NederlandReview

    Ervaringen Stradivarius

    Ervaringen met Stradivarius: via muziek naar kleding. Stradivarius, vroeger alleen bekend van de viool. Nu niet meer weg te denken uit de modewereld. Ervaringen met Stradivarius vind je hier. Want waar de winkels vroeger alleen in Spanje te vinden waren, vind je de winkels tegenwoordig in Londen, Parijs en ook gewoon bij ons in Amsterdam. En ben je niet in de gelegenheid om een fysieke winkel te bezoeken? Dan kun je ook altijd online de mooie kleding en hippe mode-accessoires shoppen - want de webshop is 24/7 voor jou geopend.

    Stradivarius: go where the music takes you

    Misschien ken je het merk al, misschien ook niet. Had je de muzieksleutel al gezien in het logo? Stradivarius is een van de bekendste viool-merken, maar inmiddels ook een bekende en geliefde kledingshop. In 1994 begint het muziekstuk van deze hippe winkel in Spanje. Daar maken ze kleding en mode-accessoires voor iedereen die de melodie van Stradivarius wil ontdekken. Inmiddels zijn de fijne winkels van dit Spaanse merk niet meer weg te denken uit de meer dan 60 landen over de hele wereld.



    The Secrets of the Violin - een documentaire over de Stradivarius-viool

    Wat doet Stradivarius voor jou?

    Dit merk met een webshop en winkels over de hele wereld, ook in Nederland, viert haar eigen stijl. Hoe? Door alle jongeren, van over de hele wereld, uit te nodigen voor dit feest. Volg de melodie, de emotie en de energie en ontdek zo Stradivarius. Want dit modemerk volgt haar eigen melodie. En net als in de muziek kan deze zomaar veranderen. Muziek die jou de ene dag gelukkig maakt, doet dit een andere dag niet. Muziek verandert, jij verandert. En zo is het ook met de collecties van Stradivarius. Ze analyseren en volgen altijd de laatste trends in modeland en zetten deze om in de perfecte trendy en hippe looks, waarmee jij er altijd op je best uitziet. Is er geen 'echte' winkel bij jou in de buurt? Dan kun je ook online shoppen. Of je nou op zoek bent naar dameskleding of naar herenkleding, hier vind je het allemaal onder één digitaal dak. En ook handig: het wordt gewoon bij je thuisbezorgd.

    Bevalt de melodie jou niet?

    Een melodie is heel persoonlijk en kan een kwestie van smaak zijn. Maar als een melodie niet goed gespeeld wordt, dan kun je er niet van genieten. Zo is het ook bij Stradivarius. Heb jij een valse noot of een verkeerde uitvoering van het muziekstuk gespot? Oftewel; ben jij niet tevreden over de service, de producten of je ervaring met Stradivarius? Neem dan contact op. Deel je ervaring en kom samen tot een oplossing.

    Geniet van het echte Stradivarius

    Met meer dan 10.000 werknemers met allemaal een enorme liefde voor de mode van het merk, wordt de passie voor deze mode verspreid in meer dan 60 landen. Heb jij ervaring met één, twee of meer winkels van deze van oorsprong Spaanse winkel? Of heb jij jouw nieuwe outfit al lekker online geshopt in de Stradivarius webshop? Dan heb jij iets om te delen. Anderen zijn namelijk razend benieuwd naar jouw ervaringen met dit vrolijke en kleurrijke merk.

    Wil jij kleding kopen bij Stradivarius? Lees eerst eens hoe dat eerdere klanten is bevallen. Hoe is de levering, de kwaliteit, de prijs? Lees reviews!

    Stradivarius
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    4.6
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    4.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    verschillende kleren

    ik had stradivarius voor het eerst gezien in de Kalverstraat in Amsterdam, maar ik kende ze al van online en mijn vriendinnen want die hadden er al besteld online. maar in de stad kon ik beter passen enzo dus toen had ik al wat dingetjes gekocht
    maar ik ben niet zo vaak in Amsterdam dus ik heb daarna online besteld en dat was eigenlijk beter want toen kreeg ik korting erbij.
    de maat is voor mij altijd hetzelfde namelijk een S dus dat is heel handig. bij andere winkels is de maat soms steeds anders en dan moet je retourneren en dat is heel stom

    Door: Sammy18-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Superleuke winkel

    SUPERleuke winkel en helemaal niet zo duur als ik vooraf dacht.

    Ik koop meestal gewoon in de winkel, want dan kun je beter passen en ik ga best vaak winkelen in Amsterdam, daar zit een mooie winkel. Ik vind de meeste kleren erg mooi en ik vind het leuk dat het betaalbaar is.

    Ik heb 1x online een shirtje gekocht en die paste ook gelukkig goed.

    Door: Marieke Neutink17-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    broek

    Zeer slechte service. Een broek gekocht tijdens een dag shoppen in de winkel in Groningen. Bij thuiskomst bleek de rits na 1 keer aantrekken kapot. Kaartjes zitten nog aan de broek, bon is aanwezig. Winkel gebeld, medewerkers spreken geen Nederlands. Ik moet terug komen naar de winkel, dit is qua afstand geen optie. (ben aan reiskosten meer kwijt dan de broek heeft gekost). Er is geen andere optie. Er is geen mogelijkheid om de broek op te sturen. Terwijl ik de medewerker nog aan het vertellen was dat dit wel een heel beperkte service is beëindigde zij terwijl ik nog sprak het gesprek!

    Door: Tjitske Kooi25-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Broek

    Mijn dochter heeft dit jaar broeken gekocht bij Stradivarius (Slim mom jeans). Al na een paar keer dragen is de rits van beide broeken kapot gegaan. De haakjes van de rits breken af.

    Stradivarius doet hier niets mee. Ze vinden dit geen fabricagefout.

    Werkelijk slechte kwaliteit en slechte service !

    Door: Ira Wevers25-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Een broek

    Ik heb een broek bestelt en die is nooit aangekomen, contact opnemen heeft geen nut

    Door: Luna Oomens22-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Een broek en twee shirtjes

    Ik bestel hier nooit meer!!! Op 1 mei heb ik mijn bestelling gedaan. Op 13 mij krijg ik een mail van DHL waarin staat dat mijn bestelling is bezorgd. Ik heb niks ontvangen. Ik bel DHL en stradivarius en ze geven aan een onderzoek te starten. Nou je raad het al, een maand later nog steeds niks van gehoord. DHL geeft aan dat Stradivarius het antwoord heeft, en dat DHL het mij zelf niet mag vertellen. Ik bel Stradivarius en ze geven aan dat het hoofdkantoor het antwoord heeft. Ik vraag hoe ik dan in contact kan komen met het hoofdkantoor. Meneer geeft aan dat dat niet kan. Ik vraag me geld terug. Kan ook niet. Kortom ik zal nooit antwoord krijgen of mijn geld omdat ik niet contact kan opnemen met het hoofdkantoor. Wat een drama ongelofelijk. Het zijn dieven!!!

    Door: Noa05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Broek en shirt

    2 items besteld, helaas ontbrak er 1 item in mijn pakket omdat de envelop waarin mijn bestelling verzonden was niet eens was dichtgeplakt, de sluitstrip zat er zelfs nog op, ik ben al ruim twee weken bezig om mijn geld terug te krijgen, maar de klantenservice is niet of nauwelijks bereikbaar en als ze al bereikbaar zijn dan spreken ze geen Nederlands, ook op mijn e-mails wordt niet gereageerd. De spullen die ze verkopen zijn best aardig maar als er iets misgaat geven ze niet thuis. Rampzalige service

    Door: Vanessa Van Berkum16-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Jurkje + topje

    RETOUREN IS EEN RAMP!!!! WAT EEN GEDOE EN ONDUIDELIJK

    Daar nooit meer bestellen!!!🙄😤

    Door: Pleunie 09-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Broek met coating

    Ongelofelijk slecht bedrijf. Koop hier alstublieft niets. Als er iets aan de hand is kun je niet met ze communiceren en ze houden zich niet aan de regels in Nederland. Je krijgt je geld niet terug als je iets terug stuurt. De dames bij de klantenservice luisteren niet, schreeuwen tegen je (en geven jou daar vervolgens de schuld van) en zijn hondsbrutaal. Ik heb er geen woorden voor.

    Door: Diane20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niks

    Zojuist in den haag geweest
    Wat een slechte service en klantonvriendelijk.
    Je mag niet kijken bij je vriendin als ze iets gaat passen.
    Nee je moet vooraan blijven staan als een hond.
    Klote bedrijf
    Daarnaast wordt je naam op de paskamer geschreven en dit in het kader van de privacywet.
    Ga hier nooit meer naar toe !!!

    Door: Ralfff27-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    "leren" jasje

    scheuren al na 3, 4 keer dragen (beide mouwen). Foto gestuurd maar afwijzing ontvangen, Naar de winkel geweest voor fysieke controle maar met een kluitje het riet in gestuurd. Wederom via de mail gevraagd naar retournering van het aankoopbedrag maar we ontvangen wederom eenzelfde soort vage afwijzing met de opmerking dat we het product fysiek kunnen laten controleren in een winkel??!! Wat zijn dit voor praktijken en gasten. Zo ga je toch niet met de rechten van een klant om. Ik heb dit echt nog nooit meegemaakt en lees vrijwel alleen maar negatieve berichten over deze louche onderneming. Koop er NIETS!

    Door: Thea Schievink09-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Klachten afhandeling

    Bestelling geleverd in 1 kledingstuk zit een alarm bij Zara eraf kunnen laten halen en onnodige parkeerkaarten verder. Ander kleding stuk vuil, maak ik melding van jan ik het niet gelijk retourneren miet ik foto opsturen. Zou met spoed in behandeling genomen worden nu 5 dagen verder nog geen retour kabel. Conclusie Stradivarius laat klant zelf een hoop moeite doen voor fout in hun magazijn. Echt slechte zaak dit!

    Door: Marjan10-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Slechte service

    Broek voor mijn dichter gekocht. Helemaal blij. Na 1 keer wassen zat de stof van de broek vol met balletjes. ZEER slechte kwaliteit kleding. Klantenservice was brutaal en kortaf. Wilde geen enkele service verlenen.

    Door: Tristan van Duijl12-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    mega lange levertijd

    Nu al ruim een week aan het wachten op een bestelling en nix.
    Alsof het uit China moet komen en dat in ons kleine landje.

    Service zeer bedroevend enmail wordt nauwelijks of even traag beantwoord. Eerste en laatste x geweest, om te huilen...

    Levering 1 ster maar die werkt niet op de site

    Door: Corine29-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Stradivarius

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Stradivarius een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Stradivarius. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Stradivarius actief?

    Stradivarius is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stradivarius gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.