NederlandReview

    Ervaringen Superaankoop

    Misschien ben jij wel op zoek naar wat handige gadgets en andere vormen van technologie. Die zijn op veel plekken te koop, maar het is niet altijd handig om te kijken waar ze het beste en goedkoopste zijn. Misschien heeft Superaankoop wel iets wat jij zoekt. Maar wat zal de kwaliteit van hun smartphones zijn? Zal hun draagbare tech niet erg kwetsbaar zijn? Zullen hun computers wel dezelfde soort computers zijn als je ergens anders vindt? Zal het lang duren voor de drone wordt bezorgd door de bezorgservice van Superaankoop? En zal de klantenservice van Superaankoop ten minste proberen om je te helpen als je wat assistentie of advies nodig hebt? Hier kunnen alleen echte klanten van Superaankoop je meer over vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van waar het bj Superaankoop om draait. Hun cijfers, ervaringen, meningen en beoordelingen zullen je een goed beeld geven van Superaankoop.

    Over Superaankoop

    Superaankoop is een bedrijf dat gadgets en andere vormen van technologie aanbiedt. Ze zeggen op hun website dat ze gespecialiseerd zijn in elektronica voor consumenten. Ze hebben bijvoorbeeld benodigdheden voor fotografie. Zo hebben ze camera’s, camcorders, lenzen, flitsers, batterijen, lichtmeters, geheugenkaarten, koffers, tripodes, sceenprotectors en nog veel meer. Ook voor smartphones is er van alles verkrijgbaar. Ook de hoezen, batterijen, power banks, screenprotectors en hoesjes zijn hier verkrijgbaar. In hun categorie draagbare tech kun je activity trackers, smartwatches, sporthorloges, fitnesshorloges en virtuele realiteit headsets vinden. Niet alleen beeld is belangrijk. Geluid is dat ook. Daarom heeft Superaankoop hoofdtelefoons, Bluetooth en draagbare muziekspelers. Computers zijn niet meer weg te denken uit een modern huishouden. Bij Superaankoop zijn er laptops, computers, tablets en accessoires te koop. Je vindt bij Superaankoop ook speelgoed zoals drones, afstand bestuurbaar speelgoed, spelcomputers en overige gadgets. En dan is er nog de categorie lifestyle met elektronische dartboards, projectoren, persoonlijke verzorging, bloeddrukmeters, babyfoons, scanners, printers, horloges, sieraren, routers, luchtreinigers enzovoort.


    Hoe werkt dat touchscreen van die mobiele telefoons nou eigenlijk?

    Diensten van Superaankoop

    Je kunt de elektronica van Superaankoop gewoon online bestellen. De bezorgservice van Superaankoop brengt deze dan rechtstreeks naar je huis. Zo hoef je niet zelf naar één of andere winkel toe om het product op te halen. Als je je inschrijft voor hun e-mail nieuwsbrief dan ben je volgens hen de eerste die op de hoogte zal zijn van waanzinnige deals. Daarbij krijg je dan ook nog eens €6 korting op je eerste aankoop. Ook is er een Superaankoop klantenservice die je kan helpen als er even iets niet helemaal volgens plan lijkt te verlopen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Superaankoop

    Heb jij ooit wel eens een drone of computer bij Superaankoop gekocht? Dan willen wij graag alles horen over jouw ervaring met deze elektronicawinkel. Hoe goed werken die mobiele telefoons van deze winkel nou echt? Hoe lang zal hun draagbare tech meegaan? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van Superaankoop je nieuwe Playstation, Nintendo of andere game console thuisbezorgd? En hoe vriendelijk en hulpvaardig is die klantenservice van Superaankoop nou echt? Schrijf je eigen review over Superaankoop en laat ons weten wat jouw mening over deze elektronicawinkel is.

    Superaankoop
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    3,8
    32% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3,8
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5,2
    Leveren
    rating
    2,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Fujifilm instax

    Na lang wachten, geen communicatie mogelijk, en de info dat er problemen zijn met dit bedrijf was ik bang dat ik naar mijn geld en de camera's kon fluiten. Maar gelukkig zijn vandaag alsnog de camera's bezorgd. Hopelijk hebben anderen dit zaten te wachten op hun producten hetzelfde geluk.

    Door: Eline Bosgraaf 07-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    I pad pro

    Ook ik deed een bestelling en betaling, ik deed deze hier omdat ik eerder ook al spelconsoles bestelde voor de kleinkinderen. Dit was in orde netjes verzorgd en op tijd, bij de laatste bestelling kreeg ik plots de melding van de Nederlands douane dat er mogelijk btw of invoer rechten fraude was. Ik hield mijn hart vast ook omdat het lang duurde, maar de bestelling is gelukkig aangekomen hopelijk hebben jullie even veel geluk. Ik denk dat als je een verzendings mailtje hebt gehad dat de bestelling onderweg is. Alles zins veel geluk gewenst, jan

    Door: Jan 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5
    rating

    Dyson

    30 Oktober Dyson besteld en betaald.
    Tot op heden nog niet ontvangen.
    Mails kunnen niet afgeleverd worden.
    Ik vrees het ergste.

    Door: Viva 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nitendo Switch

    29 dec bestelling gedaan van een Nitendo Switch, door al dat Black Friday geweld niet opgelet. Ik kreeg netjes bevestiging etc. maar duurde mij iets te lang. T&T code werkte niet dus argwaan en ja site geblokkeerd ???? maar vandaag is de Nitendo gewoon geleverd dus er is hoop ????

    Door: Gus 05-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Samsung Galaxy A10

    Bestelling nooit ontvangen, waardeloos

    Door: Mukhtaar 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nintendo Switch

    Iets meer dan 10 dagen geleden mijn defecte Nintendo Switch conform garantie procedure retour gezonden. Geen ontvangstbevestiging hiervan vanuit Superaankoop RMA, is volgens PostNL wel afgeleverd. Bezoeken site tevergeefs: de overheid heeft de site geblokkeerd.... weg Nintendo, weg geld... ?

    Door: Fred F. 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Nintendo Switch niet gekregen

    Mensen de politie is op de hoogte van de situatie en vraagt iedereen om aangifte te doen. superaankoop.co.nl Mijn dochtertje heeft een jaar gespaard voor de Nintendo Switch. Ze is helemaal kapot van verdriet 262.99 Ik ga zo aangifte doen en hopelijk jullie ook. Deze persoon heeft heel veel sites. Laat hem er Aub er niet mee weg komen. Samen staan we sterk!

    Door: Gaby Eeken 02-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    twee fujifilm instax camera's

    opgelicht! Er is niets aangekomen en de site is inmiddels uit de lucht. Het pakket is ook niet meer te volgen. Het bedrijf e-mailen lukt inmiddels ook niet meer. Weg geld en zo jammer voor de kinderen. Het was voor Sinterklaas.

    Door: Eline Bosgraaf 02-12-2019
    Gaby eeken 02-12-2019

    Wij wachten op een nintendo switch 262,99 en de site is uit de lucht. Dit is een man met velen sites en licht iedereen blijkbaar op. Mijn dochter heeft hier een jaar voor gespaard en ik pak hem met eigen handen aan als mijn geld niet terug komt.

    Francois Soons 05-12-2019

    Inderdaad...hier precies hetzelfde..269€ betaald van de spaarcentjes van mijn dochter en niet geleverd.. Zwaar teleurgesteld..zou graag aangifte willen doen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Samsung A50 zwart

    Half oktober mobiel bestelt en betaald maar niets ontvangen. Site is uit de lucht. Ik kan dus fluiten naar mijn geld.

    Door: E Gebben 28-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nintendo switch

    Ik heb op 25/11/2019 een Nintendo switch aangekocht bij super aankoop NL. Ik had de review nagekeken en die waren positief maar 2 dagen werd deze van de site gegooid . De vraag hoe ik mijn centen terug krijg of het toestel aankrijg ik heb verschillende keer eer een mail gestuurd maar geen reactie hoe kunnen we dit oplossen de bank heb ik al verwittigd en ze gaan het proberen opte lossen maar kunnen niks beloven wij zijn wel gedupeerd

    Door: von der crone Sabine 28-11-2019
    Gaby Eeken 02-12-2019

    Wij helaas ook.....mijn dochtertje is haar 261,- kwijt

    Nanda S 04-12-2019

    Helaas zijn we ook opgelicht. Samsung Smartphone voor dochter die nooit is aangekomen. Heel triest, er zijn velen gedupeerden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    Honor x8

    Po 5 tygodnikach walki o odzyskanie pieniędzy w końcu odzyskałam. Nie polecam zakupu w tym sklepie Super Ankoop. Dopiero po tym jak im napisałem że idę na policję to pomogło. Ten sklep to oszuści i naciągacze.

    After 5 weeks of fighting for money back I finally regained it. I do not recommend buying at this Super Ankoop store. Only after I wrote them that I was going to the police did it help. This shop is scammers and tricksters.

    Door: Małgorzata 28-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Telefoon

    Is er iemand die bij een annulering wel hun geld van dit bedrijf heeft terug gestort gekregen?

    Door: Ilona Boer 26-11-2019
    Małgorzata 28-11-2019

    After 5 weeks of fighting for money back I finally regained it. I do not recommend buying at this Super Ankoop store. Only after I wrote them that I was going to the police did it help. This shop is scammers and tricksters.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Telefoon

    Wacht al 2.5 week op mijn product eerst waren ze nog wel behulpzaam met terug mailen maar ze mailen nu niet meer terug....niet te vertrouwen...walgelijk bedrijf

    Door: Gerdien Visser 21-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Honor x8

    I do not recommend this company very much and I advise against doing any shopping on this website. I ordered the Honor X8 telephone. To the question: when the parcel will be delivered, they wrote back that they are unable to answer me when the parcel will be sent and delivered because they do not have the phone in stock and do not know when they will have it. I feel betrayed. This company is one big bunch of cheats.

    bardzo bardzo nie polecam tej firmy i odradzam robienie jakichkolwiek zakupów na tej stronie. Zamówiłam telefon Honor X8. Na pytanie: kiedy zostanie dostarczona przesyłka odpisali że nie są w stanie mi odpowiedzieć kiedy zostanie wysłana i dostarczona przesyłka ponieważ nie mają owego telefonu w magazynie i nie wiedzą kiedy będą mieli. Czuję się oszukana. Ta firma to jedna wielka banda oszustów.

    Door: Małgorzata 20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Hoofdtelefoon

    Bestel hier zeker niet! De goedkopere prijzen lijken aanlokkelijk, maar ze hebben tot 72 werkuren (en bij hen duurt een werkdag 8 uur, zo werd mij geïrriteerd meegedeeld) om een bestelling te verzenden. Als je dus braaf 2 weken wacht op je product en hen opnieuw vraagt naar de status, kan je ook te horen krijgen dat het niet meer voorradig is en ze “niet weten” óf en wanneer ze het binnen krijgen. Vervolgens kan je ook nog ‘s achter je geld aan zitten, dat minstens 15 dagen onderweg is. Spreken we nu over 15 werkdagen of niet? #confused
    Wat een oplichterij, zeg!

    Door: Ontevreden 09-11-2019
    Małgorzata 28-11-2019

    Po 5 tygodnikach walki o swoje pieniądze wreszcie odesłali. Nie polecam zakupu w tym sklepie Super Ankoop. To oszuści. Dopiero jak im napisałem że idę na policję to pomogło.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Samsung galaxy s9

    Smartphone functioneert niet naar behoren en geen garantie
    Een Samsung telefoon bestelt maar deze werkt niet goed in Nederland omdat deze uit Hong Kong komt. Dit is niet duidelijk aangegeven van te voren. Ook vervalt je volledige fabrieksgarantie bij de producent als je hier iets bestelt. Daarom kun je deze site misleidend noemen.

    Wanneer ik aanspraak maakt op mijn recht tot restitutie wordt aangeven dat dit niet binnen het beleid past.

    Er wordt mij gedwongen om juridische stappen te ondernemen om mijn recht te krijgen. Garantie en service is erg slecht. Ik wil met klem adviseren om hier niet uw product te bestellen

    Door: Michiel Meijering 29-10-2019
    m 04-11-2019

    dank voor het delen!

    D 29-11-2019

    Nettjes betaald en

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    JBL link 20

    Superaankoop weigert zich te conformeren aan het Europees garantie recht waardoor je na 1 jaar dikke pech hebt. Product bleek tevens met verwijderde serienummers geleverd te zijn waardoor er ook bij JBL geen aanspraak gedaan kan worden op fabrieksgarantie.

    OPLICHTING !!!!!!!!

    Door: Eelco Veldhuizen 18-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Xiaomi Redmi Note 7

    HEEEEEEL Slecht!!! 5 weken geleden telefoon besteld. Nog steeds niet ontvangen. Koerier zou het pakket kwijt zijn. Schijnt eigen risico te zijn. Ik wist niet dat dit bedrijf in China zit. Al verschillende mails verzonden maar krijg inmiddels geen contact meer. Waarschijnlijk weg geld

    Door: R.Dunning 13-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Samsung a10 en samsung a9

    Al twee keer een telefoon besteld voor een top prijs. Geen enkel probleem gehad. Alles werd goed verpakt binnen 10 dagen bezorgd. Heb ze nu een tijdje in gebruik en geen enkel probleem mee. Heel tevreden dus.
    Tegenwoordig kijk ik altijd eerst hier welke prijs zij hebben voordat ik op andere sites kijk.

    Door: Mascha 12-07-2019
    yakup 23-07-2019

    Je bent een leugenaar..!!! jij werk voor hun of je bent hun zelf.!!!!

    Maria Anne cecile Zegers 02-08-2019

    Ik had in april een iPad pro 10.5'' 128 GB besteld. 7 Weken later nog niets ontvangen. Ik kreeg steeds dezelfde onzin excuses van de klantenservice dat mijn iPad bij de dauane is blijven hangen! Na 7 weken geloof je dat toch niet meer? Gelukkig betaald met PayPal en mijn geld terug gekregen. Wat is zo super bij Super Aankoop? Juist ja, SUPER OPLICHTERIJ! Op hun site geloof ik geen enkele review! Ik heb zelf al verschillende pogingen gedaan om mijn review te plaatsten, maar tevergeefs, deze worden gewoon nooit geplaatst. PURE OPLICHTERS!!!!!!!!!!!!!!!!

    Dominique Denys 03-08-2019

    Maria Anne cecile Zegers.

    Dominique Denys 03-08-2019

    Ik heb ook een GSM besteld in het begin van juni 2019. En heb tot nu toe 3/08 niets ontvangen. Mijn GSM zou ook vastzitten bij de Douane. Ik begin deze zaak meer en meer niet meer te vertrouwen. Zo te zien ben ik niet de enigste.

    Dominique Denys 03-08-2019

    Een kleine rechtzetting het is begin van Juli 2019. Maar dit is ook al lang. Bijna een maand geleden!

    Dominique Denys 16-08-2019

    Na ongeveer 2 maanden is mijn gsm toch uiteindelijk aangekomen!

    August Peeters 31-08-2019

    Heb rond 7 augustus een S10 besteld en 24 augustus geleverd gekregen. Lang ja maar het wachten waard.....

    Ignace Maes 03-09-2019

    Op 31/7 een GSM besteld en betaald met PayPal. Tot 28/8 geen enkele reactie van Superaankoop. Na het sturen van een mail krijg ik nu dagelijks een update van de levering. Blijkt echter dat mijn pakketje rondjes aan het rijden is van de ene depot naar de andere om terug aan te komen bij de eerste. Oplichterij???

    dominique denys 07-09-2019

    Ignace maes … Hen blijven mailen en hen duidelijk maken dat je anders verdere stappen zet. Ik dacht ook aan oplichterij. Maar uiteindelijk is mijn gsm na 2 maanden aangekomen!!! Geef de moed niet op, maar blijf er achter zitten. Zodat ze wel voelen van … Succes!

    R. Dunning 13-09-2019

    5 weken geleden een Xiaomi Redmi Note 7 besteld maar nog steeds niet ontvangen. Krijg geen antwoord meer via de mail. Ik wist niet dat dit bedrijf in China zit, anders had ik hier niet besteld. Hun koerier schijnt het pakket kwijt te zijn geraakt. Dus hier nooit bestellen. Waardeloze service en als ik alle recensies lees ook een waardeloze koerier want ik lees alleen maar dat hij de pakketjes verliest.

    Will 25-09-2019

    iPad 2018 gekocht bij superkoop. Met creditcard. Binnen twee weken binnen met applegarantie. Wat een prijsverschil. Tja altijd kritisch zijn.

    Scarjo 17-11-2019

    Should I trust it or not

    Małgorzata 21-11-2019

    Nie wierzę że Tobie akurat wszystko poszło bez problemów. Ten sklep super ankoop to jedno wielkie oszustwo. Zamówiłam telefon Honor X8 i tylko mi piszą kłamstwa. Mam zamiar zgłosić to na policję.

    natasja van doorne 27-11-2019

    ik heb na lang sparen een telefoon besteld samsung a10 voor mijn zoontje ziijn verjaardag na 4weken nog niks binnen wel een mailtje gestuurd en superkoop heeft mijn verzekerd dat dit product onderweg was anders zou ik mijn geld terug krijgen op 27-11-2019 krijg ik de melding dat deze pagina gehackt is door ciber criminelen weg geld en geen geld meer voor een nieuwe telefoon wat een vieze oplichters nooit iets bestellen van dit waardeloze zogenaamde bedrijf

    Ad 28-11-2019

    Ik heb ol 11/11 galaxy buds besteld voor €99 99. Eerst is het pakket kwijt en dan alsmaar dezelfde excuses mail via de ttack and trace. Ik heb ze gemaild met dat ik mijn geld terug wil waarol zij reageerde dat het product nog ergens vast zit;zelfde antwoord dus... Net gekeken op de site, zie ik dat de site eruit isngehaald en het mailadres ook niet meer bestaat. klotezooi weg mijn 100 euro. Morgen aangifte doen(niet dat de politie daar iets aan gaat doen)

    I 28-11-2019

    Ik heb hier eerder besteld en geen problemen gehad. Echter nu al van begin november aan het wachten op mijn levering. De site is idd geblocked en alle e-mail adressen ook. Contact is dus niet mogelijk. Als je met Paypal heb betaald kan je via daar een terugbetaling vragen.

    Thijs Perdok 03-12-2019

    Op 8/11 JBL charge 4 box besteld. En betaald. Nu nog niets gekregen. Ja alleen een track nr., welke niet bestaat. En als je naar hun site gaat kom je een melding van de FIOD tegen. Opgelicht dus!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Smartwatch

    Smartwatch gekocht en binnen 7werkdagen ontvangen.
    Was wel wat huiverig om daar te bestellen gezien de vele negatieve recensies maar is toch prima verlopen.


    Door: F.Thijssen 16-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Superaankoop

    Uw beoordeling