Superdry

6.1

Bestellen

5

Service

5.1

Prijs

5.8

Levering

38.2%

Zou hier weer kopen

Superdry

Ook besparen op meerdere diensten? Ontdek Superdry NL! Superdry NL is een webshop waar u online kleding kopen kunt. Het is mogelijk om hier kleding te kopen van een hoge kwaliteit met de mooiste prints. Het is goed om te zien hoe mooi de site is gemaakt. Daarnaast is het ook verstandig om de verschillende meningen en reviews over Superdry NL te lezen op NederlandReview. Bekijk wat anderen zeggen over dit bedrijf en zie hoe ook u een mooie en goede kleding kunt kopen via het internet. Er zijn tal van mogelijkheden! 

Over superdry NL

Superdry NL is een modern en spannend kledingmerk welke zich focust op een hoge kwaliteit en een Britse stijl combineert met Amerikaanse en Japanse prints. De stoffen zijn authentiek en van een hoge kwaliteit. Volop vintage wassingen en unieke details, zoals handgetekende graphics worden gebruikt met een passende en mooie pasvorm. De exclusieve aantrekkingskracht behoort natuurlijk bij de top van de top. Niet vreemd dat er zoveel beroemdheden zin welke voor Superdry NL kiezen. 

Superdry NL is in de hele wereld aanwezig en is werkzaam op 515 locaties in meer dan 46 landen. Er zijn 139 zelfstandige winkels in Engeland en Europa. Daarnaast zijn er ook nog 208 franchise winkels en 168 Superdry afdelingen. 

Superdry NL verkoopt haar kleding in meer dan 100 landen over de hele wereld en heeft maar liefst 21 website. De klantenservice is uitmuntend en de retourzendingen gaan altijd probleemloos. Geweldig gewoon. 

Diensten van superdry NL

Superdry NL biedt kleding aan met een Brits ontwerp en een Japanse spirit. Denk hierbij aan Superdry herenhoodies, herenjacks, herentassen, herenbodywarmers, heren T-shirts, damesjurken, damesjacks, damesjeans en veel meer.

Klachten, tips en complimenten over en voor superdry NL

De bezorging binnen Nederland is geheel gratis. Hij wordt vanuit Engeland verzonden met de hulp van DHL en DPD. Je krijgt je bestelling binnen vijf werkdagen thuisgestuurd. Je krijgt een verzendbevestiging en natuurlijk moet je tekenen voor ontvangst. 

Als er iets misgaat met de bezorging dan kunt u dit natuurlijk via de website melden of via de telefoon. Het is ook mogelijk om andere klachten of tips in te dienen bij Superdry NL. Natuurlijk zijn bij Superdry NL ook alle complimenten van harte welkom. 

Uw mening over superdry NL

Heeft u een keer een bestelling bij Superdry NL geplaatst? Dan horen we graag van u wat u van hun dienstverlening vindt. Bent u tevreden over hun service? Bent u een herhalende klant voor hun? Of gaat u nooit meer terug naar ze! Het is goed om uw mening, review en beoordeling over hun op NederlandReview achter te laten. Zo is het namelijk mogelijk voor anderen om sneller een beslissing te maken of er wel of geen bestelling geplaatst moet worden bij hun. 


 


Niet kopen bij superdry! Voordat u ervaringen heeft gelezen die u voorgingen. Zo weet u precies waar u aan begint. Mischien is het wel een leuke winkel met hele goede kleding? Lees ervaringen dan weet u zeker dat u goed zit!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (34)

Ski broek en jas

Vreselijke klantenservice Dramatisch bedrijf. Ik had een online tegoed van 230 euro. Hiervan heb ik een jas (120 euro) en een broek (150 euro) gekocht, dit was meer dan 230 euro, dus de rest moest ik bijbetalen. Vervolgens bleek de broek veel te kort, dus heb ik die geretourneerd. Wat blijkt, ik krijg mijn resterende tegoed van 110 euro NIET terug, blijkbaar is de regel vergeven = vergeten. Het resterende bedrag had ik via afterpay gedaan, dus vervolgens krijg ik ook nog een rekening van 50 euro, terwijl ik dus eigenlijk nog 110 euro terug zou moeten krijgen van superdry. Dit hele grapje heeft me meer gekost dan opgeleverd. Slechtste klantenservice die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt!

J

Judith

30-01-2022

0

Sweater

Sweater top zit lekker warm als het wat koude wordt. Erg blij mee

E

Erik

07-08-2021

0

Began basket ov high

Makkelijk en mooi ogend

R

Rony

02-07-2021

0

Zwembroeken 2 stuks

Zeer slechte kwaliteit van kleding terwijl je qua prijs beter mag verwachten. Bestelproces en levering ging wel snel maar heb je niets aan als je beide zwembroeken na 4 !! maal gezwommen te hebben (in 1 vakantie) kan weggooien.

G

Gerard Voppen

08-08-2020

0

Superdry jas/vest

De slechtste aankoop tot nu toe 80 euro voor betaald maar de voering pluist zo erg ook na wassen dat het lijkt alsof ik een ijbeer geschoren heb.

V

Van gastel

05-12-2019

0

Superdrive polo

Superdrive Polo gekocht in Enschede. Halve dag gedragen en in koud water gezet. Daarna allemaal zwarte strepen op het shirt. Terug naar de winkel. Doen ze niks mee. Er hing notabene al een polo in de winkel met dezelfde strepen! Slechte service!

H

Henk

02-07-2019

0

Ruilen

Trui gekocht, bleek een maatje te groot. Terug un Leiden om te ruilen; kon niet us een franchise! Verkopen dezelfde spullen. Vervolgens ben ik in Eindhoven; zelfde verhaal.. Nergens op de site kan je vinden waar je wel of niet kunt ruilen. Slechte service. Superdry=Superslecht in service. Nooit meer wat kopen!

D

Diane

27-01-2019

0

Geen reactie op wijzigen berzorgadres van superdry

Ik heb een mailtje gestuurd om mijn bezorgadres te wijzigen en een automatisch bericht gekregen dat ze zouden bellen. Maar er is nooit contact opgenomen met mij en nog steeds niet. En heb ook nog geen levering binnen gekregen

J

Jitse Schrauwen

08-01-2019

0

Bad service

I have the most bad experience with this company.They delivered my items to someone else.When I call them,they ask me to prove that is my address!!!!!Guys again...I can order anywhere in the world,not only on my address.But you can’t give my items to someone else.After you take the money from my account!!!!Shame on you.You are really not professional.This never happened to me in UK.After my complaining you don’t leave me to buy nothing online.No problem .Just keep your stuff.Much easy to buy,then to sale ????.

F

Ferenc Kiraly

05-01-2019

0

Prijsverschillen in engelse ponden t.o.v. euro

In engeland in winkel shirt gekocht. Vervolgens zelfde dag on line eenzelfde shirt gekocht. Winkel aankoop £ 24.99 pond. Op dagafschrift bank ongeveer € 28.00. Online in eerste instantie £ 24.99, maar na ingeving van Nederlands adres werd er automatisch omgerekend naar € 34,95. Dit aangegeven via mail, maar helaas, geen restitutie. Houding van superdry vond ik zeer arrogant. Na klacht gedeponeerd te hebben bij klachtensite, bleek dat eerdere klachten over superdry door hen niet worden behandeld. Waardeloos dus.

C

Carla Bijleveld

18-12-2018

0

Zeer, zeer slechte service.. Hier koop ik nooit meer iets

Slechte service. Vorige week donderdag bestelling geplaatst. Deze zou die vrijdag of zaterdag afgeleverd worden. Beide dagen gewacht, maar het pakketje kwam niet. Maandag werd de verwachtte levertijd dinsdag. Ook toen ontving ik niets thuis. Inmiddels is het donderdag en heb ik diverse mails gestuurd. De jassen schenen ergens "vast te zitten" en hierdoor niet zijn verstuurd. Vandaag kreeg ik de mail dat de producten op een goede manier waren geretouneerd.. en dat terwijl ik geen 1 item heb ontvangen. De service is wat mij betreft slecht. Daarnaast baal ik ervan dat er gezegd wordt dat er een uitstekende service wordt geboden. Dit is namenlijk niet waar. Wat mij betreft nooit meer een jas van SuperDry. Vandaag kreeg ik een reactie. Helaas was de jas ineens niet meer in voorraad. Dit terwijl het een fout van hun was. Ik heb het geld teruggestort gekregen, maar heb nu niets. Het enigste wat het gekost heeft is veel tijd. Superdry bied geen compensatie of wat dan ook aan.

L

lisa

30-11-2018

1

Mooie kleding, snelle levering

Ik heb hier al veel besteld. Ik ben fan van dit merk. Alles werd altijd snel geleverd. Retourzendingen ( als iets niet paste) werden snel afgehandeld. Zeer tevreden.

B

Brigit

12-09-2018

0

Slechte service

Wij hebben in november 2017 een zwarte wollen jas gekocht van 160 euro. In gebruikt begint hij te pillen en alles blijft op het stof hangen. Het begint ren grijze jas te worden. We hebben het helpcentrum gebeld en gemaild. Foto opgestuurd en wat krijg je als antwoord: het ligt aan de stof! En e doen er niets mee. Enige service hadden we wel verwacht dmv een andere jas of tegoedbon.

N

Nolten

11-01-2018

0

Knullig, maar goed opgelost

Jas besteld op de site. Op diezelfde dag was er in de winkel een actie van 20%, op de site echter niet. Hierover gebeld, toen bleek de bestelling ondanks betaald helemaal niet in hun systeem te staan. De korting kreeg ik niet in eerste instantie. Na een aantal mailtjes is de jas toch nog netjes geleverd en ook de korting is netjes teruggestort. Het ging allemaal nogal knullig voor een webshop, maar wel netjes opgelost!

W

W Stempher

22-12-2017

0

Super service

Afgelopen zomer in Frankrijk in een Superdry-store een paar schoenen gekocht. Binnen twee maanden liet van beide schoenen de zool los. Na een mailtje aan de klantenservice in Nederland is alles perfect geregeld. Hoewel ik (natuurlijk) de bon niet meer had, heb ik toch de totale aanschafwaarde van de schoenen binnen een paar dagen vergoed gekregen!! Supertevreden dus over de service van Superdry Nederland

E

Ed

16-12-2017

0

SuperDry = Super Slechte service

Vorige week bij de onlinewinkel van SuperDry een winterjas gekocht. Vreemd genoeg bleek toen ik de jas uit de plastic verpakking haalde, dat een middelkoordje door midden is geknipt, en vervolgens gerepareerd is met een wit laken stukje ertussen. Ik heb er foto's van gemaakt en direct naar de klantenservice van SuperDry gebeld. De klantenservice gaf aan dat dit niet kan en dat ik de jas moet terug sturen en dat ik mogelijk na 10 dagen of een nieuwe jas krijg of het geld terug krijg. Ik zeg ik wil dit niet, want het is koud en ik heb een winterjas nodig. Ik stelde daarom voor om de winterjas om te ruilen in de SuperDry winkel. De klantenservice geeft aan dat dit niet kan, maar dat ik het kan proberen via de online klantenservice. Dus ik stuur een mail en ik voeg foto's toe als bewijs. Helaas ook bij de online klantenservice kon het niet anders en daarbij leken ze ook nog te suggereren dat ikzelf het middenkoordje heb doorgeknipt. Waarom zou ik een middenkoordje doorknippen om vervolgens precies dezelfde jas terug te willen? Waarom kan een SuperDry artikel niet omgeruild worden in een SuperDry winkel? Kortom SuperDry mooie kleren, maar buitengewoon belabberde service!

S

SY

28-11-2017

0

niet terug gebeld

Sweater gekocht bij Superdry, deze laat kleine grijze haartjes of vezeltjes los en die blijven plakken op de rest van het zwarte gedeelte van het shirt, lijkt wel of je kat er op heeft gelegen.... Zo kwam die dus ook uit de verpakking, ik dacht met wassen is het wel weg maar mooi niet dus!! Had het al gemaild maar krijg je een vaag antwoord dat je alleen in het Engels kan mailen en foto's moet opsturen..... Dan maar het nummer van de site geveld en dan krijg je weer in het Engels antwoord, gevraagd of ik in het Nederlands te woord gestaan kan worden, dat kon maar moest dan na 10 minuten terugbellen.... Teruggebeld maar geen Nederlands antwoord opnieuw, mij is voorgesteld om dan terug te laten bellen door iemand die wel Nederlands spreekt..... JE VOELT HET AL AANKOMEN, NIET TERUGGEBELD!!!!! Superdry blijft volledig in gebreke als het gaat om klantenservice!!

R

Rob Biesboer

21-11-2017

0

Pillen + kleur vervaagd

Ik heb een aantal truien en vesten van Superdry. Twee blijven aardig na het wassen, maar ik heb er ook twee die er na een keer wassen al niet meer uitzien. Soort pillen over het hele vest (alleen en op 30 graden gewassen, dus daar kan het niet aan liggen). En de kleur fel roze en turquoise zijn helemaal vervaagd. Erg jammer!

K

Ka

01-10-2017

0

slechte kwaliteit

Poosje terug 3 heren kledingstukken gekocht van het merk Superdry. 1 t-shirt, een trui en een vest/ jas. In totaal een bedrag van € 1885,--. Het shirt en de trui waren na een keer wassen volledig uit model dat zij niet meer toonbaar zijn. Het T-shirt is ook een maat gekrompen. Van de jas/ vest doet de rits het moeizaam en is de stof gaan "pillen" . Ziet er ook niet meer uit. Is niet eens gewassen. Slechte kwaliteit voor een te hoge prijs. Ik voel me redelijk besodemieterd door Superdry.

H

hagenaar

14-08-2017

0

Slecht kleurbehoud

Vorige week fel groene heren polo gekocht. Manlief ging kersen eten, gelijk een vlek. Wilde er niet uit, voorzichtig geboend, mocht niet baten. Wat gelijk opviel is dat de vlek wit werd en dat het sopje ook erg groen was. Vervolgens nieuw dezelfde shirt gekocht, want we vonden hem zo mooi. Na 1x wassen had ook dit shirt witte vlekjes waar de kleur uit getrokken was. Dit was mijn eerste ervaring met Superdry, maar waarschijnlijk ook de laatste. Van dit merk zou ik beter verwachten! De maten zijn ook raar, mijn man heeft normaal nooit 2XL.

O

Overgoor

07-07-2017

0