Sportus.nl

10

Bestellen

4

Service

10

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Sportus.nl

Je kunt natuurlijk niet sporten is je gewone kleding. Echt fris is het in ieder geval niet. Ook geeft het je niet de juiste ondersteuning. Bij Sportus.nl kun je speciale sportkleding kopen. Maar wat zal de kwaliteit van hun sportshirts en sportbroeken zijn? Zullen hun trainingspakken je wel lekker warm houden als je tussen de training door even moet wachten? Hoe zullen die retro voetbalshirts er in het echt uitzien? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Sportus.nl je voetbalschoenen of rugbyshirt heeft thuisgestuurd? En hoe zal de klantenservice van deze sportwinkel reageren als je een klacht over één van hun sportproducten hebt? Dit zijn dingen die alleen echte klanten van Sportus.nl je kunnen vertellen. Lees dus hun reviews om te ontdekken hoe deze klanten over Sportus.nl denken. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je helpen een goed beeld van Sportus.nl te krijgen voor je zelf een bestelling op hun webshop plaatst.


Over Sportus.nl

Sportus.nl is een sportwinkel. De winkel is opgericht in 1999. Ze bestaan dus al best een aardige tijd en tikken bijna de 20 jaar aan. Natuurlijk kun je er sportkleding krijgen. Je kunt zelfs kiezen uit trainigsjacks, sokken, zwembroeken, polo’s, hoodies, overhemden, korte broeken, T-shirts, vesten, trainingsbroeken, sweaters, boxershorts en jassen. De meeste van deze shirts, vesten en andere sportkleding kan voor meerdere sporten gebruikt worden. Dus of je nou tennist, voetbalt, handbalt, basketbalt of zwemt, Sportus.nl heeft wel wat sportoutfits voor je. Daarnaast is er een hele retro afdeling met allerlei retro sportshirts voor voetbal, wielrennen, tennis of rugby. Voetbal en rugby hebben daarnaast hun eigen afdeling met kleding van landenteams, clubteams en legendes in de voetbalwereld of rugbywereld. Dus of je nou fan bent van Arsenal, Chelsea, AC Milan of FC Bayern München, ze hebben er misschien wel iets van. Naast sportkleding zijn er ook sportschoenen te koop. En als laatste heeft Sportus.nl dan nog een afdeling sportaccessoires met daarin mutsen, caps, boksaccessoires, shawls, giftboxen, tassen, retro ballen, retro schoenen, stadion 3D puzzels, boeken, posters, magazines en cadeaubonnen. En kijk daarnaast eens in hun outlet voor sportartikelen die met korting weg mogen. 


Diensten van Sportus.nl

De sportkleding en andere sportartikelen van Sportus.nl mogen online besteld worden. De bezorgservice van Sportus.nl ziet er dan op toe dat de door jou bestelde schoenen of retro bal netjes bij jou thuis aanbeland. Verder heeft Sportus.nl nog een klantenservice om je bij te staan als je er zelf even niet meer uit kunt komen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Sportus.nl

Sport jij al in sportkleding van Sportus.nl? Of je nou een heel trainingspak bij ze vandaan hebt of alleen een retro shawl, wij willen graag weten hoe jij over Sportus.nl denkt. Zitten die trainingsjacks nou echt wel lekker? Hoe warm zijn die trainingsbroeken? Doen die retro T-shirts echt denken aan vroeger? Heeft de bezorgservice van Sportus.nl je nieuwe sportshirt op tijd bezorgd voor de volgende wedstrijd of training? En hoe reageerde de klantenservice van Sportus.nl toen je ze om hulp wilde vragen? Schrijf een Sportus.nl review en laat ons weten wat jouw mening over deze sportwinkel is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

2x cruiyff

Ik 14 juli 2x cruyff besteld .is maar 1 geleverd .en nu de 24 ste nog steeds niks ontvangen heel slechte leverservice

W

Wendy

24-07-2022

0