NederlandReview

  Ervaringen Tafelstore

  Ben je op zoek naar een tafel die niet iedereen heeft? Dan vind je een ambachtelijk gemaakte tafel van Tafelstore wellicht wat. Hier lees je reviews van klanten van deze bijzondere winkel in tafels.

  Wat doen de mensen van Tafelstore?

  Sinds 2009 werken Pascal Lakeman, Harm van Kessel en Paul Goossens samen om jouw een mooie en duurzame tafel aan te kunnen bieden. Als je ze niet vindt op hun kantoor in Maarssen, dan kun je ze wellicht tegenkomen op de werkplaats van Tafelstore in Zwaagwesteinde, voor iedereen die het (nog) niet weet: dat ligt in Friesland. Op de werkplaats worden bijna alle meubels in eigen beheer gemaakt door de vakmensen van deze winkel. Dus naast de mooiste materialen kun je ook rekenen op de kennis en vaardigheid van vakmensen. Wil je een tafel voor thuis of op je werk? Deze vakmensen leveren hun producten aan jou als particulier, maar ook aan bedrijven en de overheid.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  Hoe kan Tafelstore betaalbaar blijven?

  Duurzaam staat helaas nog veel bekend als duur. En als duurzame producten zoals deze tafels ineens betaalbaar worden, dan zijn we benieuwd hoe dat dan kan. Bij Tafelstore kunnen ze zelf mooie tafels maken en hebben ze geen hoge kosten aan bijvoorbeeld de huur van een winkelpand of winkelpersoneel. Hierdoor kunnen ze bijzondere ambachtelijk gemaakte tafels tegen aantrekkelijke prijzen verkopen. Win-win voor beide partijen dus!

  Waarvan worden de tafels gemaakt?

  Tafelstore gebruikt verschillende tafelbladen en frames om haar tafels te maken. Hiervoor maken ze gebruik van veel duurzame materialen. Hierdoor kun jij altijd een tafel kiezen die bij jou past. Kies je voor eerste klasse eikenhout, voor HPL - een vorm van hoogwaardig kunststof of liever voor steigerhout? Je kunt de verschillende materialen van de frames en de tafelbladen met elkaar combineren, zodat de tafel helemaal aansluit bij jouw stijl en wensen.

  Contact opnemen met Tafelstore

  Bij deze winkel willen niet dat je tevreden bent na je koop, maar dat je zeer tevreden bent. Hierom kun je advies vragen voor je aankoop en mag je altijd de allerbeste service verwachten. Zo betaal je bijvoorbeeld voor standaard producten geen aanbetaling, kunnen bijna alle tafels op maat gemaakt worden, zit er garantie op je tafel en heb jij 14 dagen bedenktijd. Wil je meer weten over een bepaalde tafel, heb je een vraag over het leveren, een opmerking, suggestie of klacht? Neem dan even contact op met Tafelstore. Je kunt per telefoon, per mail of door middel van het contactformulier op de website al je vragen voorleggen aan de vakmensen van deze winkel

  .Ervaringen met Tafelstore
  Heb jij jouw duurzame en unieke tafel gekocht bij Tafelstore? Dan zijn anderen op zoek naar jou! Ze willen bijvoorbeeld weten hoe het bestellen ging, of je alles makkelijk kon vinden, hoe vond jij dat je werd geholpen, welke service werd jouw geboden en alles wat je verder is opgevallen. Heb jij een review van Tafelstore die je met anderen wilt delen? Maak van jou ervaring dan een review, zodat andere mensen optimaal voorbereid hun nieuwe gave tafel kunnen kopen bij deze online store met de vakkennis van een 'gewone' winkel.

  Kun je met een gerust hart bestellen bij Tafelstore? Lees reviews, ervaringen, beoordelingen en de cijfers die klanten hun gaven, direct online!

  Tafelstore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tafelstore

  Uw beoordeling

  Fijne tafel in ons nieuwe huis

  Onlangs hebben wij onze nieuwe woning betrokken en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Dat wil echter niet zeggen dat er niet een hoop moet gebeuren. Wij zijn op zoek gegaan naar een mooie tafel, omdat een tafel toch wel een beetje het centrum van het leven is. Je eet er aan en je werkt er aan, je zit er 's avonds nog eens aan voor een goed gesprek, dus een tafel is voor ons belangrijk. Het is echter nog niet zo makkelijk om een tafel te vinden die aansluit bij je wensen. Op tafelstore.nl vonden we echter precies wat we nodig hadden. Vooral het feit dat de tafels worden vervaardigd met duurzame materialen sprak ons erg aan. Daarnaast is het natuurlijk ook erg prettig dat de tafels betaalbaar zijn. Op deze manier blijft het verhuizen, wat al duur genoeg is, toch nog een beetje betaalbaar. Het belangrijkste is natuurlijk echter dat we een mooie tafel hebben, waar we zeker plezier van gaan hebben. Hartstikke bedankt!.

  Door: Anoniem15-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Tafelstore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Tafelstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tafelstore actief?

  Tafelstore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tafelstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.