NederlandReview

    Ervaringen Sportbay

    Of je nu op zoek bent naar fitnesskleding, kettle bells, een slaapmat, trampoline of voetbal, je kunt dit allemaal en nog veel meer vinden bij Sportbay. Zij leveren allerlei sport- en vrijetijdsartikelen aan van de beste merken tegen de scherpste prijzen. Wat de ervaring van klanten is die hier al eens iets hebben gekocht, lees je hier.

    Over Sportbay


    Sportbay is een webwinkel met de beste deals in populaire sport- en vrijetijdsproducten van de beste merken en kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fitnessapparatuur en –kleding, maar ook aan camping- en kampeerartikelen, etc. Doordat ze samenwerken met de grootste warenhuizen en fabrikanten van Europa kunnen zij hun artikelen aanbieden tegen een prijs die 40 of 50% lager ligt dan de adviesprijs. Daarbij zijn zij voortdurend op zoek op de lokale en wereldwijde markten om het assortiment nog verder uit te kunnen breiden. Het grootste gedeelte van het aanbod is direct vanuit het magazijn leverbaar.


    Hulahoeps zijn ook te koop bij Sportbay, Omi heeft er een nummer over gemaakt

    Diensten


    Naast het bezoeken van de webshop kun je bij Sportbay gebruik maken van de kieswijzer voor een aantal producten en verschillende artikelen over het beoefenen van sporten lezen bij ‘Nieuws en tips’. In de webshop van Sportbay kun je artikelen vinden die vallen in de volgende categorieën:

    • Krachttraining
    • CrossFit
    • Klein fitness
    • Cardio
    • Sporten
    • Sportkleding
    • Hoelahoeps
    • Sportvoeding
    • Kamperen
    • Vrije tijd

    Daarnaast is er nog een ‘Outlet’ waar je een aantal artikelen kunt vinden die extra scherp geprijsd zijn. Alle producten die je in de winkel kunt vinden worden met een fabrieksgarantie tot 3 jaar (afhankelijk van het product) geleverd. Ook profiteer je bij Sportbay van een 100 dagen geld terug garantie. Als het product binnen die tijd ongebruikt en in de onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd, dan krijg je na ontvangst je geld terug.

    Laagste prijsgarantie


    Wanneer je elders hetzelfde product tegen een lagere prijs kunt vinden, dan kun je het Prijs Claim formulier gebruiken, zij geven je dan een betere prijs.

    Levering en betaling


    Als je op werkdagen voor 22.00 uur besteld en het product is op voorraad, dan krijg je deze de volgende dag aan huis geleverd als je voor een directe betaalmethode hebt gekozen. De verzendkosten zijn € 4,99, maar als je voor meer dan € 50,- besteld, dan krijg je de bestelling gratis bezorgd. Je kunt bij hen o.a. betalen met iDeal, PayPal, achteraf via Klarna, met je creditcard, etc.

    Klachten


    Wanneer je verkeerde of beschadigde artikelen hebt ontvangen dan zullen zij hun best doen om de veroorzaakte overlast te compenseren. Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice, zodat zij het artikel voor je om kunnen ruilen of repareren. Je kunt de klantenservice bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur via de telefoon, e-mail of WhatsApp.

    Schrijf hier ook jouw review over Sportbay!


    Heb jij al eens artikelen besteld bij Sportbay? Vertel ons hier dan hoe je dit bevallen is en of je deze webshop ook aan anderen aan zou raden en waarom wel/niet? Zo help je anderen om zich een beeld

    Wat zijn de ervaringen van klanten van Sportbay? Kun je in deze shop de voordeligste sportartikelen en dergelijke vinden of vallen de prijzen tegen?

    Sportbay
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    4.6
    60% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    grote bestelling

    Mooie spullen, snelle levering en super klantenservice. Op zaterdag besteld, toen toch van gedachten veranderd en gemaild: op zondag direct bericht dat de bestelling nog aangepast was. Superfijn!

    Door: Daryl 27-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Halterschijven

    Bestelling gedaan niet op voorraad en geen contact mogelijk helaas

    Door: Mike 25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Bosu bal

    Bestelling wel ontvangen maar de helft van de inhoud werkt niet zoals het moet werken bijgeleverde pomp kapot mee geleverd ben 1,5 week bezig met bellen maar krijg totaal geen contact via Facebook contact opgezocht keer zo een automatisch antwoord dat het naar de klantenservice werd door gestuurd maar ook geen reactie waarschijnlijk omdat ze helemaal geen klantenservice hebben. Heb het gevoel dat het oplichters zijn wel de bestelling sturen maar als er problemen zijn geen contact mogelijk.

    Door: Joann 09-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Optrekstang

    Waardeloze webshop, na iets besteld te hebben wat de volgende dag in huis moest zijn heb ik dat uiteindelijk na 2 weken gekregen. Nooit gereageerd op mails en de track and trace code was hartstikke nep

    Niet bestellen bij sportbay, bespaard je moeite

    Door: T. N. 20-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kickboksspullen

    Niets kopen. Ze zijn onbereikbaar, producten niet op voorraad en reageren nergens op.

    Door: Frans 07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    2 halterstangen

    Wel kunnen aankopen blijkt het niet op voorraad.
    Heel slecht telefonisch .bereikbaar en na eergisteren beloofd geld gelijk terug te krijgen is er niets terug overgemaakt.

    Door: Fam Bosselaar 25-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    bumperplates

    Reageert niet op mail en komt beloftes niet na. Telefonisch krijg je een voicemail, je krijg je geld niet terug bij terugsturen.
    Kortom internetoplichting

    Door: Ricardo 19-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cable cross-overs accessoires

    Heb het besteld en via iDeal betaald. Ze beweren het niet ontvangen te hebben. Ik kon via een afschrijving bewijzen dat het geld van mijn rekening is afgeschreven. Daarna kreeg ik te horen dat ze niet samenwerken met de verwerker van iDeal, moest ik maar zelf oplossen. Terwijl bij een iDeal betaling de webshop 100% verantwoordelijk is. Veel koppijn aan gehad tot ik mijn geld terug kreeg, kreeg het niet terug dankzij Sportbay.

    Door: Kiara 08-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Power rack

    Power Rack besteld 3 dozen gekregen 2 ervan waren goed 1 ervan was een squat rack, terug gestuurd kreeg voor de tweede keer dezelfde squat rack. Maand verder eindelijk de goeie gekregen. Maar geen bouten en moeren diverse malen gemaild gebeld ze nemem niet op en krijg geen antwoord op mijn eimal. Oplichterij!

    Door: Sedat Atay 08-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Trainingsspullen.

    Klantenservice is onbereikbaar. Heb wel 100 keer gebeld en diverse mails gestuurd. Tot op heden niemand te pakken kunnen krijgen. Grote oplichting. Hierbij ook een melding gemaakt bij Marktplaats. Bestel hier nooit je spullen vandaan. Het leek allemaal te mooi om waar te zijn. En dat bleek ook het verhaal te zijn.

    Door: Mark 26-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Meerdere producten

    Op maandag besteld en op de aangegeven datum geleverd! Eens wat problemen gehad maar dit wist de klantenservice vrijwel direct op te lossen en met een goede oplossing te komen. Ook heeft Sportbay de goedkoopste prijs in alle producten die ze verkopen, kortom een bedrijf die weet waar ze mee bezig zijn!

    Door: Martin Gerritsen 02-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    veel fitnessspullen

    Via track & Trace van Post NL kreeg ik bericht dat mijn bestelling van Sportbay op 17 juni zou zijn bezorgd. Echter; ik heb niets ontvangen. Na telefonisch contact met Sportbay gaf Post NL aan dat er vanuit hen geen signalen waren dat het pakket niet zou zijn afgeleverd. Sportbay gaf direct aan dat ze het intern verder zouden uitzoeken maar dat ik hier niet de dupe van mocht zijn, zodat ze mij direct voor hun rekening het bestelde artikel alsnog zouden sturen. Geweldige service!

    Door: jens louwerens 02-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    drama

    Bedrijf levert geen producten uit. Reageert niet op mail en komt beloftes niet na. Telefonisch krijg je een voicemail. Kortom internetoplichting

    Door: Heiko van den Berg 17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    golfspullen

    Een bestelling wordt NIET de volgende dag bezorgd. Ook niet de dag erna en ook niet de dag daarna.
    je krijgt wel elke avond een melding van Post nl maar het komt niet.
    Telefonisch onbereikbaar en mails worden niet beantwoord. Kortom: je hebt wel betaald en moet dan maar afwachten of er ooit iets wordt geleverd.
    Dus hier niet meer kopen, beste mensen

    Door: Reynder 06-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Geweldige site en super service

    Dit is de tweede keer dat ik bestel bij sportbay.nl en ook deze keer was de service supersnel. De website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, de voorraad is groot en de bestelling wordt zeer snel en correct verpakt geleverd. Ook in de toekomst zal ik weer bij sportbay.nl bestellen.

    Door: E. Bakker 18-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Sportbay

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Sportbay een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Sportbay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Sportbay actief?

    Sportbay is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sportbay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.