Ervaringen Superkeukens

​Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Superkeukens of bent u benieuwd of zij goede service bieden? Laat hier uw review achter en lees die van anderen.

Over Superkeukens

Bij Superkeukens bieden ze keukens aan passend in iedere interieurstijl en elk budget. Ze berekenen de beste prijs door de berekening van de keuken open en transparant te houden. Ze kunnen u ook een scherpe prijs bieden doordat zij onderdeel uitmaken van één van de grootste inkooporganisaties van Europa. Elk onderdeel dat u toevoegt, wordt op deze manier doorberekend. Zo ziet u meteen wat een keuken zou kosten als u een bepaald onderdeel weglaat. De keukens van deze winkel worden geproduceerd in Duitsland.


Tv-commercial van Superkeuken

Diensten van Superkeukens

Online kunt u al van verschillende diensten van Superkeukens gebruikmaken. Zo is er een ontwerpmethode waarbij u thuis op uw computer uw keuken kunt samenstellen. Dit kunt u doen in de 3D keukenplanner. Ook kunt u een keuken samenstellen door middel van een online inspirator die u stapsgewijs kunt doorlopen. Daarnaast kunt u natuurlijk de productcatalogus bekijken, en blogs lezen die over allerlei onderwerpen omtrent keukens gaan. Mocht u een wat krapper budget hebben, kijk dan eens bij de keukens die met korting worden aangeboden. Dit zijn de modelkeukens die in een showroom hebben gestaan en plaats moeten maken voor een nieuwer model. Alle keukens die u online ziet staan, zijn ook in een showroom te bekijken.

42 winkels en groeiende

Op het moment dat wij van NederlandReview deze informatie schrijven heeft Superkeukens 42 vestigingen verspreid door heel Nederland. Er zullen er binnenkort nog twee meer zijn. Wanneer u de winkel bezoekt, neemt dan de maten van uw keuken mee, zo kunt u gratis een vrijblijvend 3D keukenontwerp laten maken. Er zijn vele verschillende opstellingen, kleurencombinaties en inbouwapparatuur mogelijk. Tijdens een twee uur durende afspraak met een adviseur heeft u voldoende tijd om uw wensen om te zetten naar uw droomkeuken. Dus welke kleur en materiaal u wilt, welke apparatuur etc. U kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak maken. Wanneer u tevreden bent over het resultaat, wordt er een afspraak gemaakt om uw keuken in te laten meten. Daarna wordt hij besteld, en kan hij binnen vijf weken binnen zijn. U kunt zelf kiezen of u de keuken zelf monteert of laat monteren.

Klachten, problemen, tips, complimenten, contact met Superkeukens

Met de leveranciers van de verschillende inbouwapparatuur kunt u direct per telefoon contact opnemen over uw vraag of klacht. Mochten er klachten zijn over de keuken zelf, dan kunt u zich melden bij de winkel waar u uw aankoop heeft gedaan. Superkeukens geeft een productiegarantie van tien jaar op werkbladen en keukenmeubelen. Daarnaast is Superkeukens door het CBW erkend, wat u extra zekerheid geeft bij aanschaf van uw keuken.

Heeft u veel plezier van uw nieuwe keuken van Superkeukens?

Of bent u juist problemen tegengekomen bij de levering, installatie of de garantie van deze keukenaanbieder? Laat hier uw review achter, zodat anderen geholpen worden bij het kiezen van een keukenwinkel.

Nieuwe keuken kopen? Service is belangrijk! Hoe scoort Superkeukens volgens hun eigen klanten? Kun je annuleren? Is de kwaliteit hoog? Lees reviews!

Superkeukens
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

7,4
75% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7

Service

7

Prijs

7,6

Leveren

8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

slechte service

aanrechtblad afbladderen van folie en verkleuren van de randen keukenkastjes. keuken net 5 jaar oud en gemeld bij superkeukens. na 2 maanden buitendienstmonteur langs geweest en had geen oplossing. Half jaar later oplossing superkeukens: moest het zelf maar betalen ad. 2700 euro. 2 maanden later aangemeld bij mijn rechtsbijstand. In totaal nu 9 maanden verder en zij reageren gewoon niet!

Door: gert jan24-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

goedkope keuken

veel goedkoper dan andere aanbieders en we hebben nu een hele mooie volledige keuken voor minder dan 2000 euro, heel blij mee!
soms is het wel druk als je contact wil maken in de winkel, maar dat vinden we niet heel erg.

Door: Ineke29-06-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Goede service in de showroom

Wij zijn naar de showroom van Superkeukens geweest en daar zijn wij erg goed geholpen door het personeel.
Ze waren vriendelijk, hadden veel informatie voor ons en we kregen veel materiaal mee.
We kunnen nu goed op onze gemak kiezen wat we willen en zijn daarover zeer tevreden!

Door: Esther 09-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Brochure van Superkeukens is leuk

Ik ben mij aan het oriënteren op een nieuwe keuken en daarom vraag ik overal van die keukenboeken en brochures aan. Die van Superkeukens kwam het snelste binnen en ik wilde even zeggen dat het heel leuk is met veel mooie foto's!
Ook zijn ze goedkoper dan ik dacht, maar ik weet nog niet zeker of ik hier bestel.

Door: Louise 28-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Schrijf zelf een review over Superkeukens

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)