NederlandReview

  Ervaringen StelComfortshop | StelZorg

  Ben u voor uzelf, uw partner, uw ouders, grootouders, andere familie of vrienden op zoek naar producten om het leven thuis te vergemakkelijken en zelfstandigheid te behouden? Op deze pagina vindt u reviews van ervaringen, beoordelingen en meningen van eerdere klanten. Naast lezen, kunt u hier ook terecht als u zelf een review wilt schrijven en uw mening met ons wilt delen. Zo helpen we elkaar bij het maken van een keuze.

  Hulpmiddelen
  Voor de meeste mensen is de dag dat ze hulpmiddelen zullen aanschaffen vroeg of laat een feit. Of dit nu komt als gevolg van een aangeboren afwijking, ziekte, ongeval of ouderdom, doet er daarbij niet toe. Belangrijk is dat mensen zo lang mogelijk van hun zelfstandigheid kunnen genieten en een gevoel van vrijheid kunnen blijven ervaren.

  Tot de dood ons scheidt
  Hoewel veel getrouwde of samenwonende mensen deze woorden het liefst willen naleven, blijken er in de praktijk genoeg schrijnende situaties van stellen die gescheiden worden, zodra een van hen een verzorgingstehuis in moet en de ander eenzaam achter blijft in de oude woning. Vooral bij ouderen, dementerenden of na ernstige ongelukken met blijvend letsel wil dit nog wel eens het geval zijn. Gelukkig zijn er mogelijkheden voor senioren en gehandicapten om het leven te vergemakkelijken.


  Ouder echtpaar dat nog heerlijk samen danst

  Hulp voor extra tijd samen
  Nee, hierbij gaat het niet over een levenselixer of een cursus ‘hoe communiceer ik met de hen aan genezijde.’ Er zijn namelijk veel praktische producten op de markt die koppels eerder kunnen helpen dan op een punt van no return. Denk daarbij aan hulpmiddelen die langere zelfstandigheid qua mobiliteit mogelijk maken, zoals leunstokken of wandelstokken, scootmobiel, rollators, drempelhulp, elleboogkrukken, een draaikussen om het in- en uitstappen van de auto te vergemakkelijken, makkelijke pantoffels, looprekken, beenheffer voor mensen in een rolstoel, rolstoelen en toebehoren, autogordelhulp, poncho, ondersteuning en ga zo maar door. Maar ook andere hulpmiddelen voor in bijvoorbeeld de badkamer, waardoor het mogelijk is dat iemand langer thuis kan wonen. Denk eens aan een badplank, douchekruk of douchestoel, badzitje, wandbeugel of badbeugel of zelfs een badlift. Het maakt de dagelijkse hygiëne een stuk haalbaarder als de dingen niet meer zoals voorheen gaan. Of neem een toiletverhoger. Niet iets waar iemand in het dagelijks leven mee bezig is, totdat het omhoog komen na het toiletgebruik niet meer zo vanzelfsprekend gaat.

  Geluk in de kleine dingen
  Naast de noodzakelijke uitvindingen, zijn er ook andere aanpassingen op bestaande producten die het leven een stukje makkelijker maken. Neem bijvoorbeeld de telefoon met extra grote druktoetsen, allerlei soorten kussens, loepen om de hobby mogelijk te blijven maken, shopping trolleys met een zitje, bijzettafel, bedtafeltje, speciale kalenderklok of trilwekker, producten om incontinentie te lijf te gaan, in goede banen te leiden of de kans op ongelukjes te verkleinen, bloeddrukmeters, circulatie boosters en saturatiemeters. Maar er zijn ook therapie-gerelateerde producten verkrijgbaar voor particulieren, zoals braces en lampen. En mocht een geliefde al wel al op het punt is waarop hij of zij bedlegerig is, kan het leven veraangenaamd worden door middel van speciaal foam om decubitus (beter bekend als doorliggen) te voorkomen.

  Stelcomfortshop
  Deze webwinkel richt zich op de doelgroep van de senioren en gehandicapten. In de webshop zijn allerlei hulpmiddelen voor thuis en onderweg te verkrijgen om het leven te veraangenamen. Ze hebben een eigen technische dienst, waardoor snel handelen bij klachten mogelijk is als het niet telefonisch met kennis of advies af te verhelpen is. Heeft u ervaring met deze webwinkel? Laat dan gerust een review of beoordeling achter. Wat vond u bijvoorbeeld van de service? Maar als u op zoek bent naar de meningen van consumenten voor u, zit u hier net zo goed op de juiste plek!

  Ook benieuwd naar de meningen en ervaring van de consumenten voor u? Hoe beoordelen ze de kwaliteit van de producten? Lees of schrijf de reviews hier!

  StelComfortshop | StelZorg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over StelComfortshop | StelZorg

  Uw beoordeling