Studentendrukwerk

Alle reviews

Studentendrukwerk

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwschierige kip

  snel geleverd, goed verpakt mooi product, ben er erg content mee

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gietijzeren dieren

  Mooie gietijzeren dieren figuren ter aanvulling van mijn industriële interieur. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer blij mee

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  pyretrin voor schimmels planten

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Losse bladen

  Helemaal top! Mooi kwalitiet papier.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boek met foto's

  Geweldige prijs- kwaliteit verhouding. Prachtig afgedrukt, op tijd geleverd. Kwaliteit boven verwachting. Ik ga hier al mijn boeken bestellen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Perfect!!

  Studentendrukwerk heeft mijn scriptie afgelopen week uitgeprint. Van tevoren had ik wat vragen, deze werden snel en duidelijk beantwoord. De website is duidelijk en het is vooraf mogelijk een preview van het resultaat te zien, wat ervoor zorgt dat je verzekerd bent van het eindresultaat.

  Het resultaat is perfect. Daarnaast had ik de boekjes snel in huis: zelfs een dag eerder dan gepland. Super fijn! Het ziet er heel professioneel uit! Alle complimenten voor studentendrukwerk. Bedankt! En nu nog hopen dat het goed genoeg is om mee af te studeren :)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed drukwerk

  Onlangs moest ik voor een vak ruim 1000 pagina's printen. Ik wil hier eerst een klacht kwijt over mijn Universiteit. Het is echt niet meer van deze tijd dat je 1000 pagina's uit moet printen. Ruim 300 studenten maal 1000 pagina's, dat is 300.000 pagina's. Voor een tentamen, terwijl dat veel beter kan op een laptop of tablet. Beter voor het milieu, dat in de eerste plaats en een stuk goedkoper. Om toch op de kosten te besparen heb ik het bestand aangeleverd bij Studentendrukwerk. Ik heb daar niet zo heel veel aan toe te voegen. Ze doen gewoon wat ze moeten doen: printen. Ik heb mijn bestelling aangeleverd en had deze snel in huis. Over de prijs ben ik tevreden: die was gewoon goed. Kwaliteit is voor mij niet echt belangrijk, het gaat toch maar een tentamen mee. (De kwaliteit was overigens goed). Wellicht dat ik tzt mijn scriptie hier ook laat drukken.

Anderen bekeken ook

G DATA
2 reviews

Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

Magento Monkey
1 reviews

Wanneer je als kleine of grote zelfstandige producten of diensten aanbiedt ontkom je er tegenwoordig niet aan, je moet een goede website hebben zod...

KES Visum Support
23 reviews

Gaat u binnenkort een buitenlandse reis maken waarvoor een visum nodig is? Lees hier ervaringen met KES Visum Support. Als u op reis gaat naar een ...

Studentendrukwerk

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu eenmaal bij. Wanneer je een goed cijfer wilt behalen is het naast de inhoud van het stuk ook erg belangrijk dat het stuk er netjes uitziet. Dit kun je zelf verzorgen, maar je kunt dit ook door Studentendrukwerk laten doen. Zij printen jouw werk keurig voor je uit en binden het in voor je, waarna je het binnen een paar dagen in huis hebt. Wat de ervaring van andere studenten is met deze dienst lees je hier op NederlandReview.

Over Studentendrukwerk
Studentendrukwerk is een online copyshop die gevestigd is in Groningen. Het is een onderdeel van Chris Russell BV, een full-service reclamebureau dat al ruim twintig jaar bestaat en een digitale drukkerij heeft. Studentendrukwerk verzorgt al het drukwerk dat je tijdens je studie nodig hebt zoals een scriptie, proefschrift, verslag, etc. Doordat alles op de eigen locatie wordt gedaan, zowel het printen als het inbinden, kan het snel en voor een lage prijs geleverd worden.


Studeer je aan de UvA, dan kun je ook daar op allerlei locaties printen

Diensten
Bij Studentendrukwerk kun je online of telefonisch je product bestellen. Er zijn vele toepassingen mogelijk:

 • Proefschrift
 • Rapport
 • Samenvatting
 • Syllabus
 • Thesis
 • Etc.

Ook kun je bij Studentendrukwerk andere producten laten printen zoals:

 • Bierviltjes
 • Magazines
 • Multomappen
 • Visitekaartjes
 • Etc.

Je kunt je bestelling eenvoudig online plaatsen door bijvoorbeeld een pdf te uploaden, of door direct online een ontwerp te maken (zoals bij visitekaartjes). Je hebt dan altijd meerdere keuzes, zo kun je iets in het zwart/wit af laten drukken of in kleur, er zijn verschillende papierkwaliteiten, en er zijn verschillende manieren van inbinden. Heb je haast? Wanneer je voor 12.00 uur besteld, kun je het product morgen al in huis hebben. Je kunt het product vervolgens met iDeal of Creditcard betalen, waarna het binnen een paar dagen bij je wordt bezorgd. Voor studenten die in Groningen wonen is het ook mogelijk om de bestelling af te halen. Geef dit aan wanneer je bestelt.

Klachten
Wanneer je een klacht hebt, dan moet je dit binnen twee weken laten weten. Wordt de klacht gegrond verklaard dan kun je alleen aanspraak maken op het opnieuw laten uitvoeren van de opdracht. Als dit niet kan, kun je een gelijkwaardig product verstrekt krijgen. Je hebt geen recht op herroeping, omdat het maatwerk betreft van persoonlijke aard.

Wat is jouw mening over Studentendrukwerk?
Heb jij al eens een proefschrift door Studentendrukwerk laten printen en inbinden of een ander stuk? Wat vond je van het gemak waarmee je kon bestellen, de kwaliteit en de levertijd? Positief of negatief, alle reviews zijn welkom op NederlandReview, daar helpen we elkaar mee!

Wat zijn de ervaringen met Studentendrukwerk? Worden documenten bij hen netjes gedrukt en ingebonden voor een goede prijs? Of valt de kwaliteit tegen?

}