NederlandReview

  Ervaringen Starmix

  Ervaringen Starmix-Specialist

  Benieuwd naar wat andere mensen vinden van de diensten Starmix-Specialist? Lees hier de ervaringen van andere gebruikers.

  Als u van plan bent om een oplossing aan te schaffen voor het zuigen van stof en vloeistoffen, dan is het goed om eerst te kijken hoe de ervaringen van andere klanten met
  de Starmix produkten zijn. Wij zijn alleen tevreden als u dat ook bent !

  StarMix с TatarkaFM / BigLoveShow 2020 / Zivert / HammAli & Navai / Билан

  Over Starmix-Specialist

  Starmix-Specialist is de officiële specialist voor Starmix stofuizers, filters, zakken en toebehoren voor de Nederlandse en België markt van professionele en hobby gebruikers.
  De Duitse kwaliteitsfirma Electrostar ontwikkelt, produceert en levert onder de merknaam Starmix twee innovatieve productgroepen met internationale marktwaarde:, stofzuigers en handdrogers.
  Al meer dan 90 jaar worden een breed scala aan sterke en unieke stofzuigers ontwikkeld met een innovatief filterconcept voor de bouw, industrie en thuisgebruik. Daarnaast treft de eindgebruiker
  de onderdelen van Starmix ook aan in stofzuigers van andere bekende elektro merken in Europa en de USA.

  Diensten van Starmix-Specialist

  “Een schone en veilige omgeving is een belangrijke basis om veilig en met plezier met elkaar te kunnen leven en werken. Dat is wat wij onze klanten bieden !”

  Dat doen we door het meest complete assortiment aan Starmix stofzuigers, filters, zakken en onderdelen op voorraad te hebben tegen scherpe prijzen. Daar adviseren we graag bij, als het moet in nauw overleg met de fabrikant, om voor de klant de best passende oplossing te kunnen vinden. Heeft u een oudere Starmix stofzuiger en zoekt u een vervangende onderdeel ? Ook daar kunnen wij voor zorgen, naast de standaard verbruiksartikelen als zakken en filters.

  Op de online webshop hebben we speciaal voor de professionele gebruikers zoveel mogelijk unieke informatie toegevoegd die voor u uw keuze makkelijker maakt.
  En komt u er niet uit: dan neemt u gewoon contact met ons ! Starmix-Specialist levert aan zowel particulieren als bedrijven en als u voor 3 uur ’s-middags bestelt kunnen de spullen dezelfde dag nog met onze transporteur mee.

  Klachten behandeling door Starmix-Specialist

  Voorkomen is natuurlijk altijd veel beter dan achteraf oplossen. Voor beide staan wij altijd paraat. Om samen met u de juiste keuze te maken zorgen we voor: gedetailleerde productinformatie, deskundig advies, een eigen reparatie afdeling en een productdemonstratie en –training.

  Mocht er iets niet naar wens zijn of kapot zijn gegaan dan gaan we dit samen met u oplossen: u krijgt een nieuw artikel of het wordt voor u gerepareerd. Vragen kunnen zowel per telefoon maar ook
  per email, Facebook of twitter 24x7 worden gesteld en tijdens de werkweek krijgt u gewoonlijk dezelfde werkdag nog een reactie of telefoontje van ons. Natuurlijk heeft u een eigen mijn account omgeving om de status en historie van uw bestellingen in te kunnen kijken.

  Hoe denkt Nederland over de stofzuigers van Starmix? Lees er alles over bij NederlandReview!

  Starmix
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  9.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Starmix

  Uw beoordeling

  Stofzuigers en handige accessoires

  Ik heb een eigen bouwbedrijf en heb al regelmatig stofzuigers besteld bij Starmix. Ben zeer te spreken over de kwaliteit van de zuigers en de prijs staat mij ook zeker aan. De stofzuigers werken allemaal goed. Heb slechts één enkele keer meegemaakt dat de stofzuiger na een paar keer gebruiken defect was. Ik ga er echter niet vanuit dat dit aan de kwaliteit van de zuiger ligt, maar meer aan het materiaal dat ermee is opgezogen. Naast bouwstofzuigers verkopen ze hier ook gewone stofzuigers en allerlei accessoires en toebehoren. Ook voor niet-bedrijven is dit dus zeker een kijkje waard.

  Door: Maarten Grete07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Goed voor thuis en mijn salon

  Ik heb de STARMIX stofzuiger NSG uClean LD-1420 gekocht. 3 dingen die ik fijn vind zijn de zuigkracht, de lange slang en het 17 meter lange stroomdraad. Super. Ik hoef niet van stekker naar stekker meer. En wat me heel erg meevalt is dat hij heel licht is en dus makkelijk naar boven te tillen. Blij mee dus ! Geld meer dan waard.

  Door: Fanja14-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Stofzuiger bevalt goed

  `Van mijn schoonmoeder kreeg ik een Starmix Stofzuiger. Fijn, want ik vond het zelf een grote uitgave.
  Hij werkt erg goed
  Vooral handig dat dat snoer zo lang is. Langer dan die van mijn vorige stofzuiger, dat was zo'n budgetding van de blokker.

  Dank je wel, Elsie!

  Door: Karin24-12-2015
  Starmix Specialist04-01-2016

  Dankjewel Elsie voor je review ! En fijn om te lezen dat de prijs / kwaliteits verhouding prima is. Starmix wordt veel professioneel gebruikt. Dus vele jaren gegarandeerd plezier, ook thuis. Alle losse onderdelen vind je hier: www.starmix.nu groet, Starmix.nu

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Starmix een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Starmix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Starmix actief?

  Starmix is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Starmix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.