Suunto

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Suunto

Ben je zoekende naar een sporthorloge, duikcomputer en/of meetapparatuur? Wellicht is Suunto een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview wat de klantervaringen bij Suunto zijn.


Wat is Suunto?


Suunto is een organisatie dat sporthorloges, duikcomputers en meetapparatuur maakt. Het bedrijf is opgericht in 1936 door Tuomas Vohlonen in Vantaa, Finland. Het hoofdkantoor zit nog steeds in Finland naast de fabriek. Het bedrijf heeft ongeveer 300 mensen in dienst. Je kunt de sporthorloges, duikcomputers en meetapparatuur ook bij Bol.com kopen. Mocht je willen weten welke artikelen er daadwerkelijk verkocht worden, verwijzen we je naar de pagina’s van Suunto op Bol.com.


Bestelling


Bol.com stelt samen met haar partners en bezorgers alles in het werk te stellen om artikelen zo snel mogelijk te leveren. Mocht dit eens niet lukken zal het bedrijf je hiervan op de hoogte brengen. Je krijgt na je bestelling een Track & Trace code. Hiermee kun je jouw bestelling volgen. Er wordt door Bol.com aangegeven dat ze soms niet alle artikelen tegelijk kunnen verzenden. In je account kun je bekijken of ze alles op hetzelfde moment verzonden hebben. Mocht er in jouw beleving iets mis gaan kun je contact opnemen met de klantenservice.


Retourneringen


Je kunt artikelen van bol.com en artikelen van verkopers retour sturen. Er is een retourtermijn vastgesteld op minstens 30 dagen. Spullen die je bij een particulier koopt hebben een retourtermijn van 14 dagen. De termijn zal ingaan op het moment dat je jouw bestelling fysiek hebt ontvangen. Mocht je artikelen terug sturen dan is het belangrijk dat deze zich zoveel mogelijk in de originele verpakking bevinden.


Betalingen


Heb je iets besteld en wil je betalen? Het is goed om te weten dat je veilig kunt betalen. Je kunt met geld of cadeaubonnen betalen. Er zijn diverse manieren waarop je de uiteindelijke betaling kunt verrichten. Enkele betaalmethodes die je kunt gebruiken zijn iDEAL, Creditcard en via SEPA Direct Debit. Je kunt ook betalen via de Nationale Entertainment. Voor alle betaalmethodes dien je de website van Bol.com te raadplegen.


Annuleren


Ben je benieuwd of je een bestelling kunt annuleren? Het is zeker mogelijk om een annulering te doen. Je kunt dit realiseren via je account bij het artikel van je bestelling. Het bedrijf geeft aan erg snel te werken. Het kan daardoor voorkomen dat je artikel soms al verzonden is voor jouw annulering wordt gedaan. Je kunt je bestelling dan binnen de zichttermijn terug sturen.


Terugbetaling


Nadat de annulering is verwerkt zul je direct terug betaald worden. Er kan niet exact aangegeven worden wanneer het geld op je rekening staat. Dit is afhankelijk van een aantal betaalmethodes. Mocht je in eerste instantie via iDEAL betaald hebben, dan zal je betaling binnen 3 dagen weer op je rekening staan. Als je voor achteraf betalen hebt gekozen zul je helemaal geen betaling hoeven doen. Via de creditcard zal de reservering binnen 3 dagen worden opgeheven. Een cadeaubon of cadeaukaart zal direct worden opgewaardeerd.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij Suunto? Heb je weleens een sporthorloge, duikcomputer en meetapparatuur via Suunto gekocht? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij Suunto en Bol.com. Ben je tevreden over je aankoop? Ga je in de toekomst vaker een artikel bij Suunto kopen? Zijn je spullen op tijd bij je afgeleverd? We stellen het zeer op prijs als jij je visie deelt op deze pagina van NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)