NederlandReview

  Ervaringen Strass-steentjes.nl

  Benieuwd naar de ervaringen en meningen van de consumenten voor jou? Glinsteren ze, of waren ze dof of zelfs gebarsten? Je leest het hier in de recensies en beoordelingen. Maar zelf een recensie schrijven kan natuurlijk ook!

  Glitter & Bling
  Niet alleen kleine kinderen, maar ook veel volwassenen zijn gek op glimmertjes. Vaak ook nog buiten de kerst om. En waar het niet op zit, kan je het alsnog zelf op plakken. Afhankelijk van waar je voorkeur naar uit gaat, kun je behalve een buisje glitters, ook aan de slag gaan met strass. Eigenlijk is niks veilig voor de strassliefhebber: schoenen, kleding, telefoonhoesjes, zonnebrillen, tassen, bh’s, jassen, als make up , finishing touch bij het sieraden en ga zo maar door. Maar het kan ook handig zijn om sieraden te maken voor poppen en poppenhuizen.

  Soorten strass
  Er zijn verschillende soorten, zowel in grootte als in vorm en bevestiging. Deze fonkelende en vaak geslepen stenen, zijn verkrijgbaar vanaf 1,5mm tot ruim een centimeter. Hoewel je vooral de ronde vorm tegen komt, is strass ook in druppel, peer, ovaal, hexagoon, of gewoon in allerlei vrolijke figuurtjes, zoals bloemen en beren. Verder heb je bij strassstenen de keuze uit plakstenen (zelfklevend of lijmen), hotfix (warmte), en naaien, rijgen of borduren met naald en draad. Hotfix gaat door middel van een applicator of een strijkbout, waarbij de lijmlaag aan de achterkant van de steen zacht wordt. Afhankelijk van het project en waar je voorkeur naar uit gaat, zal je een keuze maken.


  Hirst was ook creatief met hele dure strass

  Strass-steentjes
  Deze webshop heeft zich gericht op strass die door middel van hotfix bevestigd wordt en plakstenen die met (hotfix) lijm bevestigd moeten worden. Je vindt hier onder andere een collectie van Swarovski in allerlei kleuren, domestuds, rhinestuds, studs, spikes, steentjes met trim, parels, figuren, nailheads, hotfix applicators en opzetstukjes, hot fix starterspakketten, epoxy en lijm, strass op rol (strasskettingen), strijkbare pailletten op rol, diamond painting en benodigdheden, nagelsteentjes, puntstenen of pointed backs, deurknoppen, naaiknopen, transferfolie, mesh rollen, picker pen of pick up potlood, en tot slot opbergdozen. Naast particulieren, kan deze webwinkel ook als groothandel dienen.

  Schitterende reviews?
  Dus heb jij ervaring met deze webshop en wil je daar graag een review over schrijven? Dat kan hier. En wij willen graag alles weten. Wat is jouw mening over de kwaliteit van de geleverde artikelen? Kun je hier echt slagen voor ieder budget? Werd de bestelling snel bezorgd? Heb je te maken gehad met de klantenservice? Zo ja, ben je tevreden over de afhandeling? Waren ze klantvriendelijk en oplossingsgericht? Zou je deze webwinkel aanraden aan toekomstige consumenten? Met wat voor een cijfer zou je ze beoordelen? Met antwoorden op dit soort vragen help je lezers bij het maken van hun keuze voor een bedrijf.

  Strass-steentjes.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Strass-steentjes.nl

  Uw beoordeling