NederlandReview

  Ervaringen Stella Fietsen

  Wanneer je wel van fietsen houdt maar ook van makkelijk kun je tegenwoordig kiezen voor een elektrisch fiets. Je trapt dan zelf net zo licht of zwaar als je wilt en komt gemakkelijk verder weg. Hoe verder je wilt gaan, hoe groter de actieradius van de fiets moet zijn. Bij Stella Fietsen kun je vele modellen aanschaffen, maar wat is de mening van hun klanten over de service? Dit en meer lees je hier.

  Over Stella Fietsen 
  In 2012 is Stella Fietsen gestart met het aan huis verkopen van elektrische fietsen. Zij vonden dat de elektrische fietsen die er op de markt waren teveel kostten en dat de service tekortschoot. Inmiddels verkopen zij de best geteste elektrische fietsen van Nederland, met een landelijke service aan huis of op het werk en een garantie tot 5 jaar.


  Anita Witzier in een reclame voor Stella Fietsen - Waar komen die fietsen vandaan?

  Diensten 
  Bij Stella Fietsen kun je een elektrische fiets kopen door een keuze te maken uit een assortiment fietsen, waarbij je een vrijblijvende proefrit bij jou thuis kunt maken op de modellen van jouw voorkeur. Ook kun je een keuze maken bij één van de Stella E-bike Testcenters. Om alvast een indruk te krijgen kun je de gratis brochure met daarin alle modellen en bijbehorende specificaties aanvragen. Daarin staan ook de prijzen vermeld, deze zie je niet op de website, ook omdat er vaak tijdelijke kortingsacties zijn. Er zijn een aantal categorieën fietsen:

  • Stadsfiets
  • Transportfiets
  • Bakfiets
  • Seniorenfiets
  • Mamafietsen
  • Driewieler
  • Schoolbikes

  Wanneer je weet welk soort fiets je zoekt, kun je vervolgens je keuze verder verfijnen op framemaat, kleur, de positie van de motor, de gewenste actieradius, het gewenst aantal versnellingen en een open of gesloten kettingkast. Weet je nog niet precies wat je zoekt, dan kun je ook de keuzehulp invullen, je krijgt dan een aantal modellen voorgesteld die bij je zouden kunnen passen. Verder vind je op de website nog veel informatie over de werking van de fietsen, een blog, achtergrondinformatie over het bedrijf, de adressen van de E-Bike Testcenters, etc.

  Levering en condities 
  De Stella Fietsen hebben een levertijd van 5 dagen. De fiets wordt volledig afgesteld bij je thuis of op je werk afgeleverd. Je betaalt geen bezorgkosten en doordat ze rechtstreeks aan de consument leveren zijn de prijzen scherp. De eerste servicebeurt voor je fiets is geheel gratis en op alle fietsen zit 5 jaar garantie. Bovendien kun je bij Stella fietsen meteen een verzekering afsluiten voor je fiets. Je kunt je fiets bij aflevering betalen met je pinpas maar je kunt ook een financiering aanvragen bij Stella Fietsen, dit heet Stella Betaalgemak

  Klachten 
  Wanneer je een klacht hebt, kun je terecht op de website onder het kopje ‘Klantenservice’. Je kunt een online formulier invullen met daarin je klacht, maar je kunt ze ook bellen. Bij een tijdig ingediende klacht dien je hen in de gelegenheid te stellen om onderzoek te (laten) doen naar de gegrondheid van de klacht. Bij een terechte klacht behoor je hen een redelijke termijn voor herstel of vervanging van het geleverde product te geven. Voor veel overige vragen kun je het antwoord vinden op de pagina met ‘Veelgestelde Vragen’.

  Heb jij al een Stella Fiets? Vertel erover! 
  Heb jij bij Stella Fietsen een fiets aangeschaft, vertel ons dan hoe de aankoop is verlopen, ben je tevreden of niet en waarom? Zo kunnen anderen hier iets van opsteken!

  Zijn de elektrische fietsen van Stella Fietsen wel echt zo goed van kwaliteit en zo vriendelijk geprijsd, of valt dit de klanten in de praktijk tegen?

  Stella Fietsen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7,2
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,4

  Service

  7,4

  Prijs

  7,4

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ontzettend blij

  Fleur 17-12-2018

  Vorige week m’n fiets geleverd gekregen, echt ontzettend blij mee. Ik was opzoek naar een fiets voor mijn woon-werk verkeer. Na veel reclames te hebben gezien toch maar is langs Stella gegaan. Gelukkig daar een fiets gevonden die aan mijn wensen voldoet, goede accu etc. De levering was ook zoals beloofd binnen 5 dagen. De fiets werd bij de bezorging netjes afgesteld en mocht ik nog een proefritje maken. Ook hebben ze goede uitleg gegeven over de fiets en het behoud van de accu. Ik fiets er nu elke dag met veel plezier op rond. Ben erg blij met m’n Stella en zal dit bedrijf zeker aanbevelen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  geen e-bike driewieler willen verkopen?

  Elly Spil07-11-2018

  Het was veelbelovend zo'n driewieler, wat ik ervan las en hoorde, dus wou ik een proefrit aan huis waar jullie mee adverteren.
  Dat doen jullie niet want dat is veel te veel werk en moeite!
  Het neemt teveel ruimte in beslag en dan kan de vrachtwagen minder ritjes maken met tweewielfietsen!?
  Ik, met ms kan naar de winkel komen en daar een ritje doen, niet bij nadenkend hoe veel moeite en energie het kost om daar te kunnen komen zonder degelijk vervoer.
  Maar enfin, fietsen lukt wel maar ben toe aan een nieuwe fiets.
  Als ik radar benader weet ik zeker dat jullie geen gegronde reden kunnen bedenken, om een bijna invalide vrouw en met mij vele anderen, ter wille te zijn.
  Een kleiner busje, om dit te kunnen vervoeren zou een optie kunnen zijn, om deze service te willen verlenen,
  Een oplossing, om landelijk driewielers e.a. grote vervoersmiddelen te bezorgen!
  Waar een wil is, is een weg
  Hele slechte en ondoordachte service van stella fietsen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  fiets online besteld!

  Ria vd Wetering04-04-2018

  De fiets die ik had besteld was pas na een week in huis ik vond dat lang duren!
  Maar alles is helemaal in orde en ik kon er zo op wegfietsen
  Dus daar was ik wel tevreden mee
  Ik durf niet zomaar ergens een verrotte fiets te kopen en wilde het bij een nette winkel doen.
  Maar had het nog nooit online gedaan, gelukkig ging het helemaal goed!
  Het is alleen niet goedkoop helaas maar wel goed.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting

  Schrijf zelf een review over Stella Fietsen

  Uw beoordeling