Surprises-winkel.nl | Shoppartners

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Surprises-winkel.nl | Shoppartners

Moet jij of je kind weer eens een surprise maken voor Sinterklaas maar heb je helemaal geen enkele inspiratie om mee aan de slag te gaan? Daar wil Surprises-winkel.nl een oplossing voor bieden. Maar wat voor kwaliteit surprises zal Surprises-winkel.nl aanbieden? Zal je er wel je eigen stijl aan kunnen geven? Zal het moeilijk zijn en lang duren om de surprise in elkaar te zetten? Zal de bezorgservice van Surprises-winkel.nl de surprise wel ruim voor Sinterklaas komen bezorgen of moet je alsnog zelf iets in elkaar knutselen? En wat voor een klantenservice zal Surprises-winkel.nl aanbieden als e iets mis blijkt te zijn met je surprise? Alleen mensen die al eens een surprise bij Surprises-winkel.nl hebben besteld kunnen je hier een eerlijk antwoord op geven. Lees hun reviews om erachter te komen hoe een surprise bestellen en maken bij Surprises-winkel.nl in zijn werk gaat. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Surprises-winkel.nl kunt verwachten.


Over Surprises-winkel.nl

Surprises-winkel.nl is een feestwinkel die surprises aanbiedt. ze weten dat het vaak lastig kan zijn om zelf een surprise in elkaar te knutselen. Ook als je al tijden van tevoren rolletjes, blikjes en dozen bewaard heb je misschien wel genoeg materiaal maar geen inspiratie of ook maar enig idee hoe je die kartonnen spullen kunt omtoveren tot een leuke surprise. Surprises-winkel.nl biedt daarom bouwpakketten aan waarmee je een standaard surprise in elkaar kunt zetten. Je kunt kiezen tussen vele verschillende surprises. Er zijn vele dieren zoals honden, katten, dolfijnen, tijgers, schapen, leeuwen, konijnen, muizen enzovoort. Wie weet zit het lievelingsdier van degene voor wie de surprise is bedoeld er wel bij. Mocht je geen dier willen dan kun je altijd nog kiezen voor een microfoon, het boek van Sinterklaas, een raket of een handtasje. Zelfs bekende figuren als Elmo en Peppa Pig zijn op de website te vinden. En wie weet vind je nog wel wat andere ideeën als je eens rondkijkt op hun website. Het pakketje zal compleet met materialen en duidelijke instructies arriveren. En ze beloven dat de surprise binnen een uurtje klaar zal zijn.


 


Diensten van Surprises-winkel.nl

Je kunt de surprises van Surprises-winkel.nl online bestellen. Er zal bouwmateriaal en een instructieboekje bij zitten. Het pakketje wordt dan bezorgd door de bezorgservice van Surprises-winkel.nl. Jij hoeft alleen maar het cadeautje te kopen en het geheel in elkaar te zetten. Ook heeft Surprises-winkel.nl een klantenservice voor als de surprise incompleet blijkt of er een ander probleem optreedt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Surprises-winkel.nl

Heb jij al eens een surprise in elkaar gezet voor Surprises-winkel.nl? Dan horen wij graag alles over jouw persoonlijk ervaring met deze surprisewinkel en feestwinkel. Hoe makkelijk en snel waren die surprises nou echt in elkaar gezet? Was de surprise helemaal compleet of ontbraken de instructies? Deed de bezorgservice van Surprises-winkel.nl er lang over om het pakketje te bezorgen of was de surprise al ruim voor Sinterklaas binnen? En wat voor een klantenservice kan je van Surprises-winkel.nl verwachten als het in elkaar zetten niet wil lukken? Laat een Surprises-winkel.nl review achter en vertel ons wat jouw mening van deze feestwinkel is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)