NederlandReview

  Ervaringen Stella Fietsen

  Wanneer je wel van fietsen houdt maar ook van makkelijk kun je tegenwoordig kiezen voor een elektrisch fiets. Je trapt dan zelf net zo licht of zwaar als je wilt en komt gemakkelijk verder weg. Hoe verder je wilt gaan, hoe groter de actieradius van de fiets moet zijn. Bij Stella Fietsen kun je vele modellen aanschaffen, maar wat is de mening van hun klanten over de service? Dit en meer lees je hier.

  Over Stella Fietsen


  In 2012 is Stella Fietsen gestart met het aan huis verkopen van elektrische fietsen. Zij vonden dat de elektrische fietsen die er op de markt waren teveel kostten en dat de service tekortschoot. Inmiddels verkopen zij de best geteste elektrische fietsen van Nederland, met een landelijke service aan huis of op het werk en een garantie tot 5 jaar.


  Anita Witzier in een reclame voor Stella Fietsen - Waar komen die fietsen vandaan?

  Diensten


  Bij Stella Fietsen kun je een elektrische fiets kopen door een keuze te maken uit een assortiment fietsen, waarbij je een vrijblijvende proefrit bij jou thuis kunt maken op de modellen van jouw voorkeur. Ook kun je een keuze maken bij één van de Stella E-bike Testcenters. Om alvast een indruk te krijgen kun je de gratis brochure met daarin alle modellen en bijbehorende specificaties aanvragen. Daarin staan ook de prijzen vermeld, deze zie je niet op de website, ook omdat er vaak tijdelijke kortingsacties zijn. Er zijn een aantal categorieën fietsen:

  • Stadsfiets
  • Transportfiets
  • Bakfiets
  • Seniorenfiets
  • Mamafietsen
  • Driewieler
  • Schoolbikes

  Wanneer je weet welk soort fiets je zoekt, kun je vervolgens je keuze verder verfijnen op framemaat, kleur, de positie van de motor, de gewenste actieradius, het gewenst aantal versnellingen en een open of gesloten kettingkast. Weet je nog niet precies wat je zoekt, dan kun je ook de keuzehulp invullen, je krijgt dan een aantal modellen voorgesteld die bij je zouden kunnen passen. Verder vind je op de website nog veel informatie over de werking van de fietsen, een blog, achtergrondinformatie over het bedrijf, de adressen van de E-Bike Testcenters, etc.

  Levering en condities


  De Stella Fietsen hebben een levertijd van 5 dagen. De fiets wordt volledig afgesteld bij je thuis of op je werk afgeleverd. Je betaalt geen bezorgkosten en doordat ze rechtstreeks aan de consument leveren zijn de prijzen scherp. De eerste servicebeurt voor je fiets is geheel gratis en op alle fietsen zit 5 jaar garantie. Bovendien kun je bij Stella fietsen meteen een verzekering afsluiten voor je fiets. Je kunt je fiets bij aflevering betalen met je pinpas maar je kunt ook een financiering aanvragen bij Stella Fietsen, dit heet Stella Betaalgemak

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt, kun je terecht op de website onder het kopje ‘Klantenservice’. Je kunt een online formulier invullen met daarin je klacht, maar je kunt ze ook bellen. Bij een tijdig ingediende klacht dien je hen in de gelegenheid te stellen om onderzoek te (laten) doen naar de gegrondheid van de klacht. Bij een terechte klacht behoor je hen een redelijke termijn voor herstel of vervanging van het geleverde product te geven. Voor veel overige vragen kun je het antwoord vinden op de pagina met ‘Veelgestelde Vragen’.

  Heb jij al een Stella Fiets? Vertel erover!


  Heb jij bij Stella Fietsen een fiets aangeschaft, vertel ons dan hoe de aankoop is verlopen, ben je tevreden of niet en waarom? Zo kunnen anderen hier iets van opsteken!

  Zijn de elektrische fietsen van Stella Fietsen wel echt zo goed van kwaliteit en zo vriendelijk geprijsd, of valt dit de klanten in de praktijk tegen?

  Stella Fietsen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

  6,6
  70% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7

  Service

  6,4

  Prijs

  6,8

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Stellafiets

  Op 27 februari 2019 heb ik een Stellafiets, type Stella Vicenza Black MDS gekocht bij de Stella vestiging in Best. De prijs van de fiets was €3509. Na enig onderhandelen kwamen wij uit op een bedrag van €2650. Ik kreeg €150 terug voor mijn oude elektrische fiets en moest €2500 betalen.
  Na levering bleek er een irritant rammeltje op het stuur te zitten. Stella gebeld. Monteur komt kan het niet maken omdat hij dat onderdeel niet bij zich heeft. Volgende monteur zet er een nieuw onderdeel op en blijkt niet de veroorzaker te zijn. Fiets wordt opgehaald en terug naar de leverancier van dat onderdeel. Nadat de fiets terug komt blijkt er aan de rammel niets gedaan te zijn.
  Gebeld naar Stella en na onderhandeling werd besloten dat zij de fiets terug zouden nemen.
  Ik kreeg die €2500 retour en die €150 of mijn oude fiets kreeg ik niet terug. Volgens hen rammelde iedere fiets met die Shimano handremmen. Ik had dit tijdens het proefrijden ook gemerkt moeten hebben!! De fiets was inmiddels 2 maanden oud dat was ook een reden om die € 150 niet terug te betalen !!!
  Onder protest ben ik hiermee akkoord gegaan.
  Conclusie: Personeel heel vriendelijk, raar dat een rammel op zo’n dure fiets standaard is. Ook raar dat zij niets alles terug betalen.
  Bij Shimano hadden ze nog nooit van deze klacht gehoord.
  Voor de terug betaling heb ik ook nog moeten bellen, omdat ze mijn iban nummer kwijt waren was dit ook nog later dan afgesproken !!!

  Door: J. Geenen08-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Livorno

  Veel te veel betaald 1914 euro een fiets uit2018 geen korting en oude fiets kwijt er valt niet met hun te pratenalles bij elkaar niks

  Door: L vhulten05-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Slechte garantie

  Mijn elektrische Stella fiets is nog geen twee jaar oud en de buitenband is nu al aan de zijkant gescheurd. Door Stella heb ik een nieuwe buitenband laten monteren echter dit valt niet onder de garantie. Deze kosten heb ik volledig zelf moeten betalen.

  Door: Ton05-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting

  Stella mamafiets

  Zeer slechte service! Ik hoor al weken achtereen dat de levering van de fiets iedere week opnieuw met een week uitgesteld is! En dit pas op het moment dat je er zelf achteraan belt. “Sorry mevrouw, het spijt me echt heel erg...” Nooit weer een fiets bij stella! Had ik toch beter naar alle negatieve reviews moeten luisteren, deze blijken helaas allemaal waarheid.

  Door: Lianne31-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  GEEN!

  Fiets gekocht bij Stella op 22 April j.l. Zou binnen 5 dagen worden geleverd maar helaas, niet dit frame. We kregen zogenaamd extra korting welke bestond uit fietstas en kettingslot i.v.m. late levering op 22 Mei (!). De week ervoor gebeld ivm vrij nemen voor levering. Ja hoor 20 Mei zelfs zou de levering plaatsvinden. donderdag 16 Mei email ontvangen met bevestiging van leverdatum. Dezelfde middag een telefoontje dat dit een fout was. Frame wordt 25 Mei geleverd, dus de fiets wordt later. Wanneer wisten ze niet, maar kregen nog eens 150 euro compensatie ivm nutteloze vrije dag. Vrijdag 24 Mei nog maar eens gebeld om te checken. Het wordt waarschijnlijk 13 Juni meneer.... WTF??? Wij wilden gelijk de order cancellen maar moesten wachten op een ander telefoontje. Deze kwam niet (wat een verrassing) Maandag 27 Mei nog maar eens contact gezocht. Aanbetaling komt retour maar de compensatie kunnen we vergeten. Bedankt Stella.

  Door: Marjan Borgstede27-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  Service

  Tja , service van Stella is ver te zoeken, op 9 mei ging de fiets van mijn vrouw stuk ( accu), wat blijkt dit word dus de derde accu van een jaar oude fiets Livorno, kan dit zo maar, nou bij stella wel dus, Als je dan vraagt om een monteur ja pasna een week, voor een fiets die dagelijks nodig is voor het werk. Na heftig doordauwen toch de volgende dag een leenfiets. Nieuwe Livorno ingeruild op een albatros die ook 6 keer naar nunspeet is geweest voor reparatie ( weet de heer mosterd van stella alles van ). Maar nu komt het vanmiddag mail en een gemiste oproep, gelijk reactie natuurlijk. Meneer we hebben u al wel vijf keer gebeld over de fiets, dan is het zo dat je dat kan zien in je telefoon of er gebeld is, maar slechts een oproep en van vandaag. Met andere woorden zegt stella dat ik lieg en het is nu maandag en ze kunnen de fiets pas volgende week maandag terug brengen. WAT IS NOU SERVICE STELLA. De fiets gaat eerdaags op marktpaats want we zijn KLAAR met stella.

  Door: Douma20-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Uitstekende service met PASEN in Rijswijk

  Ik wil graag mijn complimenten geven aan de verkoper van de vestiging Rijswijk. Ik heb sinds 2 weken een nieuwe fiets, echter werkte mijn ondersteuning niet goed. Mijn man heeft ook dit jaar een nieuwe Stella fiets en zijn rem was kapot. Op 2e Paasdag zijn wij langsgegaan bij de vestiging in Rijswijk. De werkplaats was helaas gesloten wat natuurlijk wel logisch is met Pasen. Zij hebben ons een vervangende E-bike meegegeven zodat wij toch met het mooie weer konden fietsen. Ik wil de verkoper bedanken voor de goede en snelle service. Echt top!!

  Door: Monique Parijs23-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Oriënteren welke elektrische fiets

  Ik wil een elektrische fiets kopen, maar ben er nog niet uit welk merk.
  Dus naar aanleiding van de vele advertenties, maar eens naar het verkooppunt in Zwolle gegaan.
  Dadelijk aangegeven dat ik me wil oriënteren.
  En duidelijk de prijzen wil weten.
  Ik heb dus een fiets gezien, en vroeg hoe het nu zat met de €600 korting uit de advertentie.
  Er werd mij verteld dat de betreffende fiets €2600 kostte. Nu met aktie €2000.
  En met inruil ( maakte niet uit wat voor fiets), €1799.
  Toen ik nogmaals aangaf dat ik ook nog even een Sparta en Gazelle fietsen winkel wilde bezoeken, kreeg ik als antwoord: voor €1699 kan ik het rond maken. Dit geld alleen vandaag,”voordat je Sparta het vel over de neus wil halen!”
  Ik vind dit geen professionele verkoop techniek en daarbij zeer klant onvriendelijk en onbeschoft!
  Ik ga verder kijken, mocht ik toch bij Stella uitkomen hoop ik op een vriendelijker behandeling. Ze zien mij daar in ieder geval niet terug!
  Het is haast niet te geloven, dat je zo behandeld wordt. Hij moest waarschijnlijk zijn target nog halen!
  Mensen met wie ik er over gesproken heb, die hebben mij aangeraden dit wel even bij jullie te melden.

  Door: Hermien Peppelenbos 13-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  klacht naar tevredenheid opgelost

  Mijn eerdere review over stella, is alsnog naar volle tevredenheid opgelost.

  Bedankt voor uw excuus, en geboden oplossing.

  Door: van Mourik10-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  trieste service

  Helaas afgelopen 2 maand 5 nieuwe fietsen voor de fam gekocht.
  voor een fiets vraag ik een gratis update accu , warvoor stella nu een actie heeft.
  Je krijgt een standaard mailtje terug dat ze daar niet aan kunnen beginnen.
  Triest dat had de verkoper 2 weken geleden ook kunnen zeggen dat er een actie aan zou komen voor een gratis update accu.

  ik weet voldoende voor de toekomst

  Door: van Mourik08-04-2019
  van Mourik10-04-2019

  klacht alsnog naar volle tevredenheid opgelost door Stella

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5

  Ervaring wisselend goed en slecht

  Eerste levering verkeerde model. 1e Livorno was een ramp. Accu kapot afstelling verkeerd motorische problemen fiets te hoog. Na 1 jaar ellende is met medewerking van afdeling Afoort de fiets vervangen voor een nieuwe Livorno. Dat was tof. Maar...2e Livorno was voorzien van 26 inch wielen in 28 inch model zonder verdere aanpassingen. Dus onzeker stuurgedrag verkeerde afstelling versnellingen en opnieuw kapotte accu. Ander tandwielenset werd beloofd maar nooit gemonteerd en ben vaker voor niks langs geweest in Afoort. Moest zelf naar kontakt opnemen met Stellafabriek! Ondanks dat de monteur zelf ook mijn opmerkingen begreep. We hebben ook de Modena die wel goed bevalt. Daarom snappen we niks van Stella die nu ronduit beschamend met ons als klant omgaat.

  Door: Y. van Duijl23-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  Review stella livorno superior

  Na jaren Gazelle fietsen gereden te hebben,zijn we overgestapt op Stella fietsen, tot nu een prettige ervaring.

  Door: P.Gillisse 07-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Showroom bezoek

  Omdat mijn man en ik ons eerste kindje verwachten zijn wij rond gaan kijken voor een moederfiets. Al snel kwamen wij bij Stella in Leeuwarden uit en zijn daar meer dan prima geholpen. De adviseur was erg vriendelijk en heeft ons ruim de tijd gegeven om de fietsen rustig uit te testen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Fiore moederfiets en hebben hier een uiterst nette prijs voor betaald. Na telefonisch contact met het hoofdkantoor hebben we samen een afspraak ingepland om aan huis te leveren ( ook hier waren ze erg vriendelijk en behulpzaam! ). Inmiddels hebben we de fiets ruim 2 weken in ons bezit en hebben er met de eerste zonnestralen al heerlijk van kunnen genieten. Ik/ wij zouden Stella dus voor de volle 100% aanraden!

  Door: Maureen05-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Geweldig

  Ik ben zeer tevreden over de service van Stella. Snelle levering en vriendelijk personeel. Die fietsen zijn mooi en fietsen heerlijk.

  Door: Willy van de Vugt28-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Blij met mijn Stella Fiets

  Na een lange zoektocht naar mijn eerste elektrische fiets, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Stella Fietsen. Vanaf het begin ben ik uitstekend geholpen en heb ik de keuze gemaakt voor de Livorno Gold FDST. Gisteren is de fiets bij mij geleverd. Met het geluk van het mooie weer ben ik gelijk gaan fietsen, in één woord geweldig. Ik denk dat ik dankzij deze ervaring zeker veel vaker de fiets ga pakken zowel naar mijn werk als lange fietstochten. Ik raad Stella Fietsen zeker aan bij vrienden en familie ( eigenlijk aan iedereen)

  Groeten, R. de Weerd

  Door: R. de Weerd26-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Zeer tevreden over Stella

  Ik heb in de herfst een Livorno Steps gekocht. Deze fiets bevalt me heel goed. Had me in eerste instantie georienteerd op een Trek e-bike voorzien van een Bosch middenmotor. Vanwege de kosten ben ik afgehaakt, deze was me veel te hoog. Bij Stella langs geweest en daar hebben ze ook Bosch e-bikes. Ik heb proefgereden in Den Bosch en na de uitleg een scherpe offerte gekregen en tot koop overgegaan. Stella is inmiddels langs geweest voor de onderhoudsbeurt aan huis. Ik heb bijna 700 km gefietst en de Livorno houd zich goed.

  Groeten van een tevreden Stella klant.
  J. Smits, Holwierde

  Door: J. Smits12-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Mijn ervaring met aankoop Stella fiets

  Mijn ervaring met aankoop van een Stella fiets.
  Door de goede ervaringen bij aankoop van een Stella fiets in het verleden voor mijn vrouw met een goede service en na een geconstateerd gebrek aan de fiets werd de fiets buiten het zadel en accu kosteloos omgeruild naar 5jaar.
  Dus werd er besloten naar deze ervaring om voor mijzelf ook een Stella fiets aan te schaffen, via de website een fiets uit gezocht maar helaas staan daar geen prijzen getoond en moet je een brochure aanvragen deze aangevraagd en naar 3 weken kreeg ik de brochure binnen.
  In de aktie brochure welke ik binnen kreeg begin februari 2019 van periode 28 staat de fiets op pagina 12 welke ik op de website had gezien. De Azzurro Superior Nero prijs € 1499,00.
  Een mooie prijs en gezien de inruil aktie van Stella van minimaal € 600, 00 terug voor je oude fiets een prima deal voor mij. Dus op weg naar test center in Houten.
  Bij binnen komst werden wij ontvangen door een van de verkopers met de vraag of hij ons kon helpen , ik gaf te kennen dat ik belangstelling had voor de fiets Azzurro Superior Nero in de brochure en welke ook in de winkel stond, werd ons te kennen gegeven dat de brochure oud was terwijl ik deze 4 dagen binnen had gekregen, en dat de betreffende fiets terwijl deze aanwezig was niet meer geleverd werd en terug zouden gaan voor verhuur maar er was wel een opvolger van de Azzurro Superior Nero met wat verbeteringen welke hij ons kon aanbieden voor €1800,00, wel weer een tegenvaller maar ja gezien de aktie van €600 terug voor je oude fiets en toch graag een Stella was ik hiermee accoord gegaan.
  Maar nu komt de truc van Stella,
  Mijnheer begint te rekenen en vult tot mijn verbazing een bedrag van €2295 in en trekt daar de €600 euro van af. Waardoor deze op een bedrag van €1695 uit kwam.
  Op mijn reactie dat deze prijs niet juist is daar de fiets mij voor € 1800 was aangeboden gaf hij te kennen dat het hierom de advies prijs gaat en dat deze verkoop aktie conform de organisatie regels werd uit gevoerd.
  Dus via een verouderde brochure volgens de verkoper, waar een fiets te koop wordt aangeboden die niet geleverd wil of kan worden, en een aktie waar geen duidelijke voorwaarden bijgesteld worden wordt je naar binnen gelokt in de hoop dat je er dan alsnog een fiets aanschaft.
  Eerlijk zaken doen dat was de aanhef van een stukje door Stella op internet gezet welke ik gelezen heb naar aanleiding van een rechtszaak tegen een concurrent, nou begin daar dan maar mee want deze manier van zaken doen om een fiets te verkopen aan een consument deugt niet wees eerlijk en duidelijk met je voorwaarden.
  Boos en teleur gesteld want ik had graag een Stella fiets aan geschaft maar niet op deze wijze. Klanten naar binnen halen onder valse voorwendsels heeft een Bedrijf als Stella toch niet nodig lijkt mij.

  Door: W H Kuipers05-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  Ontzettend blij

  Vorige week m’n fiets geleverd gekregen, echt ontzettend blij mee. Ik was opzoek naar een fiets voor mijn woon-werk verkeer. Na veel reclames te hebben gezien toch maar is langs Stella gegaan. Gelukkig daar een fiets gevonden die aan mijn wensen voldoet, goede accu etc. De levering was ook zoals beloofd binnen 5 dagen. De fiets werd bij de bezorging netjes afgesteld en mocht ik nog een proefritje maken. Ook hebben ze goede uitleg gegeven over de fiets en het behoud van de accu. Ik fiets er nu elke dag met veel plezier op rond. Ben erg blij met m’n Stella en zal dit bedrijf zeker aanbevelen!

  Door: Fleur 17-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  geen e-bike driewieler willen verkopen?

  Het was veelbelovend zo'n driewieler, wat ik ervan las en hoorde, dus wou ik een proefrit aan huis waar jullie mee adverteren.
  Dat doen jullie niet want dat is veel te veel werk en moeite!
  Het neemt teveel ruimte in beslag en dan kan de vrachtwagen minder ritjes maken met tweewielfietsen!?
  Ik, met ms kan naar de winkel komen en daar een ritje doen, niet bij nadenkend hoe veel moeite en energie het kost om daar te kunnen komen zonder degelijk vervoer.
  Maar enfin, fietsen lukt wel maar ben toe aan een nieuwe fiets.
  Als ik radar benader weet ik zeker dat jullie geen gegronde reden kunnen bedenken, om een bijna invalide vrouw en met mij vele anderen, ter wille te zijn.
  Een kleiner busje, om dit te kunnen vervoeren zou een optie kunnen zijn, om deze service te willen verlenen,
  Een oplossing, om landelijk driewielers e.a. grote vervoersmiddelen te bezorgen!
  Waar een wil is, is een weg
  Hele slechte en ondoordachte service van stella fietsen

  Door: Elly Spil07-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  fiets online besteld!

  De fiets die ik had besteld was pas na een week in huis ik vond dat lang duren!
  Maar alles is helemaal in orde en ik kon er zo op wegfietsen
  Dus daar was ik wel tevreden mee
  Ik durf niet zomaar ergens een verrotte fiets te kopen en wilde het bij een nette winkel doen.
  Maar had het nog nooit online gedaan, gelukkig ging het helemaal goed!
  Het is alleen niet goedkoop helaas maar wel goed.

  Door: Ria vd Wetering04-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Stella Fietsen

  Uw beoordeling