Supertrash

6.3
6

Bestellen

6.5

Service

6.5

Prijs

6

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Supertrash

Hier lees je de beoordelingen van de klanten van het Nederlandse merk SuperTrash. Wat waren de meningen over de ontwerpen? Hoe hebben zij de webshop ervaren? Of wil je er zelf graag iets over vertellen? Laat dan hier jouw ervaring. Op deze manier weet je als aanstaande klant waar je aan begint en als oudgediende kun je via reviews nieuwkomers helpen met hun keuze.

Modebewust een must?

Mode, het lijkt tegenwoordig een synoniem voor “jong”, “hip” en “fashionable”. Bijna een noodzakelijk kwaad om te overleven in de huidige maatschappij als je de bladen moet geloven. Maar dat is natuurlijk net in hoeverre je daarin mee gaat en er is niks mis met van mooie kleding te houden. Gelukkig voor de modeliefhebber is er in Nederland een behoorlijk aanbod te vinden, zowel in fysieke winkels als online.

Van alleen kleding naar totaalaanbod

Een trend die onder veel brands zichtbaar is, is dat de collectie steeds verder uitgebreid wordt. Denk daarbij niet alleen aan kleding, maar ook aan accessoires (zoals riemen, tassen, sjaals en hoeden), sieraden (oorbellen, kettingen, etc.), lingerie, laarzen en schoenen, nagellak, haarverzorging, make up, en in sommige gevallen zelfs decoratie voor in huis (oftewel “home decoration”). Ook het toevoegen van sport- of yogakleding lijkt steeds meer voor te komen. Daarnaast zijn sommige items soms alleen maar exclusief via internet in de online shop te krijgen, waardoor de webshop een steeds grotere rol voor het modemerk gaat spelen. Zijn er überhaupt nog kledingmerken te vinden die geen vorm van webshop hebben?

Groei is... ecommerce en ads

Als de groei van een merk inhoudt dat er wekelijks nieuwe producten toegevoegd worden aan het assortiment, is het uiteraard belangrijk dat de klanten dit ook te weten komen. Denk daarbij aan een compleet e-commerce platform, waarbij de nieuwe producten via een data-feed aan de klanten wordt gepromoot, en het continu updaten van de admedia. De nieuwsbrief of mailing list, klinken als je het zo bekijkt, bijna als uit een vorig tijdperk.ST. studio

Een van de Nederlandse bedrijven die momenteel via een e-commerce platform haar luxery collectie promoot is ST. studio van Olcay Gulsen. Onder ST. studio vallen de gelijknamige lijn ST. studio, maar ook SuperTrash en de Olcay Gulsen Collection. Daarbij richt ze zich niet enkel op de Nederlandse, maar ook op de internationale modebewuste vrouw.

Roept u maar

Heb jij ervaring met SuperTrash en wil je deze graag delen? Schrijf jouw review hier bij NederlandReview! Op zoek naar voorgangers omdat je wilt weten wat je in huis haalt? Dat zit ook jij hier goed! Have fun!

Lees hier meningen en ervaringen van klanten van dit luxery label. Hoe beoordelen ze de designs? Gingen ze voor fashion of accessoires? Ontdek het nu!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook