Superkeukens

Alle reviews

Superkeukens

43% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken

  Vriendelijke verkoper, na de koop betaling en levering en ging het fout. Na 3 inmetingen van het keukenblad hebben we nog steeds geen keukenblad. De vaatwasser valt tegen doordat deze veel lawaai maakt, na inspectie van een bedrijf bleek het een instapmodel zonder isolatie. De koelkast maakt bromgeluiden alsof die al heel oud is, maar dat schijnt normaal te zijn. De afzuigkap was na 1x aanzetten doorgebrand. We wachten nog op een nieuwe. Heel veel telefoontjes en mailverkeer verder en ook nog bij de verkoper geweest, maar daar schoten we ook niets mee op. In alle ellende lang wachten op een oplossing, in 4 maanden zijn ze niet eens coulant, voor een andere vaatwasser moesten we bij betalen. Al met al een drama bij Superkeukens Huissen. Nooit geen keuken meer van Superkeukens.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Complete keuken gekocht

  Complete keuken gekocht
  Na paar maanden ging de vaatwasser kapot
  Superkeukens verwijst naar de fabrikant
  Maar omdat superkeukens op de rekening geen! Apparatuur vermeld
  Heeft krijg ik geen garantie,
  Superkeukens weigert de rekening aan te vullen met de missende data
  Hoofdkantoor (img internationale meubel groep) reageert gewoon niet
  Een andere oplossing wordt ook niet geboden resultaat
  Nieuwe AEG-vaatwasser tgv 1000 euro aan ijzerboer meegegeven
  Mijn advies is ga ergens anders naar toe waar je fatsoenlijk behandeld wordt
  Superkeukens Arkel is een absolute no go
  Nooit een keuken kopen daar!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken

  Wat een waardeloos bedrijf! Tot en met het moment van aankoop van de keuken alles prima. Maar na onze betaling van 17000 euro voor de keuken hield de service op. Apparatuur kennelijk niet leverbaar, maar zoek het maar uit. Nu 5 maanden na aankoop nog steeds aan het wachten op vaatwasser en vriezer en bij mijn laatste mail met verzoek om compensatie of alternatief krijg ik gewoon geen enkele reactie! Echt nooit keuken kopen hier!
  Het lukt me niet om 1 ster te geven vandaar 2, maar ik bedoel 1!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte service

  aanrechtblad afbladderen van folie en verkleuren van de randen keukenkastjes. keuken net 5 jaar oud en gemeld bij superkeukens. na 2 maanden buitendienstmonteur langs geweest en had geen oplossing. Half jaar later oplossing superkeukens: moest het zelf maar betalen ad. 2700 euro. 2 maanden later aangemeld bij mijn rechtsbijstand. In totaal nu 9 maanden verder en zij reageren gewoon niet!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goedkope keuken

  veel goedkoper dan andere aanbieders en we hebben nu een hele mooie volledige keuken voor minder dan 2000 euro, heel blij mee!
  soms is het wel druk als je contact wil maken in de winkel, maar dat vinden we niet heel erg.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede service in de showroom

  Wij zijn naar de showroom van Superkeukens geweest en daar zijn wij erg goed geholpen door het personeel.
  Ze waren vriendelijk, hadden veel informatie voor ons en we kregen veel materiaal mee.
  We kunnen nu goed op onze gemak kiezen wat we willen en zijn daarover zeer tevreden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Brochure van Superkeukens is leuk

  Ik ben mij aan het oriënteren op een nieuwe keuken en daarom vraag ik overal van die keukenboeken en brochures aan. Die van Superkeukens kwam het snelste binnen en ik wilde even zeggen dat het heel leuk is met veel mooie foto's!
  Ook zijn ze goedkoper dan ik dacht, maar ik weet nog niet zeker of ik hier bestel.

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
53 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

2Cheap
7 reviews

Ontdek op NederlandReview alles over de ervaringen van klanten van 2Cheap. Het online warenhuis heeft een ruim assortiment met allerlei verschillen...

Witgoedhuis.nl
7 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

Expert
20 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Superkeukens

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Superkeukens of bent u benieuwd of zij goede service bieden? Laat hier uw review achter en lees die van anderen.

Over Superkeukens
Bij Superkeukens bieden ze keukens aan passend in iedere interieurstijl en elk budget. Ze berekenen de beste prijs door de berekening van de keuken open en transparant te houden. Ze kunnen u ook een scherpe prijs bieden doordat zij onderdeel uitmaken van één van de grootste inkooporganisaties van Europa. Elk onderdeel dat u toevoegt, wordt op deze manier doorberekend. Zo ziet u meteen wat een keuken zou kosten als u een bepaald onderdeel weglaat. De keukens van deze winkel worden geproduceerd in Duitsland.


Diensten van Superkeukens
Online kunt u al van verschillende diensten van Superkeukens gebruikmaken. Zo is er een ontwerpmethode waarbij u thuis op uw computer uw keuken kunt samenstellen. Dit kunt u doen in de 3D keukenplanner. Ook kunt u een keuken samenstellen door middel van een online inspirator die u stapsgewijs kunt doorlopen. Daarnaast kunt u natuurlijk de productcatalogus bekijken, en blogs lezen die over allerlei onderwerpen omtrent keukens gaan.  Mocht u een wat krapper budget hebben, kijk dan eens bij de keukens die met korting worden aangeboden. Dit zijn de modelkeukens die in een showroom hebben gestaan en plaats moeten maken voor een nieuwer model. Alle keukens die u online ziet staan, zijn ook in een showroom te bekijken.

42 winkels en groeiende
Op het moment dat wij van NederlandReview deze informatie schrijven heeft Superkeukens 42 vestigingen verspreid door heel Nederland. Er zullen er binnenkort nog twee meer zijn. Wanneer u de winkel bezoekt, neemt dan de maten van uw keuken mee, zo kunt u gratis een vrijblijvend 3D keukenontwerp laten maken. Er zijn vele verschillende opstellingen, kleurencombinaties en inbouwapparatuur mogelijk. Tijdens een twee uur durende afspraak met een adviseur heeft u voldoende tijd om uw wensen om te zetten naar uw droomkeuken. Dus welke kleur en materiaal u wilt, welke apparatuur etc.  U kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak maken. Wanneer u tevreden bent over het resultaat, wordt er een afspraak gemaakt om uw keuken in te laten meten. Daarna wordt hij besteld, en kan hij binnen vijf weken binnen zijn. U kunt zelf kiezen of u de keuken zelf monteert of laat monteren.

Klachten, problemen, tips, complimenten, contact met Superkeukens
Met de leveranciers van de verschillende inbouwapparatuur kunt u direct per telefoon contact opnemen over uw vraag of klacht. Mochten er klachten zijn over de keuken zelf, dan kunt u zich melden bij de winkel waar u uw aankoop heeft gedaan. Superkeukens geeft een productiegarantie van tien jaar op werkbladen en keukenmeubelen. Daarnaast is Superkeukens door het CBW erkend, wat u extra zekerheid geeft bij aanschaf van uw keuken.

Heeft u veel plezier van uw nieuwe keuken van Superkeukens?
Of bent u juist problemen tegengekomen bij de levering, installatie of de garantie van deze keukenaanbieder? Laat hier uw review achter, zodat anderen geholpen worden bij het kiezen van een keukenwinkel. 

Nieuwe keuken kopen? Service is belangrijk! Hoe scoort Superkeukens volgens hun eigen klanten? Kun je annuleren? Is de kwaliteit hoog? Lees reviews!

}