NederlandReview

  Ervaringen Swiss Clinic

  Wanneer je je tanden wat witter wilt hebben of je gezichtshuid wilt behandelen zodat je er weer wat frisser uit gaat zien, dan kun je hiervoor naar een specialist gaan. Ook voor een verzorgingsbehandeling van je haar kun je dan veel geld kwijt zijn. Daarom biedt Swiss Clinic je producten aan waarmee je zelf thuis schoonheidsbehandelingen kunt uitvoeren zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt. Hoe de producten en diensten van deze webshop bevallen lees je hier.

  Over Swiss Clinic

  Swiss Clinic is een webshop die technisch geavanceerde schoonheidsproducten en -behandelingen aanbied waarmee je zelf thuis schoonheidsbehandelingen met blijvende resultaten kunt toepassen. Daarbij is het hun doel om de kloof tussen cosmetica en medisch dure en chirurgische behandelingen te overbruggen. De producten die ze verkopen zijn dermatologisch getest en de voedingsmiddelen die ze aanbieden zijn samengesteld volgens de voedselveiligheidsrichtlijnen zoals deze zijn voorgeschreven door de EFSA (European Food Safety Authority). Zij geven de garantie dat hun producten de resultaten leveren die ze beloven door klinische studies uit te voeren. Ze voeren voor de ontwikkeling van hun producten geen dierproeven uit en zijn daarbij ook lid van PETA.


  Hair Renewel Serum van Swiss Clinic

  Diensten

  Wanneer je zelf thuis een schoonheidsbehandeling uit wilt voeren, kun je bij Swiss Clinic de benodigde ingrediënten en materialen vinden. Er zijn een aantal artikelgroepen te vinden:

  Huidverzorging – Hier vind je naast een Skin Roller, die de groei van nieuw bindweefsel en nieuwe huidcellen stimuleert een assortiment aan crèmes, serums etc. voor de verzorging van je huid. Haar – Hier vind je onder andere een beauty kit voor je gezicht en voor je ogen, daarnaast bieden ze o.a. Eye Lash Enhancer Serum en een haarserum aan. Ogen – Hier vind je o.a. Red Eye Relief, een Brow Enhancer Serum en meer. Tanden – Hier kun je een Whitening System vinden voor je tanden of refills hiervoor, daarnaast vind je in deze categorie de Beauty Kit – Face waar het Whitening System in opgenomen is. Diëten – Hier vind je het Swiss dieet, in een verpakking voor 14 of 28 dagen. Daarin vind je een afslankgel met bessensmaak die je overal kunt eten. Dit zorgt voor een gevoel van verzadiging wat overmatig snacken tussen de maaltijden voorkomt.

  Betaling en verzending

  Je kunt een bestelling bij Swiss Clinic betalen met iDeal, PayPal, Bancontact/ Mr Cash, via een vooruitbetaling, met een Creditcard, met een Webshop Giftcard, of achteraf via Klarna. Swiss Clinic stuurt de meeste artikelen die op werkdagen voor 23.30 uur besteld zijn nog dezelfde dag op. Je ontvangt je pakket dan via PostNL binnen 1 à 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is dan wordt je hierover zo snel mogelijk ingelicht. Alle bestellingen worden gratis thuisbezorgd.

  Retouren en klachten

  Omdat de producten van Swiss Clinic onder ongunstige omstandigheden in kwaliteit achteruit gaan, moet je eerst contact opnemen voordat je een product terugstuurt. Als het ontvangen product gebreken vertoont, dien je meteen contact op te nemen met de klantenservice waarbij je een omschrijving geeft van het gebrek. Wanneer je een klacht wilt indienen moet dat volgens de aanwijzingen die Swiss Clinic daarvoor geeft. Als klant heb je drie jaar de tijd om een klacht in te dienen, uitgezonderd producten die na opening een vervaldatum hebben. De klachtenprocedure verloopt volgens de Britse consumentenwetgeving (Consumer Purchases Act).

  Laat hier jouw review achter!

  Heb jij de producten van Swiss Clinic al eens gebruikt? Deel jouw mening hier met anderen, zo leren wij van elkaars ervaringen!

  Wat zijn de ervaringen met de schoonheidsbehandelingen van Swiss Clinic? Zie je er na een thuisbehandeling net zo verfrist uit als na een salonbezoek?

  Swiss Clinic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Swiss Clinic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Swiss Clinic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Swiss Clinic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Swiss Clinic actief?

  Swiss Clinic is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Afvallen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Swiss Clinic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.