NederlandReview

    Ervaringen Spartoo

    Jij shopt je kleding toch zeker ook online bij Spartoo nl? Ben je ook benieuwd naar de ervaringen van andere consumenten? Wij van NederlandReview geven je door middel van onafhankelijke reviews en ervaringen van consumenten eerlijke informatie over deze site. Je wilt tenslotte niet voor verrassingen komen te staan. Deel jij na jouw bezoek aan Spartoo je ervaring ook weer met ons?

    Over Spartoo

    Spartoo nl is een nog relatief jonge webshop waar je terecht kunt voor kleding en schoenen voor zowel dames, heren en kinderen. Van origine opgericht door drie jonge jongens die hun passie voor schoenen en internet deelden. Inmiddels is de site een uitgegroeid tot een serieuze online aanbieder van zowel kleding als schoenen. Met meer dan 750 merken zit er voor jou vast ook iets tussen.

    Diensten

    Spartoo biedt op haar site op overzichtelijke wijze haar collectie aan. Als je iets zoekt kun je kiezen voor nieuw, dames, heren, kinderen, merken, exclusief, sale en luxe. De categorieën dames en heren zijn dan weer onderverdeeld in schoenen, kleding, tassen, accessoires en nieuw. Zoek je iets van een bepaald merk, dan kun je dus ook op merk selecteren. Spartoo levert je bestelling gratis. Iets wat bij andere webshops nog weleens anders. Wel bedraagt de levertijd wat langer. Bezorging wordt binnen vier dagen gegarandeerd, dus je tmoet wel wat meer geduld hebben tot je je favoriete kledingstuk in huis hebt. Retour sturen mag ook gratis en daarvoor heb je dan dertig dagen de tijd. Bovendien geeft de site een laagste prijsgarantie. Hieraan zijn natuurlijk wel wat voorwaarden verbonden, maar deze worden duidelijk op de site duidelijk verwoord. NederlandReview is benieuwd of jij misschien weleens contact hebt opgenomen over deze laagste prijsgarantie en wat jouw ervaringen hier dan mee waren? Kreeg je inderdaad het verschil uitbetaald? Als extra biedt Spartoo ook nog een app aan voor gebruik met IOS en Android.

    Een kijkje in de keuken bij Spartoo!

    Spartoo Premium

    Wat ons opvalt is dat Spartoo een soort premium lidmaatschap aanbiedt. Voor een jaarlijkse bijdrage van € 14,90 heb je dan de volgende privileges: gratis bezorging via Ups waardoor je je bestelling de volgende dag al ontvangt (mits besteld voor 13.00 uur). Je kunt zonder extra kosten in drie termijnen betalen. Je kunt met 10% korting de nieuwe collectie kopen je krijgt nog eens 5% extra voordeel op reeds afgeprijsde artikelen. Denk je dat jij deze voordelen eruit haalt? Dan is een premium lidmaatschap misschien iets voor jou? Of ben je premium lid en valt het voordeel tegen? Vertel ons op NederlandReview over jouw ervaringen.

    Klachten

    Op de homepage van Spartoo lezen we helemaal onderaan dat zij een 4,3 uit 5 scoren. Dit is een prima score natuurlijk. Wij zijn vooral benieuwd of jij het hiermee eens bent. We vinden het wel leuk dat je wordt uitgenodigd om je mening over de website te geven, waarmee je vervolgens € 10 korting kunt verdienen. Via help en contact wordt je geholpen bij vragen voor, tijdens of na je bestelling en bij overige vragen. Bij ‘na je bestelling’ kun je kiezen voor de optie klacht indienen over een product of service waarbij je uiteindelijk een contactformulier kunt invullen. Een termijn waarbinnen één ander wordt afgehandeld, wordt niet aangegeven. Wel is er ook de mogelijkheid om tijdens kantooruren telefonisch contact te zoeken. Als jij weleens een klacht hebt ingediend bij Spartoo zijn wij reuze benieuwd naar de afhandeling ervan. Deel daarom je ervaring en geef je beoordeling.

    Lees recensies over Spartoo.nl. Bekijk hoe Nederland over de online kleding & schoenenwinkel denkt. Hoe is de kwaliteit, service en levertermijn? Lees het bij NederlandReview

    Spartoo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    6
    59% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,8
    Service
    rating
    5,6
    Prijs
    rating
    6,2
    Leveren
    rating
    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Birkenstock Yara

    Alleen hier waren de schoenen nog te koop. Getwijfeld door de vele slechte recensies, toch gedaan. Ben 3 dagen later trotse eigenaar van de schoenen geworden! Super tevreden!

    Door: Dirja30-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Dr Martens

    Na het lezen van de reviews had ik zo mijn bedenkingen, maar de levering was super snel en m'n schoenen zijn top! De schoenen werden eerder geleverd dan de uiterlijke lever datum. Uitgebreid gecheckt en de Dr Martens zijn echt en geen namaakt. Ik zou zeker nogmaals bestellen bij Spartoo! De prijs scheelde enorm met overige webshops.

    Door: Erin23-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schoenen

    5 dagen geleden besteld, pas vandaag mail gekregen dat de schoen. Over 3 tot 6 dagen geleverd worden. Echt niet meer van deze tijd dat het minimaal een week duurt.

    Door: Veronique20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Havaianas Fantasy

    Was door het lezen van de vele slechte reviews wel een beetje sceptisch, maar durfde door het geringe bedrag de gok wel te wagen (ze waren overal uitverkocht).
    Slippers waren zeer snel binnen, alles klopte en ik werd per e-mail goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling.

    Door: Anita16-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Slechte zaak

    Via vrouw.nl had ik een Cadeaubon gewonnen van €50,- eenmalig te gebruiken.
    Uiteindelijk super enthausiast 2 vesten uitgekozen €68,- bij elkaar dus 18 uit eigen zak betaald. Levering liet ERG lang op zich wachten!
    1 vest viel ontzettend tegen en heb ik retour gestuurd (zag er heel anders uit dan de vest in de winkel van dat merk) tot mijn grote verbazing krijg ik nog niet eens de helft van mijn geld terug en de rest van de tegoedbon is ook verdwenen. Uiteindelijk had ik dus 60 euro betaald voor een vest van €30 euro!!!! Contact opgenomen met spartoo en ja dat hoorde zo, echt belachelijk!!! Na flink wat mailen en bellen uiteindelijk als uitzondering mijn geld terug gehad en de rest van de Cadeaubon... ja die is verloren gegaan, is maar eenmalig te gebruiken die 50 euro en als je iets besteld wat niet goed zit/mooi en je stuurt het retour ja dan heb je pech en kan je fluiten naar je cadeaubon! En in dit geval bijna zelfs naar het eigen extra betaalde geld!! Dus nu €50 euro betaald voor een vest van €30,-
    Voor mijn NOOIT meer Spartoo zeer slechte service en slechte levering! Dit niks ten nadele van vrouw.nl want lees met plezier al hun columns en blogs!!

    Door: Dre15-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Zeer goede service en betrouwbaar

    Ondanks een aantal negatieve reviews van anderen toch besteld. Artikel was 3 dagen eerder geleverd dan voorspeld, retour ging vlotjes met zeer snelle terugbetaling, eerder dan aangegeven.

    Door: Pauline25-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Vandaag mijn birkenstock bestelling afgehaald. Zeer tevreden. Maat etc alles klopt.
    En veel goedkoper als bij birckenstock zelf. Hoe kan het.
    Zal mij een zorg zijn. Ik ga meer bestellen bij jullie. Nogmaals dank

    Door: Willie24-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Nep artikelen.

    Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan. Na enkele dagen kwam mijn pakketje aan en tot grote verbazing kwam ik erachter dat ik nep converse all stars heb ontvangen. Deze nepperds zijn op ali etc. te koop voor een tientje.
    Als ik nepperds had gewild had ik ze mij daar wel gekocht. Kortom een grote misleiding. Nooit maar ook nooit meer zal ik nog iets kopen van spartoo.nl en ik zal ook iedereen afraden het wel te doen!

    Door: Danique 15-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Slechte service kwa omruiling...

    Nike air max 90 leather b esteld..rechter schoen zit niet lekker, maar geen omruiling omdat jullie met een andere partner werken. Vind ik geen service

    Door: Nadine van Dorsselaer 22-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Prima

    In eerste instantie schrok ik van de negatieve reviews die las nadat ik al besteld had, maar ik kan niet anders dan zeggen dat dit echt een super winkel is. Er was duidelijk de levertijd aangegeven, deze levertijd klopte zelfs op de dag! Het duurde 6 dagen omdat er een weekend en de kerstdagen tussen zaten. Verder ben ik vanaf het moment dat ik bestelde tot het moment dat de schoenen bezorgt werden vrijwel dagelijks met een zeer vriendelijke mail op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling. Mijn ervaring is gewoon zeer positief.

    Door: L. V03-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Topsite!

    Een erg leuke site, met een ruim assortiment aan schoenen! In de outlet iedere week weer mooie aanbiedingen! Levertijd is iets langer, maar dat is te verwachten als de producten uit Frankrijk moeten komen. Nog nooit problemen gehad met een bestelling.

    Door: Angela03-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Slechte service!!

    Via vrouw.nl had ik een Cadeaubon gewonnen van €50,- eenmalig te gebruiken.
    Uiteindelijk super enthausiast 2 vesten uitgekozen €68,- bij elkaar dus 18 uit eigen zak betaald. Levering liet er lang op zich wachten!
    1 vest viel ontzettend tegen en heb ik retour gestuurd (zag er heel anders uit dan de vest in de winkel van dat merk) tot mijn grote verbazing krijg ik nog niet eens de helft van mijn geld terug en de rest van de tegoedbon is ook verdwenen. Uiteindelijk had ik dus 60 euro betaald voor een vest van €30 euro!!!! Contact opgenomen met spartoo en ja dat hoorde zo, echt belachelijk!!! Na flink wat mailen en bellen uiteindelijk als uitzondering mijn geld terug gehad en de rest van de Cadeaubon ja die is verloren gegaan is maar eenmalig te gebruiken die 50 euro en als je iets besteld wat niet goed zit/mooi en je stuurt het retour ja dan heb je pech en kan je fluiten naar je cadeaubon! En in dit geval bijna zelfs naar het eigen extra betaalde geld!! Dus nu €50 euro betaald voor een vest van €30,-
    Voor mijn NOOIT meer Spartoo zeer slechte service en slechte levering! Dit niks ten nadele van vrouw.nl want lees met plezier al hun columns en blogs!!

    Door: Dré W27-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Levering

    Hele goede overzichtelijke site. Helaas geen super snelle levering

    Door: Furkan26-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    paar keer besteld

    Ik heb al een paar keer besteld bij Spartoo: niks mis mee hoor!
    Ik heb een maatje 37 en vaak vallen schoenen voor mij te breed, maar ik heb er nog geen last van gehad bij Spartoo. Kwaliteit goed, verpakking netjes, ik heb echt geen klachten. Gewoon een leuke schoenenwinkel en met gratis verzending.

    Door: Lydia Dijk07-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Koop niet bij Spartoo!!!

    Op 25 mei een bestelling gedaan die tussen 1 en 7 juni bezorgd zou worden. Het is nu 16 juni en het is nog steeds niet geleverd. Heb meerdere e-mails gestuurd, maar krijg enkel als antwoord dat het probleem bij de toeleverancier ligt en dat Spartoo daar niets aan wil doen. Heb aangegeven geld terug te willen. Na gebeld te hebben met de Spartoo klantenservice wilde een medewerker dan wel een e-mail sturen naar de toeleverancier. "Meer kunnen wij niet doen". Belachelijk. Koop hier niet!

    Door: j16-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    communieschoenen zoek!

    De schoentjes voor de communie van mijn dochter zijn zoek, Post Nl zegt Spartoo bellen en Hanneke van Spartoo weet ook niets te vertellen! Ze gaat mijn voor 17.00 uur vandaag 9-3-2017 vertellen waar mijn schoenen zijn die gister volgens Post NL 12.04 uur geleverd moesten zijn. Ik ben benieuwd, maar als ik alles over dit bedrijf terug lees, heb ik er een slecht gevoel over!

    Ik hoop dat mijn gevoel niet juist is, heb nu een verdrietig kind!

    Door: M09-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Oplichting Spartoo

    Ik heb eind december een jas van 250-, gekocht op Spartoo. 3 januari teruggestuurd ( moest ineens ook verzendkosten betalen van 6,95, terwijl men overal adverteert met gratis retour etc.)

    Het is inmiddels 16 januari en nog geen geld ontvangen, geen bevestiging van ontvangst. En de klantenservice van Spartoo zowel op Facebook als de E-mail negeert mij volkomen.

    Wat is dit nou voor bedrijf.

    IK KOOP HIER NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT WEER!

    Door: Johan16-01-2017
    Adriana Spartoo25-01-2017

    Beste Johan, Ik wil het graag even verder voor je uitzoeken. Zou je ons een bestelnummer kunnen doorgeven of het emailadres waarop de bestelling is geplaatst? Dan gaan we het zsm even voor je bekijken. Vriendelijke groet, Adriana

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Niet te bereiken

    Na ontvangst van mijn artikel bleek er nog een groot alarmlabel in de jas te zitten.
    Klantenservice is niet bereikbaar en op de mail wordt helaas ook niet gereageerd.
    Het artikel wil ik graag terug sturen.
    De jas blijkt uit Polen te komen dus vanuit daar schijnt men eerst een retour sticker te moeten sturen.
    Niet echt klantvriendelijk en ook moeilijk als ik geen contact krijg.
    Reeds contact opgenomen met Klarna ivm. de betaling.
    Mocht Spartoo niet reageren gaat Klarna hier mee verder.

    Slechte zaak Spartoo

    Door: Esther09-11-2016
    Ellis van Spartoo09-11-2016

    Beste Esther, Wat vervelend om te horen, dit is natuurlijk niet de bedoeling! Heb je inmiddels al contact gehad met onze klantenservice? ^Ellis

    Johan16-01-2017

    Facebook negeren ze je, e-mail negeren ze je. Ik hang inmiddels ook al 10 minuten in de wacht aan de telefoon. Wat een verschrikkelijke service

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Opgelicht

    Anderhalf week geleden heb ik een baby slipper bestelt, tot op heden heb ik niks ontvangen" geen track and trace "geen e-mail niks. Daarnaast is Spartoo telefonisch ook niet bereikbaar " ik sta nu op het punt om stappen te gaan ondernemen. stelletjes oplichters, stuur me geld maar weer terug!!!

    Door: Giselle05-11-2016
    Ellis van Spartoo09-11-2016

    Beste Giselle, Wat vervelend om te horen§ Heb je inmiddels contact gehad met onze klantenservice? Met vriendelijke groet namens Spartoo ^Ellis

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Ballerina's maat te groot, geretourneerd en geld terug

    Hele leuke ballerina's gekocht voor mijn dochter.
    Toen ze aankwamen, bleken ze echter een maat te groot. Echt jammer.

    Ze waren bedoeld voor een schoolfeest, dus we wilden niet een grotere maat, het was nu te laat.

    We hebben ze teruggestuurd en iets van een week later werd het bedrag teruggestort.
    Keurig op zich, maar wel jammer.

    Door: Diana01-10-2016
    Dave 11-10-2016

    Vind het jammer dat je iets koopt boven de 100 euro en daar voor nog eens verzendkosten Voor moet betalen dat is bijna nergens meer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Spartoo

    Uw beoordeling