NederlandReview

    Ervaringen Speelgoeddirect.nl

    Waar zijn kinderen nou blijer mee dan met speelgoed? Je kunt ze er een groot plezier mee doen, maar omdat kinderen nou eenmaal soms wild spelen wil je natuurlijk wel buitenspeelgoed of spellen van goede kwaliteit. Daarom vraag je je misschien af waar je die kunt krijgen. Een van de winkels die kinderspeelgoed verkopen is Speelgoeddirect.nl. Maar wat voor kwaliteit puzzels zullen ze aanbieden? Is hun babyspeelgoed wel veilig? Hoeveel zal er in hun schooltassen kunnen? Zal het lang duren voordat de basketbal of het andere sportartikel wordt bezorgd door de klantenservice van deze speelgoedwinkel? En zal de klantenservice van Speelgoeddirect.nl wel voor je klaarstaan als dat nodig is? Om hierachter te komen kun je luisteren naar wat ouders die al eerder bij Speelgoeddirect.nl hebben geshopt je kunnen vertellen. Lees hun reviews om te zien wat zij echt van Speelgoeddirect.nl en hun speelgoed vinden. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen jouw eigen beslissing om Speelgoeddirect.nl wel of niet te bezoeken makkelijker maken.

    Over Speelgoeddirect.nl

    Speelgoeddirect.nl is een speelgoedwinkel. Ze willen jou en je kinderen voorzien van speelgoed waar ze zich urenlang mee kunnen vermaken. Er is speelgoed voor alle leeftijden. Zelfs voor baby’s en peuters is er al een eigen categorie. Deze bevat looptrainers, driewielers, speeltenten, houten speelgoed, hobbelfiguren, knuffels, babyspeelgoed en artikelen voor de kinderkamer. Buitenspelen is natuurlijk belangrijk en gezond. Daarom heeft Speelgoeddirect.nl trampolines, speelgoedvoertuigen, glijbanen, zandtafels, springkussens, zwembaden, speelhuisjes, schommels, kinderfietsen, waterpistolen, watertafels, springkussens en nog veel meer. In hun categorie spellen & puzzels vind je kinderspellen, bordspellen, educatief speelgoed, puzzels, gezelschapsspellen, ruilkaarten, kaartspellen en kinderspellen. Ook sporten wordt bij Speelgoeddirect.nl niet vergeten, Je kunt er terecht voor darts, basketbal, badminton, tafeltennis, beachball, voetbaldoelen, ballen, tafeltennis, skaten, sporttassen en boarden. Ook is er een categorie hobby & creatief. Deze is gevuld met artikelen voor schilderen, knutselen, tekenen, muziek maken, decoupage enzovoort. Ook stickers, stempels en speelkeukens horen hierbij. Omdat kinderen nou eenmaal een hoop tijd op school doorbrengen heeft Speelgoeddirect.nl ook daar producten voor. Kinderen hebben voldoende keuze in schoolborden, etuis, trekkoord tassen, kindertrolleys, portemonnees en schooltassen. En verder heeft Speelgoeddirect.nl nog radiografische voertuigen, bouwspeelgoed, speelfiguren, elektrisch speelgoed, poppen, constructiespeelgoed, rollenspellen, verkleedkleren en nog veel meer. Merken die je bij Speelgoeddirect.nl zult tegenkomen zij Little Tikes, Barbie, Hape, Etan, Disney, Bumba, Happy Hop, Smoby, Jumbo, Nijntje, Winx, Playmobil, Zapf Creation en Step2.


    Ze noemen zichzelf "de beste deal van Nederland".

    Diensten van Speelgoeddirect.nl

    Het speelgoed van Speelgoeddirect.nl kan online besteld worden. Deze poppen, spellen of puzzels worden vervolgens bezorgd door de bezorgservice van Speelgoeddirect.nl. Daarnaast is er ook nog een Speelgoeddirect.nl klantenservice die je kan helpen als je tegen een probleem aanloopt.

    Klachten, Complimenten en Tips van Speelgoeddirect.nl

    Heb je ooit eerder speelgoed bij Speelgoeddirect.nl besteld? Dan willen wij graag weten of jij tevreden bent over je aankoop. Wat is jouw oordeel over de kwaliteit van hun kinderfietsen en driewielers? Hoe stevig is dat houten speelgoed nou echt? Hebben je kinderen veel plezier van hun nieuwe poppen of speelfiguren? Duurde het lang voor de bezorgservice van Speelgoeddirect.nl de knuffel thuis had afgeleverd? En hoe werd je behandeld door de klantenservice van Speelgoeddirect.nl toen je een vraag had over hun puzzels of spellen? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over Speelgoeddirect.nl echt is.

    Speelgoeddirect.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    7
    74% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    6.4
    Prijs
    rating
    8
    Leveren
    rating
    6.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Speelgoeddirect.nl

    Uw beoordeling

    Etan Premium Gold Inground trampoline met net 244 cm

    Na lang zoeken hebben we gekozen voor de Etan Premium trampoline. We hebben eerst gemaild met Speelgoed Direct omdat deze trampoline overal uitverkocht was. Na goed advies en reacties hebben we de bestelling geplaatst. binnen 4 dagen is de trampoline geleverd.

    Door: Diana van den Berg13-05-2020
    P02-11-2020

    Fijn dat jullie met ze in contact konden komen! Nadat ik een product van bijna €700 heb gekocht heb ik niks meer van ze gehoord!

    L02-11-2020

    Heftig! Geen aanrader dus!

    H02-11-2020

    ik zeg jullie alvast... jullie komen niet van mij af tot ik mijn geld terug krijg! Jullie kunnen blijven negeren en mij het geld niet terug geven, maar ik zal er alles aan doen om mijn geld terug te krijgen!! ???

    P H van Lierop16-12-2020

    Als het zo goed met het bedrijf gaat dat je de telefoon niet meer kan opnemen en de mail niet meer kan beantwoorden, huur dan meer personeel in, er zijn genoeg mensen beschikbaar nu die een klant een antwoord kunnen geven of telefonisch of via de mail. Ik begrijp Uw omstandigheden wel op dit moment, maar zo run je geen bedrijf. Laat een klant tenminste iets weten, goed of slecht.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kinderbed

    We hebben een cars peuter bed besteld. Is na 3 dagen geleverd maar had een beschadiging. Na 2 dagen hebben we nieuwe plank ontvangen. tijdens de montage ontdekten we dat er een schroef kapot was. Deze hebben we ook ontvangen. Top service !

    Door: Jaccob13-01-2020
    Speelgoeddirect13-01-2020

    Beste Jaccob, Een aardige klant die begrip heeft voor alles. Bedankt voor u aankoop en uw uitstekende review.

    P02-11-2020

    Ja ik ben ook een erg begripvolle en aardige klant. Maar er vandoor gaan met mijn €700 gaat te ver! Graag zsm terug storten! Ik heb vrij weinig te doen want ik kan niet verder met mijn bedrijf voordat ik dit geld terug heb. Dus ik heb volop tijd om overal slechte reacties te schrijven

    H.02-11-2020

    Hier komen ze niet mee weg P. IK RAAD IIG IEDEREEN AAN NIET TE GAAN KOPEN HIER.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Spider man Bed

    Op de site stond dat de site 1-2 weken levertijd had maar had hem volgende dag al binnen. We hadden alleen geen verzendbevestiging of track and trace informatie ontvangen.

    Door: Jos Alberts24-10-2019
    C.25-05-2020

    Bestelling gedaan en betaald, en was op voorraad, ruim van te voren besteld. Vervolgens een aantal mails gestuurd, ze geven geen thuis. Ook telefonisch, ja en op dagen gebeld dat ze open zijn alvorens het bandje wat afdraait. Maar ze nemen gewoon niet op. Slechte zaak. Komen ze eindelijk na ruim een week met een mail met een nogal wazig verhaal over dat voorraad en bestelling niet goed zijn gegaan. Wat een flauwekul verhaal. Nooit meer kopen daar.

    H02-11-2020

    Jaa heel slecht! Dat zij al na een week hebben gereageerd is al een wonder. Ik wacht namelijk nog steeds op mijn reactie. Ik moet een bedrag van c. 700 euro retour krijgen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verjaardag cadeau

    Step besteld begin van het jaar, doos was later geopend dan 30 dagen. We misten een onderdeel om het vast te schroeven. Toch keurig kosteloos nagestuurd.

    Door: Alfred26-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Streetsurfing Poseidon step

    5 juni besteld en direct bevestiging gekregen. Tot op heden niets ontvangen en krijg geen contact met ze, na alle reviews die ik lees, snap ik niet dat ze deze werkwijze met een hoop gedupeerden kunnen voortzetten

    Door: Cindy22-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Stuntstep streetsurfing

    Een week geleden een stuntstep gekocht voor mijn zoon zijn verjaardag, 1/2 werkdagen levertijd tot op heden is er geen status bekend, telefonisch niet bereikbaar en niks geleverd. Ik wil dat het geleverd wordt en zo niet dan annuleren en mijn geld terug. De verjaardag is inmiddels al geweest.🤬

    Door: Maaike Abma11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Trampoline en Barbie pop

    Eerste keer wilde ik het niet kopen daarna heb ik een trampoline gekocht en het is geweldig!! Ik en mijn vrienden springen en zelfs mijn ouders

    Door: Sanne23-04-2020
    P02-11-2020

    Helaas voor mij geen reden om te springen. Bij mij zijn ze er vandoor met mijn €700. Niet kopen hier mensen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Brandweer auto

    We hebben voor verjaardag neef cadeau gekocht. Vrijdag besteld zaterdag was die binnen. Nadeel was geen track and trace ontvangen.

    Door: Evgeny Romanov13-01-2020
    Speelgoeddirect13-01-2020

    Track and trace mail proberen we inderdaad te automatiseren. Bedankt voor de review en beoordeling !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sinterklaas

    We hebben maandag Sinterklaas cadeau besteld. Dinsdag hebben we een deal al ontvangen en vandaag de rest. Super snel geleverd.

    Door: Thomas le Bones27-11-2019
    Piet de Groot10-12-2020

    Op 24/11 besteld. Was op voorraad. Netjes bevestiging gehad. Daarna oorverdovend stil. Gebeld en mails gestuurd. Geen contact en geen reactie. Maar eens ter plaatse Gaan kijken. Een klein bedrijfsverzamelgebouw. Niemand aanwezig. Bel defect. Ben benieuwd of we ooit nog iets horen of het bestelde ontvangen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pokémon kaarten

    Fijne webshop en duidelijke prijzen. Bestelling ging gemakkelijk en redelijk snel hoefde geen account aan te maken.

    Door: Ginuwine06-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zandtafel

    Goed ingepakt en snel geleverd

    Door: Michele30-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    sjoelbak

    Prijs kwaliteit is goed.
    Communicatie is slecht, niet telefonisch, mail met veel vertraging.
    Komen afspraken over terug storten aankoop bedrag wel na.
    Als je geen haast hebt kun je hier goed kopen, zijn wel betrouwbaar.

    Door: P H van Lierop24-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Avyna trampoline AVGR 213-I

    Na zoektocht de trampoline gevonden bij speelgoeddirect. Prima website, overzichtelijk en voldoende details. Helaas tot op heden nog geen reactie op mijn mails ontvangen over mijn geplaatste bestelling. Gelet op onderstaande reviews stemt dat niet positief. Ik hoop snel op een reactie van speelgoeddirect. Op dit moment gelet op dat er nog geen reactie is gekomen ben ik hier wel teleurgesteld in. Klantenservice is immers crucuiaal voor het succes van een bedrijf.

    Door: Ruurd12-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    trampoline

    Het woord 'direct' in de naam van het bedrijf is bij mijn aankoop ver te zoeken. Het bestellen en betalen gaat prima, dus, op 11 september een trampoline besteld, die binnen 5 dagen geleverd zou worden. Na 3,5 week geen trampoline in zicht, klantenservice telefonisch niet bereikbaar en geen reactie op mijn mail. Bestaat dit bedrijf (nog)?

    Door: agnes05-10-2020
    P02-11-2020

    Ik zelf begrijp de ‘direct’ in hun naam wel. Wanneer ze mijn geld hadden en ik geen product gingen ze er namelijk DIRECT vandoor met mijn geld. Ze waren ook DIRECT van de aardbodem verdwenen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Trampoline

    Vreselijke ervaring met deze verkoper! Ze hebben de verkeerde maat trampoline geleverd en ik probeer nu al twee weken in contact te komen met speelgoed direct. Dat is een crime! Telefoon wordt niet opgenomen en mails niet beantwoord. Wat een teleurstelling is dit bedrijf!

    Door: Astrid Honing 21-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Trampoline

    Trampoline nooit ontvangen terwijl de bestelling op voltooid staat. Zijn totaal niet te bereiken per telefoon en reageren niet op email.
    Wel een paar weken later bericht gekregen van AfterPay dat we moeten betalen. Erg slecht allemaal. Niet bestellen bij deze winkel.

    Door: Koen Zwart16-07-2020
    Koen Zwart23-07-2020

    Uiteindelijk na deze review en nog een mail, contact gehad en is de bestelling netjes geannuleerd.

    Lima05-11-2020

    Ik raad ook echt niemand aan te bestellen bij deze winkel. Ik heb paar weken geleden een springkussen retour gestuurd en heb het geld tot heden nog niet terug ontvangen. Ze zijn totaal onbereikbaar. Reageren nergens op. Maar wel ervandoor gegaan met mijn geld. Ze komen niet van mij af!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Baby schommel

    Ik ben ontzettend teleurgesteld! Op 15 juni een bestelling geplaatst op de website. Ze beloofden levering de volgende dag. Op de homepagina staat een bericht dat door drukke bezorging de levertijd kan oplopen tot 3 dagen. Ik ging akkoord met deze voorwaarden. Maar er zijn 10 dagen verstreken en mijn bestelling is er nog steeds niet. Ik kan ook geen informatie krijgen. Ze beantwoorden geen brieven, ze beantwoorden ook geen telefoontjes. Als gevolg hiervan kan ik het geld niet retourneren of de goederen ontvangen. Dit is erg vervelend, het lijkt een hoax!

    Door: Sofia 25-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Avyna trampoline

    Na lang zoeken eindelijk een leverancier gevonden die nog een trampoline op voorraad had, dus gelijk besteld. Inmiddels zijn we anderhalve week verder, is mijn geld wel afgeschreven, heb ik nog geen trampoline, is speelgoeddirect telefonisch niet bereikbaar en wordt er niet gereageerd op mijn emails. Zeer teleurgesteld in dit bedrijf!

    Door: Bjorn Hofkes05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Trampoline

    We willen graag contact met jullie over onze bestelling. Geld is overgemaakt maar het lijkt of er niks gebeurt. De bestelling wordt niet verwerkt. Telefoon wordt niet opgenomen en mails niet beantwoord. Dit geeft een heel slecht gevoel!! Neem snel contact op om nog slechtere review te voorkomen . Zou die trampoline ooit komen? Of zijn we er ingestonken en zijn we ons geld kwijt?
    Zou bij de sterren 1 willen invullen maar dat is niet mogelijk

    Door: Veurink26-05-2020
    Bjorn Hofkes05-06-2020

    Beste Veurink, Ik ben tegen hetzelfde probleem aangelopen en ben even benieuwd of het bij u inmiddels is opgelost. Anders rest mij niets anders dan aangifte doen ben ik bang :-(

    Kim13-06-2020

    Via vidaxl 3 supersoakers besteld, voor afterpay gekozen. Bestelling door omstandigheden geannuleerd, retourzending tot op heden niet in orde gemaakt, waardoor ik aanmaning krijg dat ik het bedrag alsnog moet betalen! Mail gestuurd, wordt niet op gereageerd. Eerste en gelijk laatst keer dat ik hier besteld heb!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Zwembad

    1ste zwembad die aankwam had lekkage, binnen 5 werkdagen is het omgeruild zonder enige kosten. bedankt.

    Door: Jacob Noordman10-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Speelgoeddirect.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 31 ervaringen geplaatst over Speelgoeddirect.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 74% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Speelgoeddirect.nl actief?

    Speelgoeddirect.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Speelgoeddirect.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.