Supertrash

6

Bestellen

6.5

Service

6.5

Prijs

6

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Supertrash

Hier lees je de beoordelingen van de klanten van het Nederlandse merk SuperTrash. Wat waren de meningen over de ontwerpen? Hoe hebben zij de webshop ervaren? Of wil je er zelf graag iets over vertellen? Laat dan hier jouw ervaring. Op deze manier weet je als aanstaande klant waar je aan begint en als oudgediende kun je via reviews nieuwkomers helpen met hun keuze.

Modebewust een must?

Mode, het lijkt tegenwoordig een synoniem voor “jong”, “hip” en “fashionable”. Bijna een noodzakelijk kwaad om te overleven in de huidige maatschappij als je de bladen moet geloven. Maar dat is natuurlijk net in hoeverre je daarin mee gaat en er is niks mis met van mooie kleding te houden. Gelukkig voor de modeliefhebber is er in Nederland een behoorlijk aanbod te vinden, zowel in fysieke winkels als online.

Van alleen kleding naar totaalaanbod

Een trend die onder veel brands zichtbaar is, is dat de collectie steeds verder uitgebreid wordt. Denk daarbij niet alleen aan kleding, maar ook aan accessoires (zoals riemen, tassen, sjaals en hoeden), sieraden (oorbellen, kettingen, etc.), lingerie, laarzen en schoenen, nagellak, haarverzorging, make up, en in sommige gevallen zelfs decoratie voor in huis (oftewel “home decoration”). Ook het toevoegen van sport- of yogakleding lijkt steeds meer voor te komen. Daarnaast zijn sommige items soms alleen maar exclusief via internet in de online shop te krijgen, waardoor de webshop een steeds grotere rol voor het modemerk gaat spelen. Zijn er überhaupt nog kledingmerken te vinden die geen vorm van webshop hebben?

Groei is... ecommerce en ads

Als de groei van een merk inhoudt dat er wekelijks nieuwe producten toegevoegd worden aan het assortiment, is het uiteraard belangrijk dat de klanten dit ook te weten komen. Denk daarbij aan een compleet e-commerce platform, waarbij de nieuwe producten via een data-feed aan de klanten wordt gepromoot, en het continu updaten van de admedia. De nieuwsbrief of mailing list, klinken als je het zo bekijkt, bijna als uit een vorig tijdperk.ST. studio

Een van de Nederlandse bedrijven die momenteel via een e-commerce platform haar luxery collectie promoot is ST. studio van Olcay Gulsen. Onder ST. studio vallen de gelijknamige lijn ST. studio, maar ook SuperTrash en de Olcay Gulsen Collection. Daarbij richt ze zich niet enkel op de Nederlandse, maar ook op de internationale modebewuste vrouw.

Roept u maar

Heb jij ervaring met SuperTrash en wil je deze graag delen? Schrijf jouw review hier bij NederlandReview! Op zoek naar voorgangers omdat je wilt weten wat je in huis haalt? Dat zit ook jij hier goed! Have fun!


Lees hier meningen en ervaringen van klanten van dit luxery label. Hoe beoordelen ze de designs? Gingen ze voor fashion of accessoires? Ontdek het nu!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Trui en blouse, maar nooit geleverd en wel betaald. Ze reageren niet.

Ik heb een bestelling gedaan met de optie om mijn pakket op te halen bij een Post NL punt. Supertrash heeft dit vervolgens verzonden met DHL die het pakketje niet afgeven bij het Post NL punt (want ander bedrijf). DHL stuurt mij een melding dat mijn adres niet zou kloppen en het pakketje retour verzonden wordt, en dat ik mijn juiste adres moet doorgeven. Ik heb Supertrash ondertussen 5 mailtjes gestuurd, maar ik krijg na drie weken helemaal nul reactie van hen. Ondertussen heb ik niet mijn bestelde kleding, en wel betaald. Je kunt ze ook niet bellen. Dit is gewoon oplichting.

J

Jmc

03-07-2023

0

hoodie metallic logo

Na de aankoop van de hoodie heb ik het heerlijk gedragen, wat een fijne zachte stof. tijdens het wassen is er klaarblijkelijk iets mis gegaan, de metallic letters waren verdwenen. De andere hoodie die ik tegelijkertijd aangeschaft is er na de wasbeurt perfect uitgekomen. Na contact met de klantenservice waar ik mijn klacht meldde werd mijn mail zeer snel en professioneel opgepakt. Ik ben en blij een zeer tevreden klant.

Z

Zsuusz

21-11-2020

0

Schoenen

Was echt trash, snappie. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah. Nee serieus echt kapot slecht.

A

Ali baba

29-06-2020

0

vooral fan van de accessoires

vooral heel leuk vind ik de accessoires!! drie keer iets hier besteld, elke keer superblij met het resultaat. echt leuke dingen die ik veel kan dragen bij van alles

L

Lisa Meijer

01-03-2018

0