NederlandReview

  Ervaringen Superkeukens

  Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Superkeukens of bent u benieuwd of zij goede service bieden? Laat hier uw review achter en lees die van anderen.

  Over Superkeukens

  Bij Superkeukens bieden ze keukens aan passend in iedere interieurstijl en elk budget. Ze berekenen de beste prijs door de berekening van de keuken open en transparant te houden. Ze kunnen u ook een scherpe prijs bieden doordat zij onderdeel uitmaken van één van de grootste inkooporganisaties van Europa. Elk onderdeel dat u toevoegt, wordt op deze manier doorberekend. Zo ziet u meteen wat een keuken zou kosten als u een bepaald onderdeel weglaat. De keukens van deze winkel worden geproduceerd in Duitsland.


  Tv-commercial van Superkeuken

  Diensten van Superkeukens

  Online kunt u al van verschillende diensten van Superkeukens gebruikmaken. Zo is er een ontwerpmethode waarbij u thuis op uw computer uw keuken kunt samenstellen. Dit kunt u doen in de 3D keukenplanner. Ook kunt u een keuken samenstellen door middel van een online inspirator die u stapsgewijs kunt doorlopen. Daarnaast kunt u natuurlijk de productcatalogus bekijken, en blogs lezen die over allerlei onderwerpen omtrent keukens gaan. Mocht u een wat krapper budget hebben, kijk dan eens bij de keukens die met korting worden aangeboden. Dit zijn de modelkeukens die in een showroom hebben gestaan en plaats moeten maken voor een nieuwer model. Alle keukens die u online ziet staan, zijn ook in een showroom te bekijken.

  42 winkels en groeiende

  Op het moment dat wij van NederlandReview deze informatie schrijven heeft Superkeukens 42 vestigingen verspreid door heel Nederland. Er zullen er binnenkort nog twee meer zijn. Wanneer u de winkel bezoekt, neemt dan de maten van uw keuken mee, zo kunt u gratis een vrijblijvend 3D keukenontwerp laten maken. Er zijn vele verschillende opstellingen, kleurencombinaties en inbouwapparatuur mogelijk. Tijdens een twee uur durende afspraak met een adviseur heeft u voldoende tijd om uw wensen om te zetten naar uw droomkeuken. Dus welke kleur en materiaal u wilt, welke apparatuur etc. U kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak maken. Wanneer u tevreden bent over het resultaat, wordt er een afspraak gemaakt om uw keuken in te laten meten. Daarna wordt hij besteld, en kan hij binnen vijf weken binnen zijn. U kunt zelf kiezen of u de keuken zelf monteert of laat monteren.

  Klachten, problemen, tips, complimenten, contact met Superkeukens

  Met de leveranciers van de verschillende inbouwapparatuur kunt u direct per telefoon contact opnemen over uw vraag of klacht. Mochten er klachten zijn over de keuken zelf, dan kunt u zich melden bij de winkel waar u uw aankoop heeft gedaan. Superkeukens geeft een productiegarantie van tien jaar op werkbladen en keukenmeubelen. Daarnaast is Superkeukens door het CBW erkend, wat u extra zekerheid geeft bij aanschaf van uw keuken.

  Heeft u veel plezier van uw nieuwe keuken van Superkeukens?

  Of bent u juist problemen tegengekomen bij de levering, installatie of de garantie van deze keukenaanbieder? Laat hier uw review achter, zodat anderen geholpen worden bij het kiezen van een keukenwinkel.

  Nieuwe keuken kopen? Service is belangrijk! Hoe scoort Superkeukens volgens hun eigen klanten? Kun je annuleren? Is de kwaliteit hoog? Lees reviews!

  Superkeukens
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  5.8
  43% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  5.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Superkeukens

  Uw beoordeling

  Brochure van Superkeukens is leuk

  Ik ben mij aan het oriënteren op een nieuwe keuken en daarom vraag ik overal van die keukenboeken en brochures aan. Die van Superkeukens kwam het snelste binnen en ik wilde even zeggen dat het heel leuk is met veel mooie foto's!
  Ook zijn ze goedkoper dan ik dacht, maar ik weet nog niet zeker of ik hier bestel.

  Door: Louise 28-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goede service in de showroom

  Wij zijn naar de showroom van Superkeukens geweest en daar zijn wij erg goed geholpen door het personeel.
  Ze waren vriendelijk, hadden veel informatie voor ons en we kregen veel materiaal mee.
  We kunnen nu goed op onze gemak kiezen wat we willen en zijn daarover zeer tevreden!

  Door: Esther 09-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  goedkope keuken

  veel goedkoper dan andere aanbieders en we hebben nu een hele mooie volledige keuken voor minder dan 2000 euro, heel blij mee!
  soms is het wel druk als je contact wil maken in de winkel, maar dat vinden we niet heel erg.

  Door: Ineke29-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Keuken

  Vriendelijke verkoper, na de koop betaling en levering en ging het fout. Na 3 inmetingen van het keukenblad hebben we nog steeds geen keukenblad. De vaatwasser valt tegen doordat deze veel lawaai maakt, na inspectie van een bedrijf bleek het een instapmodel zonder isolatie. De koelkast maakt bromgeluiden alsof die al heel oud is, maar dat schijnt normaal te zijn. De afzuigkap was na 1x aanzetten doorgebrand. We wachten nog op een nieuwe. Heel veel telefoontjes en mailverkeer verder en ook nog bij de verkoper geweest, maar daar schoten we ook niets mee op. In alle ellende lang wachten op een oplossing, in 4 maanden zijn ze niet eens coulant, voor een andere vaatwasser moesten we bij betalen. Al met al een drama bij Superkeukens Huissen. Nooit geen keuken meer van Superkeukens.

  Door: Ingrid Wittenberg11-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Complete keuken gekocht

  Complete keuken gekocht
  Na paar maanden ging de vaatwasser kapot
  Superkeukens verwijst naar de fabrikant
  Maar omdat superkeukens op de rekening geen! Apparatuur vermeld
  Heeft krijg ik geen garantie,
  Superkeukens weigert de rekening aan te vullen met de missende data
  Hoofdkantoor (img internationale meubel groep) reageert gewoon niet
  Een andere oplossing wordt ook niet geboden resultaat
  Nieuwe AEG-vaatwasser tgv 1000 euro aan ijzerboer meegegeven
  Mijn advies is ga ergens anders naar toe waar je fatsoenlijk behandeld wordt
  Superkeukens Arkel is een absolute no go
  Nooit een keuken kopen daar!!!

  Door: marcel de pooter26-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Keuken

  Wat een waardeloos bedrijf! Tot en met het moment van aankoop van de keuken alles prima. Maar na onze betaling van 17000 euro voor de keuken hield de service op. Apparatuur kennelijk niet leverbaar, maar zoek het maar uit. Nu 5 maanden na aankoop nog steeds aan het wachten op vaatwasser en vriezer en bij mijn laatste mail met verzoek om compensatie of alternatief krijg ik gewoon geen enkele reactie! Echt nooit keuken kopen hier!
  Het lukt me niet om 1 ster te geven vandaar 2, maar ik bedoel 1!

  Door: Jolijn van den Wijngaert 13-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  slechte service

  aanrechtblad afbladderen van folie en verkleuren van de randen keukenkastjes. keuken net 5 jaar oud en gemeld bij superkeukens. na 2 maanden buitendienstmonteur langs geweest en had geen oplossing. Half jaar later oplossing superkeukens: moest het zelf maar betalen ad. 2700 euro. 2 maanden later aangemeld bij mijn rechtsbijstand. In totaal nu 9 maanden verder en zij reageren gewoon niet!

  Door: gert jan24-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Superkeukens een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Superkeukens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Superkeukens actief?

  Superkeukens is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Superkeukens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.