken.nl. Zelf je tanden bleken, is dat een goed idee? Is het duur, makkelijk en vooral: hoe is het resultaat? Lees je in op NederlandReview!

}