NederlandReview

  Ervaringen Stradivarius

  Ervaringen met Stradivarius: via muziek naar kleding. Stradivarius, vroeger alleen bekend van de viool. Nu niet meer weg te denken uit de modewereld. Ervaringen met Stradivarius vind je hier. Want waar de winkels vroeger alleen in Spanje te vinden waren, vind je de winkels tegenwoordig in Londen, Parijs en ook gewoon bij ons in Amsterdam. En ben je niet in de gelegenheid om een fysieke winkel te bezoeken? Dan kun je ook altijd online de mooie kleding en hippe mode-accessoires shoppen - want de webshop is 24/7 voor jou geopend.

  Stradivarius: go where the music takes you
  Misschien ken je het merk al, misschien ook niet. Had je de muzieksleutel al gezien in het logo? Stradivarius is een van de bekendste viool-merken, maar inmiddels ook een bekende en geliefde kledingshop. In 1994 begint het muziekstuk van deze hippe winkel in Spanje. Daar maken ze kleding en mode-accessoires voor iedereen die de melodie van Stradivarius wil ontdekken. Inmiddels zijn de fijne winkels van dit Spaanse merk niet meer weg te denken uit de meer dan 60 landen over de hele wereld.
   


  The Secrets of the Violin - een documentaire over de Stradivarius-viool

  Wat doet Stradivarius voor jou?
  Dit merk met een webshop en winkels over de hele wereld, ook in Nederland, viert haar eigen stijl. Hoe? Door alle jongeren, van over de hele wereld, uit te nodigen voor dit feest. Volg de melodie, de emotie en de energie en ontdek zo Stradivarius. Want dit modemerk volgt haar eigen melodie. En net als in de muziek kan deze zomaar veranderen. Muziek die jou de ene dag gelukkig maakt, doet dit een andere dag niet. Muziek verandert, jij verandert. En zo is het ook met de collecties van Stradivarius. Ze analyseren en volgen altijd de laatste trends in modeland en zetten deze om in de perfecte trendy en hippe looks, waarmee jij er altijd op je best uitziet. Is er geen 'echte' winkel bij jou in de buurt? Dan kun je ook online shoppen. Of je nou op zoek bent naar dameskleding of naar herenkleding, hier vind je het allemaal onder één digitaal dak. En ook handig: het wordt gewoon bij je thuisbezorgd.

  Bevalt de melodie jou niet?
  Een melodie is heel persoonlijk en kan een kwestie van smaak zijn. Maar als een melodie niet goed gespeeld wordt, dan kun je er niet van genieten. Zo is het ook bij Stradivarius. Heb jij een valse noot of een verkeerde uitvoering van het muziekstuk gespot? Oftewel; ben jij niet tevreden over de service, de producten of je ervaring met Stradivarius? Neem dan contact op. Deel je ervaring en kom samen tot een oplossing.

  Geniet van het echte Stradivarius
  Met meer dan 10.000 werknemers met allemaal een enorme liefde voor de mode van het merk, wordt de passie voor deze mode verspreid in meer dan 60 landen. Heb jij ervaring met één, twee of meer winkels van deze van oorsprong Spaanse winkel? Of heb jij jouw nieuwe outfit al lekker online geshopt in de Stradivarius webshop? Dan heb jij iets om te delen. Anderen zijn namelijk razend benieuwd naar jouw ervaringen met dit vrolijke en kleurrijke merk.

  Wil jij kleding kopen bij Stradivarius? Lees eerst eens hoe dat eerdere klanten is bevallen. Hoe is de levering, de kwaliteit, de prijs? Lees reviews!

  Stradivarius
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6
  20% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,2

  Service

  3,2

  Prijs

  7,2

  Leveren

  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte service

  Tristan van Duijl12-12-2018

  Broek voor mijn dichter gekocht. Helemaal blij. Na 1 keer wassen zat de stof van de broek vol met balletjes. ZEER slechte kwaliteit kleding. Klantenservice was brutaal en kortaf. Wilde geen enkele service verlenen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  mega lange levertijd

  Corine29-11-2018

  Nu al ruim een week aan het wachten op een bestelling en nix.
  Alsof het uit China moet komen en dat in ons kleine landje.

  Service zeer bedroevend enmail wordt nauwelijks of even traag beantwoord. Eerste en laatste x geweest, om te huilen...

  Levering 1 ster maar die werkt niet op de site

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Slechte service

  Iris04-06-2018

  Retourneren is echt een drama. Het retoureticket is nergens te verkrijgen. Een contactformulier via de site wordt niet verzonden, contact via Facebook is alleen in het Engels en krijg je alleen standaard antwoorden en geen oplossing voor het probleem (na het uitgelegd te hebben in het Engels). Vervolgens via hun E-mailadres geprobeerd en daar kreeg ik precies hetzelfde standaard antwoord. Uiteindelijk maar de winkel in Amsterdam gebeld, waar de medewerkster aangaf dat dit wel vaker voorkwam en dat je dan wel in de winkel kon retourneren. Echter is dit lastig als de winkel aan de andere kant van het land zit. Dus uiteindelijke oplossing van deze medewerker was om gewoon terug te zenden met de factuur, dus nu is het te hopen dat dit goed gaat...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Retoursturen een ramp

  Herman28-01-2018

  Probeer eens iets retour te sturen. Je zou een label moeten kunnen printen. Nergens te vinden hoe je dit kunt krijgen. Als je een mail probeert te sturen weigert hun site dit te versturen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Superleuke winkel

  Marieke Neutink17-07-2017

  SUPERleuke winkel en helemaal niet zo duur als ik vooraf dacht.

  Ik koop meestal gewoon in de winkel, want dan kun je beter passen en ik ga best vaak winkelen in Amsterdam, daar zit een mooie winkel. Ik vind de meeste kleren erg mooi en ik vind het leuk dat het betaalbaar is.

  Ik heb 1x online een shirtje gekocht en die paste ook gelukkig goed.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Stradivarius

  Uw beoordeling