NederlandReview

    Ervaringen Tecobuy (voorheen Superaankoop)

    Misschien ben jij wel op zoek naar wat handige gadgets en andere vormen van technologie. Die zijn op veel plekken te koop, maar het is niet altijd handig om te kijken waar ze het beste en goedkoopste zijn. Misschien heeft TecoBuy wel iets wat jij zoekt. Maar wat zal de kwaliteit van hun smartphones zijn? Zal hun draagbare tech niet te kwetsbaar zijn? Zullen hun computers wel dezelfde soort computers zijn als je ergens anders vindt? Zal het lang duren voor de drone wordt bezorgd door de bezorgservice van TecoBuy? En zal de klantenservice van TecoBuy ten minste proberen om je te helpen als je wat assistentie of advies nodig hebt? Hier kunnen alleen echte klanten van TecoBuy je meer over vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van waar het bj TecoBuy om draait. Hun cijfers, ervaringen, meningen en beoordelingen geven je een goed beeld van TecoBuy.

    Over TecoBuy

    TecoBuy is een bedrijf dat gadgets en andere vormen van technologie aanbiedt. Het heette eerst Superaankoop, maar is begin 2020 verdergegaan onder de naam TecoBuy. Ze zeggen op hun website dat ze gespecialiseerd zijn in elektronica voor consumenten. Ze hebben bijvoorbeeld benodigdheden voor fotografie. Zo hebben ze camera’s, camcorders, lenzen, flitsers, batterijen, lichtmeters, geheugenkaarten, koffers, tripodes, sceenprotectors en nog veel meer. Ook voor smartphones is er van alles verkrijgbaar. Ook de hoezen, batterijen, power banks, screenprotectors en hoesjes zijn hier verkrijgbaar. In hun categorie draagbare tech kun je activity trackers, smartwatches, sporthorloges, fitnesshorloges en virtuele realiteit headsets vinden. Niet alleen beeld is belangrijk. Geluid is dat ook. Daarom heeft TecoBuy hoofdtelefoons, Bluetooth en draagbare muziekspelers. Computers zijn niet meer weg te denken uit een modern huishouden. Bij TecoBuy zijn er laptops, computers, tablets en accessoires te koop. Je vindt bij TecoBuy ook speelgoed zoals drones, afstand bestuurbaar speelgoed, spelcomputers en overige gadgets. En dan is er nog de categorie lifestyle met elektronische dartboards, projectoren, persoonlijke verzorging, bloeddrukmeters, babyfoons, scanners, printers, horloges, sieraren, routers, luchtreinigers enzovoort.


    Hoe werkt dat touchscreen van die mobiele telefoons nou eigenlijk? 

    Diensten van TecoBuy

    Je kunt de elektronica van TecoBuy gewoon online bestellen. De bezorgservice van TecoBuy brengt deze dan rechtstreeks naar je huis. Zo hoef je niet zelf naar één of andere winkel toe om het product op te halen. Als je je inschrijft voor hun e-mail nieuwsbrief dan ben je volgens hen de eerste die op de hoogte zal zijn van waanzinnige deals. Ook is er een TecoBuy klantenservice die je kan helpen als er even iets niet helemaal volgens plan lijkt te verlopen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor TecoBuy

    Heb jij ooit wel eens een drone of computer bij TecoBuy gekocht? Dan willen wij graag alles horen over jouw ervaring met deze elektronicawinkel. Hoe goed werken die mobiele telefoons van deze winkel nou echt? Hoe lang zal hun draagbare tech meegaan? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van TecoBuy je nieuwe Playstation, Nintendo of andere game console thuisbezorgd? En hoe vriendelijk en hulpvaardig is die klantenservice van TecoBuy nou echt? Schrijf je eigen review over TecoBuy en laat ons weten wat jouw mening over deze elektronicawinkel is.

    Tecobuy (voorheen Superaankoop)
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

    4
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    3

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    BNLW490012286

    Ik heb een bestelling geplaatst op 23 Mrt.2020 en nog niks ontvang!

    Door: Vanya Gavrailova 16-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Drone Mavic mini

    Ik heb 6 april ‘n drone besteld en betaald. 9 April zou het pakket bij de koeriersdienst aangemeld zijn. Via de site van Tecobuy zou je het pakket moeten kunnen tracken, maar de nederlandse site ligt er al ‘n tijdje uit en zodoende is het pakket niet te tracken. Gebeld met de pakketdienst (DPD): het pakket is inderdaad aangemeld, maar zij hebben niets ontvangen. Contact opnemen met Tecobuy kan alleen via de mail: maar ik krijg nul reactie. Waardeloos bedrijf, slechte/geen communicatie. Hopelijk wordt het pakket binnenkort bezorgd of storten ze ‘t geld terug 🤔. Ik zal er nooit meer iets bestellen.

    Door: D Witjes 18-04-2020
    Vanya 16-05-2020

    Ik heb het zelfde probleem, geen reactie helemaal niks 😬

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    SONY NC HEADPHONE besteld van € 220

    Op 25 maart een SONY NC HEADPHONE besteld van € 220. Ik kreeg meteen een bevestiging met bestelnummer en de melding dat ik binnen 2 a 3 dagen een track & tracenummer van de vervoerder zou krijgen. Niet dus. Email gestuurd met verzoek. Geen reactie. Nog twee keer geprobeerd - geen reactie. Reviews gelezen (had ik dat maar eerder gedaan !). Is dus een oplichtersclub in Hong Kong (met een Nederlands emailadres). Een aantal emails later contact gezocht met PayPal omdat ik ook geen reactie kreeg op annulering van bestelling. PayPal heeft het overgenomen (alle lof voor PayPal) en ik heb sinds gisteren mijn geld gelukkig terug. NOOIT meer TECOBUY.

    Door: M.J. Meijer 15-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Sony converter lens 1,4

    Artikel is goed verpakt afgeleverd, tweetal weken na de bestelling.
    Alles prima en 25% goedkoper dan Benelux winkels.
    Zeer tevreden en zinnens hier nog te bestellen.
    Heb geen verdere service nodig gehad en kan dus niet oordelen over helpdesk.

    Door: Theo 31-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    xiamoi roborock s5 max robot vacuum

    I made the order via tecobuy,nl, its availability was in stock at that time. Then after one week i asked about the status of my order. This time they told me that the product is not available in their hands, and they don't know when they are going to have it. I asked my money back and they didn't respond. Later I contacted Paypal and now they solved the issue and I am expecting to get the refund.

    I put a review on their website, under the product ad, but they removed it!!!

    Beware!!!!

    Door: b cor 24-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nokia si Rocco en OnePlus 7 pro 12/256

    Ik heb beide mobile gekocht bij super aankoop en eerlijk is eerlijk naar mijn mening, ik heb beide mobile ontvangen en werken 100 % naar tevredenheid.
    De Nokia si Rocco heb ik weer door verkocht en heb er de oppo Reno 10x zoom bij t. Mobile gekocht

    Ik heb geen minpunten

    Door: Hans 18-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    reportageflitser 3 pogingen ... 2,5 keer negatief

    Naar aanleiding van positieve reacties van kennissen toch ook de sprong gewaagd. Eerste bestelling (reportageflitser) na lange wachttijd en tussenkomst naar de klantendienst alsnog goed ontvangen. Product ok. Later dezelfde reportageflitser opnieuw besteld ... opnieuw moeten tussenkomen bij klantendienst, opnieuw zeer lange wachttijd. Dit keer het product ontvangen met een oplader voor Verenigd Koninkrijk. Niet bruikbaar dus zonder convertor.

    Aangezien er nog een product in mijn lijstje 'favorieten' stond kreeg ik een korting aangeboden, dmv een vouchercode.

    Echter, de code is niet te registreren. Na mijn 3e tussenkomst bij de klantendienst werd mijn bestelling gewoon geannuleerd. Ik vroeg om uitleg en kreeg te horen dat 'de voorraad beschadigd' was. Zever! Het product staat nog steeds in voorraad, en is perfect te bestellen, aan een hogere prijs.

    Iedereen verdient een tweede kans, het kan al eens mislopen. Maar drie is toch een beetje van het goede te veel. Ik kan deze site niet aanraden.

    Door: Isabelle 05-02-2020
    Bianca Pisu 28-04-2020

    Oorthermometer gekocht. Wil deze retourneren maar er wordt niet op mijn mails gereageerd. Ook geen mogelijkheid om via andere weg contact te krijgen. Slechte service!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    sonos speakers

    staat nog steeds als aangemeld voor verzending al 5 dagen ???
    email gestuurd geen antwoord zij beantwoorden niets en als ze antwoorden is dit een standaard email geld terug gevraagd hoor niets order geannuleerd hoor niets nu maar paypal gevraagd om geld terug te halen nog geen gehoor

    Door: van oosterhout 13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Fujifilm instax

    Na lang wachten, geen communicatie mogelijk, en de info dat er problemen zijn met dit bedrijf was ik bang dat ik naar mijn geld en de camera's kon fluiten. Maar gelukkig zijn vandaag alsnog de camera's bezorgd. Hopelijk hebben anderen dit zaten te wachten op hun producten hetzelfde geluk.

    Door: Eline Bosgraaf 07-12-2019
    Rina Vernhout 09-12-2019

    Hoe lang heeft je artikel erover gedaan van bestelling tot levering?

    Lisi 12-12-2019

    Bestelling Fujifilm instax mini geplaatst op 26 nov 19 en geleverd op 5 dec '19, dus na 9 dagen. Het kan ook goed gaan !

    Anna 19-12-2019

    Grote oplichters op 2 november gsm samsung besteld was in voorraad en binnen de 48 uur geleverd ,!, en tot vandaag nog niets ontvangen kan nergens bellen of mailen ,, de email komen gewoon terug , deze firma bestaat niet . In nederland

    Rina Vernhout 20-12-2019

    Ik had op 6 november een Samsung smartwatch besteld. Nadat de FIOD een inval deed was ik bang dat we naar het geld konden fluiten. Maar gelukkig is dat netjes terug gestort

    Nancy 03-01-2020

    Ik heb in nov een Nintendo switch besteld en betaald via i deal. Niks ontvangen. Geen contact meer mee te krijgen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    I pad pro

    Ook ik deed een bestelling en betaling, ik deed deze hier omdat ik eerder ook al spelconsoles bestelde voor de kleinkinderen. Dit was in orde netjes verzorgd en op tijd, bij de laatste bestelling kreeg ik plots de melding van de Nederlands douane dat er mogelijk btw of invoer rechten fraude was. Ik hield mijn hart vast ook omdat het lang duurde, maar de bestelling is gelukkig aangekomen hopelijk hebben jullie even veel geluk. Ik denk dat als je een verzendings mailtje hebt gehad dat de bestelling onderweg is. Alles zins veel geluk gewenst, jan

    Door: Jan 06-12-2019
    Ruben Van Dam 11-03-2020

    Niet Kopen! Klantendienst niet te bereiken. Reviews worden niet geplaatst, geen reactie op mails...

    durk en janny meijer 04-04-2020

    Janny Meijer: Dyson airwrap besteld en betaald: na 11 dagen nog niets ontvangen. Bedrijf is niet te bereiken.Opgelicht????

    Bernie Steenbergen 19-04-2020

    Beddenbedrijf wat besteld betaald een DJI vlieg meer pakket tewaarde van 275 , 99 aangifte gedaan bij de politie maar ik ben bang dat ik mijn geld kan fluiten

    Thermometer besteld en betaald maar nooit ontvangen. 21-04-2020

    Waardeloos bedrijf

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8.5
    rating

    Dyson

    30 Oktober Dyson besteld en betaald.
    Tot op heden nog niet ontvangen.
    Mails kunnen niet afgeleverd worden.
    Ik vrees het ergste.

    Door: Viva 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nitendo Switch

    29 dec bestelling gedaan van een Nitendo Switch, door al dat Black Friday geweld niet opgelet. Ik kreeg netjes bevestiging etc. maar duurde mij iets te lang. T&T code werkte niet dus argwaan en ja site geblokkeerd ???? maar vandaag is de Nitendo gewoon geleverd dus er is hoop ????

    Door: Gus 05-12-2019
    Rina Vernhout 09-12-2019

    29 december? Vorig jaar? Of 29 november

    Nancy 17-12-2019

    Ik heb ook een switch besteld in nov. Niks ontvangen. Mails komen terug. Hebt u evt andere contactgegevens ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Samsung Galaxy A10

    Bestelling nooit ontvangen, waardeloos

    Door: Mukhtaar 04-12-2019
    Cachel 12-12-2019

    Had een samsun a80 besteld voor 400 euro nog steeds niks binnen had 25 november besteld ben bang dat ik het geld kwijt ben....

    Luna 28-02-2020

    Daarom altijd bol.com!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nintendo Switch

    Iets meer dan 10 dagen geleden mijn defecte Nintendo Switch conform garantie procedure retour gezonden. Geen ontvangstbevestiging hiervan vanuit Superaankoop RMA, is volgens PostNL wel afgeleverd. Bezoeken site tevergeefs: de overheid heeft de site geblokkeerd.... weg Nintendo, weg geld... ?

    Door: Fred F. 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Nintendo Switch niet gekregen

    Mensen de politie is op de hoogte van de situatie en vraagt iedereen om aangifte te doen. superaankoop.co.nl Mijn dochtertje heeft een jaar gespaard voor de Nintendo Switch. Ze is helemaal kapot van verdriet 262.99 Ik ga zo aangifte doen en hopelijk jullie ook. Deze persoon heeft heel veel sites. Laat hem er Aub er niet mee weg komen. Samen staan we sterk!

    Door: Gaby Eeken 02-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    twee fujifilm instax camera's

    opgelicht! Er is niets aangekomen en de site is inmiddels uit de lucht. Het pakket is ook niet meer te volgen. Het bedrijf e-mailen lukt inmiddels ook niet meer. Weg geld en zo jammer voor de kinderen. Het was voor Sinterklaas.

    Door: Eline Bosgraaf 02-12-2019
    Gaby eeken 02-12-2019

    Wij wachten op een nintendo switch 262,99 en de site is uit de lucht. Dit is een man met velen sites en licht iedereen blijkbaar op. Mijn dochter heeft hier een jaar voor gespaard en ik pak hem met eigen handen aan als mijn geld niet terug komt.

    Francois Soons 05-12-2019

    Inderdaad...hier precies hetzelfde..269€ betaald van de spaarcentjes van mijn dochter en niet geleverd.. Zwaar teleurgesteld..zou graag aangifte willen doen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Samsung A50 zwart

    Half oktober mobiel bestelt en betaald maar niets ontvangen. Site is uit de lucht. Ik kan dus fluiten naar mijn geld.

    Door: E Gebben 28-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nintendo switch

    Ik heb op 25/11/2019 een Nintendo switch aangekocht bij super aankoop NL. Ik had de review nagekeken en die waren positief maar 2 dagen werd deze van de site gegooid . De vraag hoe ik mijn centen terug krijg of het toestel aankrijg ik heb verschillende keer eer een mail gestuurd maar geen reactie hoe kunnen we dit oplossen de bank heb ik al verwittigd en ze gaan het proberen opte lossen maar kunnen niks beloven wij zijn wel gedupeerd

    Door: von der crone Sabine 28-11-2019
    Gaby Eeken 02-12-2019

    Wij helaas ook.....mijn dochtertje is haar 261,- kwijt

    Nanda S 04-12-2019

    Helaas zijn we ook opgelicht. Samsung Smartphone voor dochter die nooit is aangekomen. Heel triest, er zijn velen gedupeerden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Honor x8

    Po 5 tygodnikach walki o odzyskanie pieniędzy w końcu odzyskałam. Nie polecam zakupu w tym sklepie Super Ankoop. Dopiero po tym jak im napisałem że idę na policję to pomogło. Ten sklep to oszuści i naciągacze.

    After 5 weeks of fighting for money back I finally regained it. I do not recommend buying at this Super Ankoop store. Only after I wrote them that I was going to the police did it help. This shop is scammers and tricksters.

    Door: Małgorzata 28-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Telefoon

    Is er iemand die bij een annulering wel hun geld van dit bedrijf heeft terug gestort gekregen?

    Door: Ilona Boer 26-11-2019
    Małgorzata 28-11-2019

    After 5 weeks of fighting for money back I finally regained it. I do not recommend buying at this Super Ankoop store. Only after I wrote them that I was going to the police did it help. This shop is scammers and tricksters.

    Dirk 14-12-2019

    Ik had ook samsung buds besteld , gelukkig heb ik vandaag na 6 weken mijn geld terug op de credit card gekregen maar dit is een zeer louche site die zelfs al niet meer bestaat zie ik , alles komt uit Hong Kong , als het al komt

    nancy 03-01-2020

    Heeft iemand een werkend e-mail adres of andere contactgegevens?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Tecobuy (voorheen Superaankoop)

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Tecobuy (voorheen Superaankoop) een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 42 ervaringen geplaatst over Tecobuy (voorheen Superaankoop). Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Tecobuy (voorheen Superaankoop) actief?

    Tecobuy (voorheen Superaankoop) is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tecobuy (voorheen Superaankoop) gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.