SuperMeubels

Alle reviews

SuperMeubels

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Meubels met een goede kwaliteit

  Paar jaar geleden een eettafel en zes bijbehorende stoelen besteld bij SuperMeubels en wij hebben er nog steeds elke dag plezier van. Het materiaal is allemaal erg stevig en er is nog geen zichtbare schade ontstaan. Natuurlijk zitten er her en der wel wat krasjes op de tafel, maar dat is ook niet te voorkomen. De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is in mijn ogen dus heel goed. Op het eerste gezicht sloeg ik een beetje achterover vanwege de prijs, maar ik weet nu zeker dat het het geld meer dan waard is. Verder geen nadelen, alleen duurt de levertijd wat lang. Volgens mij moet dit een stuk sneller kunnen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Design meubelen gratis verzending


  Prachtige spullen hier, veel design meubelen waar ik precies van houdt.
  Kwaliteit is goed en ze leveren snel (en gratis!). Meubelen zijn wel prijzig, maar dat is ook wel logisch eigenlijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  eetkamer stoelen

  Sneller geleverd dan gedacht Ik dacht met meubels daar gaat vast heel veel tijd overheen maar dat viel heel erg mee

  En dat is extra fijn want we zijn net verhuisd en we hadden niet echt veel om op te zitten aan tafel haha dus fijn dat ze best snel waren toch!Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
51 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

Witgoedhuis.nl
6 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

1op1 Keukenontwerp Aan Huis
6 reviews

Wat anderen zeggen over dit bedrijf? Je zou het ook echt moeten lezen, nog voordat je een aankoopbeslissing gaat doen. Het kopen van een product bi...

Superkeukens
7 reviews

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Super...

SuperMeubels

U heeft vast weleens een meubelstuk willen kopen, bijvoorbeeld een bank of een stoel, een tafel of gewoon een kast voor in de slaapkamer, maar de stijl beviel u niet of het was niet uw smaak. Bent u het beu om telkens maar naar een winkel te moeten gaan om de juiste en nieuwste mode van meubelstukken of bijvoorbeeld verlichting te kunnen vinden? Of kunt u gewoonweg op het internet zelfs toch niet de juiste keuze maken? Zoek dan niet langer en kom langs bij de webpagina www.supermeubels.nl! Maar wat vinden andere consumenten nou van deze site? Is dit wel de juiste keuze? Of heeft u al eerder een aankoop gedaan van dit bedrijf en wat vindt u ervan?

Wij van NederlandReview verzamelen allerlei ervaringen en bevindingen van verschillende échte consumenten die hier al eerder een aankoop hebben gedaan en hun mening ervan willen uiten. Dit kunt u allemaal terug vinden op onze site. Wij zijn een onafhankelijk platform die het mogelijk maakt voor verschillende consumenten, waaronder u, een eigen review te schrijven over een bepaald bedrijf, of juist reviews kunnen inzien van anderen waardoor u een inzicht krijgt van dit bedrijf en te weten komt of het de juiste beslissing is om hier iets te gaan kopen.

 Hiermee zijn wij in staat om samen een beeld te schetsen van verschillende bedrijven zodat andere consumenten dus een soort gedachtegang kunnen krijgen van een bepaald bedrijf. Bovendien zorgen wij er samen voor dat de verwachtingen van de consumenten die geschreven hebben ook samengaan met de consumenten die hier nog een aankoop voor willen doen zodat zij weten of het inderdaad een goed bedrijf is.  

Over SuperMeubels
SuperMeubels is een bedrijf dat een webpagina heeft die u via dit adres kunt bereiken: www.supermeubels.nl. Dit bedrijf biedt een ruime aanbod van verschillende soorten meubelstukken, waaronder voor in de woonkamer, slaapkamer/tienerkamer, of voor in het kantoor. Bovendien verkoopt dit bedrijf ook nog andere meubels. 

 Het bedrijf is hierin gespecialiseerd en zorgt ervoor dat u bij elke aankoop de juiste keuze maakt, en breidt het assortiment dagelijks naar wens uit. Bovendien bent u er ook zeker van dat u een van de laatste trends/mode koopt, zodat u meegaat met de tijd. Alle verschillende meubels zijn voor u bij elkaar gegroepeerd, en een handige onderverdeling van gemaakt. Zo kunt u op uw gemak gaan zoeken voor de meubel die u wenst te kopen.

Diensten
Dit online webshop biedt zoals gezegd vele verschillende meubelstukken aan. U kunt denken aan bijvoorbeeld een tv meubel, een salontafel, normale eettafel, dressoirs en kasten. Is dit niet wat u zoekt? Dan kunt u ook kiezen voor verlichting of bijvoorbeeld kapstokken. Dit bedrijf biedt een ruime keuze waardoor u altijd wel iets kunt vinden dat u wilt hebben of nodig hebt. U kunt zelfs bedden voor uw slaapkamer halen, of voor uw kinderen. Dit ruime assortiment is terug te vinden op de site en u kunt het zelf in uw gemak bekijken. 
Bovendien is verzenden binnen de Benelux gratis en levering op de Waddeneilanden neemt extra kosten in beslag. Vindt u een artikel of meubelstuk die u heeft gekocht toch niet zitten en wilt u het retourneren? Dan is dit geen probleem. U kunt het binnen 14dagen terug retourneren waarbij geen reden voor nodig uw geld terug krijgen. Dit bedrijf biedt de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. 

Klachten
Voor eventuele vragen of klachten kunt u terecht bij de klantenservice. Dit bedrijf is telefonisch bereikbaar op werkdagen van Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00.

Wilt u liever een mail sturen? Dan kunt u eenvoudig mailen die beschreven staat op de website. Let wel op dat u uw ordenummer altijd vermeld waardoor u snel geholpen kunt worden.

Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of vraag gesteld aan dit bedrijf? Dan zouden wij er meer over willen weten. Uw meningen/ervaringen met dit bedrijf zijn altijd welkom zodat wij samen andere consumenten kunnen helpen.

Duizenden onafhankelijke ervaringen op een rijtje! Denk u erover om bij Supermeubels te kopen? Lees dan eerst beoordelingen over supermeubels!

}