NederlandReview

    Ervaringen Stradivarius

    Ervaringen met Stradivarius: via muziek naar kleding. Stradivarius, vroeger alleen bekend van de viool. Nu niet meer weg te denken uit de modewereld. Ervaringen met Stradivarius vind je hier. Want waar de winkels vroeger alleen in Spanje te vinden waren, vind je de winkels tegenwoordig in Londen, Parijs en ook gewoon bij ons in Amsterdam. En ben je niet in de gelegenheid om een fysieke winkel te bezoeken? Dan kun je ook altijd online de mooie kleding en hippe mode-accessoires shoppen - want de webshop is 24/7 voor jou geopend.

    Stradivarius: go where the music takes you

    Misschien ken je het merk al, misschien ook niet. Had je de muzieksleutel al gezien in het logo? Stradivarius is een van de bekendste viool-merken, maar inmiddels ook een bekende en geliefde kledingshop. In 1994 begint het muziekstuk van deze hippe winkel in Spanje. Daar maken ze kleding en mode-accessoires voor iedereen die de melodie van Stradivarius wil ontdekken. Inmiddels zijn de fijne winkels van dit Spaanse merk niet meer weg te denken uit de meer dan 60 landen over de hele wereld.



    The Secrets of the Violin - een documentaire over de Stradivarius-viool

    Wat doet Stradivarius voor jou?

    Dit merk met een webshop en winkels over de hele wereld, ook in Nederland, viert haar eigen stijl. Hoe? Door alle jongeren, van over de hele wereld, uit te nodigen voor dit feest. Volg de melodie, de emotie en de energie en ontdek zo Stradivarius. Want dit modemerk volgt haar eigen melodie. En net als in de muziek kan deze zomaar veranderen. Muziek die jou de ene dag gelukkig maakt, doet dit een andere dag niet. Muziek verandert, jij verandert. En zo is het ook met de collecties van Stradivarius. Ze analyseren en volgen altijd de laatste trends in modeland en zetten deze om in de perfecte trendy en hippe looks, waarmee jij er altijd op je best uitziet. Is er geen 'echte' winkel bij jou in de buurt? Dan kun je ook online shoppen. Of je nou op zoek bent naar dameskleding of naar herenkleding, hier vind je het allemaal onder één digitaal dak. En ook handig: het wordt gewoon bij je thuisbezorgd.

    Bevalt de melodie jou niet?

    Een melodie is heel persoonlijk en kan een kwestie van smaak zijn. Maar als een melodie niet goed gespeeld wordt, dan kun je er niet van genieten. Zo is het ook bij Stradivarius. Heb jij een valse noot of een verkeerde uitvoering van het muziekstuk gespot? Oftewel; ben jij niet tevreden over de service, de producten of je ervaring met Stradivarius? Neem dan contact op. Deel je ervaring en kom samen tot een oplossing.

    Geniet van het echte Stradivarius

    Met meer dan 10.000 werknemers met allemaal een enorme liefde voor de mode van het merk, wordt de passie voor deze mode verspreid in meer dan 60 landen. Heb jij ervaring met één, twee of meer winkels van deze van oorsprong Spaanse winkel? Of heb jij jouw nieuwe outfit al lekker online geshopt in de Stradivarius webshop? Dan heb jij iets om te delen. Anderen zijn namelijk razend benieuwd naar jouw ervaringen met dit vrolijke en kleurrijke merk.

    Wil jij kleding kopen bij Stradivarius? Lees eerst eens hoe dat eerdere klanten is bevallen. Hoe is de levering, de kwaliteit, de prijs? Lees reviews!

    Stradivarius
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

    4.8
    46% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    4.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Stradivarius

    Uw beoordeling

    verschillende kleren

    ik had stradivarius voor het eerst gezien in de Kalverstraat in Amsterdam, maar ik kende ze al van online en mijn vriendinnen want die hadden er al besteld online. maar in de stad kon ik beter passen enzo dus toen had ik al wat dingetjes gekocht
    maar ik ben niet zo vaak in Amsterdam dus ik heb daarna online besteld en dat was eigenlijk beter want toen kreeg ik korting erbij.
    de maat is voor mij altijd hetzelfde namelijk een S dus dat is heel handig. bij andere winkels is de maat soms steeds anders en dan moet je retourneren en dat is heel stom

    Door: Sammy18-02-2020
    Perle Van den broeck07-02-2021

    mijn bestellingen worden steeds geweigerd na mijn betalingen, ik vind dit zeer irritant en weet nu niet of ze gaan aankomen omdat het geld wel van mijn rekening is gegaan. Dit is nu al de 2e keer na elkaar. fix je shit...... ik heb ook nog niks terug gehoord van de klantenservice.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Superleuke winkel

    SUPERleuke winkel en helemaal niet zo duur als ik vooraf dacht.

    Ik koop meestal gewoon in de winkel, want dan kun je beter passen en ik ga best vaak winkelen in Amsterdam, daar zit een mooie winkel. Ik vind de meeste kleren erg mooi en ik vind het leuk dat het betaalbaar is.

    Ik heb 1x online een shirtje gekocht en die paste ook gelukkig goed.

    Door: Marieke Neutink17-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Online bestelling

    Hele slechte service. Bij de Stradivarius Eindhoven is het personeel niet klantvriendelijk. Manier van reageren bij een vraag was zeer ongepast. Alsof ze geïrriteerd was om iemand te moeten helpen.

    Door: Gracjana Zagwocka17-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    broeken, shirtjes, bralettes

    online gekocht, duidelijk site, alles keurig ontvangen, ook zonder account prima te retourneren, dochters zijn er erg blij mee

    Door: Anja09-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Niks

    40 minuten mijn mandje volgedaan. Bij bestellen geen mogelijkheid om te betalen, constante foutmelding. Resultaat, alles uit het mandje inmiddels uitverkocht. Ronduit schandalig.

    Door: Suzanne Mennen23-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Twee shirtjes

    Meer dan 20 minuten met de klantenservice gebeld, omdat het meisje aan de telefoon helemaal niets begreep van wat ik probeerde uit te leggen. Ik had één bestelling gedaan, waarna ik een weigeringsmail kreeg. In de weigeringsmail werd gevraagd om de bestelling opnieuw te doen (ik had wel betaald). Dus ik de bestelling opnieuw geplaatst en weer betaald. Ik had Stradivarius een mail gestuurd waarin ik aangaf dat ik de eerste bestelling wel had betaald en of ik daarvan mijn geld terug kreeg. Ik kreeg geen mail terug. Vandaag kreeg ik ineens twee pakketjes binnen. Eén complete bestelling en in de ander zat maar één shirtje. De geweigerde bestelling was dus blijkbaar wel (deels) verzonden. Ik heb dus meteen gebeld naar Stradivarius, maar dit letterlijk 20 keer moeten uitleggen aan het meisje aan de telefoon. Steeds was het oh, ja... ik kan wel een retoursticker aanmaken? Of ze las allebei mijn bestelnummers op en ik moest deze noteren. Nog steeds geen idee waarom. Toen ik vroeg of ze me begreep zei ze; ja, ja... Blijkbaar niet. Ondanks mijn irritatie bleef ik netjes. Na 20 minuten een soort van antwoord gekregen; 'ik zie jij ontvangen dat shirtje wel nog ofzo morgen'. Dit lijkt me overigens ook lastig voor het meisje zelf. Misschien beter kijken welke medewerkers achter de telefoon kunnen of niet?

    Door: Yoshi26-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Div artikelen

    Prima

    Door: Astrid Stead08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    april 2021

    Leuke kleding. Retourneren zonder account geen probleem. Snelle berichtgeving via de mail. Kosteloos retourneren en snel afhandelen van geldrestitutie.

    Door: Marian14-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Kleding

    Slechte service van het bedrijf. 8 dingen besteld en maar 1 artikel ontvangen. Bestelling 2 weken geleden geplaatst. Eerder al een mail gestuurd hierover en kreeg als antwoord dat ze het gaan uitzoeken. Weer een paar dagen later maar eens klantenservice gebeld. Hoop pakketten zoek en zou aan de vervoerder liggen. Krijg geen geld terug en ze versturen het ook niet opnieuw. Je mag dus een eeuwigheid wachten tot je wat hoort.

    Door: Danielle12-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Stradivarius

    Ik had 2 leuke croptopjes besteld, en een witte wijde broek. Op eens krijg ik een mail dat de terugbetaling is voltooid, terwijl ik helemaal niks heb geretourneerd. Erg slecht dit!

    Door: Rixt04-05-2021
    Nora11-05-2021

    Heb je uiteindelijk wel je pakket ontvangen?

    Liz08-07-2021

    Ik heb precies hetzelfde gehad. Ik heb een paar dagen later gebeld en ze zeiden dat het pakketje kwijt was en dat ik mijn geld terug krijg. Als ik de dingen die ik wilde nog wou moest ik opnieuw bestellen. Dat pakketje wat ik eerst had bestelt krijg ik dus denk ik niet meer en hopelijk krijg ik mijn geld wel terug.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    witte pantalon riem (zonder riem)

    Ik had een pantalon gekocht 2 dagen geleden, ik trek hem aan en ik zie dat er een naad los is. Terug bij de winkel mocht ik hem niet ruilen of geld terug krijgen omdat de medewerkers beweerde dat ik hem had gedragen en de riem had thuis gelaten. Ik had bij de aankoop geen riem bij de broek en had hem ook niet gedragen. Het waren ook nog is onaardige en geen klantvriendelijke medewerkers.

    Door: Isis Reiber03-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Niets

    Very bad service stadivarios of denhaag centrum no good service

    Door: Angela31-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    broek

    Zeer slechte service. Een broek gekocht tijdens een dag shoppen in de winkel in Groningen. Bij thuiskomst bleek de rits na 1 keer aantrekken kapot. Kaartjes zitten nog aan de broek, bon is aanwezig. Winkel gebeld, medewerkers spreken geen Nederlands. Ik moet terug komen naar de winkel, dit is qua afstand geen optie. (ben aan reiskosten meer kwijt dan de broek heeft gekost). Er is geen andere optie. Er is geen mogelijkheid om de broek op te sturen. Terwijl ik de medewerker nog aan het vertellen was dat dit wel een heel beperkte service is beëindigde zij terwijl ik nog sprak het gesprek!

    Door: Tjitske Kooi25-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Broek

    Mijn dochter heeft dit jaar broeken gekocht bij Stradivarius (Slim mom jeans). Al na een paar keer dragen is de rits van beide broeken kapot gegaan. De haakjes van de rits breken af.

    Stradivarius doet hier niets mee. Ze vinden dit geen fabricagefout.

    Werkelijk slechte kwaliteit en slechte service !

    Door: Ira Wevers25-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Een broek

    Ik heb een broek bestelt en die is nooit aangekomen, contact opnemen heeft geen nut

    Door: Luna Oomens22-08-2020
    Sanne24-02-2021

    Heb je achter af betaald?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Een broek en twee shirtjes

    Ik bestel hier nooit meer!!! Op 1 mei heb ik mijn bestelling gedaan. Op 13 mij krijg ik een mail van DHL waarin staat dat mijn bestelling is bezorgd. Ik heb niks ontvangen. Ik bel DHL en stradivarius en ze geven aan een onderzoek te starten. Nou je raad het al, een maand later nog steeds niks van gehoord. DHL geeft aan dat Stradivarius het antwoord heeft, en dat DHL het mij zelf niet mag vertellen. Ik bel Stradivarius en ze geven aan dat het hoofdkantoor het antwoord heeft. Ik vraag hoe ik dan in contact kan komen met het hoofdkantoor. Meneer geeft aan dat dat niet kan. Ik vraag me geld terug. Kan ook niet. Kortom ik zal nooit antwoord krijgen of mijn geld omdat ik niet contact kan opnemen met het hoofdkantoor. Wat een drama ongelofelijk. Het zijn dieven!!!

    Door: Noa05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Broek en shirt

    2 items besteld, helaas ontbrak er 1 item in mijn pakket omdat de envelop waarin mijn bestelling verzonden was niet eens was dichtgeplakt, de sluitstrip zat er zelfs nog op, ik ben al ruim twee weken bezig om mijn geld terug te krijgen, maar de klantenservice is niet of nauwelijks bereikbaar en als ze al bereikbaar zijn dan spreken ze geen Nederlands, ook op mijn e-mails wordt niet gereageerd. De spullen die ze verkopen zijn best aardig maar als er iets misgaat geven ze niet thuis. Rampzalige service

    Door: Vanessa Van Berkum16-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Stradivarius een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 26 ervaringen geplaatst over Stradivarius. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Stradivarius actief?

    Stradivarius is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stradivarius gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.