NederlandReview

    Ervaringen Street One

    Als je van plan bent online kleding te kopen bij kledingwinkel Street One wil je misschien eerst wat meer weten over ervaringen van andere klanten van Street One. Hier vind je alles wat je weten moet over het bedrijf en de ervaringen van anderen met het aanschaffen van kleding online.

    Over Street One
    Street one is een women only kledingwinkel. Het bedrijf  heeft natuurlijk al vele fysieke winkels niet alleen in Nederland, maar in de hele wereld. Sinds kort heeft het kledingmerk ook een online shop. Op de Street-One.nl kan je alle online kleding kopen die je wilt met kortingen en acties. Thuisshoppen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest.

    Diensten
    Street One’s webshop biedt een uitgebreid assortiment dameskleding. Stoer, klassiek, sexy, elk type kledingstijl is er te combineren om op je best voor de dag te komen.

    Een fashion week modeshow van de herfstcollectie bij Street one!


    Naast browsen door het uitgebreide assortiment kan je ook kiezen om via Inspirations bij een bepaalde trend te komen. Zo kan je zelf je eigen stijl ontwikkelen, met een beetje hulp van Street One. Als je wat goedkoper uit wilt zijn kun je ook kiezen om kleding te kopen in de Sale sectie van de website. Hier staan alle huidige aanbiedingen netjes bij elkaar.

    Levering en retournering is goed geregeld bij Street One, zo wordt er al gratis verzonden vanaf een bestelling van €24 of meer. Betaling kan makkelijk met iDeal of PayPal en zelfs op rekening. Retouren is zonder gedoe te doen met het bijgeleverde retourlabel. Dit kost je ook niets extra. Online kleding kopen en thuis passen zonder poespas. Levering geschiedt binnen 3 tot 5 werkdagen.

    Heb je wat meer inspiratie nodig? Kan je de Street One blog bekijken met de laatste trends op het gebied van mode. Street One zet elke dag nieuwe artikelen online om zo de actuele modetrends bij te houden.

    Klachten
    Als je online kleding wilt kopen bij Street One wil je misschien wat weten over de ervaringen van anderen bij dit bedrijf.

    Belangrijk punt wat wordt aangegeven is dat retourneren alleen gratis is als het via een DHL Servicepoint gaat. Dit is niet naar behoren aangegeven bij de informatie over retourneren. Afleveren van het pakketje bij PostNL gaat je dus gewoon €6,95 kosten. Daarnaast zijn er wat klachten dat het lang duurt dat mensen hun geld terug krijgen na een retourzending, echter er zijn ook vele die juist snel hun geld terug hebben ontvangen. Dit kan dus prima liggen aan de eigen ervaring van mensen. Daarbij komt dat terugzenden via DHL vaak wat langer duurt dan als pakketten door PostNL worden geregeld.

    Street One stuurt een herinnering naar consumenten om hen te beoordelen, ze zijn dus zeker wel bezig met klanttevredenheid en willen dit graag zo hoog mogelijk houden. Helaas wordt niet elke klacht naar behoren afgehandeld, met name als pakketjes niet aankomen en dan ineens automatisch retour zijn gegaan naar Street One.

    Ook een positieve of negatieve ervaring met Street One als online kledingwinkel? Vul dan vooral even een review in om volgende consumenten weer verder te helpen.

     

    Leuke sales gekocht en zijn het leuke winkels? Hoe is de online webshop en is het makkelijk retourneren? Lees eerst ervaringen op NederlandReview voordat u tot een koop overgaat!

    Street One
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    4,6
    25% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,6

    Service

    3,6

    Prijs

    5,2

    Leveren

    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Klacht

    Marleen08-06-2018

    Ik heb in het voorjaar een wit truitje van treet one gekocht, paar keer gedragen en er zitten aan de voorkant onder allemaal kleine gaatjes, het truitje kan ik niet meer dragen, ik vindt het schande en verwacht een oplossing van street one

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Outbollige kleding

    Gea Bloks24-10-2017

    Voor zo'n goed merk, tenminste dat was het vroeger. Nu super saaie kleding.
    Niks valt te combineren (althans weinig) en het is zo vreselijk oudbollig.
    Jammer....mocht er altijd graag shoppen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    weinig of geen communicatie mogelijk

    Edith14-06-2017

    Een mooi ingerichte website, dat wel, óók in het Nederlands, terwijl dit bedrijf/magazijn in Duitsland is gehuisvest. Heb 3 x een bestelling bij ze geplaatst in de afgelopen maanden en het duurde telkens een week of langer voordat de bestelling bezorgd werd. En mijn laatste bestelling werd helemaal niet bezorgd! Toen ik daarnaar informeerde na een week wachten, ontving ik vrijwel direct een creditnota in plaats van mijn bestelling. En daar stond tevens in vermeld dat ik de bestelling terug gestuurd zou hebben. Hoe bedoelen jullie? Ik weet nergens van! Kreeg na informeren daarover per email weer hetzelfde verhaal. Het vooruit betaalde bedrag werd gelukkig wel teruggestort. Maar nee, het voelt niet goed. En ik zal daarom dan ook geen nieuwe bestellingen meer plaatsen bij deze Street One onlineshop. Je klanten een mooie website voorschotelen is tóch iets anders dan fatsoenlijk met hen over hun bestellingen kunnen communiceren. En daar hebben zij beslist nog het nodige in te leren!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    mevrouw

    lucie mosterd03-01-2017

    In oktober een bestelling gedaan bij Street One. Ik heb deze betaald maar helaas nooit ontvangen. Inmiddels heb ik talloze keren gemaild, maar krijg geen reactie. Alleen de eerste keer, ze zouden mijn klacht serieus nemen. Niets van gemerkt!!! Erg slecht, ik overweeg nu juridische stappen te ondernemen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    superslecht

    Els08-09-2016

    Alles is mis gegaan met mijn eerste en dus tevens laatste bestelling bij Streetone. Er kwam geen emailbevestiging. Bellen kan alleen naar een duur nummer, dus via facebook geprobeerd maar dat kan alleen in het duits of engels. Toen gemaild, kreeg als reactie: systeemfout, maar u krijgt in elk geval een mailtje wanneer pakket verzonden wordt. Niet dus...niets meer gehoord, ineens was het pakket er. Hier weer contact over opgenomen, eerst werd er vervelend en irritant gereageerd, toen niet meer en had men mijn account geblokkeerd. Het nederlands hoofdkantoor gebeld, daar net zo slecht te woord gestaan. Pakket maar teruggestuurd. Geen wonder dat het zo slecht gaat met dit soort bedrijven...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Ergernis ten top

    J. Van Ballegoie19-03-2016

    In februari 2016 een jurk en een shirt gekocht. De levering duurde al vrij lang, meer dan een week ( en dat is bij andere online shops wel wat sneller!). Het shirt beviel me maar de jurk niet, dus deze is retour gegaan.
    Daarna ontving ik een e-mail dat de bestelling retour was aangekomen en dat het geld van de bestelling gerestitueerd wordt binnen enkele dagen na ontvangst van het bericht. Het is nu ruim 2 weken later en nog steeds is het geld niet ontvangen. Hierop heb ik een e-mail gestuurd dat ik dit geen service vind en dat het wel wat sneller mag.
    Het antwoord verbaast mij enorm, wat blijkt? De firma heeft een nieuw betalingsysteem en daar kunnen ze voorlopig geen terugbetalingen in verwerken.......Ik denk dat als u een bestelling gaat doen er wel gelijk betaald kan worden, deze verwerking zal geen problemen hebben. Maar owee als er terugbetaald moet worden.
    Uiteraard heb ik hier op gereageerd maar het blijft stil, geen bericht van dit bedrijf.....
    Het bedrag is niet zo groot maar ik vind deze 'niet service' een behoorlijke ergernis. Ik zal daarom ook nooit meer wat in deze online shop kopen en zal denk ik ook aarzelen iets te kopen in de echte winkel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Niet speciaal

    Madeliefje07-01-2016

    Ach.. op zich prima webshop maar ik wordt er niet koud of warm van. Niet speciaal.

    rubens lieve17-02-2016

    geachte, in januari kocht ik in de street one winkel in Antwerpen een paar schoenen rb verra pelle .normaal kosttten ze meer dan 100 euro maar ik betaalde 60 euro . Maar eigenlijk is mijn 60 euro verloren want , hoewel ik de schoenen weinig droeg, is de zool van de ene schoen dwarsover volledig gekraakt. Ik vind het heel spijtig want de schoenen vond ik heel mooi. De winkel in Antwerpen verkocht uit. Ik weet nu niet of de winkel stopte of verhuisde; ik wilde dit toch even melden want eigenlijk is dat geen mooie reklame . Ik denk dat iets kopen in uitverkoop of solde niet minder van kwaliteit mag zijn dan anders. Spijtig dat ik hier geen foto kan meesturen. Hopende dat je deze mail leest, Lieve Rubens Bosakkerstraat 9 8700 tielt 0478596520

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Mooi

    Dionne Vries20-10-2015

    Ze hebben wel mooie kleren. Mooie stoffen en de maat is goed.

    Wel een beetje lame dat sommige advertenties in het Duits zijn... Slordig

    En ik hou niet van opdringerige pop-ups...

    ....14-07-2017

    adblock kan helpen tegen de pop-ups

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Schrijf zelf een review over Street One

    Uw beoordeling