SuperBath

3.4

Bestellen

2.3

Service

4.3

Prijs

2.3

Levering

20%

Zou hier weer kopen

SuperBath

De ervaringen van SuperBath.nl lees je via NederlandReview. SuperBath.nl is een online badkamer- en keukenwinkel. Is dit voor jou de crème de la crème op het gebied van de keuken en badkamer? Op welke wijzen onderscheidt deze webshop zich van andere sites die online badkamer- en keukenspullen aanbieden? Je leest dit via NederlandReview!


Over SuperBath


SuperBath.nl is een online badkamer- en keukenwinkel die zich onderscheidt door de prijs/kwaliteitverhouding. Bij het bedrijf zijn circa 300.000 producten te kopen. Volgens het bedrijf zijn deze producten tegen de laagste tarieven te koop. Op dit moment verkoopt Superbath.nl producten van toonaangevende merken. 


Keuken en badkamer


Op het gebied van spullen voor de badkamer kun je artikelen kopen in de volgende categoriesoorten: douche, kranen, toiletten, wastafel, badkamermeubels, baden, accessoires en onderdelen. Op het gebied van de keuken kun je kranen, spoelbakken, prullenbakken en allerlei diverse keukenaccessoires kopen.


Superbath.nl heeft veel artikelen op het gebied van douchen. Via het bedrijf kun je onder andere regendouches, douchecabines, inloopdouches, douchewanden, douchedeuren, Douchebakken, Douchekoppen, douchekophouders, doucheslang, douchestang, stortdouches, douchepaneel, Douchesets, inbouw douches, douchearmen, zijdouches en openbare douches.


Badkamerkranen

zijn onmisbaar voor iedere badkamer. Bij SuperBath kun je je slag slaan op het gebied van wastafelkranen, thermostaatkranen, inbouw douchekranen, wandkranen, badkranen, bidetkranen, inbouwdeel wandkranen en urinoirspoelers.


Voor het toilet kunnen diverse producten worden gekocht zoals een wc bril, wc pot, hangend toilet, bidet, inbouwreservoir, toiletreservoir, staand toilet en een handdouche wc, urinoir, bedieningspaneel, hoektoilet, douche wc, monolith modules, sanibroyeur, openbaar toilet, openbaar urinoir, wasbak toilet, invalidentoilet en turks toilet.


Voor de wastafel kunnen er producten besteld worden zoals de uitstortgootsteen, dubbele wastafel, opzetwastafel, vrijstaande wastafel, onderbouwwastafel, meubelwastafel, fontein toilet, inbouwwastafel, hoekfontein, hangende wastafel, invaliden wastafel en de openbare wastafel.


Op het gebied van badkamermeubels kun je hier een badkamerspiegel, wastafelmeubel, badkamerkasten, hoge badkamerkast, wastafelblad, plank en badkamermeubel set.


Je kunt hier de volgende artikelen met betrekking tot baden kopen: ligbad, bubbelbad, vrijstaand bad, hoekbad, bad douche combinatie, bad op pootjes, vierkant bad, bad met deur, zeshoekig bad, ovaal bad, zitbad, groot bad, klein bad, half vrijstaand bad, rond Bad, badombouw en een badwand.


Er zijn bijna ontelbare accessoires te koop als de volgende artikelen: badgreep, badkamer accessoires set, badkamerverlichting, badkussen, douchegordijn, douchegordijnringen, douchegordijnstang, doucherek, douchestoel, douche wandpanelen, handdoekenrek, handdoekhouder, handdoekhaakjes, handdoekring, invalide accessoires, keukenrolhouder, opbergbox, openbare voorzieningen, overige accessoires, papier dispenser, prullenbak, schoonmaakspullen, shower Caddy, tandenborstelhouder, toiletborstelhouder, toilet sign, toiletrolhouder, wasmand, wc borstel, zeepbakje en zeepdispenser


Er zijn onderdelen te bestellen zoals adapters, afbouwelementen, bad stoppen, badpoten, perlators, bevestigingssets, douchestang houders, douchebak Pootjes en een heleboel andere onderdelen ter verrijking van de badkamer.


Services


Het bedrijf biedt gelegenheid tot het stellen van vragen of geven van opmerkingen. Er kan dat online contact worden gezocht via een formulier. Er kan voor vragen ook gemaild worden naar service@superbath.nl.


Voor het bestellen dient er een account aangemaakt te worden. Voor alle gekochte artikelen die bij SuperBath.nl gekocht worden geldt een wettelijke garantie en fabrieksgarantie. Er kan veilig betaald worden. Betaalmethodes die gehanteerd kunnen worden zijn onder andere Ideal, PayPal, creditkaart, mastercard en visa. Tevens kan er via de bank overgeboekt worden.


Net als bij alle andere bedrijven die online goederen te koop aanbieden is hier het herroepingsrecht van kracht. Naast het herroepingsrecht staat er een retourprocedure op de website. Lees deze goed door voordat de beslissing wordt genomen om de spullen terug te sturen.


Bij een klacht is er een klachtenregeling van kracht. Deze staat beschreven op de website en is benaderbaar via de volgende link: https://superbath.nl/over-superbath.nl/algemene-voorwaarden.


Wat zijn de ervaringen van klanten van Superbath.nl?


Ben jij al klant bij Superbath.nl? We zijn enorm benieuwd naar je mening. De bezoekers van NederlandReview zijn gebaat bij jouw visie. Het zou top zijn als je laat weten wat jouw ervaringen bij Superbath.nl zijn. Alle onafhankelijke ervaringen lees je via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (40)

Toilet besteld

Ze beelden een volwaardig toilet af op hun website. Nergens staat vermeld dat het om een niet-volledig toilet gaat. Na bestelling van +€1.100 ontvangen we enkel twee potten. Na contact worden we ingelicht dat we ook nog 2x een reservoir en bril apart moeten bijkopen t.w.v. €1.800 om de 2 toiletten te vervolledigen. De website geeft aan dat beide in voorraad zijn en binnen 5-8 werkdagen geleverd zullen worden. Na 35 dagen krijgen we bericht dat de producten gestopt is met deze onderdelen te produceren en dat deze nooit meer geleverd zullen kunnen worden. We krijgen de €1.800 terug, de €1.100 aan potten die reeds geleverd waren, maar die we dus nooit meer tot een functioneel geheel kunnen maken, krijgen we niet terug. Deze staan hier nu een jaar en 25 mails en telefoons later, nog steeds in de doos stof te vangen. Bedrijf geeft absoluut geen gehoor of greintje moeite aan de situatie. Maand na maand contacteer ik hen om te horen 'dat ze het aan het bekijken zijn' zonder ooit enig bericht vanuit zichzelf te sturen. We hadden ook nog een sanibroyeur bij hen gekocht waarvan het deksel stuk was (schroefdraad liep fout waardoor het niet afsluitbaar was) na dit tweemaal aan te halen wordt ook hier opnieuw nooit meer op gereageerd. Onbeschrijfelijk vreselijke service na-verkoop.

A

Aaron

02-05-2023

0

Olivia riho bad

Wij wachten inmiddels een half jaar op ons bad. En nog niets binnen. Steeds weer ja loopt hier tegen daar tegen onzin. Courier pakje kwijt b s. Het is een bad van 5k das toch niet meer normaal dit. 20 feb besteld. Wat een prutswerk!!!!!

W

Wubbels

27-08-2022

0

wasbak met hangkast

werd een mooie wasbak met hangkast aangeboden voor een mooie prijs, uiteindelijk hebben we alleen de wasbak ontvangen, en beweren ze dat het een fout was in de tekst en dat ze daar niet zoveel aan kunnen doen, en dat ik alleen voor de wastafel heb betaald. Als dat zo was dan had ik hem niet gekocht, want op andere sites is hij goedkoper. Ze wilde niet compenseren mocht alleen alles terugsturen. Totaal geen klantvriendelijkheid. Ik zou hier nooit meer kopen.

S

sascha

13-06-2022

0

Spare parts

I cancelled my order within 15 minutes on a Friday evening to replace it with an extended order of an additional part. My cancelled order was shipped anyway. After shipping confirmation I contacted the service desk to inform them that the wrong order was shipped. There would not have to be a problem if rhey would admit this and ship the correct order with the additional part only. As a customer you would expect you would not have to pay the extra shipping (€3) since the supplier made an mistake. A phonecall to discuss the incorrectness and the consequences of a non returning customer writing a bad review could not change their mind. Who is blind here? Curious if the blindness will allow this honest review to be posted on their website. No intention of ever buying here again.

B

Bas

11-06-2022

0

toiletrolhouder

Bestelling in december ' 21 geplaatst en er is niets geleverd. Eerste excuus was dat er door COVID niets geleverd was bij hen. zodr het binnen was zou er verstuurd worden. Dit duurde erg lang..... Op mijn vraag om het geld terug te storten werd gereageerd dat dat niet gedaan wordt als producten verstuurd waren: dd 7 februari ' 22. Echter tot op heden 17 maart 2022, nog steeds toiletrolhouder ( en ook geen geld teruggestort). Verwacht niets van deze organisatie dan leugens!! Geen enkele ster van mij --> helaas moet je er 1 invullen

L

Letty Minnaar

17-03-2022

0

Spiegel

8 januari besteld, begin februari gemaild waar m'n pakket bleef...was nog niet bij superbath binnen werd gezegd, ....2 dagen na mijn mail bericht dat pakket onderweg was naar hun, zeer toevallig. Gewoon op 8 januari geld van mij geïnd en niet besteld bij fabrikant, zeg dat gewoon tegen klant en lieg er niet om. Nu, 9 februari pakket gekregen. Nee voor mij niet meer daar bestellen. Hoop dat ze hier iets van leren

P

P.

10-02-2022

0

Grohe handdouche voor Keukenkraan

Wij hebben al 2 maal een Grohe demontagestuk in de plaats gekregen en wachten nog steeds op het eigenlijke onderdeel!!

W

Winters Robert

09-02-2022

0

onderdeel wastafel

Op 29 juli 2021 heb ik bij superbath.nl voor €12,90 een onderdeel besteld. Op 20 augustus had ik nog steeds niets ontvangen en heb ik de bestelling geannuleerd en verzocht het bedrag terug te storten. Op 26 augustus werd mij meegedeeld dat het bedrag zou worden teruggestort Op28 september thuiswinkel waarborg geïnformeerd. Op 1 november 2021 werd er na veelvuldige mailtje en loze beloftes ook aan Thuiswinkel waarborg het bedrag teruggestort. Het lijkt er dus op dat de betrouwbaarheid van de ondernemer achter de website die door dit logo wordt gesuggereerd niet veel inhoud.

B

Ben

26-11-2021

0

Montageset voor wc bril.

Set werd wel ( te laat) geleverd, maar bleek niet te passen. Bij retourzending werd € 9,90 als kosten van het retourbedrag afgetrokken. Ik wacht nu al een maand op de storting van mijn geld. Na diverse mail contacten wordt er steevast aangegeven dat het bij het financieel team in behandeling is. Op mijn laatste mail werd niet meer gereageerd . Geld dus kwijt. Pas op, oplichting.

F

Frans Schrawangen

17-11-2021

0

Spiegelkast + badkamerspiegel

Spiegelkast niet compleet geleverd en dus niet bruikbaar. Spiegel is gebroken in 80 stukjes geleverd. Wij krijgen geen geld retour. En wachten na 6 maanden nog steeds op andere spiegelkast. En de gebroken spiegel daar doen ze helemaal niets mee.

M

Monique

19-10-2021

0

Grohe sifon

Sifon zit wel in een Grohe doos, maar product in de doos is een minderwaardige Sanit sifon !!! Oneerlijke praktijken !!!

H

Harry

06-10-2021

0

Handdoekendrager

Ik heb een handdoekendrager besteld en betaald. Maar weet niet of ik het überhaupt ooit zal ontvangen? Op emails wordt niet geantwoord. En telefonisch is SuperBath niet bereikbaar. Ik had beter eerst de reviews gelezen vooraleer hier iets te bestellen. :(-Kortom: is helemaal geen professionele firma en lijken me oplichters.

A

Anne S.

10-08-2021

0

Toiletbril

Bril werd geleverd maar bleek kapot. Na afwachten bericht van verzekeraar zou geld worden teruggestort. Dat is na vele malen aandringen nog steeds niet gebeurd. Beloften worden niet nagekomen en na twee maanden geen geld terugontvangen. Dure les om te leren dat je beter bij een erkende en betrouwbare webshop kan kopen

D

Den Boer

10-08-2021

0

Grohe Bruiskraan

We hebben de bestelling geplaatst op zakelijk gebied zij hebben ons btw inclusief gefactureerd. Super bad weigert ons de btw terug graven door verschillende smoesjes en onzin zeer teleurgesteld in het omgaan van zaken zal er nooit meer iets te bestellen helaas we hebben ook verschillende mogelijkheden aangeboden en we krijgen altijd een automatisch mailtje terug

D

David Degroodt

28-05-2021

0

Handdoekrek

Na een week nog niets gehoord en niets ontvangen, terwijl de levering binnen 48 uur zou zijn. Ook geen tracking melding op de mail. Maar wel betaald! Sjoukje van Zijll

V

Van Zijll

14-05-2021

0

Onderdelen kraan

Let op: dit is een SCAM! Heb onderdelen van kraan besteld, spullen zijn geleverd, maar voldeden niet (paste niet). Terugsturen lukte wel, het bedrag teruggestort krijgen lukt niet. Talloze telefoontjes en email verder heb ik het opgegeven. Jammer van het geld, maar hopelijk voorkomt deze waarschuwing dat anderen in dezelfde val trappen. Hint: zoek op Google even het adres van deze firma op (Landwehrstraße 14, 64293 Darmstadt). Is een woonhuis, geen bedrijfspand. Een gewaarschuwd mens...

P

Paul

07-04-2021

0

Fonteintje

Fonteintje had lange levertijd; en kwam in stukken gebroken aan. Ik wacht nu al >2 maanden op geld retour. Dat vind ik slechte service; onacceptabel.

E

Ewout

26-03-2021

0

Sanitair

SuperBath.nl is een website die zich doelbewust in de grijze zone van de legaliteit bevindt. Na bestelling krijg je een bevestiging waardoor alles in orde lijkt. Maar dan begint het. Levering was pas na anderhalve maand. De producten waren beschadigd. Wanneer je het bedrijf dan contacteert, hanteert men maar 1 tactiek: tijd winnen. Het antwoord komt na een week of zo. Altijd supervaag en zonder enige hulp. "Wat jammer, maar de boekhouding is er mee bezig". "Ik heb het net nog eens doorgegeven aan de hersteldienst". "Kan u nog eens een foto van het item doorsturen". En dat gaat zo eindeloos, maanden, voort. Dit bedrijf is ook niet bereikbaar per telefoon. Je komt eerst in de wacht te staan. Na een minuutje wordt dan de verbinding verbroken. Dit lijkt hard op een one-man business die vanuit een appartement wordt gerund of zo. Maar omdat je meestal wel iets ontvangt, ook al is het stuk of gewoon iets anders dan je had besteld, is het moeilijk om hier wat aan te doen. Heel af en toe zal een bestelling misschien wel goed afgehandeld worden om af toe een goede review te krijgen. Maar dat hoort allemaal bij deze oplichterij. In mijn geval heb ik de fabrikant van het item dat ik had besteld en er mijn uitleg over SuperBath gedaan. Men heeft dan rechtsreeks het item omgeruild omdat het nog in garantie was. Maar op SuperBath zal je niet kunnen rekenen.

F

Frederik

11-03-2021

0

Badstop

Op 30/12/2020 heb ik een badstop die niet paste in mijn bad teruggestuurd. Tot op heden en na verschillende mails heb ik nog altijd geen terugbetaling gezien. Eén keer hebben ze een mail terug gestuurd op 18/01/2021 dat de terugbetaling zou gebeurd zijn maar helaas, dus niet. Sindsdien nog verschillende mails verstuurd maar geen antwoord gehad. Zelfs telefonisch niet bereikbaar voor commentaar. Pluspunten kan ik dus helaas niet geven. Daar nog ooit iets bestellen? NO WAY !!! Superbath is dus echt niet super en zeker NIET TE VERTROUWEN !!!

R

Riebus Jan

12-02-2021

0

Alibert WC Bril

Zeer en zeer slechte service. Bestellen gaat snel leveren ook, maar retour,zeer en zeer slecht. Ben al vanaf 15 December 2020 bezig voor retour. Iedere keer emails steuren,telefonisch bellen, Ze nemen niet op,of hebben smoes telefonisch onderhoud hebben. Zeer en zeer slecht,nooit en nooit meer. Als dit nog langer duurt,maak ik hier werk van. Stel grote schoften zijn het. Om zo met klanten om te gaan.

M

Miranda Dumay

25-01-2021

0