NederlandReview

    Ervaringen Stella Fietsen

    Wanneer je wel van fietsen houdt maar ook van makkelijk kun je tegenwoordig kiezen voor een elektrisch fiets. Je trapt dan zelf net zo licht of zwaar als je wilt en komt gemakkelijk verder weg. Hoe verder je wilt gaan, hoe groter de actieradius van de fiets moet zijn. Bij Stella Fietsen kun je vele modellen aanschaffen, maar wat is de mening van hun klanten over de service? Dit en meer lees je hier.

    Over Stella Fietsen


    In 2012 is Stella Fietsen gestart met het aan huis verkopen van elektrische fietsen. Zij vonden dat de elektrische fietsen die er op de markt waren teveel kostten en dat de service tekortschoot. Inmiddels verkopen zij de best geteste elektrische fietsen van Nederland, met een landelijke service aan huis of op het werk en een garantie tot 5 jaar.


    Anita Witzier in een reclame voor Stella Fietsen - Waar komen die fietsen vandaan?

    Diensten


    Bij Stella Fietsen kun je een elektrische fiets kopen door een keuze te maken uit een assortiment fietsen, waarbij je een vrijblijvende proefrit bij jou thuis kunt maken op de modellen van jouw voorkeur. Ook kun je een keuze maken bij één van de Stella E-bike Testcenters. Om alvast een indruk te krijgen kun je de gratis brochure met daarin alle modellen en bijbehorende specificaties aanvragen. Daarin staan ook de prijzen vermeld, deze zie je niet op de website, ook omdat er vaak tijdelijke kortingsacties zijn. Er zijn een aantal categorieën fietsen:

    • Stadsfiets
    • Transportfiets
    • Bakfiets
    • Seniorenfiets
    • Mamafietsen
    • Driewieler
    • Schoolbikes

    Wanneer je weet welk soort fiets je zoekt, kun je vervolgens je keuze verder verfijnen op framemaat, kleur, de positie van de motor, de gewenste actieradius, het gewenst aantal versnellingen en een open of gesloten kettingkast. Weet je nog niet precies wat je zoekt, dan kun je ook de keuzehulp invullen, je krijgt dan een aantal modellen voorgesteld die bij je zouden kunnen passen. Verder vind je op de website nog veel informatie over de werking van de fietsen, een blog, achtergrondinformatie over het bedrijf, de adressen van de E-Bike Testcenters, etc.

    Levering en condities


    De Stella Fietsen hebben een levertijd van 5 dagen. De fiets wordt volledig afgesteld bij je thuis of op je werk afgeleverd. Je betaalt geen bezorgkosten en doordat ze rechtstreeks aan de consument leveren zijn de prijzen scherp. De eerste servicebeurt voor je fiets is geheel gratis en op alle fietsen zit 5 jaar garantie. Bovendien kun je bij Stella fietsen meteen een verzekering afsluiten voor je fiets. Je kunt je fiets bij aflevering betalen met je pinpas maar je kunt ook een financiering aanvragen bij Stella Fietsen, dit heet Stella Betaalgemak

    Klachten


    Wanneer je een klacht hebt, kun je terecht op de website onder het kopje ‘Klantenservice’. Je kunt een online formulier invullen met daarin je klacht, maar je kunt ze ook bellen. Bij een tijdig ingediende klacht dien je hen in de gelegenheid te stellen om onderzoek te (laten) doen naar de gegrondheid van de klacht. Bij een terechte klacht behoor je hen een redelijke termijn voor herstel of vervanging van het geleverde product te geven. Voor veel overige vragen kun je het antwoord vinden op de pagina met ‘Veelgestelde Vragen’.

    Heb jij al een Stella Fiets? Vertel erover!


    Heb jij bij Stella Fietsen een fiets aangeschaft, vertel ons dan hoe de aankoop is verlopen, ben je tevreden of niet en waarom? Zo kunnen anderen hier iets van opsteken!

    Zijn de elektrische fietsen van Stella Fietsen wel echt zo goed van kwaliteit en zo vriendelijk geprijsd, of valt dit de klanten in de praktijk tegen?

    Stella Fietsen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (93)

    5.4
    42% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    stella vicenza superior

    Niets mis mee tot nu .
    Ondanks alle negatieve reviews hier wil ik toch een positieve noot schrijven mits je de juiste medewerkers hebt van Stella . Ik kocht 2 Vicenzas in Breda . Super vriendelijk zeer goede uitleg en advies . Alle prijzen en afspraken klopten op de cent af , alleen de levertijd was 2 maanden . Absurd lang maar wegens de grootte drukte begrip daarvoor en ik wilde die fietsen graag want ze zijn super mooi. Na een week zomer in augustus vond ik het toch wel jammer dat de levering zo lang ging duren . Ik besloot te bellen met Stella of het heel misschien iets sneller kon . Tot mijn verbazing konden de fietsen dezelfde week nog geleverd worden, dus van 2 maanden levertijd naar 2 weken, helemaal top . De bus van Stella was keurig op tijd en de chauffeur/monteur super vriendelijk en nam zeer zeker de tijd om ze naar onze wens af te stellen , en gaf ook een heel goede uitleg . Nu na ruim 2 weken 750 km gefiets en totaal geen klachten . Mijn eerste service beurt gehad en prima volgens afspraak geholpen . Ik ga er niet van uit dat wij gewoon geluk hebben , maar dat de vestiging in Breda gewoon doet wat het moet doen . Ik wens een ieder veel rij plezier .

    Door: Wilco22-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Stella Livorno

    We schrijven eind 2018, mijn vrouw zwanger, maar we waren dringend toe aan nieuwe fietsen met kinderzitje (voor). De inruilactie van Stella aanlokkelijk. Fast-Forward in tijd, superlieve dochter en het mooie weer eindelijk daar om te gaan fietsen. Wat een teleurstelling: het is simpelweg onmogelijk op te stappen met dat kinderzitje, er is geen ruimte genoeg tenzij je mager bent en een stukje langer dan mijn vrouw is. Stella had toendertijd anders moeten adviseren. Wij hadden toen die inschatting niet kunnen maken. Contact opgenomen met Stella... Er wordt traag gereageerd op onze klacht, afspraken om terug te bellen niet nagekomen. Eenmaal contact een veel te snel geirriteerde medewerker aan de deur. Oplossing: kleinere fiets of damesfiets en oude inruilen tegen een zogenaamd gunstiger tarief. Maar altijd nog meer dan 1000 euro bijbetalen. Wij hadden beter advies toen, en betere service en coulantie nu verwacht. Zodra mogelijk gaan onze beide Stella fietsen alsnog de deur uit, nooit geen Stella meer voor ons.

    Door: Frederik Vos25-05-2020
    van Aalst27-05-2020

    Het zelfde geld hier nooit meer een Stella raad het iedereen af. Klachten reageren ze niet op zijn nu al 3 mails onderweg nog geen oplossing display van 17 maanden oud glaasje laat los. Ze beloven van alles maar ze doen niets tot zeer weinig. Ze zijn druk ja dat zal wel aan de kwaliteit liggen.

    van Aalst27-05-2020

    Het zelfde geld hier nooit meer een Stella raad het iedereen af. Klachten reageren ze niet op zijn nu al 3 mails onderweg nog geen oplossing display van 17 maanden oud glaasje laat los. Ze beloven van alles maar ze doen niets tot zeer weinig. Ze zijn druk ja dat zal wel aan de kwaliteit liggen.

    Ruud S21-06-2020

    Ben ik dus niet de enige met klachten waar niet op gereageerd word . Had zelfs een fiets besteld waarna bleek dat deze niet meer leverbaar is maar nu nog steeds op de site staat. Inderdaad ze regageren , traag of helemaal niet .

    Maessen04-08-2020

    Van het begin dat ik de fiets gebruikte vond ik het zo raar dat als ik plotseling remde of over iets heen reed dat het net was of mijn band lek was en dat ik de velgen voelde. Ik moest mijn band meer oppompen en toen ik begon over de voorvering dat die te slap stond werd er gewoon gezegd daar is niet je e l aan te doen! Mooi dus miskoop gedaan! Valt mij dat even tegen van Stella! Toch weer iedere keer geklaagd ,niks aan te doen nu heb ik de eer s te survice beurt gehad probleem verteld hij z ok er naar kijken nee niets aan de hand want dat had je nu eenmaal met voorvering. Bel ik weer naar Stella zegt een mevr. Nee hoor natuurlijk is daar iets aan te d o en mevr. Stella heeft een mooi filmpje op internet waar staat hoe u dat moet doen. Vertel ik wat de monteur heeft gezegd en ook monteren bij stella wordt ik later door een aardige meneer te woord gestaan en hij legt mij haarfijn uit hoe ik d a t moet do e n Wordt ik vanavond weer gebeld door iemand van Stella dat er maandag een monteur komt om het te verhelpen, prima toch denk je dan. Dan wordt er ook nog verteld dat al s er nieuwe voorveren moeten geplaatst worden dat op rekening van Stella is. Prima zo hoort het! Ja maar.. de uren dat de monteur bezig is moet u betalen. Nee dat doe ik niet want Stella heeft geen goede waar geleverd en dat moeten zij helemaal zelf betalen de fiets is nog geen 7 maanden oud Dat staat in het contract en heeft u getekend als akkoord. Ik denk dat ik dit aanhangig maak op TV Bij ANTOINETTE NIEUWENHUIZEN IN HET PROGRAMMA RADAR! IK KOOP EEN NIEUWE FIETS EN DIE HOORT NIET NA HAAST 7 MAANDEN DIT SOORT KLACHTEN TE HEBBEN DAN ZAT DIE ER AL IN TOEN DEZE FIETS AAN MIJ IS VERKOCHT.

    Altena06-08-2020

    Leuke actie 750 euro voor je oude fiets. Voor alle fietsen met een midden motor. Dus ik bel op. Ja meneer maar dan moet u de eerste prijs nemen. Voorbeeld : fiets was 2200 is nu 1600. Ik denk nou 1600 min die 750 euro. Nee meneer dat gaat NIET. U moet die 750 euro van die 2200 euro afhalen. Nou dat noem ik geen actie maar klanten misleiden.

    Lammers03-03-2021

    Wij hebben nu sinds drie jaar een stella fiets en zijn meer dan tevreden. Uitleg levering en de service beurt waren super. Onze volgende fietsen over heel wat jaren worden zeker weer stella fietsen. TOP bedrijf

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Showroom bezoek

    Omdat mijn man en ik ons eerste kindje verwachten zijn wij rond gaan kijken voor een moederfiets. Al snel kwamen wij bij Stella in Leeuwarden uit en zijn daar meer dan prima geholpen. De adviseur was erg vriendelijk en heeft ons ruim de tijd gegeven om de fietsen rustig uit te testen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Fiore moederfiets en hebben hier een uiterst nette prijs voor betaald. Na telefonisch contact met het hoofdkantoor hebben we samen een afspraak ingepland om aan huis te leveren ( ook hier waren ze erg vriendelijk en behulpzaam! ). Inmiddels hebben we de fiets ruim 2 weken in ons bezit en hebben er met de eerste zonnestralen al heerlijk van kunnen genieten. Ik/ wij zouden Stella dus voor de volle 100% aanraden!

    Door: Maureen05-03-2019
    G Bouterse24-03-2020

    Ik put een weinig moed uit de positieve reacties waren wij maar zo positief.2 weken geleden kocht ik een stella Vienna. Echter ben ik nog steeds niet tevreden over de fiets.Geen goede ondersteuning hij houdt in . Op dit moment helemaal geen ondersteuning. Ik has me zo verheugd op mijn fiets wat mis ik mijn giant fiets.Donderdag monteur voor de tweede keer hoop dat het goed al is mijn vertrouwen aan het tanen.Ook de verkoop vonden wij beneden peil.Niets werd goed uitgelegd.Ben wel erg teleurgesteld.Zoals het tot op heden ging zal ik Stella zeker niet aanraden.

    van Aalst17-07-2020

    De negatieve reacties op hun site worden voor 90 % verwijderd manipulatie noem ik dat. Wat betreft die ondersteuning is waarde loos. Ik kan het voorwiel gewoon stil houden fiets aan de haak ondersteuning op BV 5 trappers rond voorwiel draait mooi ja maar kan heb gewoon stilhouden. Volgens hun monteurs heel normaal nee tweede keus heb er zelf een los gemaakt twijfel twijfel over de kwaliteit.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zeer tevreden over Stella

    Ik heb in de herfst een Livorno Steps gekocht. Deze fiets bevalt me heel goed. Had me in eerste instantie georienteerd op een Trek e-bike voorzien van een Bosch middenmotor. Vanwege de kosten ben ik afgehaakt, deze was me veel te hoog. Bij Stella langs geweest en daar hebben ze ook Bosch e-bikes. Ik heb proefgereden in Den Bosch en na de uitleg een scherpe offerte gekregen en tot koop overgegaan. Stella is inmiddels langs geweest voor de onderhoudsbeurt aan huis. Ik heb bijna 700 km gefietst en de Livorno houd zich goed.

    Groeten van een tevreden Stella klant.
    J. Smits, Holwierde

    Door: J. Smits12-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fiore Comfort

    Wat een misleidend bedrijf zeg. Afschuwelijk gewoon. Als je verschillende mensen spreekt zeggen ze allemaal wat anders. Waardoor je al contineu wordt teleurgesteld. Heb je een keuze gemaakt over de fiets wordt de levertijd gezegd met 3 a 4 weken oke prima. Wordt je later gebeld om een afspraak te maken is de levertijd 8 weken. Terwijl die "adviseur" het gewoon wist (Bram van Dijk) en dit bewust heeft verzwegen om een koop evengoed rond te krijgen. Ik voel mij echt gewoon opgelicht. Ik had van Stella dit echt niet verwacht ik dacht dat ik bij Stella goed zou zitten qua service, maar ik heb nog nooit zo'n naar gevoel bij een bedrijf gehad als deze. Zeer zeer zeer zwaar teleurgesteld.

    Door: Allison 25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Zeer slecht

    Wat een shit bedrijf.. grootste oplichters aller tijden..

    Door: Johan21-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Ontzettend blij

    Vorige week m’n fiets geleverd gekregen, echt ontzettend blij mee. Ik was opzoek naar een fiets voor mijn woon-werk verkeer. Na veel reclames te hebben gezien toch maar is langs Stella gegaan. Gelukkig daar een fiets gevonden die aan mijn wensen voldoet, goede accu etc. De levering was ook zoals beloofd binnen 5 dagen. De fiets werd bij de bezorging netjes afgesteld en mocht ik nog een proefritje maken. Ook hebben ze goede uitleg gegeven over de fiets en het behoud van de accu. Ik fiets er nu elke dag met veel plezier op rond. Ben erg blij met m’n Stella en zal dit bedrijf zeker aanbevelen!

    Door: Fleur 17-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Blij met mijn Stella Fiets

    Na een lange zoektocht naar mijn eerste elektrische fiets, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Stella Fietsen. Vanaf het begin ben ik uitstekend geholpen en heb ik de keuze gemaakt voor de Livorno Gold FDST. Gisteren is de fiets bij mij geleverd. Met het geluk van het mooie weer ben ik gelijk gaan fietsen, in één woord geweldig. Ik denk dat ik dankzij deze ervaring zeker veel vaker de fiets ga pakken zowel naar mijn werk als lange fietstochten. Ik raad Stella Fietsen zeker aan bij vrienden en familie ( eigenlijk aan iedereen)

    Groeten, R. de Weerd

    Door: R. de Weerd26-02-2019
    A.Tientjes20-05-2020

    Stella fietszadel na 4 jaar stuk

    Heb je geluk,ik al 3 x in bijna 5 jaar maar wat zadel betreft alle 3 keren snel en netjes geholpen door Stella maar andere keren alles ver onvoldoende19-10-2020

    Héb je geluk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Uitstekende service met PASEN in Rijswijk

    Ik wil graag mijn complimenten geven aan de verkoper van de vestiging Rijswijk. Ik heb sinds 2 weken een nieuwe fiets, echter werkte mijn ondersteuning niet goed. Mijn man heeft ook dit jaar een nieuwe Stella fiets en zijn rem was kapot. Op 2e Paasdag zijn wij langsgegaan bij de vestiging in Rijswijk. De werkplaats was helaas gesloten wat natuurlijk wel logisch is met Pasen. Zij hebben ons een vervangende E-bike meegegeven zodat wij toch met het mooie weer konden fietsen. Ik wil de verkoper bedanken voor de goede en snelle service. Echt top!!

    Door: Monique Parijs23-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2x vicenza

    In maart 2018 2x nieuwe viicenza gekocht, na +/- 1 jaar was de computer van een van de fietsen stuk maar dit werd snel verholpen door een nieuwe.
    Na 2 jaar was de tweede computer stuk maar door corona was er niemand beschikbaar wat heel begrijpelijk is, na zelf goed ziek te zijn geweest en dus ook geen gebruik van de fiets te hebben gemaakt in juni gebeld met stella maar daar werd me verteld dat de garantie op de computer maar 2 jaar is dus de kosten zijn voor eigen rekening en wel 120 euro.

    Door: Piet Van loon17-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Stella lage instap

    Ik heb in oktober '20 een fiets lage instap besteld. Ik bel nu januari '21 waar mijn fiets blijft. Zegt ze; we hebben u in november gebeld maar u was niet bereikbaar. Hadden ze 3 verkeerde nummers terwijl ik maar 1 nummer heb. Bijzonder! En een e-mail sturen ze pas na 3 keer bellen. Dat hebben ze in 2 maanden dus niet kunnen doen? Ja mevrouw wij bellen niet elke dag! De voor mij bedoelde fiets is aan iemand anders geleverd en de mijne komt half april!! Schandalig! Wat een klant-onvriendelijk bedrijf. 

    Door: Inja Bellemakers19-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Stella Allegra

    10 maanden na aankoop ketting , tandwielen.....trappers erg roestig!!!
    Ook de accu nauwelijks los te krijgen.

    Door: Adrie14-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    2 x Stell Copenhaque Light

    2 Copenhaque Light na 4 monteursbezoeken en ons bezoek aan servicecenter omgeruild voor 2 nieuwe.
    Na nog 2 monteursbezoeken eindelijk een goede ondersteuning. Aankoopfactuur geeft aan snelladers 4Ah. Bij 2 de levering normale 2Ah laders geleverd.
    Na mails om deze om te ruilen krijgen wij geen antwoord meer van Stella. Dus zeer teleurgesteld.
    Nu een nieuwe storing. De ondersteuning werkt niet.
    Er is een monteur geweest op 20 oktober, maar deze had het onderdeel niet bij zich, hoewel duidelijk uitgelegd wat het probleem is. Monteur zei dat Stella zeer snel contact zou opnemen. Dus nog niet gebeurd. Nu gebeld. Na 20 minuten in de wacht werd gezegd het is te druk. Toen maar gebeld met keuze voor nieuwe fiets. Na 4 seconden iemand aan de telefoon. Wilde doorverbinden maar ging niet omdat het te druk is. we willen fietsen.
    ook de levering van een snellader nog steeds niet opgelost. Men zou weer contact opnemen.

    Telefonisch contact . Onderdeel niet voorradig. is besteld en kan nog wel duren tot eind 2020 of 2021. Medegedeeld dat dit niet kan. Gaat zoeken voor leenfiets.
    Belt dat onderdeel toch op voorraad is. Kan 3 november ingebouwd worden. Gezegd dat dit veel te laat is en het moet eerder. Kan niet. Gevraagd om door te verbinden met de klanttevredenheidsmanager ook nog voor snellader. Zou in gesprek zijn wordt teruggebeld. Maar of dat zo is????????????????

    Door: Familie van de Poll22-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    City Black MDB Comfort

    Ten eerste, vertrouw de mooie reviews niet! Het zijn wel echte reviews maar ze plaatsen zelf de reviews door vanuit hun eigen platform. De slechte reviews worden hier hoogst waarschijnlijk dan ook uitgefiltert. Je kunt hier alleen een review plaatsen als je rechtstreeks naar deze of andere websites gaat en dat zullen niet veel mensen weten.

    Ik heb vorige week mijn fiets besteld bij Stella en gisteren kwamen ze deze netjes leveren.
    De bezorger geeft tijdens de levering aan dat de accu die erbij geleverd wordt eigenlijk wat klein is en dat ze deze normaal op hun eigen merk fietsen nooit meer leveren. Deze zou namelijk binnen 5 jaar aan vervanging toe zijn en dan ben je 900,- kwijt voor een nieuwe. Hij biedt me aan om voor 200 extra een grotere accu te krijgen, eigenlijk kan dat niet op de fiets die ik heb, maar speciaal voor mij wil hij wel een uitzondering maken.
    Naief als ik ben ga ik er vanuit dat een bezorger van een merk als Stella niet gaat liegen op straat en ga ik dus voor die 200,- extra nu ipv 900,- over 5 jaar.
    Helaas kom ik er thuis achter als ik zijn verhaal op internet ga controleren dat er niks van klopt. Accu's gaan meer dan 5 jaar mee en kosten al helemaal geen 900,-. Het prijsverschil tussen de 2 accu's die omgewisseld zijn is bij de meeste leveranciers max 100,-.
    Ik ben dus gewoon opgelicht waar ik bij stond door de bezorger.

    Hierdoor heb ik totaal geen vertrouwen meer in Stella als bedrijf en heb ik de fiets ongebruikt in de schuur staan en ze gevraagd de fiets op te komen halen. Wie weet waar er nog meer over gelogen is namelijk.
    Ik kon de fiets laten ophalen maar er werd wel vriendelijk aangegeven dat me dit wel 250,- onkosten vergoeding kostte. Ik zou dan dus niks hebben maar wel 250,- armer zijn. Dit aanbod heb ik uiteraard niet aangenomen.

    Voor mij, en ik hoop velen met mij, nooit meer een Stella!

    Door: Peter van den Broek22-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Eind september 2020

    Zeeeeeeer slechte communicatie over een gestuurde aankoopbon. Hier staan dingen op die niet geleverd zijn. Wil uitleg maar duurt nu al ruim 14 dagen. Hopen ze op deze manier dat ik het opgeef om na te vragen.
    Na aanvraag folder weten ze niet hoe ze zo snel mogelijk kontakt op moeten nemen

    Door: Kerstin16-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Elektrische Stella fiets

    Juni De afspraak voor een proefrit ging super en het bestellen ook. Er was gezegt dat er een levertijd op de fiets zat dat die in augustus zou komen. Maar ze belden niet dat ze dat niet gingen redden dus belde wij ze toen werd het oktober week 40 nee hoor nog steeds geen fiets. Weer belde ze niet dus wij weer bellen word het ineens december ja amahoela. Wij bestellen nooit meer een fiets bij Stella en gaan deze fiets afzeggen 8 maanden wachttijd ja daaag! Zwaar teleurgesteld in Stella!

    Door: Danielle08-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Stella Vicenza Cloud Blue FDST Superior

    Mijn vrouw heeft 1,5 jaar een fiets en vanaf het begin fietste hij erg zwaar (zowat geen ondersteuning). De eerste monteur heeft de fiets op de sport stand gezet, wat niet echt hielp (aangezien dit haar eerste elektrische fiets is dacht zij dat dit zo hoorde, daarnaast had de 1e monteur er ook op gefietst!!!). Toen een afspraak gemaakt die niet door kon gaan ivm corona. Nu na 1,5 jaar weer een monteur o.a. voor de weinige tot geen fietsondersteuning en nu blijkt dat een computertje tussen de accu en de motor defect was. Dit had de 1e monteur ook kunnen zien!!! Nu kunnen we een compensatie krijgen in de vorm van een servicebeurt... Ja m'n neus!!! 1,5 jaar fietsen op een fiets zonder dat je er plezier aan beleeft en geen fietsondersteuning hebt... ECHT NIET STELLA !!!!!

    Door: Francis07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Dolce forte comfort

    Fiets is prima. Service is meer dan belabberd. Eerst vier maanden moeten wachten tot de fiets geleverd werd. Pas nadat ik negatief gereageerd had op een advertentie op Instagram werd er pas contact met mij op genomen en kon er een leverings datum afgesproken worden. Toen die geleverd werd moest ik er om vragen dat het goed afgesteld werd, anders was de monteur gevlogen. Er zou nog een mand en slot geleverd worden, maar die waren op tijdens het leveren van de fiets. Zou de volgende week geleverd worden met de post. Na twee weken nog geen mand en slot. Maar eens gebeld, 20 minuten in de wacht en dan nog door gesluisd worden naar een extern bedrijf die een terugbel verzoek invult. Na twee weken nog geen belletje van Stella. Dan maar weer bellen. Weer 20 minuten in de wacht. Uit eindelijk iemand gesproken. Als alles goed is wordt de mand en slot vandaag eindelijk geleverd. Afwachten welke het worden, want tja is moeilijk om dat nu bij de bestelling op te schrijven.
    Juist bij Stella besteld na aanraden van vrienden, omdat zij hele goede ervaringen er mee hebben. Maar ja zij zitten in het oosten van het land en ik in de randstad. Zou dat het probleem zijn, dat ze hier in de randstad vergeten zijn wat service bieden is?

    Door: anntoinette weaver01-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Vicenza Cloud Blue

    Prettige fiets, maar de lamp is erg kwetsbaar. De eerste keer dat hij afbrak kostte het €38 (ondanks verzekering) en de tweede keer is er een beugeltje aangebracht, €4,50.
    Waarom zit er niet vanaf het begin een beugeltje op of/en waarom is dat de eerste keer niet aangebracht? En wat betekent garantie???? Dit is mijn tweede Stella fiets, maar tot nu toe ben ik teleurgesteld in de service.

    Door: Van Vliet23-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Nov.2017

    Binnen 3 jaar breekt de zadelpen tijdens het fietsen af .
    Al veel problemen met de Stella livorno gehad . Tweede e-bike wordt echt geen Stella meer.

    Door: Helma20-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Stella Fietsen

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Stella Fietsen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 93 ervaringen geplaatst over Stella Fietsen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Stella Fietsen actief?

    Stella Fietsen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stella Fietsen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.