Springer

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Springer

Ben je op zoek naar een organisatie welke publiceert? Wellicht is Springer interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Springer bekend zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Springer?

 


Springer is een Publisher. Deze organisatie stelt met 2.900 tijdschriften en 300.000 boeken veel kansen te bieden aan klanten, auteurs en partners. Springer is een toonaangevend wereldwijd wetenschappelijk, technisch en medisch portfolio, dat onderzoekers in de academische wereld, wetenschappelijke instellingen en R & D-afdelingen van bedrijven hoogwaardige inhoud biedt door middel van innovatieve informatie, producten en diensten. Springer stelt één van de sterkste STM- en HSS-eBook-collecties en -archieven te zijn, evenals dat ze een uitgebreid assortiment hybride hebben en open access-tijdschriften en boeken onder de zogenoemde ‘SpringerOpen-opdruk’.  


Historie

 


Springer stelt al vanaf 1842 een gedreven Publisher te zijn. Op 10 mei 1842 (zijn 25e verjaardag) richtte Julius Springer zijn boekwinkel en uitgeverij op in Berlijn, waarmee hij de basis legde voor het huidige bedrijf. Na 175 dynamische jaren staat de naam Springer voor een wereldwijde actieve uitgeverij, die zich inzet voor de vooruitgang van de wetenschap, waarbij de auteurs en redacteuren de kern vormen van de publicatie-activiteiten van het bedrijf.  


Wereldwijde uitgeverij

 


Springer is onderdeel van Springer Nature, een wereldwijde uitgeverij die de onderzoek gemeenschap bedient en ondersteunt. Springer Nature wil de ontdekking bevorderen door robuuste en inzichtelijke wetenschap te publiceren, de ontwikkeling van nieuwe onderzoeksgebieden te ondersteunen en ideeën en kennis over de hele wereld toegankelijk te maken. Als onderdeel van Springer Nature staat Springer naast andere vertrouwde merken zoals Nature Research, BMC en Palgrave Macmillan.  


Bestellen en registreren

 


Via de Springer shop is het eenvoudig om elke Springer publicatie in verschillende formaten te bestellen. Als je vragen hebt over het bestellen van artikelen, vind je veel belangrijke informatie in het FAQ gedeelte. Mocht je willen bestellen in de Springer-winkel dan vereist dit een persoonlijk account. Mocht je een geregistreerd Springer.com lid zijn, dan dien je op de website je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Met een klik kun je dan al bestellen. Mocht je nog niet geregistreerd zijn bij Springer, dan kun je zelf je account aanmaken.  


Betalingen

 


Je kunt op het moment van schrijven betalen met MasterCard, Visa, American Express of PayPal. Gedrukte boeken kunnen worden betaald per factuur of vooruitbetaling. Dit is mogelijk binnen Europa, Afrika, Azië, Australië en Oceanië. Na het invoeren van je betalingsgegevens wordt de bestelling aangemaakt. Meer details over het betaalproces lees je op de website van Springer.  


Persoonlijke accountgegevens

 


Natuurlijk wil je weten wat er gebeurt nadat je bestelling is geplaatst. Nadat je jouw betalingsgegevens hebt ingevoerd, ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Bovendien ontvang je binnen enkele dagen een officiële factuur. Als je een e-book, hoofdstuk of artikel hebt gekocht, kun je alle beschikbare formaten direct na het voltooien van het bestelproces downloaden. Je kunt je gekochte digitale inhoud altijd opnieuw downloaden onder jouw persoonlijke accountgegevens.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb jij al klantervaringen bij Springer? Heb je al eerder samengewerkt met deze Publisher? Hoe is deze samenwerking verlopen? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met Springer aan? We stellen het zeer op prijs als jij je ervaringen deelt op deze pagina. Je mening is goud waard. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)