NederlandReview

  Ervaringen Supertrash

  Hier lees je de beoordelingen van de klanten van het Nederlandse merk SuperTrash. Wat waren de meningen over de ontwerpen? Hoe hebben zij de webshop ervaren? Of wil je er zelf graag iets over vertellen? Laat dan hier jouw ervaring. Op deze manier weet je als aanstaande klant waar je aan begint en als oudgediende kun je via reviews nieuwkomers helpen met hun keuze.

  Modebewust een must?

  Mode, het lijkt tegenwoordig een synoniem voor “jong”, “hip” en “fashionable”. Bijna een noodzakelijk kwaad om te overleven in de huidige maatschappij als je de bladen moet geloven. Maar dat is natuurlijk net in hoeverre je daarin mee gaat en er is niks mis met van mooie kleding te houden. Gelukkig voor de modeliefhebber is er in Nederland een behoorlijk aanbod te vinden, zowel in fysieke winkels als online.

  Van alleen kleding naar totaalaanbod

  Een trend die onder veel brands zichtbaar is, is dat de collectie steeds verder uitgebreid wordt. Denk daarbij niet alleen aan kleding, maar ook aan accessoires (zoals riemen, tassen, sjaals en hoeden), sieraden (oorbellen, kettingen, etc.), lingerie, laarzen en schoenen, nagellak, haarverzorging, make up, en in sommige gevallen zelfs decoratie voor in huis (oftewel “home decoration”). Ook het toevoegen van sport- of yogakleding lijkt steeds meer voor te komen. Daarnaast zijn sommige items soms alleen maar exclusief via internet in de online shop te krijgen, waardoor de webshop een steeds grotere rol voor het modemerk gaat spelen. Zijn er überhaupt nog kledingmerken te vinden die geen vorm van webshop hebben?

  Groei is... ecommerce en ads

  Als de groei van een merk inhoudt dat er wekelijks nieuwe producten toegevoegd worden aan het assortiment, is het uiteraard belangrijk dat de klanten dit ook te weten komen. Denk daarbij aan een compleet e-commerce platform, waarbij de nieuwe producten via een data-feed aan de klanten wordt gepromoot, en het continu updaten van de admedia. De nieuwsbrief of mailing list, klinken als je het zo bekijkt, bijna als uit een vorig tijdperk.


  Right Said Fred is duidelijk van de minimaliste mode

  ST. studio

  Een van de Nederlandse bedrijven die momenteel via een e-commerce platform haar luxery collectie promoot is ST. studio van Olcay Gulsen. Onder ST. studio vallen de gelijknamige lijn ST. studio, maar ook SuperTrash en de Olcay Gulsen Collection. Daarbij richt ze zich niet enkel op de Nederlandse, maar ook op de internationale modebewuste vrouw.

  Roept u maar

  Heb jij ervaring met SuperTrash en wil je deze graag delen? Schrijf jouw review hier bij Nederlandreview! Op zoek naar voorgangers omdat je wilt weten wat je in huis haalt? Dat zit ook jij hier goed! Have fun!

  Lees hier meningen en ervaringen van klanten van dit luxery label. Hoe beoordelen ze de designs? Gingen ze voor fashion of accessoires? Ontdek het nu!

  Supertrash
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  vooral fan van de accessoires

  vooral heel leuk vind ik de accessoires!!

  drie keer iets hier besteld, elke keer superblij met het resultaat. echt leuke dingen die ik veel kan dragen bij van alles

  Door: Lisa Meijer01-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Supertrash

  Uw beoordeling