NederlandReview

    Ervaringen Spartoo

    Jij shopt je kleding toch zeker ook online bij Spartoo nl? Ben je ook benieuwd naar de ervaringen van andere consumenten? Wij van NederlandReview geven je door middel van onafhankelijke reviews en ervaringen van consumenten eerlijke informatie over deze site. Je wilt tenslotte niet voor verrassingen komen te staan. Deel jij na jouw bezoek aan Spartoo je ervaring ook weer met ons?

    Over Spartoo

    Spartoo nl is een nog relatief jonge webshop waar je terecht kunt voor kleding en schoenen voor zowel dames, heren en kinderen. Van origine opgericht door drie jonge jongens die hun passie voor schoenen en internet deelden. Inmiddels is de site een uitgegroeid tot een serieuze online aanbieder van zowel kleding als schoenen. Met meer dan 750 merken zit er voor jou vast ook iets tussen.

    Een kijkje in de keuken bij Spartoo!

    Diensten

    Spartoo biedt op haar site op overzichtelijke wijze haar collectie aan. Als je iets zoekt kun je kiezen voor nieuw, dames, heren, kinderen, merken, exclusief, sale en luxe. De categorieën dames en heren zijn dan weer onderverdeeld in schoenen, kleding, tassen, accessoires en nieuw. Zoek je iets van een bepaald merk, dan kun je dus ook op merk selecteren. Spartoo levert je bestelling gratis. Iets wat bij andere webshops nog weleens anders. Wel bedraagt de levertijd wat langer. Bezorging wordt binnen vier dagen gegarandeerd, dus je tmoet wel wat meer geduld hebben tot je je favoriete kledingstuk in huis hebt. Retour sturen mag ook gratis en daarvoor heb je dan dertig dagen de tijd. Bovendien geeft de site een laagste prijsgarantie. Hieraan zijn natuurlijk wel wat voorwaarden verbonden, maar deze worden duidelijk op de site duidelijk verwoord. NederlandReview is benieuwd of jij misschien weleens contact hebt opgenomen over deze laagste prijsgarantie en wat jouw ervaringen hier dan mee waren? Kreeg je inderdaad het verschil uitbetaald? Als extra biedt Spartoo ook nog een app aan voor gebruik met IOS en Android.

    Spartoo Premium

    Wat ons opvalt is dat Spartoo een soort premium lidmaatschap aanbiedt. Voor een jaarlijkse bijdrage van € 14,90 heb je dan de volgende privileges: gratis bezorging via Ups waardoor je je bestelling de volgende dag al ontvangt (mits besteld voor 13.00 uur). Je kunt zonder extra kosten in drie termijnen betalen. Je kunt met 10% korting de nieuwe collectie kopen je krijgt nog eens 5% extra voordeel op reeds afgeprijsde artikelen. Denk je dat jij deze voordelen eruit haalt? Dan is een premium lidmaatschap misschien iets voor jou? Of ben je premium lid en valt het voordeel tegen? Vertel ons op NederlandReview over jouw ervaringen.

    Klachten

    Op de homepage van Spartoo lezen we helemaal onderaan dat zij een 4,3 uit 5 scoren. Dit is een prima score natuurlijk. Wij zijn vooral benieuwd of jij het hiermee eens bent. We vinden het wel leuk dat je wordt uitgenodigd om je mening over de website te geven, waarmee je vervolgens € 10 korting kunt verdienen. Via help en contact wordt je geholpen bij vragen voor, tijdens of na je bestelling en bij overige vragen. Bij ‘na je bestelling’ kun je kiezen voor de optie klacht indienen over een product of service waarbij je uiteindelijk een contactformulier kunt invullen. Een termijn waarbinnen één ander wordt afgehandeld, wordt niet aangegeven. Wel is er ook de mogelijkheid om tijdens kantooruren telefonisch contact te zoeken. Als jij weleens een klacht hebt ingediend bij Spartoo zijn wij reuze benieuwd naar de afhandeling ervan. Deel daarom je ervaring en geef je beoordeling.

    Lees recensies over Spartoo.nl. Bekijk hoe Nederland over de online kleding & schoenenwinkel denkt. Hoe is de kwaliteit, service en levertermijn? Lees het bij NederlandReview

    Spartoo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

    6
    57% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Spartoo

    Uw beoordeling

    Prima

    In eerste instantie schrok ik van de negatieve reviews die las nadat ik al besteld had, maar ik kan niet anders dan zeggen dat dit echt een super winkel is. Er was duidelijk de levertijd aangegeven, deze levertijd klopte zelfs op de dag! Het duurde 6 dagen omdat er een weekend en de kerstdagen tussen zaten. Verder ben ik vanaf het moment dat ik bestelde tot het moment dat de schoenen bezorgt werden vrijwel dagelijks met een zeer vriendelijke mail op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling. Mijn ervaring is gewoon zeer positief.

    Door: L. V03-01-2019
    Willie 24-12-2020

    Even een bedankje voor dit bedrijf! Ik wil een bedankje voor dit bedrijf verzenden!Alles is keurig verzorgd, ik werd bijna elke dag op de hoogte gehouden door Katie, en ik kon mijn pakket, schoenen, binnen 1 week ophalen!Perfect toch!Ik kan alleen maar zeggen, Toppie voor dit bedrijf!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Aigle thermo Boots

    **** Zeer tevreden**** TOP SERVICE
    Op 28/9 zeer mooie Aigle Thermo boots besteld. Deze variant was alleen bij Spartoo te verkrijgen. Na het lezen van een aantal negatieve reviews begon ik te twijfelen, maar het is ook mogelijk om met Klarna te betalen dus ik was overtuigd. 2 dagen later heb ik de boots ontvangen en ik kan niet anders zeggen dan TOP! Je wordt netjes geïnformeerd wanneer het pakket afgeleverd wordt door POSTNL! Volgende keer weer!

    Door: Babs Baars01-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sportschoenen

    Makkelijk zoeken en bestellen op de site. Goed op de hoogte gehouden van waar het goed zich bevindt. Zeer snelle levering, 2 tot 4 dagen sneller dan gepland. Doos was wel wat gedeukt en gescheurd, maar zal bij de bezorger gebeurt zijn. Heb zelf een tijdje geleden mogen aanschouwen hoe men daar met de pakketjes om gaat. Gelukkig zat het in een dubbele doos en de andere doos en schoenen waren heel en compleet.

    Door: JW19-12-2020
    P.E Kaersenhout08-03-2021

    Ik vind de service waardeloos. Ik heb originele Hunter laarzen besteld en ontvang 2 linker voeten en twee verschillende merken. Nadat ik contact heb opgenomen met de klantenservice en foto's heb gestuurd is mij beloofd dat de laarzen opgehaald zullen worden en dat ik mijn geld terug krijg. Ik heb vervolgens gevraagd of er nog een retour formulier ingediend moet worden. Geen recatie. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken. Ik heb de hele dag gewacht en de laarzen zijn niet opgehaald. Geen idee of ik mijn geld ooit nog terug ga zien. Ik ga hier nooit meer wat kopen en ik raad iedereen aan om pas achteraf te betalen als je besluit om toch met ze in zee te gaan

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ballerina's maat te groot, geretourneerd en geld terug

    Hele leuke ballerina's gekocht voor mijn dochter.
    Toen ze aankwamen, bleken ze echter een maat te groot. Echt jammer.

    Ze waren bedoeld voor een schoolfeest, dus we wilden niet een grotere maat, het was nu te laat.

    We hebben ze teruggestuurd en iets van een week later werd het bedrag teruggestort.
    Keurig op zich, maar wel jammer.

    Door: Diana01-10-2016
    Dave 11-10-2016

    Vind het jammer dat je iets koopt boven de 100 euro en daar voor nog eens verzendkosten Voor moet betalen dat is bijna nergens meer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dr. Martens Chelsea Boots

    Ik ben bekend met het merk Dr. Martens. De lange inloopperiodes met blaren zijn de moeite waard. Dus besloot ik om mijn collectie aan te vullen met een nieuw paar. In de winkel advies gevraagd en de maat is goed als je tenen de voorkant niet raken, zei de verkoopmedewerker. Dit was ook zo bij mijn andere paren. Omdat ik niet kon kiezen besloot ik 2 paar te kopen. Eenmaal thuis deze schoenen gedragen om in te lopen. Het ene paar was al snel ingelopen, maar dit was te verwachten met het zachtere leer. Het andere paar was wat moeilijker. Deze enkele dagen thuis 5 minuten aangedaan, echter werden vaten en zenuwen aan de bovenkant van de voet afgekneld waardoor mijn voeten gingen tintelen. Hierop besloten om telefonisch contact op te nemen met Dr. Martens. Er werd gezegd dat ik ze om kon ruilen als er geen gebruikerssporen waren. Vervolgens aangegeven dat er enigszins looplijnen inzitten, maar dit zou geen probleem zijn aangezien dit met passen ook gebeurde. 60 minuten gereden naar de winkel om vervolgens te horen dat schoenen met looplijnen niet worden ingenomen. Ik wilde ook niet dat ze werden ingenomen, maar omgeruild voor wellicht een grotere maat (als deze beter zouden zitten). Al honderden euro's en inmiddels ook kilometers geïnvesteerd in deze schoenen, maar van service is niet te spreken.

    Door: Houwen09-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    schoenen

    Pure oplichterij !!!
    Schoenen besteld, de verkeerde schoenmaat werd geleverd.
    Gevraagd naar de mogelijkheid tot omwisselen. Er kwam geen antwoord en dus de schoenen geretourneerd binnen de 14 dagen.
    Na drie weken volgt als antwoord dat de retour kosten niet zullen terug betaald worden omdat ik hun antwoord niet had afgewacht vooraleer te retourneren.
    Na zes weken nog steeds geen terugbetaling. Zonet een boze e mail verstuurd met vermelding dat, indien er voor de gestelde datum geen terugbetaling is, ik een terugboeking via de bank zal aanvragen en ook VISA in kennis zal stellen van de malafide praktijken van dit bedrijf. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

    Door: G.06-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Steeds groter

    Het lijkt wel alsof Spartoo bezig is aan een opmars. Ik had via via deze webshop leren kennen en vond het net anders dan anders. Nu kom ik ze steeds vaker tegen, en ook hier. De langere levertijd moeten ze misschien nog even aan werken, maar eigenlijk vind ik dat niet eens zo erg. Want je loopt al gauw op je nieuwe lievelingsschoenen!

    Door: Aksel29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dr Martens

    Na het lezen van de reviews had ik zo mijn bedenkingen, maar de levering was super snel en m'n schoenen zijn top! De schoenen werden eerder geleverd dan de uiterlijke lever datum. Uitgebreid gecheckt en de Dr Martens zijn echt en geen namaakt. Ik zou zeker nogmaals bestellen bij Spartoo! De prijs scheelde enorm met overige webshops.

    Door: Erin23-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    paar keer besteld

    Ik heb al een paar keer besteld bij Spartoo: niks mis mee hoor!
    Ik heb een maatje 37 en vaak vallen schoenen voor mij te breed, maar ik heb er nog geen last van gehad bij Spartoo. Kwaliteit goed, verpakking netjes, ik heb echt geen klachten. Gewoon een leuke schoenenwinkel en met gratis verzending.

    Door: Lydia Dijk07-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Havaianas Fantasy

    Was door het lezen van de vele slechte reviews wel een beetje sceptisch, maar durfde door het geringe bedrag de gok wel te wagen (ze waren overal uitverkocht).
    Slippers waren zeer snel binnen, alles klopte en ik werd per e-mail goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling.

    Door: Anita16-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Multiple items

    Multiple emails sent, I was able to reach then via phone after TWO days of calling just to hear that they don't speak English (really)? Money was deducted from my bank account (around €130), no information about any order placed in my profile page and literally noone cares about anything. Looks sketchy and like a scam to me, I'll report them today so maybe they'll learn something and hopefully I'll get my money back.

    STAY AWAY FROM THAT SHOP!

    Door: meps23-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    heren boxershort van home

    Dinsdag besteld, donderdag in huis.
    Toppy ik weer kijken om iets te bestellen.

    Lies Reyntjes

    Door: Coen Reyntjes25-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tennisschoenen

    Ik zou liever overal 0 sterren hebben ingevuld.... maar dit was het minste wat ik kon invullen....

    Tennisschoenen besteld, maanden geleden, echter nooit aangekomen. Sindsdien wekelijks contact met de klantenservice, maar NOG STÉÉDS GEEN GELD TERUG.
    Ze geven tegenstrijdige antwoorden; ze zeggen de ene keer dat ik een bepaald formulier volledig heb ingevuld en binnen 4 dagen geld terug zou krijgen, en het volgende moment weer dat ik een formulier niet volledig heb ingevuld... dit bericht heb ik nu 3 keer gehad... Het zal een zware strijd worden om mijn geld terug te krijgen..

    Eén ding is heel duidelijk: hier zou ik echt nóóit meer bestellen!!!!!

    Door: Ilja04-08-2020
    Marianne Wijnhorst14-08-2020

    Hier hetzelfde. Ze zeggen dat het pakketje bezorgd is, maar ik heb niets ontvangen. En iedere keer als je ze een mail stuurt, dan moet je 4 dagen wachten op een antwoord. Eerst wordt er gezegd dat je binnen 4 werkdagen je geld terugkrijgt, en later moet je weer een formulier invullen, wst ik nergens kan vinden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schoenen

    Lang moeten wachten op mijn schoenen. Bij een ander bedrijf krijg je het meestal al de volgende dag. Op 7 januari mijn schoenen retour gestuurd. Op 20 januari maar eens geïnformeerd of ze deze al retour hadden ontvangen want ik hoorde maar niets. Ze hadden de schoenen ontvangen en diezelfde dag op 20 januari zou het geld terug gestort worden. Nu weer 2 dagen verder en nog altijd niets ontvangen. Bij het bestellen kon je een code ontvangen voor korting door je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Er kwam maar geen email met code. Nadat ik de normale prijs betaald had kreeg ik pas de email met deze code. Te laat dus. Dit is de laatste keer dat ik bij Spartoo bestel en ik zou het niemand aanraden om hier te kopen.

    Door: Hennie22-01-2020
    Adriana24-01-2020

    Mijn excuses voor het ongemak dat je retour nog niet gevalideerd was. Normaliter gebeurt dit binnen 5 werkdagen, alleen vermoed ik in dit geval dat het retoursetiket niet goed was ingescand door PostNL. Wanneer dat we de terugbetaling inwerking laten zetten duurt het 3-4 werkdagen voor dat je het aankoopbedrag weer bij je staat op de rekening waarmee de betaling was gedaan. Mocht je echter nog vragen hebben of mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice via email of telefoon. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Met vriendelijke groet, Adriana Klantenservice SPARTOO.NL

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Birkenstock Yara

    Alleen hier waren de schoenen nog te koop. Getwijfeld door de vele slechte recensies, toch gedaan. Ben 3 dagen later trotse eigenaar van de schoenen geworden! Super tevreden!

    Door: Dirja30-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schoenen

    5 dagen geleden besteld, pas vandaag mail gekregen dat de schoen. Over 3 tot 6 dagen geleverd worden. Echt niet meer van deze tijd dat het minimaal een week duurt.

    Door: Veronique20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Slechte zaak

    Via vrouw.nl had ik een Cadeaubon gewonnen van €50,- eenmalig te gebruiken.
    Uiteindelijk super enthausiast 2 vesten uitgekozen €68,- bij elkaar dus 18 uit eigen zak betaald. Levering liet ERG lang op zich wachten!
    1 vest viel ontzettend tegen en heb ik retour gestuurd (zag er heel anders uit dan de vest in de winkel van dat merk) tot mijn grote verbazing krijg ik nog niet eens de helft van mijn geld terug en de rest van de tegoedbon is ook verdwenen. Uiteindelijk had ik dus 60 euro betaald voor een vest van €30 euro!!!! Contact opgenomen met spartoo en ja dat hoorde zo, echt belachelijk!!! Na flink wat mailen en bellen uiteindelijk als uitzondering mijn geld terug gehad en de rest van de Cadeaubon... ja die is verloren gegaan, is maar eenmalig te gebruiken die 50 euro en als je iets besteld wat niet goed zit/mooi en je stuurt het retour ja dan heb je pech en kan je fluiten naar je cadeaubon! En in dit geval bijna zelfs naar het eigen extra betaalde geld!! Dus nu €50 euro betaald voor een vest van €30,-
    Voor mijn NOOIT meer Spartoo zeer slechte service en slechte levering! Dit niks ten nadele van vrouw.nl want lees met plezier al hun columns en blogs!!

    Door: Dre15-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Zeer goede service en betrouwbaar

    Ondanks een aantal negatieve reviews van anderen toch besteld. Artikel was 3 dagen eerder geleverd dan voorspeld, retour ging vlotjes met zeer snelle terugbetaling, eerder dan aangegeven.

    Door: Pauline25-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Vandaag mijn birkenstock bestelling afgehaald. Zeer tevreden. Maat etc alles klopt.
    En veel goedkoper als bij birckenstock zelf. Hoe kan het.
    Zal mij een zorg zijn. Ik ga meer bestellen bij jullie. Nogmaals dank

    Door: Willie24-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nep artikelen.

    Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan. Na enkele dagen kwam mijn pakketje aan en tot grote verbazing kwam ik erachter dat ik nep converse all stars heb ontvangen. Deze nepperds zijn op ali etc. te koop voor een tientje.
    Als ik nepperds had gewild had ik ze mij daar wel gekocht. Kortom een grote misleiding. Nooit maar ook nooit meer zal ik nog iets kopen van spartoo.nl en ik zal ook iedereen afraden het wel te doen!

    Door: Danique 15-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    FAQ

    Is Spartoo een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 37 ervaringen geplaatst over Spartoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Spartoo actief?

    Spartoo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Spartoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.