Sterke Actie - Peugeot

Alle reviews

Sterke Actie - Peugeot

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

House of Britain
3 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

ParkCare
18 reviews

Wanneer je gaat vliegen omdat je op vakantie gaat of voor een zakenreis, dan wil je natuurlijk graag je auto veilig in de buurt van het vliegveld p...

247 Parking
3 reviews

Ook benieuwd naar de ervaringen van andere mensen die op een andere manier parkeerden op Schiphol? Lees dan dit artikel! Vliegen kan niet zonder ee...

Ik wil van mijn auto af .nl
32 reviews

Wow, snel je auto verkopen? Wat vinden anderen van zo’n dienst? Bij Ikwilvanmijnautoaf.nl is het mogelijk om zonder een enkele verplichting e...

Sterke Actie - Peugeot

Bij Sterke Actie is een actiewebsite van Peugeot-dealer Nefkens. Hier vind je de nieuwste Peugeot-modellen die klaar staan voor de verkoop of voor lease. Hier vind je zowel nieuwe als tweedehandsauto's die geschikt zijn voor privé- en voor werkgebruik. Ook voor pech en APK-keuringen kun je hier terecht. Ben je geïnteresseerd in een van deze diensten? Kijk dan rond op deze pagina voor reviews en feedback van klanten die eerder zakendeden bij dit bedrijf. Heb je zelf ervaring met Sterke Actie? Laat dan hier je bevindingen achter.

Over Sterke Actie - Peugeot

Sterke Actie - Peugeot is een website waar Peugeots worden verkocht en geleased. Door middel van acties kunnen klanten voordelig een auto aanschaffen. Peugeot-dealer Nefkens is de beheerder van de website en de eigenaar van het wagenpark. Dit bedrijf is met 20 vestigingen de grootste offline vertegenwoordiger van Peugeot in Nederland. Daarnaast zijn ze middels hun websites en webverkoop ook online de grootste Nederlandse Peugeot-vertegenwoordiger. 

Bij Nefkens werken experts die veel verstand hebben van auto's in het algemeen en van Peugeots specifiek. De specialisatie in één merk auto maakt dat Nefkens enorme expertise heeft weten op te bouwen. APK-keuringen en groot- en klein onderhoud zijn daarom bij Nefkens ook in goede handen.

Diensten van Sterke Actie

Sterke Actie is een online en offline handelaar in Peugeots. Het bedrijf is actief in drie regio's: Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant. Hier kun je Peugeots kopen en leasen voor scherpe prijzen. Daarnaast kun je in de garages van Nefkens altijd terecht voor APK-keuringen en onderhoud.

Contact met Sterke Actie

Als je een probleem hebt met een service van Sterke Actie/Nefkens, dan is er altijd de mogelijkheid om middels het contactformulier op de website contact op te nemen. Anders is bellen of mailen altijd nog een optie. Het bedrijf zet enorm in op de online markt en daarom is goede en snelle klantenservice enorm belangrijk. Je zult met feedback of vragen altijd snel en professioneel geholpen worden.

Ervaring met Sterke Actie? Deel het met ons!

Mocht je onlangs of juist langer geleden een Peugeot hebben geleased of gekocht bij dit bedrijf, of je hebt je auto hierheen gebracht voor werk in de garage, dan zijn wij erg benieuwd naar jouw bevindingen. Was de service naar wens? Kreeg je ook op de lange termijn de kwaliteit die je verwachtte? Elke feedback is welkom.

Hier vind je overigens ook meer informatie over de manieren waarop je in contact kunt komen met het bedrijf. Feedback is altijd fijn voor elk bedrijf. Laat ons dus vooral eerlijk weten wat je vindt van dit bedrijf!

}