Studystore

Alle reviews

Studystore

31% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (16)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Studieboeken

    Zou er een slechter bedrijf bestaan dan dit? 3 maanden lang beloven ze dat ze de volgende week gaan leveren. Na 3 maanden komen ze toch met het verhaal dat ze het eigenlijk niet weten en het advies om de bestelling te annuleren..

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Leerboek Oracle PLSQL

    Hieronder een kort relaas van mijn (eerste) ervaring met Studystore:

    10/02/2022 : Uitgaande mail - Ik vraag Studystore om mijn klassiek boek mogelijks te vervangen met een digitale versie

    23/02/2022 : Inkomende mail - Ursula zegt dat ik simpelweg kan inzoomen op mijn tablet (?!?!)

    14/03/2022 : Uitgaande mail - Ik vraag Studystore om de ontbrekende CD-rom met de 'oefen scripts' en kaart de niet werkende download link aan in het boek

    18/03/2022 : Inkomende mail - Mirte meldt dat ze een vervangend exemplaar zal opsturen

    18/03/2022 : Uitgaande mail - Ik mail dat een boek sturen onnodig is, tenzij het een CD-rom of een werkende link bevat

    18/03/2022 : Inkomende mail - Mirte meldt dat ik een factuur ontvang en het originele boek
    kosteloos mag terugsturen

    25/03/2022 : Postpakket ontvangen, identiek boek ontvangen, geen CD-rom, geen werkende link + factuur STS1895497

    25/03/2022 : Begeleidende brief in postpakket bevat als bijlage dat er een krasbon in het boek zit om digitale versie te kunnen downloaden, er zit niks in!

    25/03/2022 : Uitgaande mail - Ik meld aan Studystore dat ik nu 2 onbruikbare en identieke boeken heb!

    28/03/2022 : Inkomende mail - Mirte bevestigd dat er geen CD-rom in zit en zegt dat ik het nieuwe boek kosteloos mag terugsturen

    04/04/2022 : Postpakket terugsturen, de bediende stelt dat ik het nieuwe boek niet gratis kan terugsturen

    04/04/2022 : UItgaande mail - Ik meld aan Studystore dat ik het boek niet kosteloos kan terugsturen

    04/04/2022 : Inkomende mail - Mail van Gerdien die stelt dat gratis terugsturen vanuit ander land dan Nederland niet mogelijk is en er kosten aan verbonden zijn

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    GEEF GELD TERUG

    Ik word door Studystore van het kastje naar de muur gestuurd. Ik heb mijn bestelling retour gestuurd, hiervan heb ik ook een bevestiging en credit nota ontvangen. Echter heb ik geen geld terug gekregen. In de 1e mail wordt beweerd dat ik op een datum die uberhaupt voor de retourzending was zou zijn terugbetaald, dat klopt NIET. In de tweede mail wordt gezegd dat er een systeemfout was waardoor alles vertraging had opgelopen en ik deze week een credit factuur zou ontvangen. Ook dit klopt NIET, omdat ik de credit nota al ruim 1,5 week geleden ontvangen heb. In de laatste mail wordt het ineens doorgezet naar de afdeling zonder dat ik enige duidelijkheid krijg.
    Het is niet heel moeilijk, ik heb namelijk gewoon recht op geld en dat had ik binnen 7 werkdagen terug moeten krijgen. Maak het gewoon in orde!!!

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    De docent als regisseur

    Ik had de indruk dat ik een papieren boek aanschafte. Na een paar dagen zonder bericht bleek het om een online boek te gaan. Gebeld en gevraagd of deze aankoop kan worden geretourneerd. Dat bleek niet te kunnen. Onbegrijpelijk. Eerste en laatste keer dat ik hier iets heb gekocht.

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Digitale licentie Engels MBO

    Een licentiecode voor Engelse les besteld bij Studers of Studystore. Schijnt hetzelfde te zijn. De link/code kregen we maar niet aan de praat. Na 10-tallen keren bellen, chatten en mailen werd het maar niet opgelost. Ook kon het niet meer terug want 'de code was reeds geopend'. Totaal geen begrip voor de klant. Uit nood het product via school besteld, wat wel werkte. Diverse mails vd klantenservice dat ik het 'ongeopende product kon retourneren via PostNL'. Tuurlijk, een digitale licentie... Na 4 maanden uiteindelijk de toezegging dat het zou worden gecrediteerd. Na bijna 4 weken staat het geld nog niet op de rekening. Waardeloos bedrijf en klantenservice, ik ga hier nooooit meer bestellen.!

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Boek

    KOOP HIER NIET ze willen over de rug van studenten geld verdienen. Het boek was kapot geleverd en ben nu al een maand aan het bellen, mailen en chatten. Iedere keer zeggen ze dat het geregeld is en opgelost is maar dit is een groot theaterstuk. Heb nog geen boek gezien of een fatsoenlijke mail teruggekregen. Ze doen helemaal niks en vraag me af of de klantenservice überhaupt wel bestaat. Vieze gore oplichters KOOP HIER NOOIT IETS

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Psychological Testing: A Practical Introduction

    Een e-book besteld waarvan werd gezegd dat hij direct beschikbaar zou zijn, maar heb uiteindelijk niks gekregen. Heb vier keer gebeld om te vragen wat er aan de hand was en elke keer werd mij verteld dat ik nog een paar dagen moest wachten omdat de voorraad op was. Bij de vierde keer dat ik belde (na 10 dagen nog niks te hebben) werd me verteld dat mijn bestelling was geannuleerd (hier moest ik dus zelf achter komen).

    Je kan een hele hoop tijd besparen door ver uit de buurt van deze webshop te blijven!

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    boek

    een nieuw boek retour gestuurd maar hier zat een licentie bij dus ik kreeg het boek weer terug. Alleen toen ik het boek eenmaal thuis had was het boek uit het plastic gehaald en er was duidelijk niet voorzichtig mee omgegaan daar, pagina’s die nat waren geweest en waren omgebogen. Slechte service van Studystore, bestel er daarom ook niet weer.

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    verkoop studieboeken

    Augustus 2020 heeft mijn zoon boeken verkocht aan Studystore. Alles ging goed tot de betaling binnen 7 dagen niet kwam. Uiteindelijk in november een incassobureau ingeschakeld en deze week € 463,00 ontvangen. Ik heb de kosten eruit en een deel van de € 173,00. Ik vind het schandalig dat Studystore zo met z'n studenten omgaat. Super asociaalgedrag en daarvoor wil ik iedereen waarschuwen. Voor service krijgen ze van mij een min 10.

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Europees beleid

    Slechte communicatie bij dit bedrijf.
    Alles duurt lang en is slecht geregeld

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Studie boek

    Boeken zijn altijd te laat, nu laatste boek wat ik besteld heb is na 2 weken nog niet binnen en ik krijg geen reactie van de klantenservice.
    Hier bestel ik never nooit meer!

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    De praktijk van auditing en assurance

    Koop nooit iets bij studystore.nl
    Bij Studystore een e-book besteld waarbij er op de website werd aangegeven dat het boek direct te downloaden was na betaling. Na het bedrag over te hebben gemaakt was het boek niet te downloaden. Nu kan er altijd iets mis gaan en daar krijg je niet een "zeer slecht" review voor. Die krijg je voor de zeer slechte respons daarop. In je portaal bij je besteloverzicht zie je een knop waarop je kan drukken als er iets mis is. Die gebruikt. Geen reactie. Via twitter een bericht gestuurd, volgende dag reactie. Na een reactie op hun reactie weer een dag moeten wachten. Via de telefoon mag je eerst een half tot een heel uur in de wacht staan waarbij er soms opgehangen wordt of de verbinding na een uur verbreekt en dan zeggen ze dat je kan e-mailen. Daar ook geen reacties op. Uiteindelijk, nadat de studie al weer een poos onderweg is en er nog steeds geen boek is eindelijk iemand aan de lijn. Het e-book was niet op voorraad maar wel leverbaar. Naast dat die 2 zaken elkaar uitsluiten snap ik dat met DRM (digital rights management) er ook voorraden zijn op e-books. Wanneer het wel op voorraad zou zijn kon niet verteld worden. Ik heb de bestelling geannuleerd en geëist dat niet na weken maar per ommegaande het geld teruggestort zou worden en ook compensatie voor de hogere prijs van een boek elders. De motivatie hierachter is de slechte service waarbij de response iedere keer 0 was, uren lang in wachtrijen aan de telefoon staan en het feit dat de website aangeeft dat het boek direct te downloaden is terwijl dit duidelijk niet zo is.

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    5 boeken

    Boeken staan op voorraad maar dat zegt helaas helemaal niets over de afgesproken levertijden welke bij mij vaak later is dan staat aangegeven (en ja ik dubbel check de levertijden).

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Verkoop boeken

    Let op: bij voldoende voorraad worden boeken niet geaccepteerd en krijg je niets betaald!!

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    schoolboeken

    zeer slechte service, heb vorig jaar 12 boeken besteld en heb er maar 7 ontvangen. na telefonisch contact en dit hebben vermeld is dit mijn eigen schuld had ik het mar moet controleren. hierdoor dus 5 boeken niet ontvangen ter waarde van 250 euro. ik vind dit zeer slechte service en ga ook geen bestellingen meer plaatsen als ze zo met hun klanten omgaan en met hun fouten. erg teleurstellend en een les voor anderen dat ze hier goed op moeten letten. ik ben dus ook zeer ontevreden over studystore.

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Boeken niet altijd op tijd binnen

    Ze hebben alles op voorraad maar toch is het niet altijd op tijd binnen en dat is echt irritant want ik heb gewoon mn boeken op tijd nodig voor college...

    Beste meneer/mevrouw,
    Ik heb vandaag geprobeerd met uw bedrijf in contact te komen. Helaas werd de telefoon niet opgenomen en werd op mijn chatbericht niet gereageerd. Ik zou u daarom vriendelijk willen vragen uw klantenservice te verbeteren. Hopende hierop.
    Met vriendelijke groeten,

    Martijn Kanters

Anderen bekeken ook

Reisboekwinkel de Zwerver
3 reviews

Reisboekenwinkel de Zwerver: Reisgidsen en kaart voor waar je reis ook heengaat. Wil jij het liefst in een boek lezen en kijken als je je reis voo...

Geeektech.com
53 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Luisterboeken.nl
2 reviews

Luisterboeken.nl: Al luisterend lees je de leukste boeken. Lezen is heerlijk, alleen heb je niet altijd zin om een boek vast te houden, voor j...

Gezinnig
2 reviews

Je groeit op, ontmoet een leuke partner, en op een gegeven moment krijg je kinderen. Ieder kind is anders, en wat handige hulpmiddelen en producten...

Studystore

Als je student bent heb je deze website vast wel eens voorbij zien komen: Studystore. Deze website wordt elk jaar door enorm veel studenten bezocht en is één van de bekendere studieboekenwinkels. Jaarlijks leveren ze boeken aan meer dan 200.000 studenten in het Hoger Onderwijs.

Hoe terecht is de bekendheid van deze winkel? Hoe tevreden zijn studenten met Studystore? Zijn de boeken van goede kwaliteit? En verkeren de tweedehands boeken ook in een goede staat? Hoe zit het met de klantenservice? Helpen ze je goed? Lees het allemaal hier bij NederlandReview!

 

Over Studystore

Studystore is een website die studieboeken, educatieve eBooks en studiemateriaal aanbiedt. Samen met hogeschool, universiteiten en studieverenigingen proberen ze ervoor te zorgen dat jij gemakkelijk aan de juiste spullen voor je opleiding komt. Niet alleen vind je hier dus een groot aanbod aan studiemateriaal, maar bieden ze ook allerlei kortingen, studydeals, tips en acties aan. Ook is er de mogelijkheid om tweedehands boeken aan te schaffen.

Als je student bent (geweest) en van je boeken af wilt, kun je deze proberen te verkopen aan Studystore. Deze boeken worden afhankelijk van de vraag, aanbod en onderwijsperiode overgekocht door de winkel. Als je boek niet wordt gekocht, kun je het later dus nog een keer proberen. Ook is het belangrijk dat je boek in goede staat is, dus dat het bijvoorbeeld geen missende of volgeschreven pagina’s bevat. Je kunt je boek gratis opsturen naar Studystore. Als je boek is aangekomen wordt het geld binnen 7 dagen op je rekening gestort.

 

 

Diensten Studystore

Als je al je studieboeken bij elkaar hebt verzameld in je winkelmandje, is het tijd om ze te gaan bestellen. Bij Studystore kan je betalen via iDEAL, Creditcard, PayPal, op rekening van je school/werkgever, in 3 termijnen of via Pay per mail. Bij sommige van deze mogelijkheden worden er administratiekosten in rekening gebracht. Op het moment dat je pakket wordt verzonden ontvang je een Track & Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Meestal wordt de bestelling binnen 48 uur verzonden.

Ben je niet tevreden met je product? Dan kun je ‘m retourneren. De kosten hiervan zijn echter wel voor je eigen rekening. Wanneer je artikelen door Studystore zijn ontvangen, wordt je geld binnen 7 werkdagen gestort op je rekening. Je kunt overigens ook digitaal lesmateriaal ‘retourneren’. Voorwaarde hiervoor is dat het nog niet geactiveerd is.

 

Vragen en klachten bij Studystore

Heb je vragen of opmerkingen over de producten van Studystore? Dan kun je eerst een kijkje nemen bij de FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 088 – 20 30 300 of door een WhatsAppje te sturen naar +31 6 305 076 20. Ook kun je met ze chatten op Twitter of Facebook. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur beschikbaar.

 

 

Heb jij al ervaring met Studystore? Zo ja, wat vind je er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

Ook als je nog niet bekend bent met Studystore zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende winkels binnen deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je boeken bij Studystore aan te schaffen? Laat zelf ook een review achter!

 

}