SunStaches

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

SunStaches

Ben je op zoek naar een organisatie waar je creatieve, niet alledaagse, zonnebrillen kunt kopen? Wellicht is Sun-Staches voor jou de uitkomst der uitkomst. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is Sun-Staches?

 


Sun-Staches is een bedrijf welke creatieve zonnebrillen verkoopt. Deze zonnebrillen zijn zeer creatief te noemen. Het bedrijf is opgericht door drie beste vrienden van de middelbare school. Zij heten Dan, David en Eric. Zij zijn een zoektocht begonnen met als doel: de wereld te laten glimlachen. Met een startkapitaal van slechts 200 dollar en na een paar jaar modieuze zonnebrillen en accessoires te hebben verkocht, kwamen ze op het idee van een snor die aan een zonnebril hangt.  


Na te zijn verschenen op de hitshow Shark Tank van ABC en een deal te hebben gesloten met modemagnaat Daymond John, bracht dit Sun-Staches in staat om hun innovatieve zonnebrillen te combineren met de meest populaire merken ter wereld. Je moet dan denken aan Disney, Marvel, DC Comics, Nickelodeon, Universal, Pokemon en andere merken.


Sun-Staches transformeert de drager onmiddellijk in het karakter door simpelweg een zonnebril op te zetten. Sun-Staches is een kleine, creatieve kracht die zich inzet voor een mooie wereld. Terwijl de producten enorm veel plezier toevoegen aan het leven van veel mensen, blijven ze werken aan hun missie. Dat wil zeggen dat ze kwaliteit willen bieden voor alle niveaus.  


Verzendingen

 


De verzendingen worden per USPS verzonden. Ze kunnen de internationale verzending voor het reguliere Sun- Staches product versnellen. Je hebt de optie net voor het uitchecken. Een licentie gerelateerd product kan niet internationaal worden verzonden.


Voor internationale verzendingen (bijvoorbeeld naar Nederland) wordt een express verzending aangeboden. Dan zal het ongeveer 14 tot 21 dagen duren voordat je bestelling aankomt. Reguliere verzendingen duren tussen de 21 en 28 dagen. Mocht je een bestelling doen met een waarde van meer dan 50 dollar dan hoef je geen verzendkosten te betalen.  


Contact opnemen

 


Wil je contact opnemen met dit bedrijf? Dat is op verschillende manieren mogelijk. Je zou een bericht kunnen sturen via een van de social media kanalen van Sun-Staches. Je kunt je vraag ook stellen via een online contactformulier. Het (buitenlandse) telefoonnummer is 888-992-3873.  


Party packs

 


Je kunt ook party packs bestellen. Dit wil zeggen dat je dan meerdere producten tegelijk besteld. Dit kunnen zowel dezelfde als verschillende producten zijn. Mocht je willen weten welke party packs er zijn kun je het beste op de website van Sun-Staches kijken.


Handig om te weten

 


De Sun-Staches spullen zijn tot 50 meter waterbestendig. Toch wordt er door het bedrijf aanbevolen de producten zo min mogelijk in natuurlijke wateren te gebruiken.


Heb jij een winkel, website of een kraampje langs de weg en wil je Sun-Staches producten verkopen? Het bedrijf waardeert het enthousiasme. Je kunt bij interesse contact opnemen met het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar retail@sunstaches.com.  


Welke klantervaringen zijn er bekend?

 


Ben je al klant bij Sun-Staches? Dan zijn we ontzettend benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Welke producten heb jij bij Sun-Staches gekocht? Ben je van plan om in de toekomst vaker zonnebrillen via dit bedrijf te kopen. Zou je andere mensen een positief of negatief advies over Sun-Staches geven? Laat via NederlandReview weten hoe jouw ervaringen bij dit bedrijf zijn. Jouw mening is goud waard. Jouw input zorgt ervoor dat wij het grootste onafhankelijke en objectieve bedrijf kunnen blijven op het gebied van bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)