NederlandReview

    Ervaringen Superdry

    Ook besparen op meerdere diensten? Ontdek Superdry NL! Superdry NL is een webshop waar u online kleding kopen kunt. Het is mogelijk om hier kleding te kopen van een hoge kwaliteit met de mooiste prints. Het is goed om te zien hoe mooi de site is gemaakt. Daarnaast is het ook verstandig om de verschillende meningen en reviews over Superdry NL te lezen op Nederlandreview.nl. Bekijk wat anderen zeggen over dit bedrijf en zie hoe ook u een mooie en goede kleding kunt kopen via het internet. Er zijn tal van mogelijkheden! 

    Over superdry NL
    Superdry NL is een modern en spannend kledingmerk welke zich focust op een hoge kwaliteit en een Britse stijl combineert met Amerikaanse en Japanse prints. De stoffen zijn authentiek en van een hoge kwaliteit. Volop vintage wassingen en unieke details, zoals handgetekende graphics worden gebruikt met een passende en mooie pasvorm. De exclusieve aantrekkingskracht behoort natuurlijk bij de top van de top. Niet vreemd dat er zoveel beroemdheden zin welke voor Superdry NL kiezen. 

    Superdry NL is in de hele wereld aanwezig en is werkzaam op 515 locaties in meer dan 46 landen. Er zijn 139 zelfstandige winkels in Engeland en Europa. Daarnaast zijn er ook nog 208 franchise winkels en 168 Superdry afdelingen. 

    Superdry NL verkoopt haar kleding in meer dan 100 landen over de hele wereld en heeft maar liefst 21 website. De klantenservice is uitmuntend en de retourzendingen gaan altijd probleemloos. Geweldig gewoon. 

    Diensten van superdry NL
    Superdry NL biedt kleding aan met een Brits ontwerp en een Japanse spirit. Denk hierbij aan Superdry herenhoodies, herenjacks, herentassen, herenbodywarmers, heren T-shirts, damesjurken, damesjacks, damesjeans en veel meer.

    Klachten, tips en complimenten over en voor superdry NL
    De bezorging binnen Nederland is geheel gratis. Hij wordt vanuit Engeland verzonden met de hulp van DHL en DPD. Je krijgt je bestelling binnen vijf werkdagen thuisgestuurd. Je krijgt een verzendbevestiging en natuurlijk moet je tekenen voor ontvangst. 

    Als er iets misgaat met de bezorging dan kunt u dit natuurlijk via de website melden of via de telefoon. Het is ook mogelijk om andere klachten of tips in te dienen bij Superdry NL. Natuurlijk zijn bij Superdry NL ook alle complimenten van harte welkom. 

    Uw mening over superdry NL
    Heeft u een keer een bestelling bij Superdry NL geplaatst? Dan horen we graag van u wat u van hun dienstverlening vindt. Bent u tevreden over hun service? Bent u een herhalende klant voor hun? Of gaat u nooit meer terug naar ze! Het is goed om uw mening, review en beoordeling over hun op Nederlandreview.nl achter te laten. Zo is het namelijk mogelijk voor anderen om sneller een beslissing te maken of er wel of geen bestelling geplaatst moet worden bij hun. 

     

    Niet kopen bij superdry! Voordat u ervaringen heeft gelezen die u voorgingen. Zo weet u precies waar u aan begint. Mischien is het wel een leuke winkel met hele goede kleding? Lees ervaringen dan weet u zeker dat u goed zit!

    Superdry
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    7
    65% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,8

    Service

    6,4

    Prijs

    6,4

    Leveren

    7,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Mooie kleding, snelle levering

    Brigit12-09-2018

    Ik heb hier al veel besteld.
    Ik ben fan van dit merk. Alles werd altijd snel geleverd.
    Retourzendingen ( als iets niet paste) werden snel afgehandeld.
    Zeer tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechte service

    N.E. MIddelkoop16-04-2018

    Via de mail een kortingscode ontvangen. Toen ik de winkelde op de website zag ik dezelfde 20% kortingscode staan. In het winkelwagentje had ik diverse artikelen staan maar moest nog even met mijn dochter over de maat overleggen. Twee dagen later wilde ik de bestelling plaatsen maar de kortingscode werd niet meer gepakt. Gemaild, geen reactie. Toen maar gebeld. Na vijf minuten een Engels sprekende dame of zij in het Engels kon helpen. Nou nee, ik bel toch niet voor niets naar de Nederlandse klantenservice. Later werd ik teruggebeld. Helaas bleek de kortingsperiode één dag daarvoor beëindigd en nee, de korting kon ik niet meer krijgen! Heb al vaker slechte ervaring met dit bedrijf gehad en dit was voor mij de laatste keer dat ik hier nog iets probeerde te bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Slechte service

    Nolten11-01-2018

    Wij hebben in november 2017 een zwarte wollen jas gekocht van 160 euro. In gebruikt begint hij te pillen en alles blijft op het stof hangen. Het begint ren grijze jas te worden. We hebben het helpcentrum gebeld en gemaild. Foto opgestuurd en wat krijg je als antwoord: het ligt aan de stof! En e doen er niets mee. Enige service hadden we wel verwacht dmv een andere jas of tegoedbon.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Knullig, maar goed opgelost

    W Stempher 22-12-2017

    Jas besteld op de site. Op diezelfde dag was er in de winkel een actie van 20%, op de site echter niet. Hierover gebeld, toen bleek de bestelling ondanks betaald helemaal niet in hun systeem te staan. De korting kreeg ik niet in eerste instantie. Na een aantal mailtjes is de jas toch nog netjes geleverd en ook de korting is netjes teruggestort. Het ging allemaal nogal knullig voor een webshop, maar wel netjes opgelost!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Super service

    Ed16-12-2017

    Afgelopen zomer in Frankrijk in een Superdry-store een paar schoenen gekocht. Binnen twee maanden liet van beide schoenen de zool los. Na een mailtje aan de klantenservice in Nederland is alles perfect geregeld. Hoewel ik (natuurlijk) de bon niet meer had, heb ik toch de totale aanschafwaarde van de schoenen binnen een paar dagen vergoed gekregen!!
    Supertevreden dus over de service van Superdry Nederland

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    SuperDry = Super Slechte service

    SY28-11-2017

    Vorige week bij de onlinewinkel van SuperDry een winterjas gekocht. Vreemd genoeg bleek toen ik de jas uit de plastic verpakking haalde, dat een middelkoordje door midden is geknipt, en vervolgens gerepareerd is met een wit laken stukje ertussen. Ik heb er foto's van gemaakt en direct naar de klantenservice van SuperDry gebeld.

    De klantenservice gaf aan dat dit niet kan en dat ik de jas moet terug sturen en dat ik mogelijk na 10 dagen of een nieuwe jas krijg of het geld terug krijg. Ik zeg ik wil dit niet, want het is koud en ik heb een winterjas nodig. Ik stelde daarom voor om de winterjas om te ruilen in de SuperDry winkel.
    De klantenservice geeft aan dat dit niet kan, maar dat ik het kan proberen via de online klantenservice. Dus ik stuur een mail en ik voeg foto's toe als bewijs. Helaas ook bij de online klantenservice kon het niet anders en daarbij leken ze ook nog te suggereren dat ikzelf het middenkoordje heb doorgeknipt.
    Waarom zou ik een middenkoordje doorknippen om vervolgens precies dezelfde jas terug te willen? Waarom kan een SuperDry artikel niet omgeruild worden in een SuperDry winkel?

    Kortom SuperDry mooie kleren, maar buitengewoon belabberde service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    niet terug gebeld

    Rob Biesboer21-11-2017

    Sweater gekocht bij Superdry, deze laat kleine grijze haartjes of vezeltjes los en die blijven plakken op de rest van het zwarte gedeelte van het shirt, lijkt wel of je kat er op heeft gelegen....
    Zo kwam die dus ook uit de verpakking, ik dacht met wassen is het wel weg maar mooi niet dus!!
    Had het al gemaild maar krijg je een vaag antwoord dat je alleen in het Engels kan mailen en foto's moet opsturen.....
    Dan maar het nummer van de site geveld en dan krijg je weer in het Engels antwoord, gevraagd of ik in het Nederlands te woord gestaan kan worden, dat kon maar moest dan na 10 minuten terugbellen....
    Teruggebeld maar geen Nederlands antwoord opnieuw, mij is voorgesteld om dan terug te laten bellen door iemand die wel Nederlands spreekt.....
    JE VOELT HET AL AANKOMEN, NIET TERUGGEBELD!!!!!
    Superdry blijft volledig in gebreke als het gaat om klantenservice!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Cadeaubon van de superdrystore

    Tamara06-06-2017

    Onlangs van mijn moeder een cadeaubon gekregen voor mijn verjaardag.
    Deze had zij gekocht bij de superdrystore in Almere-stad, superleuk natuurlijk!
    Omdat mijn man en ik vaker in Utrecht zijn zijn wij daar de superdrystore binnen gelopen om iets leuks uit te kiezen voor deze cadeaubon.
    Een maal aangekomen bij de kassa werden de artikelen gescand....het meisje achter de kassa pakte de cadeaubon aan en ging er even iemand bij roepen omdat zij deze cadeaubon nog nooit had gezien.(dat is opzich al vreemd natuurlijk)
    De bedrijfsleider werd erbij geroepen en er werd ons (vrij chagrijnig) verteld dat hun die cadeaubon niet accepteren omdat het filiaal waar hij gekocht was (Almere) franchise was en deze dus onder een andere "eigenaar" valt!
    De "vriendelijke bedrijfsleider in Utrecht was ook niet van plan om dit verder aan ons uit te leggen!
    Dus......wij in de auto en naar Almere.
    Aangekomen bij de superdrystore (want op elk pand staat exact dezelfde tekst met dezelfde letters) hebben wij ditzelfde verhaal verteld bij een jongen achter de kassa.
    Vrijwel direct werden wij aangesproken door de bedrijfsleider in die winkel en deze meneer was wel bereid om het hele verhaal netjes aan ons uit te leggen, zelf vond hij het ook belachelijk dat het niet gewoon allemaal 1 is en vertelde ons dat hij hier al 4 jaar mee bezig is maar helaas zonder resultaat!
    Ook bood hij zijn excuses aan omdat bij de aankoop van deze bon niet is vermeld waar hij in te leveren was.
    Als je dus een cadeaubon haalt in Almere kun je deze alleen inleveren in Almere, Arnhem, Breda, Eindhoven, hillegersberg, Maastricht en Tilburg.
    Deze winkels hebben overigens ook een andere collectie dus wat wij in 1e instantie wilde kopen voor onze bon lag niet in de winkel in Almere.
    Ook online kun je deze cadeaubon niet inwisselen!
    Kortom.......
    Als je een leuk cadeautje zoekt voor iemand koop dan geen cadeaubon van de superdrystore!

    Vleugels Louise19-07-2018

    In Leuven, heel goed geholpen, door een toffe madam, we komen zeker terug

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Stoer merk

    Mathilde Teunissen04-02-2017

    Leuke kleren en ik vind het echt een stoer merk. Bij mij op school is het een van de meest gedragen kledingmerken denk ik wel.

    Wel jammer dat het niet heel goedkoop is, maar volgens mij is het wel goed ook en dan kun je er lang mee doen.

    Ik heb nu zelf 1 truitje van Superdry en die is heel mooi!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Zeer slechte service

    Ivonne25-01-2017

    Mijn zoon had een trui die na een aantal keer dragen, flinke slijtage liet zien. Onacceptabel voor een trui van 80 euro, wat mij betreft.
    Geen gehoor bij de klantenservice, want de trui was langer dan 6 maanden geleden gekocht (in dit geval 7 maanden). Vreemd, je zou verwachten dat een merk als Superdry gaat voor kwaliteit en als deze niet goed is daar een acceptabele oplossing voor zoekt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Prima winkel

    Jan20-12-2016

    Makkelijk te bestellen en snelle levering.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Verdrietige zoon om shirt

    Nancy de graaf11-11-2016

    Mijn zoon is fan van Superdry...hij heeft een zaterdagbaantje en heeft van dat geld een duur shirt van Superdry gekocht.Een sportshirt 90 euro.(Dit zou ik zelf nooit kopen voor hem )Na 3 keer koud wassen gaan de letters er al af.Is dit normaal ?Ik mag toch hopen van niet !Ik heb nu een verdrietige zoon en ik ben ook niet blij.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Superzachte trui

    Else Rademakers15-10-2016

    Trui van Superdry gekocht bij de Bijenkorf.
    Superzacht en hij valt echt heel mooi, ben er heel blij mee. Pasvorm is gewoon heel goed, je merkt dat het een goede kwaliteit is.

    Heb hem nu een paar maanden al en echt heel veel gedragen hihi, maar ik moet zeggen dat hij wel een beetje hangt in de mouwen nu ofzo. moeilijk te omschrijven precies, misschien beeld ik het me in hoor. Het is zo'n wijde trui met gaten als het ware, daar kan het ook aan liggen (dat heb ik wel vaker gehad met zware wijde stoffen), maar toch jammer.

    Ik blijf hem wel gewoon dragen hoor, want hij zit nog altijd even lekker en zacht!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Nalevering duurt 3 weken

    Sandra06-06-2016

    Na het ontvangen en retourneren van een verkeerd geleverd product heb ik 3 weken moeten wachten op het juiste product. Dit duurt mijn inziens veel te lang, ik heb hier geen vergoeding voor ontvangen, schandalig!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Vanalles

    Marloes28-04-2016

    Echt een super toffe winkel! je kan er echt van alles halen en het is allemaal zo mooi!
    Ik vindt het wel een beetje prijzig maar daarvoor heb je wel een super kwaliteit, de kleding gaat echt lang mee!

    Aan de levering is niks te klagen,wordt alles op tijd geleverd en het bestellen gaat ook super makkelijk!

    Van Neer22-07-2017

    Heb jıj mısschien ook ervarıng met sneakers ? Hoe vallen ze van maat aub.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Mooi, modieus en sterk

    De Boer21-10-2015

    De kleding is niet alleen mooi en modieus, maar ook kwalitatief zeer sterk.
    En de levering gaat altijd keurig en spoedig.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Superdry = favorite

    Elise Heuten19-10-2015

    Jaaaa dit is mijn favorite!!
    Superdry zit zooo lekker en is zooo mooi!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Superdry

    Uw beoordeling