NederlandReview

  Ervaringen Studentendrukwerk

  Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu eenmaal bij. Wanneer je een goed cijfer wilt behalen is het naast de inhoud van het stuk ook erg belangrijk dat het stuk er netjes uitziet. Dit kun je zelf verzorgen, maar je kunt dit ook door Studentendrukwerk laten doen. Zij printen jouw werk keurig voor je uit en binden het in voor je, waarna je het binnen een paar dagen in huis hebt. Wat de ervaring van andere studenten is met deze dienst lees je hier op NederlandReview.

  Over Studentendrukwerk

  Studentendrukwerk is een online copyshop die gevestigd is in Groningen. Het is een onderdeel van Chris Russell BV, een full-service reclamebureau dat al ruim twintig jaar bestaat en een digitale drukkerij heeft. Studentendrukwerk verzorgt al het drukwerk dat je tijdens je studie nodig hebt zoals een scriptie, proefschrift, verslag, etc. Doordat alles op de eigen locatie wordt gedaan, zowel het printen als het inbinden, kan het snel en voor een lage prijs geleverd worden.


  Studeer je aan de UvA, dan kun je ook daar op allerlei locaties printen

  Diensten

  Bij Studentendrukwerk kun je online of telefonisch je product bestellen. Er zijn vele toepassingen mogelijk:

  • Proefschrift
  • Rapport
  • Samenvatting
  • Syllabus
  • Thesis
  • Etc.

  Ook kun je bij Studentendrukwerk andere producten laten printen zoals:

  • Bierviltjes
  • Magazines
  • Multomappen
  • Visitekaartjes
  • Etc.

  Je kunt je bestelling eenvoudig online plaatsen door bijvoorbeeld een pdf te uploaden, of door direct online een ontwerp te maken (zoals bij visitekaartjes). Je hebt dan altijd meerdere keuzes, zo kun je iets in het zwart/wit af laten drukken of in kleur, er zijn verschillende papierkwaliteiten, en er zijn verschillende manieren van inbinden. Heb je haast? Wanneer je voor 12.00 uur besteld, kun je het product morgen al in huis hebben. Je kunt het product vervolgens met iDeal of Creditcard betalen, waarna het binnen een paar dagen bij je wordt bezorgd. Voor studenten die in Groningen wonen is het ook mogelijk om de bestelling af te halen. Geef dit aan wanneer je bestelt.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt, dan moet je dit binnen twee weken laten weten. Wordt de klacht gegrond verklaard dan kun je alleen aanspraak maken op het opnieuw laten uitvoeren van de opdracht. Als dit niet kan, kun je een gelijkwaardig product verstrekt krijgen. Je hebt geen recht op herroeping, omdat het maatwerk betreft van persoonlijke aard.

  Wat is jouw mening over Studentendrukwerk?

  Heb jij al eens een proefschrift door Studentendrukwerk laten printen en inbinden of een ander stuk? Wat vond je van het gemak waarmee je kon bestellen, de kwaliteit en de levertijd? Positief of negatief, alle reviews zijn welkom op NederlandReview, daar helpen we elkaar mee!

  Wat zijn de ervaringen met Studentendrukwerk? Worden documenten bij hen netjes gedrukt en ingebonden voor een goede prijs? Of valt de kwaliteit tegen?

  Studentendrukwerk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.6
  Service
  rating
  9.6
  Prijs
  rating
  9.6
  Leveren
  rating
  9.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Studentendrukwerk

  Uw beoordeling

  Goed drukwerk

  Onlangs moest ik voor een vak ruim 1000 pagina's printen. Ik wil hier eerst een klacht kwijt over mijn Universiteit. Het is echt niet meer van deze tijd dat je 1000 pagina's uit moet printen. Ruim 300 studenten maal 1000 pagina's, dat is 300.000 pagina's. Voor een tentamen, terwijl dat veel beter kan op een laptop of tablet. Beter voor het milieu, dat in de eerste plaats en een stuk goedkoper. Om toch op de kosten te besparen heb ik het bestand aangeleverd bij Studentendrukwerk. Ik heb daar niet zo heel veel aan toe te voegen. Ze doen gewoon wat ze moeten doen: printen. Ik heb mijn bestelling aangeleverd en had deze snel in huis. Over de prijs ben ik tevreden: die was gewoon goed. Kwaliteit is voor mij niet echt belangrijk, het gaat toch maar een tentamen mee. (De kwaliteit was overigens goed). Wellicht dat ik tzt mijn scriptie hier ook laat drukken.

  Door: Vinay Dukker28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Perfect!!

  Studentendrukwerk heeft mijn scriptie afgelopen week uitgeprint. Van tevoren had ik wat vragen, deze werden snel en duidelijk beantwoord. De website is duidelijk en het is vooraf mogelijk een preview van het resultaat te zien, wat ervoor zorgt dat je verzekerd bent van het eindresultaat.

  Het resultaat is perfect. Daarnaast had ik de boekjes snel in huis: zelfs een dag eerder dan gepland. Super fijn! Het ziet er heel professioneel uit! Alle complimenten voor studentendrukwerk. Bedankt! En nu nog hopen dat het goed genoeg is om mee af te studeren :)

  Door: L29-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Boek met foto's

  Geweldige prijs- kwaliteit verhouding. Prachtig afgedrukt, op tijd geleverd. Kwaliteit boven verwachting. Ik ga hier al mijn boeken bestellen.

  Door: Caroline Dijkerman11-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Losse bladen

  Helemaal top! Mooi kwalitiet papier.

  Door: Y.Gevorgyan15-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Studentendrukwerk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Studentendrukwerk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Studentendrukwerk actief?

  Studentendrukwerk is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Studentendrukwerk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.